Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

μεσω ebill ειχα κανει την ενεργοποιηση παγιας της καρτας και λεει αυτο το κειμενοι που εχω βαλει παραπανω 

τότε θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος για το online μιας και δε γνωρίζω, υποθέτω σωστό είναι

Αναφορά σε κείμενο

λεει οτι ειναι ενεργη και σε αναμονη 1ης χρεωσης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, dimostr είπε

μεσω ebill ειχα κανει την ενεργοποιηση παγιας της καρτας και λεει αυτο το κειμενοι που εχω βαλει παραπανω 

Αν εννοείς ότι έβαλες πάγια εντολή μέσω web Banking πρέπει να την αφαιρέσεις. Μόνο μέσα από το e-bill θα βάλεις την κάρτα για να τραβάνε τα χρήματα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsigpan είπε

Αν εννοείς ότι έβαλες πάγια εντολή μέσω web Banking πρέπει να την αφαιρέσεις. Μόνο μέσα από το e-bill θα βάλεις την κάρτα για να τραβάνε τα χρήματα.

κοιτα τι λεει η σελιδα της δεη 

Πώς μπορώ να γνωρίζω ότι έχει ενεργοποιηθεί η Πάγια Τραπεζική Εντολή για την εξόφληση των λογαριασμών μου;

Εφόσον εμφανιστεί το λεκτικό "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΞΟΦΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)" στην μπροστινή όψη του λογαριασμού σας, θα έχει ενεργοποιηθεί η πάγια τραπεζική εντολή ή η πάγια εντολή με κάρτα για την εξόφληση των λογαριασμών σας.

αυτο δεν ισχυει για το προγραμμα online? γιατι στο λογαριασμο που πηρα δε γραφει ετσι

Επεξ/σία από dimostr

Μόλις τώρα, korakios είπε

όχι , μόνο μέσω ebill της ΔΕΗ

ο λογαριασμος μου γραφει αυτο 

Ο λογαριασμός θα εξοφληθεί κατά την ημερομηνία λήξης, μέσω της πάγιας εντολής χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας που έχετε ενεργοποιήσει στην τράπεζά σας.

με μπερδευει αυτο που λεει για την ενεργοποιση στην τραπεζα μου

Μόλις τώρα, dimostr είπε

με μπερδευει αυτο που λεει για την ενεργοποιση στην τραπεζα μου

καλά σε κάνει , αγνόησέ το . Δεν ισχύει μέσω τράπεζας

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, washcloud είπε

...μήπως είχε προλάβει να εκδοθεί ο νέος μέχρι να πληρώσεις τον προηγούμενο;

Το Ονλάιν όντως πιθανότατα παίρνει ΚΟΤ, αλλά δεν είναι πολλαπλώς επιβεβαιωμένο. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα - το θέμα είναι πως στο Ονλάιν (ή στο Εντερ+) θα πληρώνεις την κιλοβατώρα με 0,125 (σύνολο 177€ για τις 1.416kWh), ενώ όπως έχουν τώρα τα πράγματα, την πληρώνεις με 0,085 (και στις 2 περιπτώσεις, είναι που ως δικαιούχος ΚΟΤ έχεις καλύτερη επιδότηση - πέρα φυσικά από την έκπτωση του ίδιου του ΚΟΤ).

Βέβαια αν ξεπερνάς τις 1.200Kwh/4μηνο (όπως στον συγκεκριμένο λογαριασμό), τότε τις 200 τις πληρώνεις με,,,0,25 (και είναι κι ένα ζήτημα αν ΘΑ συνεχίσουν οι επιδοτήσεις να δίνονται ή έστω αν θα είναι στα ίδια ποσά ΚΑΙ για,,,πόσο), αλλά και πάλι. To ιδανικό θα ήταν να έπεφτες στις 1.200 και έτσι θα κέρδιζες 75€/4μηνο σε σχέση με το να πήγαινες στο Εντερ+ (είναι βέβαια και η διαφορά στα πάγια στην μέση, άρα το συνολικό κέρδος αν μείνεις Ήρωνα ΜΕ 1.200KwH/4μηνο θα είναι 44€. Αν το ένα 11άρι τον μήνα το θεωρείς καλό λόγο, κατεβάζεις κατανάλωση, μένεις, και,,,,ελπίζεις να συνεχίσουν οι επιδοτήσεις στα ίδια. Ειδικά αν έχεις ΚΑΙ ποινή πρόωρης αποχώρησης, το οποίο παίζει να είναι το "πάγιο μηνός X εναπομείναντες μήνες", άρα πιθανώς είναι πολύ...Δες το συμβόλαιό σου ή ρώτας τους αν έχεις ποινή και ποια).

Σούμα : το τελευταίο point είναι νομίζω που πρέπει να δεις πάνω απ' όλα (αν όντως έχεις ποινή αποχώρησης στο συμβόλαιο και αν όντως είναι τόση/μήνα και αν τυχαίνει να έχεις πολλούς μήνες ακόμα μπροστά πριν την λήξη του συμβολαίου...). 

Εναλλακτικά, αν για κάποιο λόγο προτιμάς την "ασφάλεια" του σταθερού συμβολαίου (μη τυχόν πχ πιάσουν οι τιμές των ρητροπρογραμμάτων κα'να,,,0,5/kWh), και σε παίρνει να πληρώσεις ποινή πρόωρης αποχώρησης, πας για Εντερ+.

(Όντως η επιδότηση είναι η "πίστωση ΤΕΜ"= ποσά με αρνητικό πρόσημο. Αλλά τί εννοείς με το "αν μεταφέρεται".....; )

Πωπω..σε υπερευχαριστω για την υπεραναλυτικη απάντηση. Δεν έχω ποινή αποχώρησης.  Όχι δεν είχε προλάβει να εκδοθεί ο επόμενος..δεν ξέρω τι να πω..θα κάνω και αυτά που μου έγραψε ο κορακιος.. και θα βάλω και ένα νυχτερινό και βλέπουμε..αν και στον Ήρων δε μετράει το νυχτερινό δεν έχω άλλη τιμή.

Αυτό με τις 1200 μακάρι να τις έριχνα πραγματικά..καίμε πολύ θερμοσίφωνα αυτό κατάλαβα..είναι νοικιασμένο το σπίτι οπότε για ηλιακό δεν παίζει..

Εννοώ αν θα την έχω και στα home της ΔΕΗ 

Επεξ/σία από Elenakam

1 λεπτό πριν, korakios είπε

καλά σε κάνει , αγνόησέ το . Δεν ισχύει μέσω τράπεζας

αρα να ακυρωσω την παγια εντολη στο λογαριασμο της τραπεζας και να αφησω την εντολη που εχει στο e bill που λεει οτι εχω ενεργοποιησει την παγια μεσω της ταδε καρτας

1 λεπτό πριν, Elenakam είπε

.αν και στον Ήρων δε μετράει το νυχτερινό δεν έχω άλλη τιμή.

δες το excel στο άλλο λινκ που έγραψα και θα δεις οτι δεν είναι μόνο οι κιλοβατώρες αλλά και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις που ωφελούν στο νυχτερινό

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

αρα να ακυρωσω την παγια εντολη στο λογαριασμο της τραπεζας και να αφησω την εντολη που εχει στο e bill που λεει οτι εχω ενεργοποιησει την παγια μεσω της ταδε καρτας

ναι , αλλά στείλε και ένα email στο support , μπορεί να άλλαξαν κάτι πρόσφατα

• Like 1
  • Thanks 1

εστειλα ενα mail στη δεη 

αυτη η διατυπωση στο λογαριασμο με μπερδεψε και μετα πηγα στο web banking και δεν ηταν ενεργοποιημενη παγια εντολη 

logar1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lazarnik είπε

Καλησπερα

Γνωστος εκανε λαθος στο self metering. και αφου βγήκε ο εναντι ανακύλαψαμε το εξεις

καταχωρησε στις Ημερίσιες τις συνολικες και στις Νυχτρινες τις Ημερίσιες. Ευτυχως ηταν σχετικα καινουριος ο μετρητης και ετσι δεν ήρθε φουσκομενος. 

Γνώριζει κανεις τι διαδικασια να ακολουθησουμε ωστε να βγει καποιος διορθωτικος λογαριασμος?

Θα περασουν  απο την καταμετρηση απο τον Δεδδηε... Και θα διορθωθει...Στον εκκαθαριστικο...

Επεξ/σία από takoulou

11 λεπτά πριν, dimostr είπε

αυτη η διατυπωση στο λογαριασμο με μπερδεψε και μετα πηγα στο web banking και δεν ηταν ενεργοποιημενη παγια εντολη 

λογικότατο να σε μπέρδεψε

12 λεπτά πριν, dimostr είπε

εστειλα ενα mail στη δεη 

πόσταρε όταν πάρεις απάντηση

13 λεπτά πριν, korakios είπε

λογικότατο να σε μπέρδεψε

πόσταρε όταν πάρεις απάντηση

Οπωσδήποτε μολις μου απαντήσουν θα ποστάρω 

• Like 1

34 λεπτά πριν, dimostr είπε

εστειλα ενα mail στη δεη 

logar1.png

Ακριβώς τα ίδια γράφει και σε εμένα ο λογαριασμός, στο web Banking της τράπεζας δεν φαίνεται  κάποια πάγια εντολή αλλά ο  λογαριασμός εξοφλείται μέσω της πάγιας της κάρτας που δήλωσα από το ΔΕΗ e-bill. Αυτά από τον Οκτώβριο που μπήκα στο my home online. Τσάμπα αγχώνεσαι.

Μόλις τώρα, tsigpan είπε

Ακριβώς τα ίδια γράφει και σε εμένα ο λογαριασμός, στο web Banking της τράπεζας δεν φαίνεται  κάποια πάγια εντολή αλλά ο  λογαριασμός εξοφλείται μέσω της πάγιας της κάρτας που δήλωσα από το ΔΕΗ e-bill. Αυτά από τον Οκτώβριο που μπήκα στο my home online. Τσάμπα αγχώνεσαι.

Αγχώνομαι γιατί όπως και εσυ έχουμε συμβόλαιο με πολύ χαμηλή τιμή και επειδή έχω μεγάλη σχετικά κατανάλωση δε θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να το χάσω από καμία αστοχία σε τέτοιο θέμα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...