Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε κάνει αίτηση για αλλαγή παρόχου σε MyHome Online από 10/1, μας ζήτησαν 3 φορές το αποδεικτικό πληρωμής του λογαριασμού που είχαμε στείλει στην αίτηση και το στιελαμε. Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο, μας είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι, περιμένουμε ακόμα να δούμε τι θα γίνει και ούτε στοιχεία για e-bill στείλανε ούτε τίποτα. Στο μεταξύ, η W+V μας πάει 🍆🍑

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, MrRush είπε

Έχουμε κάνει αίτηση για αλλαγή παρόχου σε MyHome Online από 10/1, μας ζήτησαν 3 φορές το αποδεικτικό πληρωμής του λογαριασμού που είχαμε στείλει στην αίτηση και το στιελαμε. Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο, μας είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι, περιμένουμε ακόμα να δούμε τι θα γίνει και ούτε στοιχεία για e-bill στείλανε ούτε τίποτα. Στο μεταξύ, η W+V μας πάει 🍆🍑

...ακύρωσε αίτηση και πάνε κατάστημα για Έντερ. Και αν ισχύει το 50άρι δώρο στο Έντερ+, ζήτα αυτό. 

Εκτός φυσικά κι αν δεν μπορείς να πας κατάστημα ή/και δεν έχεις το κατοστάρι της εγγύησης.

9 λεπτά πριν, washcloud είπε

...ακύρωσε αίτηση και πάνε κατάστημα για Έντερ. Και αν ισχύει το 50άρι δώρο στο Έντερ+, ζήτα αυτό. 

Εκτός φυσικά κι αν δεν μπορείς να πας κατάστημα ή/και δεν έχεις το κατοστάρι της εγγύησης.

Να μην κάνω ακύρωση και ξανά online; Δεν θέλω να δώσω εγγύηση

18 λεπτά πριν, MrRush είπε

Αν βαλεις παγια εντολη θα την παρεις πισω. Αλλιως θα χρεωνεσαι στην W+V μεχρι να μπει το Γ1 + ρητρες, μεχρι να ενεργοποιησεις Online. Συνοπτικα oι διαφορες εδω. Ρωτα για το extra 50 που ανεφερε και ο @washcloud στο καταστημα

23 λεπτά πριν, MrRush είπε

...το πρόβλημα είναι το econtract γενικά. Mπορεί να σου κάτσει τη 2η φορά - αλλά μπορεί και να ξανατραβήξεις τα ίδια.

Η άλλη επιλογή είναι να πας κατάστημα, να υπογράψεις Γ1, να πάρεις κωδικό εταίρου, να φτιάξεις ebill, κι όταν εμφανιστεί η παροχή σε αυτό (σε κάποιες μέρες στην καλύτερη), να ενεργοποιήσεις το Ονλάιν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε σήμερα ο εκκαθαριστικός των μηνών Οκτωβρίου - Φεβρουαρίου (Home Online N KOT-A) και είναι αρνητικός/με επιστροφή 16€ αφού μάλλον είχαν χρεώσει ό,τι νά'ναι τους πρώτους 3 μήνες...

Για το 2μηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου έλαβα λογαριασμό 369€ για 1970kWh (αν και Έναντι, τιμολογήθηκαν μαζί, που συνέβη σε αρκετούς ή όλους με ΚΟΤ)

enanti-2021-12-10.jpg.f56b9daef4a4f8e972993e99c306e322.jpg

Για το Γενάρη, έλαβα λογαριασμό Έναντι 203€ για 1084kWh = σύνολο 3.054kWh μέχρι τότε

enanti-2022-01-11.jpg.650061672c7c73d9cbfe4080d896d082.jpg

Και τώρα μού ήρθε Εκκαθαριστικός 4μηνος για 2804kWh, με επιστροφή (0 χρέωση)

ekkatharistikos-2022-02-09.jpg.76f54bc36fc40c77053677beb30ba81f.jpg

Το περίεργο, ίσως, είναι ότι στο e-bill μού δείχνει τη μέτρηση του Γενάρη στα 43.670 Η. + 8.675 Ν., ενώ στον εκκαθαριστικό με ημερομηνία 11/2/2022 η μέτρηση είναι 43.163 Η + 8.932 Ν.

...Αυτές οι ενδείξεις στο ebill είναι ό,τι νά'ναι δλδ;

enanti-2022-01-11-endeixeis.jpg.81a2fb78d9801ca16aa0ed8de23cd01d.jpg

Επεξ/σία από definitio

9 ώρες πριν, washcloud είπε

Δυστυχώς όχι Στέλιο. Aπλά να τους ενημερώσεις (ΔΕΗ) ώστε να μην χρεωθείς ΚΑΙ ποινή αποχώρησης (είναι το μόνο που προβλέπεται - δεν ξέρω αν γίνεται και αυτόματα, αλλα καλού-κακού ενημερωσε). Κατά τ' άλλα, νέο πρόγραμμα στην ουσία, με 0,17/kWh...

ευχαριστώ για την απάντηση

6 ώρες πριν, definitio είπε

Ήρθε σήμερα ο εκκαθαριστικός των μηνών Οκτωβρίου - Φεβρουαρίου (Home Online N KOT-A) και είναι αρνητικός/με επιστροφή 16€ αφού μάλλον είχαν χρεώσει ό,τι νά'ναι τους πρώτους 3 μήνες...

Για το 2μηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου έλαβα λογαριασμό 369€ για 1970kWh (αν και Έναντι, τιμολογήθηκαν μαζί, που συνέβη σε αρκετούς ή όλους με ΚΟΤ)

enanti-2021-12-10.jpg.f56b9daef4a4f8e972993e99c306e322.jpg

Για το Γενάρη, έλαβα λογαριασμό Έναντι 203€ για 1084kWh = σύνολο 3.054kWh μέχρι τότε

enanti-2022-01-11.jpg.650061672c7c73d9cbfe4080d896d082.jpg

Και τώρα μού ήρθε Εκκαθαριστικός 4μηνος για 2804kWh, με επιστροφή (0 χρέωση)

ekkatharistikos-2022-02-09.jpg.76f54bc36fc40c77053677beb30ba81f.jpg

Το περίεργο, ίσως, είναι ότι στο e-bill μού δείχνει τη μέτρηση του Γενάρη στα 43.670 Η. + 8.675 Ν., ενώ στον εκκαθαριστικό με ημερομηνία 11/2/2022 η μέτρηση είναι 43.163 Η + 8.932 Ν.

...Αυτές οι ενδείξεις στο ebill είναι ό,τι νά'ναι δλδ;

enanti-2022-01-11-endeixeis.jpg.81a2fb78d9801ca16aa0ed8de23cd01d.jpg

Καλημερα... Το θεμα τι ενδειξεις εχουν παρθει απο τον Δεδδηε..

καλημερα,εγω που εκανα στις 7/2 το enter  σε καταστημα,στο ebill δεν μου βγαζει επιλογη το enter plus .μαλλον δεν γινεται ε; λεει για νεους πελατες... το λεω για το 50αρι το extra που βαλαν...γιατι 14 παραπανω ειναι το παγιο τον χρονο,αλλα με το 50αρι σε ΅καλυπτει΅τα εξοδα για 3,5 χρονια....

παλι offside  βγηκαμε...ebill.jpg.6e92f6f00f7f79a8d71e9800c0f27124.jpg

Παιδιά καλησπέρα.Θελω τη βοήθεια σας .Έκανα ηλεκτρονική αίτηση για το home enter στις 12.11.και έχω λάβει ήδη δύο λογαριασμούς χωρίς να με έχουν βάλει στο πρόγραμμα που υπέγραψα ηλεκτρονικά .έχω μιλήσει πέντε φορές , έχω στείλει και αίτηση παραπόνων αλλά το θέμα δεν έχει λυθεί .έχετε κάτι να προτείνετε για το τι μπορώ να κάνω ;Φαίνομαι σαν Γ1 οικιακό .Η απάντηση που παίρνει είναι ότι θα εξεταστεί κάποια στιγμή το αίτημα .Αλλά έχω συνεχιζω να φαίνομαι εκτός συμβολαίου .

8 λεπτά πριν, vasilissidiropoulos είπε

Παιδιά καλησπέρα.Θελω τη βοήθεια σας .Έκανα ηλεκτρονική αίτηση για το home enter στις 12.11.και έχω λάβει ήδη δύο λογαριασμούς χωρίς να με έχουν βάλει στο πρόγραμμα που υπέγραψα ηλεκτρονικά .έχω μιλήσει πέντε φορές , έχω στείλει και αίτηση παραπόνων αλλά το θέμα δεν έχει λυθεί .έχετε κάτι να προτείνετε για το τι μπορώ να κάνω ;Φαίνομαι σαν Γ1 οικιακό .Η απάντηση που παίρνει είναι ότι θα εξεταστεί κάποια στιγμή το αίτημα .Αλλά έχω συνεχιζω να φαίνομαι εκτός συμβολαίου .

Διαβασε παλαιοτερα σημεια.

Ξεκινα απο εδω και προχωρα στις σελιδες.. το ειχαν πολλοι το θεμα σου

1 ώρα πριν, vasilissidiropoulos είπε

έχω στείλει και αίτηση παραπόνων αλλά το θέμα δεν έχει λυθεί .έχετε κάτι να προτείνετε για το τι μπορώ να κάνω ;

myrae

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμοσέ το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

Να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος γιατί θέλω να στείλω καταγγελία και στον ΣτΚ για την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής από τη ΔΕΗ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω συμβόλαιο-σύμβαση ενέργειας του 2005 για να δω τι προβλέπει για την αλλαγή όρων της σύμβασης ενέργειας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...