Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενεργοποίηση online στις 29/11 μαζί με ΚΟΤ. Αλλαγή σε νυχτερινό στις 18/12 σύμφωνα με ΔΕΔΔΗΕ. Νομίζω ότι κάποιο λάθος έχει γίνει στην καταμέτρηση σωστά;

2022-02-07.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 λεπτά πριν, geofak είπε

Ενεργοποίηση online στις 29/11 μαζί με ΚΟΤ. Αλλαγή σε νυχτερινό στις 18/12 σύμφωνα με ΔΕΔΔΗΕ. Νομίζω ότι κάποιο λάθος έχει γίνει στην καταμέτρηση σωστά;

2022-02-07.pdf 1 MB · 5 downloads

Αν και ακομα ειμαι 'νεος" στο thread...απο οσο εχω καταλαβει δεν θα επρεπε να να ΜΗΝ υπάρχουν ρητρες σε αυτο το προγραμμα? Αρα που κολλανε τα 200+ ευρω ρητρα αναπροσαρμογης 

Για την ιστορία και μόνο παραθέτω την παρακάτω επικοινωνία με την ΔΕΗ, σχετικά με το αίτημα επιστροφής της εγγύησης σε περίπτωση ενεργοποίησης πάγιας εντολής.

Αν πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο νήμα, feel free...

Spoiler

Εγώ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε κάθε λογαριασμό που λαμβάνω αναφέρεται ποσό εγγύησης ύψους 104,75€. Ωστόσο, στον σύνδεσμο https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/egguisi/poio-einai-to-poso-tis-egguisis-pou-prepei-na-kata αναφέρεται πως «Μετά την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής ή πάγιας εντολής σε κάρτα, το συνολικό ποσό της αρχικής εγγύησης θα σας επιστρέφεται με πίστωση στον αμέσως επόμενο λογαριασμό.»

Παρά το γεγονός πως η πάγια τραπεζική εντολή για την εξόφληση των λογαριασμών μου έχει ενεργοποιηθεί εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ουδέποτε έλαβα την επιστροφή του ποσού.

ΑΠΑΙΤΩ

Απαιτώ άμεσα την πίστωση του ποσού των 104,75€ στον επόμενο λογαριασμό.

ΔΕΗ...

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως η επιστροφή της εγγύησης ύστερα από ενεργοποίηση της πάγιας εντολής, αφορά συμβόλαια τα οποία έχουν ενεργοποιηθεί από τις 14/07/2021 και έπειτα. Σε περιπτώσεις πελατών με ημερομηνία ενεργοποίησης συμβολαίου σε προγενέστερη ημερομηνία, δεν επιστρέφεται η εγγύηση, παρά μόνον με την διακοπή του συμβολαίου στον τελικό λογαριασμό.

Εγώ...

Πρώτον,
   παρακαλώ υποδείξτε μου από που προκύπτει η προϋπόθεση ενεργοποίησης συμβολαίου μετά τις 14/07/2021, έτσι ώστε να επιστραφεί το ποσό της εγγύησης. Αν αυτό δεν αναφέρεται ρητά στους όρους του συμβολαίου ή σε σχετικό σημείο στο www.dei.gr πως θα μπορούσε ο καταναλωτής να ενημερωθεί σχετικά;
Δεύτερον,
   σας ενημερώνω πως στην παροχή 713045146-014 έχει ενεργοποιηθεί νέο συμβόλαιο στις 28/12/2021. Ωστόσο, στον λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 3/2/2022 το ποσό της εγγύησης δεν έχει πιστωθεί. Θα έπρεπε να αναμένω πίστωση του ποσού της εγγύησης στον επόμενο λογαριασμό;
Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΕΗ...
Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως αφορά ενεργοποίηση αρχικού συμβολαίου και όχι αλλαγή προγράμματος. Επειδή το συμβόλαιό σας έχει ενεργοποιηθεί 27.02.2007 δεν δύναται να επιστραφεί το ποσό της εγγύησης.

Κοινώς δε σας το λέμε πουθενά οτι υπάρχει αυτός ο όρος, παρά μόνο αν μας ενοχλείσετε. Δλδ κάθε μέρα μπορούμε να σας λέμε και άλλα.

Εννοείται πως συνεχίζουμε με ΡΑΕ και ΣτΚ...

• Like 1
  • Thanks 1

33 λεπτά πριν, geofak είπε

2022-02-07.pdf 1 MB · 12 downloads

Το κοτ το εχεις χασει γιατι εχεις οριο 1400 kw και εσυ εχεις καψει 3288. Επίσης εχεις και ρητρα λογικα για το διαστημα που ησουν στο γ1 μέχρι να ενεργοποιηθεί το onlime

8 minutes ago, ison said:

Αν και ακομα ειμαι 'νεος" στο thread...απο οσο εχω καταλαβει δεν θα επρεπε να να ΜΗΝ υπάρχουν ρητρες σε αυτο το προγραμμα? Αρα που κολλανε τα 200+ ευρω ρητρα αναπροσαρμογης 

Ο λογαριασμός περιλαμβάνει 5 ημέρες σε Γ1 όποτε σε αυτές αντιστοιχεί η ρήτρα 

1 λεπτό πριν, dtzgr είπε

Εσύ τι λάθος βλέπεις;

Μπορει να εχει γινει και λαθος στην καταμέτρηση. Γιατι γραφει οτι ειναι 65 μερες 3280kw δλδ 50 kw την ημερα. Εκτος αν εχει mining φαρμα

1 λεπτό πριν, aekoupoli είπε

δλδ 50 kw την ημερα.

Η καιει μια κουμτελ των 2000 watt οποτε μπορεί και να εινα8 και λίγες οιν50 kw την ημέρα 

Μόλις τώρα, aekoupoli είπε

Μπορει να εχει γινει και λαθος στην καταμέτρηση. Γιατι γραφει οτι ειναι 65 μερες 3280kw δλδ 50 kw την ημερα. Εκτος αν εχει mining φαρμα

Σε μια παροχή 25 kVA (δηλαδή περίπου 20kW), όπως αυτή που έχει, μπορείς να κάψεις μέχρι και 24x20 = 480 kWh το 24ωρο. Άρα το "του έγραψε 50 kWh την ημέρα" από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα σχετικά με το αν υπάρχει λάθος στην καταμέτρηση.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, dtzgr είπε

Σε μια παροχή 25 kVA (δηλαδή περίπου 20kW), όπως αυτή που έχει, μπορείς να κάψεις μέχρι και 24x20 = 480 kWh το 24ωρο. Άρα το "του έγραψε 50 kWh την ημέρα" από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα σχετικά με το αν υπάρχει λάθος στην καταμέτρηση.

Ναι, αν δεν μας πει τι καιει στο σπιτι μονο υποθέσεις μπορουμε να κάνουμε.απλα μου φανηκε υπερβολικη κατανάλωση.,αλλα έτσι οπως το λες εχεις δικιο

Καλησπέρα έχω κάνει αίτηση για να μπω στο online και ακόμα δεν έχει εγκριθεί με έχουν στο γ1 .

Σημερα έσκασε και ο τελευταίος λογαριασμός από watt με μια ρήτρα 281 ευρώ πάμε καλά; Μπορει κάποιος να μου πει αν είναι νορμαλ;

424E2207-F2C5-4BA5-BA16-A51EA38C1536.jpeg

33 λεπτά πριν, dtzgr είπε

33 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Ναι, αν δεν μας πει τι καιει στο σπιτι μονο υποθέσεις μπορουμε να κάνουμε.απλα μου φανηκε υπερβολικη κατανάλωση.,αλλα έτσι οπως το λες εχεις δικιο

Προφανώς ο άνθρωπος για να βάλει τριφασικό θα έχει τους λόγους του. Δεν φαντάζομαι να εξεπλάγη με την κατανάλωση. Μάλιστα, αν έχει μόνον τόση κατανάλωση, δεν υπήρχε καν λόγος τριφασικού, 50 kwh την ημέρα (και 60 και 70) σηκώνει άνετα και η απλή παροχή των 35Α. Εκτός αν τύχει να ανοίξουν τα πάντα την ίδια στιγμή, αυτό που λένε "χρονισμό" οι ηλεκτρολόγοι...

30 λεπτά πριν, silvester81 είπε

Σημερα έσκασε και ο τελευταίος λογαριασμός από watt με μια ρήτρα 281 ευρώ πάμε καλά; Μπορει κάποιος να μου πει αν είναι νορμαλ;

όχι , αμφισβήτηση (δες λινκ της υπογραφής μου) και συνέχεια στο αντίστοιχο θέμα

0,28 βγήκε , δεν παίζει

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , αμφισβήτηση (δες λινκ της υπογραφής μου) και συνέχεια στο αντίστοιχο θέμα

0,28 βγήκε , δεν παίζει

Να συνεχίσουμε στον θέμα ποιον ενναλακτικο πάροχο ;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...