Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, petrakiskap είπε

Με τόσο  μικρές καταναλώσεις  , σε συμφέρει να μείνεις ως είσαι.   Τα σταθερά οπως έχουν πει μέλη εδώ,  ειναι για  μεγαλύτερες καταναλώσεις , άνω των 1200 το τετράμηνο.

ίσα ίσα πήγα μία από τις συνδέσεις σε home online γιατί δεν θέλω να πληρώνω ρήτρες για ελάχιστα ευρώ ρεύματος!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 λεπτά πριν, snet είπε

ίσα ίσα πήγα μία από τις συνδέσεις σε home online γιατί δεν θέλω να πληρώνω ρήτρες για ελάχιστα ευρώ ρεύματος!

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, takaros79 είπε

Kαλησπερα παιδια, θελω να ρωτησω ,σε ενα σπιτι που δεν  κατοικειται μονιμα, μονο 2 φορες αντε 3 το μηνα αξιζει να παω σε my home enter ή σε my home enter+ ?Επειδη αλλαξα και προσφατα το λογαριασμο στο ονομα μου, μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 124 ευρω 100 της εγγύησης και 24 ευρω για 20 ημερες και καλα χρησης στην ουσια να ηταν 3 ημερες σε αυτο το 20ημερο.τι λετε?

...λέμε ότι είναι πολύ κακή συνήθεια το ποστάρισμα του ΜΙΣΟΥ λογαριασμού. ΟΛΟΣ ο λογαριασμός έχει χρήσιμα στοιχεία (πέρα από τα προσωπικά που εννοείται θέλουν σβήσιμο, όπως έχεις ήδη κάνει στον μισό που ανέβασες).

Επίσης λέμε δεν έχει σημασία σε πόσες μέρες έκανες την κατανάλωση, ή αν ήταν "και καλά τόσες" ενώ "στην πράξη τόσες" : σημασία έχει η κατανάλωση που έγινε.

Και τέλος ο συγκεκριμένος είναι έναντι και λογικά δεν έδωσες εσύ (με βάση αυτά που είπες) την ένδειξη του μετρητή, άρα μιλάμε για "εικονικές" κιλοβατώρες, οπότε ο εκκαθαριστικός παίζει να βγει πιστωτικός (ανάλογα τί κατανάλωση θα έχεις κάνει μέχρι τότε βέβαια).

Και όχι, με τόσο μικρή κατανάλωση ("2-3ων ημερών το μήνα"), δεν σε συμφέρει να πας σε σταθερό πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση ότι το σπίτι είναι δηλωμένο στην φορολογική ΣΟΥ δήλωση (άρα μένεις/νοικιάζεις σε αυτό από το '20) ως η κύριά σου κατοικία. Αν όχι, τότε με το που θ΄ ανοίξουν οι δηλώσεις, κάνεις φορολογική και το δηλώνεις ως κύρια. Μόνο αν δεν πρόκειται να κάνεις δήλωση ή δεν πρόκειται να το δηλώσεις ως κύρια  σε συμφέρει (από τώρα) να πας σε σταθερό (Εντερ+). Με πολύ μικρές καταναλώσεις βέβαια, δεν θα δεις και ουσιαστική διαφορά, στην πράξη...

Επεξ/σία από washcloud

1 ώρα πριν, petrakiskap είπε

Με τόσο  μικρές καταναλώσεις  , σε συμφέρει να μείνεις ως είσαι.   Τα σταθερά οπως έχουν πει μέλη εδώ,  ειναι για  μεγαλύτερες καταναλώσεις , άνω των 1200 το τετράμηνο.

Σύμφωνα με το excel σε όλες τις περιπτώσεις μου βγάζει πιο φθηνά τα enter και enter+..

Μόλις τώρα, The_Judas είπε

Σύμφωνα με το excel σε όλες τις περιπτώσεις μου βγάζει πιο φθηνά τα enter και enter+..

το κείμενο όμως που γράφει λεπτομέριες για το excel , λέει οτι δε γίνεται να συγκρίνεις σταθερό με κυμαινόμενο μιας και αλλάζουν όλα ανα μήνα 

είτε κοιτάς το 4ο φύλλο είτε το λινκ

• Like 1

1 ώρα πριν, snet είπε

40 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ήταν 1η κατοικία και τα έναντι στην W&V με σκότωναν

καλύτερα για μερικές κιλοβατώρες να τις πληρώνω όσο και να κοστίζουν...

image.png.fe111f874fb9ebdbee1b631aa78c5ae6.png

Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός My Home Online. Γιατί βλέπω ρήτρα αναπροσαρμογής; Η κατανάλωση συνολικά ήταν 9 μέρες 74KWh, από την ημέρα που το σύνδεσαν ως 3/3. Συνολικό ποσό πληρωμής ήταν αρνητικό.

Μόλις τώρα, MrRush είπε

Ααα, δηλαδή ώσπου να μπει το Online ήμουν στο Γ1; Οκ. Thanks :D

που να έβλεπες τι πάθανε άλλοι....

τεσπα , λογικά θα έχεις και σπαστή χρέωση , με τις ~17 κιλοβατώρες σε τιμή Γ1 (δεν ανέβασες όλο το λογαριασμό)

10 λεπτά πριν, korakios είπε

που να έβλεπες τι πάθανε άλλοι....

τεσπα , λογικά θα έχεις και σπαστή χρέωση , με τις ~17 κιλοβατώρες σε τιμή Γ1 (δεν ανέβασες όλο το λογαριασμό)

image.png.50dd5ef7cc888424780c563892b85bb6.png

Δε βλέπω KWh νύχτας πουθενά και μου κάνει εντύπωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, korakios είπε

το κείμενο όμως που γράφει λεπτομέριες για το excel , λέει οτι δε γίνεται να συγκρίνεις σταθερό με κυμαινόμενο μιας και αλλάζουν όλα ανα μήνα 

είτε κοιτάς το 4ο φύλλο είτε το λινκ

Δεν έχει το δικό μου πρόγραμμα (power home) για να συγκρίνω δυστυχώς.

Αν ισχύει όμως ότι είναι παραπλανητικές όπως γράφεις στο excel πάλι το Γ1 της ΔΕΗ με συμφέρει.

Γενικά οι τιμές της zenith σε όλα τα προγράμματα είναι παραπλανητικές... και εκεί την πάτησε πολύς κόσμος.

Επεξ/σία από The_Judas

Καλημέρα σας

Κλείνω τον πρώτο μου μήνα στην ΔΕΗ στο myhomenter και διάβασα μια πολύ ανησυχητικό άρθρο

Αλήθεια ή ψέμα?

Αν ισχύει τότε μάλλον θα το κάνουν μαζικά και όχι μόνο μετά το 6μηνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ελαχιστους  γνωστους μου δεν τους εχει μπει ρητρα και παρα πολλοι πληρωσανε λιγοτερα φετος απο περσυ λογω επιδοτησεων.

Εβαλα το online με τις νεες τιμες και ηρθε ο πρωτος εναντι. Λογικα εχει υπολογισμενα τα kw απο περσυ.

Ελπιζω να γλιτωσα λιγες δεκαρες.

image.png.b0e6360beacfd46326efcba8fea252ac.png

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...