Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Thermomangr είπε

αν δεις την έχω ανεβάσει και εκείνη  (μέρος  της ) όπου φαίνεται ότι είναι Home enter

δεν ξέρω που λες , είδα εδώ και γράφει Γ1Ν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Thermomangr είπε

αίτηση

κομπλέ , λάθος κάνανε ,ακόμα και σε περίπτωση που να έλλειπε κάτι απο την αίτηση , ο πάροχος όφειλε να σε ενημερώσει , επομένως ,οκ θα φας ταλαιπωρία αλλά θα βγάλεις άκρη

Ξεκινάς με αμφισβήτηση στο [email protected]

και φυσικά ούτε παίρνεις τηλ , ούτε απαντάς αν σε πάρουν

ΥΓ, έχεις ξεχάσει το email σου να σβήσεις (έκανα edit και έβγαλα την παράθεση

Επεξ/σία από korakios

2 λεπτά πριν, korakios είπε

κομπλέ , λάθος κάνανε ,ακόμα και σε περίπτωση που να έλλειπε κάτι απο την αίτηση , ο πάροχος όφειλε να σε ενημερώσει , επομένως ,οκ θα φας ταλαιπωρία αλλά θα βγάλεις άκρη

Ξεκινάς με αμφισβήτηση στο [email protected]

και φυσικά ούτε παίρνεις τηλ , ούτε απαντάς αν σε πάρουν

ΥΓ, έχεις ξεχάσει το email σου να σβήσεις (έκανα edit και έβγαλα την παράθεση

αυτό που αναφέρεις για τις κλήσεις που λες ότι δεν απαντάω ούτε καλώ γιατί; τι κάνουν συνήθως;

3 λεπτά πριν, Thermomangr είπε

αυτό που αναφέρεις για τις κλήσεις που λες ότι δεν απαντάω ούτε καλώ γιατί; τι κάνουν συνήθως;

δεν έχουν ιδέα για το τι ισχύει και έχουν κάψει αρκετό κόσμο

σε περίπτωση καταγγελίας στη ΡΑΕ πρέπει να τα έχεις γραπτά

2 ώρες πριν, Thermomangr είπε

...στην καλύτερη περίπτωση (άπειρα τα παραδείγματα εδώ μέσα), τάζουν στον κόσμο "θα διορθωθεί το θέμα σας - το έχουμε υπ' όψιν, έχετε δίκιο και θα επιληφθεί το αρμόδιο τμήμα" και μετά από βδομάδες/μήνες μόνο χειροτερεύει η κατάσταση. Ενίοτε μάλιστα στην πορεία έρχονται ΑΛΛΕΣ ειδοποιήσεις στον κόσμο (γραπτές ή μιλητές), που ακυρώνουν τις πρότερες τηλεφωνικές "υποσχέσεις".

Με άλλα λόγια σου λέει απλά μην επαφίεσαι στα τηλεφωνήματα/μπορεί αυτός που θα χάσεις τον χρόνο σου μαζί του να έχει όλη την καλή πρόθεση αλλά να μην γίνει τίποτα, εσύ να επαναπαυθείς σε στυλ "τί ωραία που μου τα 'πε όμως...Μπράβο στην ΔΕΗ", και πιθανώς στην ουσία να μην γίνει μέχρι και απολύτως τίποτα κι ο καιρός να περνάει (κι όσο θα περνάει θα είσαι Γ1 και θα σου 'ρχονται αναπροσαρμογές και θα κάνεις στομάχι, κεφάλι, καρδιά).

ΔΕΝ είναι κακό να απαντήσεις/να μιλήσεις αν σε πάρουν λοιπόν - ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ είναι (και δυνητικά κακό βέβαια, ΑΝ σε "κοιμήσουν"....).

Σκρίπτα μάνεντ και τέλος.

• Like 1

Μου ήρθε εκκαθαριστικος. Έχω το myhome online με 0.096kw/h. (Το παλιό). Πρώτη φορά βλέπω ρήτρα αναπροσαρμογής όπως επίσης -30 ευρώ έκπτωση από my home online (όπως το πρωτοεκανα) 

Μου είπαν πως δεν έχει ρήτρα το πρόγραμμα όταν το είχα κάνει πριν κάτι μήνες. Τι γίνεται;;;;

2 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Μου ήρθε εκκαθαριστικος. Έχω το myhome online με 0.096kw/h. (Το παλιό). Πρώτη φορά βλέπω ρήτρα αναπροσαρμογής όπως επίσης -30 ευρώ έκπτωση από my home online (όπως το πρωτοεκανα) 

Μου είπαν πως δεν έχει ρήτρα το πρόγραμμα όταν το είχα κάνει πριν κάτι μήνες. Τι γίνεται;;;;

Λογικα θα περιλαμβανει κ την περιοδο που ησουν ακομα στο παλιο προγραμμα!!!

1 λεπτό πριν, desiro είπε

Λογικα θα περιλαμβανει κ την περιοδο που ησουν ακομα στο παλιο προγραμμα!!!

Κάθε μήνα εκκαθαριστικος έρχεται επειδή στέλνω μετρήσεις. Αυτός είναι ο 4ος λογαριασμος που ήρθε, αλλά η πρώτη μέτρηση της δεδηηε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Κάθε μήνα εκκαθαριστικος έρχεται επειδή στέλνω μετρήσεις. Αυτός είναι ο 4ος λογαριασμος που ήρθε, αλλά η πρώτη μέτρηση της δεδηηε. 

Ρήτρα στη ΔΕΗ από όσο ξέρω μπαίνει μόνο στον λογαριασμό με την μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ οπότε αν το τετράμηνο περιλαμβάνει και χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν ήμασταν γραμμένοι σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα, τότε θα έχει και ρήτρα.  

Επεξ/σία από noble

19 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Τι γίνεται;;;;

ποιος ξέρει ,

αν θες να μάθεις πόσταρε τον πρώτο λογαριασμό που σου ήρθε με το online και τον εκκαθαριστικό

(μέσα σε spoiler και χωρίς προσωπικά στοιχεία)

32 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Μου είπαν πως δεν έχει ρήτρα το πρόγραμμα όταν το είχα κάνει πριν κάτι μήνες.

Ποιοι; (...καλά σου είπαν πάντως : ΔΕΝ έχει.)

...από εκεί και πέρα,,,χωρίς ν' ανεβάσεις (ολόκληρο) τον λογαριασμό (με σβησμένα τα προσωπικά σου στοιχεία βέβαια) για να δούμε τί ακριβώς παίζει , χωρίς να ξέρουμε περιόδους κατανάλωσης, χωρίς να λες από πότε ενεργοποιήθηκες (και αν τυχόν ήσουν σε άλλο πάροχο πριν), χωρίς ΕΣΤΩ να λες πόση ήταν πια η αναπροσαρμογή, ειλικρινά, πώς να βοηθήσουμε με κάτι....;

Μόλις χθες κάποιος πόσταρε "είμαι στο MyHome Enter και μου ήρθε ρήτρα αναπροσαρμογής" και στον λογαριασμό που ανέβασε λέει "Γ1 Οικιακό", αν αυτό σου λέει κάτι, για το πόσο "σίγουρο" είναι ότι ΚΑΙ εσύ είσαι στο MyHome Online.....Xωρίς στοιχεία λοιπόν σαν τί συμπέρασμα να μπορεί να βγει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, doll είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.b5dac155237df7dc54304a6eb8a1652e.png

Πρόγραμμα OnLine νέο. Κατανάλωση 370 ημ./193 νυκτ. για Ιανουάριο. Αν είχα απλό Γ1, πόσο θα πλήρωνα με τις τρέχουσες επιδοτήσεις?

...(0,11-35%)+0,23-0,14 (αν είναι η κύριά σου κατοικία δηλωμένη στην φορολογική σου το ΄21, αλλιώς nada) για τις πρώτες 310kWh και τις υπόλοιπες 253x(0,11-35%)+0,23.

Ντου δε μαθ. (...μιλάμε πάντα για την χρέωση των ημερήσιων - την συγκρίνεις με την χρέωση των ημερήσιων στο Online)

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...