Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, power_1 είπε

Σας ερχεται μηνιαιος λογαργιασμος στο myhome online ?

γιατι εμενα παρωτη ειναι myhome online ηρθε απο Νοεμβριο τον Ιανουαριο και τον Φεβρουαριο τιποτα.Να ανησυχησω ?

το πρόβλημα αυτό το είχα και γω,και στο ebill,σε άφηνε να δίνεις μόνο κάθε 2μηνες,αυτό ήταν ένα συστημικό λάθος,και ύστερα από αρκετά τηλέφωνα στο τμήμα του ebill, διορθώθηκε και πλέον έχω και κανονικά μηναία καταχώρηση και μηνιαίο λογαριασμό

Επεξ/σία από x-files
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, x-files είπε

το πρόβλημα αυτό το είχα και γω,και στο ebill,σε άφηνε να δίνεις μόνο κάθε 2μηνες,αυτό ήταν ένα συστημικό λάθος,και ύστερα από αρκετά τηλέφωνα στο τμήμα του ebill, διορθώθηκε και πλέον έχω και κανονικά μηναία καταχώρηση και μηνιαίο λογαριασμό

Έχω στείλει και γω γιαυτο το θέμα και η απάντηση ήταν ότι εχει δρομολογηθεί η διευθέτηση του 

Καλησπέρα,να κάνω μια χαζή ερώτηση,βλέπω την εξόφληση του Οκτωβρίου σε σχέση με την τωρινή εξόφληση,μου λέει 1018 κιλοβατώρες,εντωμεταξη στο ενδιάμεσο έχω πληρώσει δύο φορές έναντι κάπου στις 700 κιλοβατώρες,δεν θα έπρεπε η εξόφληση να έρθει +300 κιλοβατώρες πάνω?αν δεν μετράνε τις κιλοβατώρες των έναντι μέσα στην εξόφληση τότε γιατί της πληρώνουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, chrivas είπε

Θα γινει η εκκαθαριση οταν θα μετρησει ο Δεδδηε το τετραμηνο...Μπορεις να δινεις την ενδειξη καθε διμηνο...

Επεξ/σία από takoulou

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα γινει η εκκαθαριση οταν θα μετρησει ο Δεδδηε το τετραμηνο...Μπορεις να δινεις την ενδειξη καθε διμηνο...

Την έχω δώσει την ένδειξη,μου ήρθε στον έναν λογαριασμό για 1118 κιλοβατώρες 68 ευρώ να πληρώσω εξόφληση και από κάτω λέει -150 ευρώ στα διάφορα,αλλά στο έναντι λογαριασμού δεν αναφέρει κάτι, και στον άλλον λογαριασμό για 2400 κιλοβατώρες ήρθε 260 ευρώ αλλά εκεί αναφέρει το έναντι,η ερώτηση μου είναι γιατί στην εξόφληση αναφέρει όλες τις κιλοβατώρες που έκαψα στο τετράμηνο και δεν αναφέρει μόνο την διαφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αυτό πως συνδυάζεται? 

Spoiler

δηλαδή οποίος είναι πελάτης ΔΕΗ είναι και ψηφοφόρος της εκάστοτε κυβέρνησης η αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση ?

Spoiler

...οφτόπικ (και "επικίνδυνο" κι όλας) είμαστε - πάντως αυτό εννοούσα είναι ότι η "υποχρέωση" της (κάθε) κυβέρνησης είναι να "σταθεί" σε "όλους" τους καταναλωτές σε περιόδους κρίσης (και όταν το κάνει, δεν το κάνει μόνο απ' την υποχρέωσή της ή από την καλή της καρδιά, αλλά θα έχει και η ίδια "ψηφοφορικά οφέλη", ασχέτως του ποιοί την ψήφισαν - άλλωστε δεν είναι όλοι "ορκισμένοι ψηφοφόροι" και υπάρχει κόσμος που "μετακινείται". Ή έστω, σε τέτοια προσβλέπει, και φυσικά θα το τονίσει προεκλογικά : "...εμείς που στηρίξαμε τον κόσμο στην ενεργειακή κρίση" κτλκτλ). Και το "μέσο" εν προκειμένω, είναι φυσικά η ΔΕΗ και όχι ο κάθε εναλλακτικός. 

Προφανώς λοιπόν δεν είπα κάτι όπως "δηλαδή οποίος είναι πελάτης ΔΕΗ είναι και ψηφοφόρος της εκάστοτε κυβέρνησης η αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση ?". Απορώ και πού το σκέφτηκες υπό αυτό το πρίσμα δηλαδή.

Επεξ/σία από washcloud

10 λεπτά πριν, chrivas είπε

Την έχω δώσει την ένδειξη,μου ήρθε στον έναν λογαριασμό για 1118 κιλοβατώρες 68 ευρώ να πληρώσω εξόφληση και από κάτω λέει -150 ευρώ στα διάφορα,αλλά στο έναντι λογαριασμού δεν αναφέρει κάτι, και στον άλλον λογαριασμό για 2400 κιλοβατώρες ήρθε 260 ευρώ αλλά εκεί αναφέρει το έναντι,η ερώτηση μου είναι γιατί στην εξόφληση αναφέρει όλες τις κιλοβατώρες που έκαψα στο τετράμηνο και δεν αναφέρει μόνο την διαφορα

Στον εκκαθαριστικό σου χρεώνει όλες τις kwh και σου αφαιρούν τα λεφτά που πλήρωσες για ρεύμα στους έναντι λογαριασμούς

2 ώρες πριν, korakios είπε

αν σε καλύπτει η επιδότηση

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

όχι, ούτε επιδότηση

Ζήτησα και μου έστειλαν φωτό τον συγκεκριμένο  λογαριασμό, αν και το θυμόμουν ότι είχα δει και ρήτρα και επιδότηση. Είναι Έναντι, δίμηνο(62 ημέρες) και έχει και ρήτρα και επιδότηση για τις 1050kwh που αναγράφει(χωρίς μέτρηση). Κάνουμε κάποια καταγγελία ή περιμένουμε τον εκκαθαριστικό να γίνει και η ανάλογη εκκαθάριση?

27 λεπτά πριν, vali είπε

Στον εκκαθαριστικό σου χρεώνει όλες τις kwh και σου αφαιρούν τα λεφτά που πλήρωσες για ρεύμα στους έναντι λογαριασμούς

Στον έναν λογαριασμό μου έχει εκεί στα διάφορα -150 ευρώ παρόλο που έχω πληρώσει αλλά 2 έναντι αλλά στο πεδίο έναντι δεν αναφέρει κάτι,και στον άλλον λογαριασμό έχει -60 ευρώ στο έναντι και στα διάφορα τίποτα

Και κάτι ακόμα,η ΔΕΗ πρώτα μου έστειλε λογαριασμό έναντι ενώ ήταν να έρθει η εξόφληση,στην επικοινωνία που είχα μαζί τους ήταν να στείλω την ένδειξη στον δεδηε ώστε το έναντι να γίνει εξόφληση και το έναντι θα έφευγε,αλλά εδώ έχω δύο λογαριασμούς έναν έναντι και μια εξόφληση,δεν πιστεύω να μου κρατήσουν με πάγια εντολή και τους δύο λογαριασμους

2 ώρες πριν, x-files είπε

Απόψε έκανα την πρώτη καταχώριση, για το myhome online και το πήρε κανονικά. Είμαι λοιπόν σε αναμονή να δω πότε θα εκδοθεί ο λογαριασμός και πότε θα είναι η ημερομηνία εξόφλησης με την κάρτα. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα εδώ:

1. H επιστροφή των 30 €, θα είναι στον 1ο λογαριασμό ή θα είναι στον 1ο εκκαθαριστικό?

2. Είδα ότι έχουμε και το δικαίωμα κάθε 2 μήνες να δίνουμε τις μετρήσεις και στο ΔΕΔΔΗΕ, για να βγαίνει εκκαθαριστικός. Ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό? κερδίζω κάτι περσότερο από τον αν δίνω τις μετρήσεις κάθε μήνα στην ΔΕΗ? Έχει κάποια διαφορά ο εκκαθαριστικός από τον μηνιαίο έναντι? ουσιαστικά το ίδιο πράγμα δεν είναι, αφού οι μηνιαίοι έναντι της ΔΕΗ στην πράξη είναι εκκαθαριστικοί? Εκτός αν ο εκκαθαριστικός λογαριασμός έχει κάτι επιπλέον (π.χ. τυχόν επιδοτήσεις έστω και μικρές, διαφορετικές λοιπές χρεώσεις κλπ) και έτσι με συμφέρει.

Σας ευχαριστώ

1 ώρα πριν, akisdg είπε

1. H επιστροφή των 30 €, θα είναι στον 1ο λογαριασμό ή θα είναι στον 1ο εκκαθαριστικό?

στον πρώτο έναντι , αλλά μετά θα αφαιρεθεί σαν έναντι στον εκκαθαριστικό ,όπου και θα ξαναμπεί

1 ώρα πριν, akisdg είπε

2. Είδα ότι έχουμε και το δικαίωμα κάθε 2 μήνες να δίνουμε τις μετρήσεις και στο ΔΕΔΔΗΕ, για να βγαίνει εκκαθαριστικός. Ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό?

για να παίρνεις τουλάχιστον μια στο 2μηνο χρέωση με πραγματικές μετρήσεις όταν κολλά της ΔΕΗ

1 ώρα πριν, akisdg είπε

κερδίζω κάτι περσότερο από τον αν δίνω τις μετρήσεις κάθε μήνα στην ΔΕΗ? Έχει κάποια διαφορά ο εκκαθαριστικός από τον μηνιαίο έναντι?

για να μη σου έρχεται ότι να'ναι πλασματική κατανάλωση στο έναντι

1 ώρα πριν, akisdg είπε

ουσιαστικά το ίδιο πράγμα δεν είναι, αφού οι μηνιαίοι έναντι της ΔΕΗ στην πράξη είναι εκκαθαριστικοί?

όχι δεν είναι

1 ώρα πριν, akisdg είπε

Εκτός αν ο εκκαθαριστικός λογαριασμός έχει κάτι επιπλέον (π.χ. τυχόν επιδοτήσεις έστω και μικρές, διαφορετικές λοιπές χρεώσεις κλπ) και έτσι με συμφέρει.

στα ίδια σου έρχεται πάντα στην εκκαθάριση , απλά γλυτώνεις ακραία σενάρια όπως υπερφουσκωμένους έναντι μέχρι να γίνει εκκαθάριση , ή το αντίθετο , μικρά έναντι και μαζεμένο εκκαθαριστικό

• Like 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

στον πρώτο έναντι , αλλά μετά θα αφαιρεθεί σαν έναντι στον εκκαθαριστικό ,όπου και θα ξαναμπεί

για να παίρνεις τουλάχιστον μια στο 2μηνο χρέωση με πραγματικές μετρήσεις όταν κολλά της ΔΕΗ

για να μη σου έρχεται ότι να'ναι πλασματική κατανάλωση στο έναντι

όχι δεν είναι

στα ίδια σου έρχεται πάντα στην εκκαθάριση , απλά γλυτώνεις ακραία σενάρια όπως υπερφουσκωμένους έναντι μέχρι να γίνει εκκαθάριση , ή το αντίθετο , μικρά έναντι και μαζεμένο εκκαθαριστικό

Σε ευχαριστώ korakios, αλλά δεν καταλαβαίνω πως με τους έναντι θα έχω πλασματικές χρεώσεις, αφού θα δίνω εγώ την κατανάλωση κάθε μήνα? γιαυτό έγραψα ότι στην ουσία οι έναντι του myhome online είναι εκκαθαριστικοί. Μου ξεφεύγει κάτι?

6 λεπτά πριν, akisdg είπε

αλλά δεν καταλαβαίνω πως με τους έναντι θα έχω πλασματικές χρεώσεις, αφού θα δίνω εγώ την κατανάλωση κάθε μήνα?

θα καταλάβεις οτι κάποιες φορές κολλά το σύστημα και δεν παίρνει μέτρηση ή η μέτρηση είναι άσχετη με αυτή που έδωσες

πάντα να δίνεις μέσω ΔΕΔΔΗΕ τις ημερομηνίες που ορίζει ο ΔΕΔΔΗΕ , άσχετα αν θα ή έχεις ήδη δώσει στη ΔΕΗ

• Like 1

51 λεπτά πριν, akisdg είπε

Σε ευχαριστώ korakios, αλλά δεν καταλαβαίνω πως με τους έναντι θα έχω πλασματικές χρεώσεις, αφού θα δίνω εγώ την κατανάλωση κάθε μήνα? γιαυτό έγραψα ότι στην ουσία οι έναντι του myhome online είναι εκκαθαριστικοί. Μου ξεφεύγει κάτι?

Σε όλες τς εταιρίες συμβαίνει αυτό, αν σου στείλω από πρόπερσι που μπήκα στο σπίτι τι χρεώσεις ήρθαν… ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό ημουν.. 830€ για ρεύμα, λέω εργοστάσιο νοίκιασα και δν ξέρω.. από ότι να ναι χρεώσεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...