Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

51 λεπτά πριν, korakios είπε

νομίζω οτι το να περιμένεις δε βοήθησε και πολύ 😁

είχε κλείσει με παλιές τιμές Νοέμβριο :)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59098621

Χαχα ισχύει ότι βοήθησε. 

Θα τους δοκιμάσω ένα τηλέφωνο αν και μέσα στην εβδομάδα περιμένω λογαριασμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, imr είπε

Θα τους δοκιμάσω ένα τηλέφωνο

καιρό είχα να το γράψω 😁

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Επειδη υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες.. Τελικά αν κάνω το my home online τι κερδίζω σε σχέση με την απλή ΔΕΗ; Διαβάζω στο σιτε αλλά δεν βγάζω άκρη. 

6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Επειδη υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες.. Τελικά αν κάνω το my home online τι κερδίζω σε σχέση με την απλή ΔΕΗ; Διαβάζω στο σιτε αλλά δεν βγάζω άκρη. 

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

Καλησπέρα, έχω κάνει το my home online από 21/11/21 που ισχύει για 2 έτη. Γνωρίζει κανείς σε περίπτωση καταγγελία της σύμβασης ποιες είναι οι χρεώσεις ανάλογα με τον μήνα διακοπής? Μπαίνω αυτή την στιγμή να δω τις σχετικές πληροφορίες στο σάιτ της ΔΕΗ και αναφέρει τα ποσά για την ετήσια σύμβαση που ισχύει για ενεργοποιήσεις του προγράμματος από 2/12.

46 λεπτά πριν, latsakos είπε

Καλησπέρα, έχω κάνει το my home online από 21/11/21 που ισχύει για 2 έτη. Γνωρίζει κανείς σε περίπτωση καταγγελία της σύμβασης ποιες είναι οι χρεώσεις ανάλογα με τον μήνα διακοπής? Μπαίνω αυτή την στιγμή να δω τις σχετικές πληροφορίες στο σάιτ της ΔΕΗ και αναφέρει τα ποσά για την ετήσια σύμβαση που ισχύει για ενεργοποιήσεις του προγράμματος από 2/12.

Κρίμα που δε γίνεται μεταβίβαση....το έπαιρνα επί τόπου...πολύ μικρές ήταν οι ρήτρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ειμαστε στη ΔΕΗ εχουμε Γ1 οικιακο τιμ+ΚΟΤ Β, δεν εχουμε μεγαλες καταναλωσεις αλλα οταν 1 ατομο πληρωνει σχεδον τα παντα με χαμηλους μισθους...αν μπορειτε να βοηθησετε/δωσετε ιδεες για να κοψουμε κατι
εχω ανεβασει το τελευταιο εναντι και το τελευταιο εκκαθαριστικο σε αυτα τα link:

Spoiler

εναντι
2261861726baffbb192b2e716a0283c10075314d

2261861726baffbb192b2e716a0283c10075314d
226076295564c8ffdf1ef4fcb9731137333704d0

εκκ
478779371582083ae829cc5adcef59e88526fff1

478779371582083ae829cc5adcef59e88526fff1179851202db4189408b554b6364e26f6b88f7654

thx in advance

Επεξ/σία από panagiotis54

7 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Καλησπερα, ειμαστε στη ΔΕΗ εχουμε Γ1 οικιακο τιμ+ΚΟΤ Β, δεν εχουμε μεγαλες

οι φωτό δε δείχνουν , κάνε 4μηνο δια 4 να δεις ανα μήνα κατανάλωση και

2 ώρες πριν, korakios είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

οι φωτό δε δείχνουν

σορρυ που ειμαι χαζος αλλα τι θα επρεπε να δειχνουν? 😕
γιατι ο εκκαθαριστικος λεει περιοδο 09/09-11/01 

Επεξ/σία από panagiotis54

Μόλις τώρα, panagiotis54 είπε

σορρυ που ειμαι χαζος αλλα τι θα επρεπε να δειχνουν? 😕

φωτογραφια , τουλάχιστον σε μένα με πετά στο κεντρικό site

https://www.photobox.co.uk/

αλλά την απάντηση ήδη την πήρες απο το κείμενο που έχει το λινκ που πόσταρα , δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο , ίσως σε βοηθήσει άλλο μέλος . Αν έχεις κάποια απορία πάνω στο κείμενο πόσταρε

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Κρίμα που δε γίνεται μεταβίβαση....το έπαιρνα επί τόπου...πολύ μικρές ήταν οι ρήτρες.

myHomeOnline_terms_31122021.pdf

myHomeOnline_tim_31122021.pdf

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

myHomeOnline_terms_31122021.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, usb500ml είπε

αυτό είναι με τις νέες τιμές

το παρακάτω είναι με τις παλιές και τη ρήτρα αποχώρησης

2 ώρες πριν, latsakos είπε

Καλησπέρα, έχω κάνει το my home online από 21/11/21 που ισχύει για 2 έτη. Γνωρίζει κανείς σε περίπτωση καταγγελία της σύμβασης ποιες είναι οι χρεώσεις ανάλογα με τον μήνα διακοπής?

παλιό online ειδικοί όροι , ρήτρα αποχώρησης

Επεξ/σία από korakios

5 ώρες πριν, latsakos είπε

...αν εννοείς ότι είναι ν' αλλάξεις σπίτι, δεν θα χρεωθείς ποινή αποχώρησης, απλά τους ενημερώνεις ότι αυτο θα κάνεις, και στο νέο σπίτι θα ξεκινήσεις με το νέο Ονλάιν (και τις σχεδόν 2πλάσιες τιμές δυστυχώς).

3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Καλησπερα, ειμαστε στη ΔΕΗ εχουμε Γ1 οικιακο τιμ+ΚΟΤ Β, δεν εχουμε μεγαλες καταναλωσεις αλλα οταν 1 ατομο πληρωνει σχεδον τα παντα με χαμηλους μισθους...αν μπορειτε να βοηθησετε/δωσετε ιδεες για να κοψουμε κατι

...ΔΙΑΒΑΣΕ αυτά που σου υπέδειξε ο korakios, διότι αν υπάρχει οικονομικό θέμα ΠΡΕΠΕΙ από εδώ και πέρα να είσαι ενημερωμένος για το τί παίζει και τί ΘΑ παίξει με το ρεύμα, ώστε να κινείσαι ανάλογα (για την ακρίβεια 'ξεφύλισσε" όσο μπορείς από το θρεντ, όχι φυσικά με την μία, αλλά σε βάθος ημερών ή και εβδομάδων, ιδίως από Δεκέμβρη και μετά : όπου βλέπεις ποστ αν σου κάνει κλικ, διάβαζε...).

Κατά τ' άλλα (θα το καταννοήσεις και μόνος αν διαβάσεις το κείμενο του korakios), όχι, όπως έχουν τα πράγματα, μένεις εκεί που είσαι, είναι η καλύτερη δυνατή συνθήκη για εσένα. Αν μιλάμε για νοίκι όμως, η προϋπόθεση είναι να είναι η κατά την φορολογική σου δήλωση το '21, κύρια κατοικία σου από το '20, με μισθωτήριο, το ρεύμα στο όνομά σου κτλ (βασικά το ίδιο ισχύει ακόμη κι αν είναι δικό σου σπίτι : να είναι ΔΗΛΩΜΕΝΟ ως κύρια κατοικία σου. Αλλιώς ήδη από Γενάρη δεν παίρνεις την κρατική επιδότηση για το ρεύμα και τότε υπάρχει περίπτωση να πρέπει ν' αλλαξεις πρόγραμμα. Πες όμως, και βλέπουμε.)

15 ώρες πριν, x-files είπε

Τι θέμα;ο ΔΕΔΔΗΕ και μόνο είναι αρμόδιος για μετρήσεις σε οποιοδήποτε πάροχο και αν είσαι,δεν υπάρχει θέμα κινδύνου,εάν δόσεις μετρήσεις στο ebill,θα πάρεις έναντι,εάν δόσεις στο ΔΕΔΔΗΕ,θα πάρεις εκκαθαριστικό

Διευκρίνηση για να μην υπάρχει παρερμηνεία. 

Πάντα στο τετραμηνο σε όλους τους παρόχους ερχόταν ο ΔΕΔΔΗΕ χωρις πρόβλημα και μου έκανε μέτρηση.

Εγώ στις παροχές e-enter  που μπήκα πρόσφατα εχω διαλεξει διμηνιαίο λογαριασμό εναντι (και οχι 3 μηνιαίους και 1 εκκαθαριστικό) . Θελω απλά στο διμηνο να δινω ενδειξη ,ωστε να ερχεται ο "εναντι" με πραγματική κατανάλωση.

Αρα τι έννοια έχει αυτό που αναφέρεις οτι  "εάν δόσεις στο ΔΕΔΔΗΕ,θα πάρεις εκκαθαριστικό"

Εννοεις οτι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ,αν δωσω στο διμηνο ενδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ ,θα βγεί επι της "ουσίας" εκκαθαριστικός. Ενω ειναι έναντι?

Η κάτι άλλο? Δεν νομίζω οτι γίνεται τυπικά να βγαίνει εκκαθαριστικός καθε 2 μήνες.

Δεν ξέρω και άν άλλοι συνφορουμίστες έχουν γνώμη περί του θέματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...