Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, afragorn είπε

Έκανα αίτηση τέλη Δεκέμβρη και είμαι με τις νέες τιμές (0,17/kwh)

ναι αλλά ο λογαριασμός που πόσταρες έχει τις παλιές

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Καταναλώνω ~1500kw/4μηνο, είμαι στη ΔΕΗ με Γ1Ν και δεν δικαιούμαι ΚΟΤ. 

Αξίζει να πάω στο online? ή να αλλάξω πάροχο. 

Ευχαριστώ !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xepo13 είπε

Καλησπέρα.

Καταναλώνω ~1500kw/4μηνο, είμαι στη ΔΕΗ με Γ1Ν και δεν δικαιούμαι ΚΟΤ. 

Αξίζει να πάω στο online? ή να αλλάξω πάροχο. 

Ευχαριστώ !

διάβασε τις προηγούμενες 10 σελίδες και άνετα θα καταλάβεις μιας και όλοι κάνουν την ίδια ερώτηση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

διάβασε τις προηγούμενες 10 σελίδες και άνετα θα καταλάβεις μιας και όλοι κάνουν την ίδια ερώτηση

Το ερωτημά μου πηγάζει από αυτά που διάβασα. Αν κατάλαβα καλά αν καις παραπάνω απο 300kw/μήνα αξίζει. 

Απλά επειδή διάβασα τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις ήθελα να δω αν έχω χάσει κάποια πληροφορία και αξίζει να πάω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xepo13 είπε

Απλά επειδή διάβασα τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις ήθελα να δω αν έχω χάσει κάποια πληροφορία και αξίζει να πάω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

όχι δεν έχει αλλάξει κάτι , τον άλλον μήνα άγνωστο βέβαια . Υπάρχουν άρθρα που αναφέρουν ειδικά για επιχειρήσεις θα ανέβει η επιδότηση αλλά τίποτα σίγουρο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

ΠΩΣ ρε φίλε βγαίνει 15€ !!

Πολλά μέτρα και πολλά σπίτια.. Στα μέτρα δυστυχώς χρεώνονται και βοηθητικοί χώροι, δηλ. γκαράζ αποθήκες κλπ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Philippe είπε

Πολλά μέτρα και πολλά σπίτια.. Στα μέτρα δυστυχώς χρεώνονται και βοηθητικοί χώροι, δηλ. γκαράζ αποθήκες κλπ.

Αν είναι πολλά μέτρα και πολλά σπίτια, αλλάζει.

Εγώ μιλάω για 1 σπίτι που όπως έγραψες για 33 ημέρες πληρώνεις παραπάνω τιμή ζώνης 700€.

Μπορείς να πας στο δήμο, αλλά μπορεί και ο νόμος να το ορίζει έτσι.

Φαντάζομαι και στις ελάχιστες περιπτώσεις ΜΕΙΩΣΗΣ, ότι ίδιο θα κάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμη και αυτό το ένα σπίτι που έχει όλο το υπόγειο αποθήκη και βγαίνει 261τμ x 0,70 παλαιότητα x 3,5‰ συντελεστής, η διαφορά βγαίνει λίγο πάνω από 4€. Προφανώς δεν τρέχει τίποτα και 20€ να ήταν, αλλά είναι θέμα ηθικής τάξης.. Σωστή παρατήρηση για τη μείωση, δεν το είχα σκεφτεί.

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rattlehead είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

@korakios Καλησπερα.προσπαθω να βρω το ενημερωμενο excel σου για τους παροχους.μπορεις να δωσεις link  σε παρακαλω;

στο sticky με εναλλακτικούς είναι τα παλιά στα οποία έχω σύνδεσμο για το καινούριο

επίσης είναι στην υπογραφή μου (πρέπει απο το δικό σου προφίλ να ενεργοποιήσεις να φαίνονται οι υπογραφές)

excel σύγκρισης προγραμμάτων (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, korakios είπε

σε ευχαριστω πολυ.BTW ηρθε ο πρωτος διμηνος λογαριασμος myhome enter με εναντι 80 ευρω χωρις ρητρα.

εχει metering το ebill.προτεινεις να το ενεργοποιησω?περνανε καθε τετραμηνο στην ωρα τους για τους υπολοιπους.Η να ακολουθησω το παραδειγμα του philippe που κερδιζε κατιτις καταχωρωντας μονος του?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή η watt and volt νομίζει πως βγάζουμε 5000 € τον μήνα και στέλνει κάθε μήνα 300αρια αποφάσισα εκτός από το να προσβάλω τη σύμβαση και να πάω στον συνήγορο του πολίτη να γυρίσω και στη ΔΕΗ. Σε έναν εκκαθαριστικό που είδα είχα σε 130 μέρες περίπου 2000 kwh. 

Μπορείτε να μου πείτε ποιο πρόγραμμα να επιλέξω στη ΔΕΗ γιατί είμαι να φεύγω χθες? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου εδώ και χρόνια με τις εταιρίες και δεν έχω ιδέα. 

Μιλάμε πάντα για οικιακό μονοφασικό με νυχτερινό ρεύμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tigio13 είπε

Μπορείτε να μου πείτε ποιο πρόγραμμα να επιλέξω στη ΔΕΗ γιατί είμαι να φεύγω χθες?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59060007

2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

να πάω στον συνήγορο του πολίτη

καταναλωτή

αλλά να ξέρεις δεν μπορεί να επιβάλλει , μόνο η ΡΑΕ . Επίσης υπολόγισε 3-6 μήνες αναμονή

δες λινκ της υπογραφής μου για αμφισβήτηση και συνέχεια στο άλλο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Fan είπε

Έχω μία απορία. Εγώ είμαι στο Γ1Ν και η χρέωση είναι 0,11, στο online δεν είναι παραπάνω;

Οι 650 σελίδες που βλέπεις είναι ακριβώς για αυτό που ρωτάς.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59060007

καταναλωτή

αλλά να ξέρεις δεν μπορεί να επιβάλλει , μόνο η ΡΑΕ . Επίσης υπολόγισε 3-6 μήνες αναμονή

δες λινκ της υπογραφής μου για αμφισβήτηση και συνέχεια στο άλλο θέμα

Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει και μία σύγχυση (πολίτη - καταναλωτή). Για την αναμονή δεν με πειράζει αρκεί να βρω μία άκρη. Θα μπω το βράδυ από pc να δω και το λινκ της υπογραφής σου να τα φτιάξω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...