Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ppmarkos είπε

Που δεν κάνω κίνηση λες φίλε μου για μεταφορά;

...που θα δεις ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ την (φάτσα της) Πατέρα :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 21/2/2022 στις 2:53 ΜΜ, x-files είπε

Εάν ο στόχος σου είναι να έχεις 2μηναιος λογαριασμό, μήν ασχολείσαι καθόλου με το ebill,αλλά μόνο με το ,site του ΔΕΔΗΕ,εκεί εσύ θα βάλεις 2 μήνες,και για τους υπόλοιπους 2 περνάνε αυτοί να μετρήσουν, έτσι θα α έχεις 2μηνο εκκαθαριστικό εκκαθαριστικό 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Εχεις ιδία πείρα για την ΔΕΔΔΗΕ? Εχω διαβάσει νομίζω κατά καιρούς κάποιους που ειχαν θέμα με τις μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ. Εκτος βέβαια να αφορούσε προβλήματα με μετρήσεις μετά απο αλλαγή παρόχου. Δεν ξέρω.

Το e-bill δηλαδή στην περίπτωση που με αφορά, είναι πιο επικίνδυνο για λάθος?

Συγγνωμη αν εχει ερωτηθει , αλλα για την μηδενικη εγγυηση που αναγραφει στο Online, μετραει σαν "Νεος πελατης" μια επανηλεκτροδοτηση;

20 ώρες πριν, haralabosg είπε

Μετα απο σχεδον 3 μηνες κυνηγι ηρθε και η απαντηση απο την ΔΕΗ...

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ myHome online ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 2/12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 

Για την επιτευξη του παραπάνω θελω να ευχαριστησω ολους τους συμφορουμιτες για την βοηθεια και τις συμβουλες τους και ειδικα τον  korakios !!!!

• Like 2

(Σηκωμένο χεράκι) Κύριε, κύριε, έχω και εγώ μια απορία !

Αν πληρώσω το Enter δυο συνεχόμενες φορές (δυο μήνες) με 4-5 μέρες καθυστέρηση κάθε φορά, λέτε να υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα με το Online, δηλαδή να με πετάξουν στο Γ1 ;;;;; Δεν έχω ενεργοποιήσει παγία εντολή, πληρώνω όταν θέλω (αλλά μέχρι τώρα πλήρωνα εντός προθεσμίας...)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαστε τετραμελής οικογένεια . Τετραμηνιαία κατανάλωση γύρω στις 1600 kw με κοτ β . Πείτε μου σας παρακαλώ αν με συμφέρει το myhomenter γιατί το πάτησα στο κουμπί του ebill και δεν ξέρω αν προλαβαίνω να το "μαζέψω" αν έκανα λάθος επιλογή. ( Σας διαβάζω καιρό αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά κατάλαβα... Βοηθήστε με γιατί με 2 παιδιά τα βγάζουμε πέρα δύσκολα)  ευχαριστώ

1 λεπτό πριν, Mamalakis2007 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαστε τετραμελής οικογένεια . Τετραμηνιαία κατανάλωση γύρω στις 1600 kw με κοτ β . Πείτε μου σας παρακαλώ αν με συμφέρει το myhomenter γιατί το πάτησα στο κουμπί του ebill και δεν ξέρω αν προλαβαίνω να το "μαζέψω" αν έκανα λάθος επιλογή. ( Σας διαβάζω καιρό αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά κατάλαβα... Βοηθήστε με γιατί με 2 παιδιά τα βγάζουμε πέρα δύσκολα)  ευχαριστώ

Είμαι ήδη πελάτης της ΔΕΗ στο Γ1Ν

4 λεπτά πριν, Mamalakis2007 είπε

Είμαι ήδη πελάτης της ΔΕΗ στο Γ1Ν

Δε θα δεις καποια μεγαλη διαφορά. Οσοι ειχαν μεγαλες καταναλωσεις ειδαν διαφορα ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ο περισσότερος κοσμος ειδε μειωση που γνωριζω που ειχε μικρη καταναλωση λογω επιδοτήσεων κτλ.

4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δε θα δεις καποια μεγαλη διαφορά. Οσοι ειχαν μεγαλες καταναλωσεις ειδαν διαφορα ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ο περισσότερος κοσμος ειδε μειωση που γνωριζω που ειχε μικρη καταναλωση λογω επιδοτήσεων κτλ.

Άρα μου προτείνετε να παραμείνω στο στο Γ1Ν αντί να προτιμήσω το σταθερό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Mamalakis2007 είπε

Δε σου προτεινω κατι. Υπαρχουν ανθρωποι ψαγμένοι εδω που το εχουν κανει επιστημη. Προς το παρον αν εχεις >300kwh το μηνα συμφερει καποιο προγραμμα. Το μελλον ειναι αβεβαιο. Αυτο που συμφερει σιγουρα ειναι να μειωσεις τη καταναλωση οσο γινεται. Εσυ εχεις >300 αλλα δε ξερω επειδη ζεσταινει ο καιρος αν θα εχεις ιδια καταναλωση. Ακομα και θερμοσιφωνα να εχεις καιει λιγοτερο το καλοκαιρι επειδη ειναι πιο ζεστο το νερο και αλλοι λογοι.

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Mamalakis2007 είπε

...δες λίγο αυτό *, για να καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα και ν' αποφασίσεις.

* παρα-προτελευταίο ποστ πριν το τέλος της σελίδας

Επεξ/σία από washcloud
  • Thanks 1

8 ώρες πριν, xraxra είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Εχεις ιδία πείρα για την ΔΕΔΔΗΕ? Εχω διαβάσει νομίζω κατά καιρούς κάποιους που ειχαν θέμα με τις μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ. Εκτος βέβαια να αφορούσε προβλήματα με μετρήσεις μετά απο αλλαγή παρόχου. Δεν ξέρω.

Το e-bill δηλαδή στην περίπτωση που με αφορά, είναι πιο επικίνδυνο για λάθος?

Τι θέμα;ο ΔΕΔΔΗΕ και μόνο είναι αρμόδιος για μετρήσεις σε οποιοδήποτε πάροχο και αν είσαι,δεν υπάρχει θέμα κινδύνου,εάν δόσεις μετρήσεις στο ebill,θα πάρεις έναντι,εάν δόσεις στο ΔΕΔΔΗΕ,θα πάρεις εκκαθαριστικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...