Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειας σας,

εχθες εκανα τηλεφωνικος το "ΔΕΗ myHome Enter+", σημερα περιμενω τον κουριερ για την υπογραφη συμβολαιου, μου ειπε εχθες στο τηλεφωνο οτι μετα περιπου ενα 10ημερο θα αρχισει η εφαρμογη του νεου προγραμματος.

Επισης τηλεφωνησα και ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγη μετρητη για το νυχτερινο, περιμενω τηλεφωνο απο αυτους για ραντεβου με το συνεργειο.

Οτι γλιτωσουμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

41 λεπτά πριν, Christopher_B είπε

Γειας σας,

εχθες εκανα τηλεφωνικος το "ΔΕΗ myHome Enter+", σημερα περιμενω τον κουριερ για την υπογραφη συμβολαιου, μου ειπε εχθες στο τηλεφωνο οτι μετα περιπου ενα 10ημερο θα αρχισει η εφαρμογη του νεου προγραμματος.

Επισης τηλεφωνησα και ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγη μετρητη για το νυχτερινο, περιμενω τηλεφωνο απο αυτους για ραντεβου με το συνεργειο.

Οτι γλιτωσουμε!

Καλημέρα... Καλυτερα να έκανες την αλλαγή σε κατάστημα.. Θα τελειωνες πιο γρήγορα.. Για το νυχτερινό θα περιμενεις να πληρωσεις την ενεργοποίηση πρωτα και μετά την τοποθέτηση του μετρητή.. Μπορεί να παρει και λίγο καιρό αυτό.. Ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε που ανήκεις.. 

Την καλημέρα μου σε όλους.Ενώ στο my ebill γραφει:

Οι ημερομηνίες που μπορείτε να καταχωρήσετε την επόμενη ένδειξή σας είναι από 09/03/2022 εως 14/03/2022

δεν με αφηνει να τις καταχωρησω.εχει συμβει και σε αλλους?

18 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Οι ημερομηνίες που μπορείτε να καταχωρήσετε την επόμενη ένδειξή σας είναι από 09/03/2022 εως 14/03/2022

Μηπως να κοιταξεις τι γραφει ο Δεδδηε την ημερομηνια  για να καταχωρησεις εκει την ενδειξη... Ακομα καλυτερα  ειναι εκει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@takoulou  αυτό γράφει, αλλά γιατι?

Δεν είναι ακόμη δυνατή η καταχώρηση της ένδειξης του μετρητή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε πάλι κατά το χρονικό διάστημα από 03/06/2022 έως 09/06/2022 .

Επεξ/σία από armenistis1980

10 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

@takoulou  αυτό γράφει, αλλά γιατι?

Δεν είναι ακόμη δυνατή η καταχώρηση της ένδειξης του μετρητή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε πάλι κατά το χρονικό διάστημα από 03/06/2022 έως 09/06/2022 .

Αυτο που το γραφει;;  (από 03/06/2022 έως 09/06/2022)...Στον Δεδδηε μπορεις να δινεις καθε δυο μηνες την ενδειξη... Η ημερομηνια συνηθως δεν συμβαδιζει με αυτη του Δεδδηε..

52 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Και σε μένα έχει συμβεί, ε από τότε απλά αγνοώ τις ημερομηνίες που λέει το ebill και λαμβάνω υπόψιν αυτές που λέει ο ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, anastas11a είπε

Εμένα, από το κατάστημα με διαβεβαίωσαν ότι ισχύουν όλες οι εκπτώσεις ΚΑΙ δεν υπάρχει η ρήτρα ΚΑΙ κλειδώνεις  0,18kwh αυτή τη στιγμή.. 

εμενα μου ηρθαν ο εκαθαριστικος δεκ ιαν φεβ μαρτι και δεν εχω Πίστωση  ΤΕΜ.

για αυτο ρωταω εδω εχει αλλος δει εκαθαριστικο ;

Επεξ/σία από Dimperor

2 hours ago, armenistis1980 said:

Δοκίμασε πάλι σε 2-3 ωριτσες.. δεν ανοίγει πχ 00:01 ανοίγει το πεδίο αυτό κάποια στιγμή αργα το πρωί της πρώτης μέρας

15 minutes ago, Dimperor said:

Αν έβλεπες κάποιες σελίδες πίσω θα ήξερες ότι δεν υπάρχει πίστωση ΤΕΜ σε τα σταθερο τιμολόγιο. Άλλωστε τόσο ψηλά που είναι το κόστος ενέργειας τώρα, και με το ύψος που έχουν οι πιστώσεις θα σου δίνανε και πίσω σε σταθερό τιμολόγιο η απλά δεν θα πλήρωνες τίποτα αν είχες μικρές καταναλώσεις 

4 hours ago, anastas11a said:

Εμένα, από το κατάστημα με διαβεβαίωσαν ότι ισχύουν όλες οι εκπτώσεις ΚΑΙ δεν υπάρχει η ρήτρα ΚΑΙ κλειδώνεις  0,18kwh αυτή τη στιγμή.. 

οι εκπτώσεις πάγιας εντολής 2% και συνέπειας 5% όχι οι κρατικές επιδοτήσεις 

3 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δοκίμασε πάλι σε 2-3 ωριτσες.. δεν ανοίγει πχ 00:01 ανοίγει το πεδίο αυτό κάποια στιγμή αργα το πρωί της πρώτης μέρας

Αν έβλεπες κάποιες σελίδες πίσω θα ήξερες ότι δεν υπάρχει πίστωση ΤΕΜ σε τα σταθερο τιμολόγιο. Άλλωστε τόσο ψηλά που είναι το κόστος ενέργειας τώρα, και με το ύψος που έχουν οι πιστώσεις θα σου δίνανε και πίσω σε σταθερό τιμολόγιο η απλά δεν θα πλήρωνες τίποτα αν είχες μικρές καταναλώσεις 

καλημέρα πήγα πίσω 15 σελίδες συγνώμη δεν το είδα, αυτό ισχύει πλέον από τον Ιανουάριο του 2022 βάση Υπουργικής απόφασης για όλους τους παρόχους; ευχαριστώ για την απάντηση.

Just now, Dimperor said:

καλημέρα πήγα πίσω 15 σελίδες συγνώμη δεν το είδα, αυτό ισχύει πλέον από τον Ιανουάριο του 2022 βάση Υπουργικής απόφασης για όλους τους παρόχους; ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελευταία επιδότηση που δόθηκε στα σταθερά ήταν τον Δεκέμβριο του 2021 συνολικά 6€ (300 κιλοβατώρες επι 0,02). Δεν προβλέπεται κάτι για το 2022

4 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Καλυτερα να έκανες την αλλαγή σε κατάστημα.. Θα τελειωνες πιο γρήγορα.. Για το νυχτερινό θα περιμενεις να πληρωσεις την ενεργοποίηση πρωτα και μετά την τοποθέτηση του μετρητή.. Μπορεί να παρει και λίγο καιρό αυτό.. Ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε που ανήκεις.. 

Σιγουρα αλλα εδω που ειμαι θα χρειαζοταν να κλεισω ραντεβου για να μπω στο καταστημα τους και πιστευω, τουλαχιστο μεχρι πριν λιγο καιρο ετσι ηταν, θα εκλεινα για την επομενη εβδομαδα ισως και αργοτερα, οποτε μια η αλλη!

Για το νυχτερινο οπως ειπα περιμενω τηλεφωνο απο αυτους, το μονο που εκανα ηταν η αιτηση για αλλαγη ρολογιου τηλεφωνικα.

1 ώρα πριν, Dimperor είπε

Ήταν "φυσιολογικός"  ή "φουσκωμένος''?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...