Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εντωμεταξύ τα κουμπιά του site της ΔΕΗ δεν δουλεύουν.

Δηλαδή και να θέλεις να γίνει πελάτης δεν σε αφήνουν!

Μήπως είσαι σε πρόγραμμα ετήσιας προπληρωμής και άρα δεν σου επιτρέπουν? Διότι αν ναι, αυτό δεν συνδιάζεται με home enter/+/online κλπ...

Επεξ/σία από honeyed_bee
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 λεπτά πριν, diegito1979 είπε

H υπάλληλος μου είπε ότι την άνοιξη αναμένεται μείωση στις τιμές της ρήτρας αναπροσαρμογής και ότι τελικά δε συμφέρει το σταθερά αυξημένο της ΔΕΗ.

Τότε έπρεπε να σου προσφέρει ένα τρίμηνο συμβόλαιο μόνο για την άνοιξη που οι τιμές θα πεσμενες. Αν είναι..

Από μια μεριά τους καταλαβαίνω, η ΔΕΗ έχει μαζέψει όλο τον κόσμο κάτι πρέπει να βρει να πει και η υπάλληλος μήπως και τσιμπήσει κάνα πελατακι.

• Like 1

Ο αδελφός μου ζει εδώ και χρόνια στη Αγγλία. Τον επισκέπτομαι κάθε μήνα συν ότι πιό παλιά διατηρούσα και μία Αγγλική εταιρεία. Οι Άγγλοι και ιδιαίτερα το κράτος ως γνωστόν είναι πολύ "χύμα" (not), όχι σαν εμάς που είμαστε συγκροτημένοι, οργανωμένοι, συνεπείς κλπ (not). Τόσο χύμα που ξέρεις από σήμερα τι φόρους θα πληρώσεις 3 χρόνια μετά, κι αν κατά τύχη αλλάξουν κάτι σε αυτό που έχουν υποσχεθεί/δεσμευτεί, θα γκρεμιστεί το σύμπαν (ειδικότερα στις επιχειρήσεις, διότι αυτή η συνέπεια και η σταθερότητα είναι κάτι που λατρεύουν όλοι από τους εργαζόμενους μέχρι τις πολυεθνικές).

Αυτοί οι τύποι λοιπόν ενημέρωσαν τους καταναλωτές να αναμένουν επιβαρύνσεις στους λογαριασμούς για τον επόμενο χρόνο, οι οποίες στην περίπτωση του αδελφού μου θα ισοδυναμούν με 600-700 λίρες ετησίως (60τμ, 2 ατομα, τις 12 ώρες λείπουν από το σπίτι).

Αυτή η ιστορία μάλλον ήρθε για να μείνει κάμποσο.

• Like 1

10 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε

Μήπως είσαι σε πρόγραμμα ετήσιας προπληρωμής και άρα δεν σου επιτρέπουν? Διότι αν ναι, αυτό δεν συνδιάζεται με home enter/+/online κλπ...

Δηλαδή υπάρχει κάποιος που του δουλεύουν αυτά τα κουμπιά;

https://econtract.dei.gr/

Ασε που στην κονσόλα βγαίνουν errors.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, diegito1979 said:

Μίλησα λίγο πριν με elpedison και ενημέρωσα ότι έκλεισα στη ΔΕΗ my home enter online.

H υπάλληλος μου είπε ότι την άνοιξη αναμένεται μείωση στις τιμές της ρήτρας αναπροσαρμογής και ότι τελικά δε συμφέρει το σταθερά αυξημένο της ΔΕΗ.

Είναι το διακύβευμα αλλά δεν το πιστεύω, για αυτό άλλωστε δεν τους προτίμησα.

Ίδωμεν...

Εντερ η ον-λάιν; Στα της elpedison, η κρυστάλλινη  της  σφαίρα μάλλον ήταν φορτισμένη Δευτέρα πρωί γαρ. 

😅

Επεξ/σία από marmagia

2 minutes ago, skiabox said:

Δηλαδή υπάρχει κάποιος που του δουλεύουν αυτά τα κουμπιά;

https://econtract.dei.gr/

Ασε που στην κονσόλα βγαίνουν errors.

Δουλεύουν κανονικά σε μένα. Δοκίμασε να απενεργοποιήσει ad block ισως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, marmagia είπε

Δουλεύουν κανονικά σε μένα. Δοκίμασε να απενεργοποιήσει ad block ισως

Ωραία το έκανα.

Ο αριθμός παροχής όμως που ζητάει και που λέει ότι είναι 9 ψηφία, στον λογαριασμό της zenith τον βλέπω πιο μεγάλο.

Συγκεκριμμένα είναι τύπου

x-xxxxxxxx-xx

Να βάλω τα πρώτα 9;

OK έβγαλα άκρη.

Τώρα μου δίνει 3 επιλογές.

Screenshot 2022-02-21 at 11.43.11 AM.png

Και εκεί που τα έχεις βάλει όλα σωστά το τελευταίο κουμπί, μετά από τόσο κόπο αποτυγχάνει να στείλει την αίτηση!

Συγκεκριμένα στο 5ο βήμα του myHome Online!

Screenshot 2022-02-21 at 12.12.57 PM.png

Επεξ/σία από skiabox

41 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ωραία το έκανα.

Ο αριθμός παροχής όμως που ζητάει και που λέει ότι είναι 9 ψηφία, στον λογαριασμό της zenith τον βλέπω πιο μεγάλο.

Συγκεκριμμένα είναι τύπου

x-xxxxxxxx-xx

Να βάλω τα πρώτα 9;

OK έβγαλα άκρη.

Τώρα μου δίνει 3 επιλογές.

Screenshot 2022-02-21 at 11.43.11 AM.png

Και εκεί που τα έχεις βάλει όλα σωστά το τελευταίο κουμπί, μετά από τόσο κόπο αποτυγχάνει να στείλει την αίτηση!

Προφανως κάτι δεν έχεις συμπληρώσει σωστά η κάτι δεν έχεις αποδεχτεί για να σε αφήσει να το κάνεις 

13 ώρες πριν, korakios είπε

σοβαρά τώρα , αν δεν μπορείς να καταλάβεις τις 2 τελευταίες γραμμές του κειμένου κάτι δεν πάει καλά

καλή συνέχεια

...αν θες και έχεις χρόνο θα μπορούσα να σου στείλω σε mail μερικούς λογαριασμούς μου για να μου πεις τι με συμφέρει... αν έχεις τον χρόνο και την καλή διάθεση φυσικά να βοηθήσεις.

2 ώρες πριν, honeyed_bee είπε

Δυσκολεύομαι να το κατανοήσω αυτό το excel...Δεν το έχω.

4 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε

...αν θες και έχεις χρόνο θα μπορούσα να σου στείλω σε mail μερικούς λογαριασμούς μου για να μου πεις τι με συμφέρει... αν έχεις τον χρόνο και την καλή διάθεση φυσικά να βοηθήσεις.

Στο ξαναγραφω για να σε βοηθησω.....Διαβασε καλυτερα το sticky και κατεβασε το excel του korakiou.Βαλε τις ετησιες κιλοβατωρες σου και θα δεις τι σε συμφερει.

Αν διαβασεις το sticky και μετα κατεβασεις το excel θα καταλαβεις 100% τι σε συμφερει.Ειναι υπερβολικα απλο να το κανεις.Διαβασε τα ολα και θα το καταλαβεις.

Μονο ετσι γινεται δουλεια ωστε κι εσυ να ξερεις αυριο μεθαυριο πως θα κινηθεις.Δεν γινεται να λεμε στον καθεναν ξεχωριστα τι τον συμφερει χωρις να κανει τιποτα ο ιδιος και να καταλαβει καποια πραγματα.Κι αυτο γιατι αυριο μεθαυριο παλι θα ξαναμπει εδω για να ρωτησει τα ιδια και τα ιδια χωρις να κανει τιποτα ο ιδιος.

Ειμαι σιγουρος οτι το εχεις οπως και ολοι οσοι περασαν απο εδω μεσα και ρωτησαν.Πρεπει ομως να κατσεις να διαβασεις καποια πραγματα και ειδικα προηγουμενες σελιδες οπου εχουν απαντηθει ολα τα ερωτηματα.

• Like 1

2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

To excel παντως δε συγκρινει ρητροπρογραμματα πχ Γ1 δεη.

συγκρίνει μεταξύ άλλων ρητροπρογραμμάτων ,

για να συγκρίνεις όμως με σταθερό θες χρονομηχανη να βγάλεις ετήσια

11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Διαβασε καλυτερα το sticky και κατεβασε το excel του korakiou.Βαλε τις ετησιες κιλοβατωρες σου και θα δεις τι σε συμφερει.

κοίτα όντως κάποιοι δεν το έχουν με το excel , φυσικά θα μπορούσαν να ρωτήσουν ότι δεν καταλαβαίνουν , αλλά πλέον στο 4ο φύλλο έχω το ίδιο κείμενο με

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

στο οποίο υπάρχει ένα συμπέρασμα 2-3 γραμμών στο τέλος .

Ακόμα δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο να μην το καταλαβαίνει κάποιος παραμόνο αν δεν το διάβασε καν

• Like 2

7 λεπτά πριν, korakios είπε

κοίτα όντως κάποιοι δεν το έχουν με το excel , φυσικά θα μπορούσαν να ρωτήσουν ότι δεν καταλαβαίνουν , αλλά πλέον στο 4ο φύλλο έχω το ίδιο κείμενο με

αξίζει σταθερό vs κυμαινόμενο ? (Φεβ 2022)

στο οποίο υπάρχει ένα συμπέρασμα 2-3 γραμμών στο τέλος .

Ακόμα δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο να μην το καταλαβαίνει κάποιος παραμόνο αν δεν το διάβασε καν

Το να γινουν ερωτησεις επειδη δεν καταλαβε καποιος κατι συγκεκριμενο το καταλαβαινω κι ειναι λογικο.Προσπαθησε αλλα εχει καποιες αποριες.Απολυτο φυσιολογικο κι αποδεκτο.

Το να λεει ομως καποιος να σου στειλω λογαριασμους για να μου πεις τι με συμφερει τοτε εχουμε προβλημα.

7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Το να λεει ομως καποιος να σου στειλω λογαριασμους για να μου πεις τι με συμφερει τοτε εχουμε προβλημα.

δυστυχώς είμαι σίγουρος οτι κάποιος θα του στείλει pm (κυκλοφορεί ακόμα) και θα τον βάλει σε πρόγραμμα με το μεγαλύτερο bonus συμβολαίου

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...