Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, rus είπε

Ρητρα 726ε και επιδοτηση μονο 319?? γιατι τετοιο σφαξιμο?

...τί εννοείς "σφάξιμο"; Όλα κανονικά του τα έχουν βάλει : και φουλ ΚΟΤ, και κανονικά επιδότηση ΔΕΗ, και έκπτωση ενέργειας ΔΕΗ, και επιδότηση ΤΕΜ (σ' αυτή μάλιστα του έχουν βάλει,,,επιπλέον 0,10€, λολ). Και με αναπροσαρμογή μόλις στα 0,18-κάτι (και μιλάμε για το χειρότερο 4μηνο από άποψη ανόδου χονδρικής). Με σχεδόν 4MWh κατανάλωση, 140€/μήνα, ούτε του παπά...(τον έσωσε βασικά το ΚΟΤ, σε συνδυασμό με νυχτερινό).

Δεν ξέρω αν για κάποιο λόγο έχεις την εντύπωση επιδοτήσεις/εκπτώσεις "σου γλυτώνουν περισσότερα", αλλά αυτά είναι τα ποσά.

15 λεπτά πριν, leouliss είπε

τελικα το κοτ στο παλιο το εντερ ισχυει?

και γιατι εχω ρητρα?

...το παλιό το Έντερ δεν παίρνει ΚΟΤ. Το παλιό το Ονλάιν, παίρνει διαπιστωμένα. Όπως τελικά μάλλον και το νέο Ονλάιν, αφού είσαι ο δεύτερος που ποστάρει με ΚΟΤ στο νέο Ονλάιν.

Αναπροσαρμογή είχες μέχρι να γίνει η μετάβασή σου (μερικές μέρες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, washcloud είπε

...τί εννοείς "σφάξιμο"; Όλα κανονικά του τα έχουν βάλει : και φουλ ΚΟΤ, και κανονικά επιδότηση ΔΕΗ, και έκπτωση ενέργειας ΔΕΗ, και επιδότηση ΤΕΜ (σ' αυτή μάλιστα του έχουν βάλει,,,επιπλέον 0,10€, λολ). Και με αναπροσαρμογή μόλις στα 0,18-κάτι (και μιλάμε για το χειρότερο 4μηνο από άποψη ανόδου χονδρικής). Με σχεδόν 4MWh κατανάλωση, 140€/μήνα, ούτε του παπά...(τον έσωσε βασικά το ΚΟΤ, σε συνδυασμό με νυχτερινό).

Δεν ξέρω αν για κάποιο λόγο έχεις την εντύπωση επιδοτήσεις/εκπτώσεις "σου γλυτώνουν περισσότερα", αλλά αυτά είναι τα ποσά.

...το παλιό το Έντερ δεν παίρνει ΚΟΤ. Το παλιό το Ονλάιν, παίρνει διαπιστωμένα. Όπως τελικά μάλλον και το νέο Ονλάιν, αφού είσαι ο δεύτερος που ποστάρει με ΚΟΤ στο νέο Ονλάιν.

Αναπροσαρμογή είχες μέχρι να γίνει η μετάβασή σου (μερικές μέρες).

εγω στο παλιο υπεγραψα ασχετα αν με ριξαν στο καινουριο τι να πεις με τα λαμογια που να βρεις δικιο φιλε μ

image(1).png

Επεξ/σία από leouliss

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξεπλαγην ευχαριστα σημερα με την ΔΕΗ!! Εβαλα το πρωι το τηλ. μου στο σαιτ της ΔΕΗ να με παρουν για να μεταβω στο enter..Mε πηραν κιολας το απογευμα, κι αφου λεω στην κοπελα ποιο προγραμμα θελω, μου λεει το προχωραμε αμμεσα χωρις εγγυηση απ τη στιγμη που γινεται τηλεφωνικα, (μου εξηγησε παλι τι ισχυει στο enter) εδωσα τα στοιχεια του πατερα μου, αυριο θα με ξαναπαρει για ενδειξεις μετρητη (αφου προκειται για παροχη στο πατρικο ) και την Δευτερα ερχεται ο κουριερ με το συμβολαιο οπου του δινω ολα τα υπολοιπα χαρτια που μου ζητησε και τελος!! Ουτε ραντεβου ουτε τιποτα!! 😄

Επεξ/σία από energy52

17 λεπτά πριν, leouliss είπε

εγω στο παλιο υπεγραψα ασχετα αν με ριξαν στο καινουριο τι να πεις με τα λαμογια που να βρεις δικιο φιλε μ

...έχεις κάνει σχετικό παράπονο σε ΔΕΗ ίσως και σε ΡΑΕ; Δεν θυμάμαι - πάντως αν ναι, έστω και αργά, θα δικαιωθείς τις παλιές τιμές...Οι περισσότεροι που πάθανε μία από τα ίδια, εδώ μέσα, σιγά-σιγά δικαιώνονται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, washcloud είπε

...έχεις κάνει σχετικό παράπονο σε ΔΕΗ ίσως και σε ΡΑΕ; Δεν θυμάμαι - πάντως αν ναι, έστω και αργά, θα δικαιωθείς τις παλιές τιμές...Οι περισσότεροι που πάθανε μία από τα ίδια, εδώ μέσα, σιγά-σιγά δικαιώνονται...

προσπαθω να στειλω μνμ στη ραε αλλα δεν με αφηνει δε ξερω τι γινετε φιλε μ στη δεη εχω στειλει αλλα τπτ

image(2).png

Επεξ/σία από leouliss

5 ώρες πριν, xraxra είπε

1) Ασχετοι στο call center ,οπως λέει και ο korakios. Δεν ισχύει αυτό που μου ειπαν

2) Λες οτι σου πίστωσαν το 100άρικο στον πρώτο λογαριασμό. Μήπως έκανες το DEH ON-LINE?

Enter σε κατάστημα 

1 ώρα πριν, energy52 είπε

Εξεπλαγην ευχαριστα σημερα με την ΔΕΗ!! Εβαλα το πρωι το τηλ. μου στο σαιτ της ΔΕΗ να με παρουν για να μεταβω στο enter..Mε πηραν κιολας το απογευμα, κι αφου λεω στην κοπελα ποιο προγραμμα θελω, μου λεει το προχωραμε αμμεσα χωρις εγγυηση απ τη στιγμη που γινεται τηλεφωνικα, (μου εξηγησε παλι τι ισχυει στο enter) εδωσα τα στοιχεια του πατερα μου, αυριο θα με ξαναπαρει για ενδειξεις μετρητη (αφου προκειται για παροχη στο πατρικο ) και την Δευτερα ερχεται ο κουριερ με το συμβολαιο οπου του δινω ολα τα υπολοιπα χαρτια που μου ζητησε και τελος!! Ουτε ραντεβου ουτε τιποτα!! 😄

Φιλε μην σου χαλάσω το όνειρο αλλά 3 μήνες πάλευα με τα econtact μπρος πίσω τα χαρτιά... Πήγα ένα πρωί σε κατάστημα με ραντεβου και έκανα την δουλειά μου σε μισή ώρα. Πολλοί βλέπω έχουν αναφέρει ότι διαπίστωσαν ότι δεν είχαν μπει στο πρόγραμμα που είχαν υπογράψει με τα econtact και είχαν μπει Γ1 με ρήτρα 

Το νου σας

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, tounion είπε

Φιλε μην σου χαλάσω το όνειρο αλλά 3 μήνες πάλευα με τα econtact μπρος πίσω τα χαρτιά... Πήγα ένα πρωί σε κατάστημα με ραντεβου και έκανα την δουλειά μου σε μισή ώρα. Πολλοί βλέπω έχουν αναφέρει ότι διαπίστωσαν ότι δεν είχαν μπει στο πρόγραμμα που είχαν υπογράψει με τα econtact και είχαν μπει Γ1 με ρήτρα 

Το νου σας

Σ ευχαριστω, καλα που μου το ειπες!!Κρατησα τα στοιχεια της πωλητριας κ το τηλ. οποτε θα τα ξεκαθαρισω αυτα  και θα της επισημανω ακριβως αυτο!! 

1 λεπτό πριν, energy52 είπε

Σ ευχαριστω, καλα που μου το ειπες!!Κρατησα τα στοιχεια της πωλητριας κ το τηλ. οποτε θα τα ξεκαθαρισω αυτα  και θα της επισημανω ακριβως αυτο!! 

Απλα αν πας απο το καταστημα  με τα χαρτια ολα τελειωνεις  πιο γρηγορα...

Η πωλητρια μπορει να εχει αλλη βαρδια...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, takoulou είπε

Απλα αν πας απο το καταστημα  με τα χαρτια ολα τελειωνεις  πιο γρηγορα...

Η πωλητρια μπορει να εχει αλλη βαρδια...

Εννοειται πως αυτο θα εκανα, αλλα παω να αποφυγω να κουβαλησω τον πατερα μου στο καταστημα που ναι μακρια και θα θελει κ ραντεβου..αλλα θα γινεται κ με εξουσιοδοτηση λογικα ετσι δεν ειναι;..Θα μιλησω παλι αυριο μαζι της, ευχαριστω και παλι!! Παντως μου κανε εντυπωση που μου πε χωρις εγγυηση εξ αρχης..οχι πως σε χρεωνουν και αφαιρειται μετα..

Επεξ/σία από energy52

4 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εννοειται πως αυτο θα εκανα, αλλα παω να αποφυγω να κουβαλησω τον πατερα μου στο καταστημα που ναι μακρια και θα θελει κ ραντεβου..αλλα θα γινεται κ με εξουσιοδοτηση λογικα ετσι δεν ειναι;..Θα μιλησω παλι αυριο μαζι της, ευχαριστω και παλι!! Παντως μου κανε εντυπωση που μου πε χωρις εγγυηση εξ αρχης..οχι πως σε χρεωνουν και αφαιρειται μετα..

Γινεται και με εξουσιοδοτηση... Αλλα ειναι τοσο μακρια;; Πολλα καταστηματα λειτουργουν και το βραδυ..

• Like 1

1 ώρα πριν, leouliss είπε

προσπαθω να στειλω μνμ στη ραε αλλα δεν με αφηνει δε ξερω τι γινετε φιλε μ στη δεη εχω στειλει αλλα τπτ

Βάλε τά εννέα νούμερα τού λογαριασμού χωρίς κενά καί παύλα.

2 ώρες πριν, energy52 είπε

και τελος!!

...η αρχή είναι. Μακάρι να σταθείς τυχερός και να πάνε τα χαρτιά σου στην ώρα τους εκεί που είναι να πάνε και ν' ασχοληθούν οι υπάλληλοι επίσης εγκαίρως.

• Like 1

6 ώρες πριν, marmagia είπε

Μετρήσεις μπορείς να δίνεις κανονικά από το ebill. Υποθέτω αν θες διμηνιαίο λογαριασμό απλά δεν ενεργοποιεις τον μηνιαίο και το αφήνεις να στέλνει ένα έναντι και έναν εκκαθαριστικό. Υπάρχει η επιλογή για μόνο ηλεκτρονικό λογαριασμό.  Στην περίπτωση μου με το που έδωσε η ΔΕΗ την εντολή στον δεδδηε να έρθει να μετρήσει μπορούσα να πάρω κωδικό εταίρου τηλεφωνικά και να φτιάξω ebill. Ενεργοποίησα πάγιες εντολές και ότι χρειάζονταν πριν την ενεργοποίηση του πακέτου ώστε να είναι έτοιμο και να μην έχω καθυστερήσεις και πράγματι τη ίδια μέρα που έγινε η αλλαγή από δεδδηε με πέρασαν στο online χωρίς πρόβλημα 

Καλησπέρα.

1)Ποτε ηξερες ποιά μέρα εδωσε η Δεη εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει? Και πώς έμαθες ποιά μέρα έκανε αλλαγή παρόχου ο ΔΕΔΔΗΕ?

2) Μιλάς για on-line, οχι για Enter. Εγώ έκανα enter απο κατάστημα.

6 ώρες πριν, takoulou είπε

Θα περασει ο Δεδδηε για παρει την μέτρηση.. Θα περιμενεις μερικές  μέρες  2-3  για να γίνει η αλλαγή.. 

Μερικά άτομα που δουλεύουν τώρα εκεί δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι... 

Και πώς θα το μάθω αυτό? Πότε θα πάρει την μέτρηση?

Και μετά να κάνω όλα τα υπόλοιπα?

2 minutes ago, xraxra said:

Καλησπέρα.

1)Ποτε ηξερες ποιά μέρα εδωσε η Δεη εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει? Και πώς έμαθες ποιά μέρα έκανε αλλαγή παρόχου ο ΔΕΔΔΗΕ?

2) Μιλάς για on-line, οχι για Enter. Εγώ έκανα enter απο κατάστημα.

Και πώς θα το μάθω αυτό? Πότε θα πάρει την μέτρηση?

Και μετά να κάνω όλα τα υπόλοιπα?

είτε μπορεις να πάρεις την δεη να σου πειθ ποτε το προώθησε είτε ενδέχεται να σου έχουν στειλει μηνυμα και μειλ, εμένα μου έστειλαν. έπειτα όταν σου πουν το προώθησαν, μιλασ με δεδδηε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...