Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω myHomeOnline από 10/21 με τιμές 0.096 €/kwh ημερήσιο και 0.076 €/kwh νυχτερινό  χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής.

Στον τελευταίο λογαριασμό με χρεώνει η ΔΕΗ κάποιες kwh με τις παραπάνω τιμές  και κάποιες με 0.11 €/kwh ημερήσιο και  0.079 €/kwh νυχτερινό. Επίσης βλέπω έχει και ρήτρα αναπροσαρμογής. 'Αλλαξε κάτι στο myHomeOnline που επηρέασε και τα παλιά συμβόλαια; Ξέρει κανείς;

image.png.d9cf62a529faf81975dc94d825728151.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, DiamadisT είπε

Καλησπέρα

1 ώρα πριν, korakios είπε

σου ήρθε εκκαθαριστικός στον οποίο εφαρμόστηκε η ρήτρα του Γ1 (αν ήρθες απο άλλον πάροχο κάνε αμφισβήτηση) και μπήκαν και οι αντίστοιχες πιστώσεις

• Like 1

18 λεπτά πριν, DiamadisT είπε

Καλησπέρα, έχω myHomeOnline από 10/21 με τιμές 0.096 €/kwh ημερήσιο και 0.076 €/kwh νυχτερινό  χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής.

Στον τελευταίο λογαριασμό με χρεώνει η ΔΕΗ κάποιες kwh με τις παραπάνω τιμές  και κάποιες με 0.11 €/kwh ημερήσιο και  0.079 €/kwh νυχτερινό. Επίσης βλέπω έχει και ρήτρα αναπροσαρμογής. 'Αλλαξε κάτι στο myHomeOnline που επηρέασε και τα παλιά συμβόλαια; Ξέρει κανείς;

image.png.d9cf62a529faf81975dc94d825728151.png

μηπως σε πεταξε στο απλο Γ1? τσεκαρε στο ebill οτι ειναι ενεργοποιημενο το Online.Αλλιως ειναι χρεωσεις απτον προηγουμενο παροχο-προγραμμα

• Like 1

Αίτηση μεταφοράς από ΗΡΩΝ με e-contract my home online με αιτηση 5/11/21. Μου στείλαν σωστα χαρτιά για υπογραφή 8/1 και τα επέστρεψα την ίδια μέρα. Ταυτόχρονα έκανα αίτηση για νυκτερινό (8/1) και 13/1 εγκαταστάθηκε νεος ψηφιακός. Ο μετρητής φάνηκε στο e-bill αλλά δεν πέρασε στη ΔΕΗ γιατί 17/1 ζητήθηκε ΥΔΕ όπως έχω γράψει πολλές σελίδες πιο πίσω και σήμερα την έστειλα με μειλ στο ΔΕΔΔΗΕ όπου επικοινώνησα καπάκια τηλεφωνικώς και καταχωρήθηκε. 
Όλο αυτό το διάστημα ο ΗΡΩΝΑΣ εκδίδει μηνιαίους έναντι με ~75€ για 300kwh γιατί το σπίτι είναι κλειστο -πέρυσι δεν ήταν για αυτό δίνει 300αρια- και δεν έχω να καταχωρήσω πραγματική ένδειξη κάθε μήνα. 

Η απορία μου είναι, όταν τελικά περάσει η εκπροσώπηση στη ΔΕΗ ο ΗΡΩΝΑΣ με τι ενδείξεις θα εκδόσει τελικό εκκαθαριστικό αφού έχει μεσολαβήσει «μηδενισμός» λόγω της αλλαγής μετρητή; Φοβάμαι μήπως φάω τα 75αρια/μήνα εάν ο ΔΕΔΔΗΕ κατά την αντικατασταση του μετρητή δεν έχει φροντίσει να κρατήσει τις ενδείξεις του παλιού στις 13/1…

Εκκαθαριστικός ΔΕΗ από 14 Οκτωβρίου μέχρι 14 Φεβρουαρίου. Περιλαμβάνει 376 KWH Γ1 (μέχρι 23 Οκτωβρίου), και 3430 KWH στο παλιό Enter.  Όλα καλά.

Εκκαθαριστικός ΔΕΗ.png

30 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

μηπως σε πεταξε στο απλο Γ1? τσεκαρε στο ebill οτι ειναι ενεργοποιημενο το Online.Αλλιως ειναι χρεωσεις απτον προηγουμενο παροχο-προγραμμα

...δεν είναι χρεώσεις "απ' τον προηγούμενο πάροχο" - δεν έχει καμμιά δουλειά η τιμολόγηση της ΔΕΗ με καταναλώσεις/τιμολογήσεις/οφειλές προς τον προηγούμενο : είναι καταναλώσεις στο Γ1 που έγιναν με το που έγινε η μετάβαση από τον προηγούμενο μέχρι να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ το Ονλάιν (...φάση που μπορεί να κυνηγήσει ως "αδικαιολόγητη καθυστέρηση/χρέωση", εφ' όσον αυτός "για χρεώσεις Ονλάιν υπέγραψε, κι όχι Γ1") 

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, Decano είπε

Στο online το ΚΟΤ μπαίνει μόνο στον εκκαθαριστικό τελικά;

...η πιο σωστή ερώτηση, αυτή θα ήταν...

(για απάντηση, μην το ψάχνεις...)

16 λεπτά πριν, washcloud είπε

...η πιο σωστή ερώτηση, αυτή θα ήταν...

(για απάντηση, μην το ψάχνεις...)

Το ΚΟΤ μπαίνει κανονικά στο online. Μου το επιβεβαίωσαν σήμερα που κάλεσα

11 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Το ΚΟΤ μπαίνει κανονικά στο online. Μου το επιβεβαίωσαν σήμερα που κάλεσα

έτσι επιβεβαίωναν οτι απο enter μπαίνεις online , όπως σε άλλο site άλλο μέλος που του είπαν το παλιό enter έπαιρνε ΚΟΤ

βασικά πόσταρε εδώ λογαριασμό ένα παλικάρι με ΚΟΤ και νέο online , αλλά ήταν μισός Γ1 . Έγραφε μεν online αλλά πάντα υπάρχει καχυποψία

• Like 2

12 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Το ΚΟΤ μπαίνει κανονικά στο online.

Μου το επιβεβαίωσαν σήμερα που κάλεσα

...η επιτομή του "έτερον - εκάτερον"...:-)

...που λες, σε διάφορους άλλους που ρώτησαν ΚΑΛΩΝΤΑΣ, εδώ και 2 μήνες, έχουν πει το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο...

Κερασάκι : στο σάιτ, ΔΕΝ διευκρινίζουν (ενώ αντίθετα διευκρινίζουν στην σελίδα του Έντερ).

Συμπέρασμα : άντε βγάλε άκρη, και διακινδύνευσε να σε πετάξουν στο Γ1 αν βάλεις ΚΟΤ...

Για την ιστορία : μόνο ένας, προ ημερών, πόσταρε λογαριασμό με ΚΟΤ στο (νέο) Ονλάιν. Μικρό δείγμα θα έλεγα προσωπικά, ώστε να είαμστε σίγουροι...Εγώ θα προτιμούσα μια υπόδειξη/επίδειξη επίσημου εταιρικού εγγράφου που να πιστοποιεί (με υπογραφές αποκάτω) ότι η επίσημη εταιρία, δέχεται το ΚΟΤ στο Ονλάιν...

Μέχρι έστω να βγουν διάφοροι εδώ να ποστάρουν εκκαθαριστικό που να δείχνει ότι όντως το δέχεται και παραμένουν στο πρόγραμμα...(και κανέναν που να σκούζει ότι ήταν στο Ονλάιν και μόλις έβαλε ΚΟΤ, τον γύρισε το σύστημα στο Γ1)

6 λεπτά πριν, korakios είπε

αλλά ήταν μισός Γ1 . Έγραφε μεν online αλλά πάντα υπάρχει καχυποψία

...αυτό ακριβώς είχα σκεφτεί κι εγώ τότε...

(...κι αναρωτιέμαι ΜΠΑΣ και έχει καμμιά σχέση το να έχεις ΚΟΤ και να πας στο Ονλάιν, ή να έχεις Ονλάιν και να βάλεις σε κάποια φάση ΚΟΤ...Ναι, ξέρω, λογικά ή είτε είναι μπαρούτι με φωτιά αυτά τα δύο, είτε συνυπαρχουν αρμονικά χωρίς,,,σημασία σειράς ενεργοποίησης, αλλά,,,,,ξερωγω; )

• Like 1

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

...η επιτομή του "έτερον - εκάτερον"...:-)

...που λες, σε διάφορους άλλους που ρώτησαν ΚΑΛΩΝΤΑΣ, εδώ και 2 μήνες, έχουν πει το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο...

Κερασάκι : στο σάιτ, ΔΕΝ διευκρινίζουν (ενώ αντίθετα διευκρινίζουν στην σελίδα του Έντερ).

Συμπέρασμα : άντε βγάλε άκρη, και διακινδύνευσε να σε πετάξουν στο Γ1 αν βάλεις ΚΟΤ...

Για την ιστορία : μόνο ένας, προ ημερών, πόσταρε λογαριασμό με ΚΟΤ στο (νέο) Ονλάιν. Μικρό δείγμα θα έλεγα προσωπικά, ώστε να είαμστε σίγουροι...Εγώ θα προτιμούσα μια υπόδειξη/επίδειξη επίσημου εταιρικού εγγράφου που να πιστοποιεί (με υπογραφές αποκάτω) ότι η επίσημη εταιρία, δέχεται το ΚΟΤ στο Ονλάιν...

Μέχρι έστω να βγουν διάφοροι εδώ να ποστάρουν εκκαθαριστικό που να δείχνει ότι όντως το δέχεται και παραμένουν στο πρόγραμμα...(και κανέναν που να σκούζει ότι ήταν στο Ονλάιν και μόλις έβαλε ΚΟΤ, τον γύρισε το σύστημα στο Γ1)

Αυτό ακριβώς ανέφερα ότι στο site αναφέρεται μόνο για το enter. Με έβαλε σε αναμονή και γύρισε και μου το είπε με σιγουριά. Εγώ θα προχωρήσω με το online αν και έχω μικρή κατανάλωση. Ρώτησα τους ίδιους αν με συμφέρει και μου είπε ναι. Τώρα ότι γίνει γίνει

2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Εγώ θα προχωρήσω με το online αν και έχω μικρή κατανάλωση.

αν σε καλύπτει η επιδότηση θα σε συμβούλευα να παραμείνεις ,

βέβαια αν τον επόμενο μήνα χειροτερεύσουν τα πράγματα μη φωνάζεις 😁

1 λεπτό πριν, spy_vlsi είπε

Αυτό ακριβώς ανέφερα ότι στο site αναφέρεται μόνο για το enter. Με έβαλε σε αναμονή και γύρισε και μου το είπε με σιγουριά. Εγώ θα προχωρήσω με το online αν και έχω μικρή κατανάλωση. Ρώτησα τους ίδιους αν με συμφέρει και μου είπε ναι. Τώρα ότι γίνει γίνει

...γενικά πάντως (ειδικά στην επικοινωνία με ΔΕΗ) μάθε να μην βασίζεσαι. Ακόμη και μεσα σε κατάστημα (επίσης πολλά τα παραδείγματα του μη-συντονισμού/έλλειψης ενημέρωσης του τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ισχύει, ακόμη και στα καταστήματα - ακόμη ΚΑΙ από προϊσταμένους...). Προσπάθα πάντα να έχεις την κάλυψη εγγράφων και δη επίσημων.

Μην παραλείψεις να μας αναφέρεις τί παίχτηκε. Είσαι Ονλάιν και θα βάλεις ΚΟΤ, ή έχεις ΚΟΤ και θα πας Ονλάιν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...