Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 17/1/2022 στις 5:53 ΜΜ, Aurumnus είπε

Έκανα σε ηλικιωμένο συγγενικό πρόσωπο αλλαγή από Γ1Ν σε Online.
Επειδή όμως είχε ήδη ενεργοποιημένη την πάγια εντολή μέσω τραπέζης, δεν ζητήθηκε από το σύστημα να εισάγω τα στοιχεία κάποιας τραπεζική κάρτας.

Η αλλαγή έγινε κανονικά πριν λήξει το 2021.

Στο πεδίο Πάγια Εντολή πληρωμής με χρήση Κάρτας γράφει:
Έχετε ήδη ενεργοποιήσει πάγια τραπεζική εντολή . Εάν θέλετε να προβείτε σε ενεργοποίηση εξόφλησης πάγιας μέσω κάρτας μπορείτε μόνο να επιλέξετε Ενεργοποίηση και στη συνέχεια να απευθυνθείτε στην τράπεζα σας για κατάργηση της πάγιας τραπεζικής εντολής.

Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και να μην τραβήξει τα χρήματα;

Οχι εγγυημένα σε αντίστοιχη ίδια περίπτωση έχει λειτουργήσει η ήδη ενεργοποιημένη  πάγια εντολή χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε

...ήταν το μυστικό μου χαρτί...😁

Το καλύτερό σου χαρτί όμως είναι να πεις ένα "έλα ρε μαν, σόρι" στον HERTHAN που δύο φορές σου έγραψε (ειδικά την 2η) πολύ ουσιαστικά πράγματα, για να σε βοηθήσει (στην κυριολεξία). Ένα παραπάνω που είναι από τα εντάξει παιδιά εδώ μέσα (τους μη εντάξει τους έχουμε στείλει στην W&V, να βρούνε άπλα να παίξουν). Διότι ναι μεν την πήρες την σωστή απάντηση ("μείνε Γ1"), αλλά αυτό που σου είπε "διάβασε/προσπάθα το", είτε πρόκειται για το thread, είτε για το Excel του korakios, έχει ίσως ακόμη μεγαλύτερη αξία. ΠΡΟΣΠΑΘΑ το λοιπόν εσύ, και με ό,τι κολλάς και δεν υπάρχει ήδη επεξηγημένο, ρώτα. Για να βοηθήσουμε είμαστε εδώ, αλλά "συν Αθηνά" κτλ. Δεν είναι κακό που δεν ξέρεις/δεν βγάζεις άκρη, λογικό και φυσιολογικό είναι, αλλά θέλει α) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ β) τον χρόνο του. Και ξαναλέω, αν παρ' ολ' αυτά κολλάς, εδώ είμαστε και δεν κάνουμε εξαιρέσεις, ούτε για μέλισσες ούτε για τίποτα (...μόνο για κηφήνες ;ρ).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, washcloud είπε

Το καλύτερό σου χαρτί όμως είναι να πεις ένα "έλα ρε μαν, σόρι" στον HERTHAN που δύο φορές σου έγραψε (ειδικά την 2η) πολύ ουσιαστικά πράγματα, για να σε βοηθήσει (στην κυριολεξία). Ένα παραπάνω που είναι από τα εντάξει παιδιά εδώ μέσα (τους μη εντάξει τους έχουμε στείλει στην W&V, να βρούνε άπλα να παίξουν). Διότι ναι μεν την πήρες την σωστή απάντηση ("μείνε Γ1"), αλλά αυτό που σου είπε "διάβασε/προσπάθα το", είτε πρόκειται για το thread, είτε για το Excel του korakios, έχει ίσως ακόμη μεγαλύτερη αξία. ΠΡΟΣΠΑΘΑ το λοιπόν εσύ, και με ό,τι κολλάς και δεν υπάρχει ήδη επεξηγημένο, ρώτα. Για να βοηθήσουμε είμαστε εδώ, αλλά "συν Αθηνά" κτλ. Δεν είναι κακό που δεν ξέρεις/δεν βγάζεις άκρη, λογικό και φυσιολογικό είναι, αλλά θέλει α) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ β) τον χρόνο του. Και ξαναλέω, αν παρ' ολ' αυτά κολλάς, εδώ είμαστε και δεν κάνουμε εξαιρέσεις, ούτε για μέλισσες ούτε για τίποτα (...μόνο για κηφήνες ;ρ).

...το τι κατάλαβα και τι όχι από το spreadsheet και όχι μόνο άσε με να το γνωρίζω εγώ και μόνο εγώ... λοιπόν ας μείνουμε στο θέμα μας και άσε τις επικρίσεις. Καλό είναι να μπορούμε να διακρίνουμε και το χιούμορ να συμπληρώσω.Στο θέμα μας ξαναλέω.

5 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Απολυτα ηρεμος ειμαι κι οτι θελω θα κανω μικρε.

Ακου αυτα που σου λενε καλυτερα και μην βγαζεις γλωσσα.

...άσε τα μικρέ και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μείνε στο θέμα μας. Μπράβο σου που είσαι ήρεμος... Αν κάνεις εσύ ότι θες άλλο τόσο θα κάνω και εγώ... Στο θέμα μας τώρα ξαναλέω.

Επεξ/σία από honeyed_bee

43 λεπτά πριν, washcloud είπε

αλλά αυτό που σου είπε "διάβασε/προσπάθα το", είτε πρόκειται για το thread, είτε για το Excel του korakios,

ποιο excel , δεν καταλάβαινε τι σημαίνει <300kw/μήνα ή βαριόταν να πατήσει στο λινκ που το έγραφε

• Like 5

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου πως ενεργοποιούμε την πάγια εντολή μέσω τραπέζης?

Εχω κανει την αίτηση κανονικά για το online/enter και εχω βαλει στο σύστημα την χρεωστική μου καρτα κανονικά,

τώρα πρέπει να περασω και από την τράπεζα η γίνεται και από το ebanking?

7 λεπτά πριν, kazakosc είπε

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου πως ενεργοποιούμε την πάγια εντολή μέσω τραπέζης?

Εχω κανει την αίτηση κανονικά για το online/enter και εχω βαλει στο σύστημα την χρεωστική μου καρτα κανονικά,

τώρα πρέπει να περασω και από την τράπεζα η γίνεται και από το ebanking?

Αν βαλεις την χρεωστικη μεσα στο συστημα τους με αυτοματη πληρωμη γλιτωνεις την προμηθεια της τραπεζας εφοσον θες να κανεις την παγια εντολη μεσω ebanking. Δεν χρειαζεται να πας τραπεζα.

• Like 1

4 ώρες πριν, honeyed_bee είπε

...το τι κατάλαβα και τι όχι από το spreadsheet και όχι μόνο άσε με να το γνωρίζω εγώ και μόνο εγώ... λοιπόν ας μείνουμε στο θέμα μας και άσε τις επικρίσεις. Καλό είναι να μπορούμε να διακρίνουμε και το χιούμορ να συμπληρώσω.Στο θέμα μας ξαναλέω.

...τί, νόμισες ότι δεν διέκρινα το χιούμορ περί "χαρτιού"; Κακώς, διότι και το διέκρινα και το αποδέχτηκα, "μιλώντας" σου όσο πιο διακριτικά και νορμάλ γινόταν. Απλά υπερθεμάτισα μπας και καταλάβεις και κάποια άλλα πράγματα,,,αλλά φευ. Συνέχισε έτσι και θα πας μπροστά με το θέμα σου.

3 ώρες πριν, korakios είπε

ποιο excel , δεν καταλάβαινε τι σημαίνει <300kw/μήνα ή βαριόταν να πατήσει στο λινκ που το έγραφε

...τί να κάνω ρε μαν, έχω τη ρημάδα τη συνήθεια να πιστεύω ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (γι' αυτό και κάνω και το κορόιδο κάποιες φορές),,,,αλλά τελικά μάλλον εσύ έχεις δίκιο που συνηθίζεις εκείνο το "δεν υπάρχει ελπίδα"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μήπως έχει κάνει λάθος... Εκκαθαριστικός 30€!!! 

Έγινα συνδρομητής myHome Online τον Νοέμβριο, από Γ1Ν.

Λογαριασμός Δεκεμβρίου 82€ (442kWh), Ιανουαρίου 54€ (217kWh), Φεβρουαρίου 30€ (εκκαθαριστικός 894kWh)

image.png.500eccf56e6d911896ffe4a386b1b8f6.png

Spoiler

image.png.40e4c6fee9cf12e8cc359df25962e645.png

Επεξ/σία από Sakis_Spooky

6 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

Έγινα συνδρομητής myHome Online τον Νοέμβριο, από Γ1Ν.

Λογαριασμός Δεκεμβρίου 82€ (442kWh), Ιανουαρίου 54€ (217kWh), Φεβρουαρίου 30€ (εκκαθαριστικός 894kWh)

image.png.500eccf56e6d911896ffe4a386b1b8f6.png

Έχεις λίγα kWh 

Αν πάντως πάνε στραβά οι εξελίξεις τα 0.18 θα φαίνονται τσαμπα

14 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

κομπλέ είναι , είχες την επιστροφή των 30€ , περίμενες λιγότερο ?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Έχεις λίγα kWh 

Αν πάντως πάνε στραβά οι εξελίξεις τα 0.18 θα φαίνονται τσαμπα

...ποια "0,18"; 0,O96 πληρώνει ο άνθρωπος.😀

15 λεπτά πριν, korakios είπε

...προφανώς "περισσότερα περίμενε" (ή μάλλον, "φοβότανε"...). Απλά δεν έχει (ακόμα) "χωνέψει" τις τιμές του παλιού Ονλάιν...

Επεξ/σία από washcloud
γαμώ τα πληκτρολόγια μέσα

7 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Έχεις λίγα kWh 

~900 το τετράμηνο 19.10.2021-15.02.2022

Γενικά εκεί κυμαίνομαι! Αλλά ποτέ δεν είχα πληρώσει 30€

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Όχι... περισσότερο! Θεωρούσα ότι απλά αυτόν τον μήνα θα μου ερχόταν ένας απλός λογαριασμός με τις ενδείξεις που είχα στείλει! Πάντως τα 30€ μου τα αφαίρεσε στο λογαριασμό του Δεκεμβρίου, που ήταν ο πρώτος HomeOnline!

Spoiler

image.png.73109f031106e1dd704647e279828701.png

Δεν ξέρω με αυτές τις τιμές που ακούω δεξιά και αριστερά μάλλον ήταν σωτήριο το thread! Τυχαία διάβασα για το HomeOnline και ευτυχώς το έκανα! Για να δούμε στο μέλλον...

1 λεπτό πριν, korakios είπε

καλά μη βιάζεσαι , το καλοκαίρι θα λέμε για τέτοια νούμερα 😁

...η πλάκα είναι ότι στην αρχή μουρμούραγα ("τί μάσησε πάλι" μονολογούσα) μέχρι να καταλάβω την αξία ενός μηδενικού...😁

(....αύριο πάω για νέο πληκτολόγιο εν τω μεταξύ....just a friendly warning :mrgreen:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...