Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, Thermomangr είπε

Θα ξανατονισω ότι έγινε μεταφορά στη ΔΕΗ και είναι ο πρώτος εκκαθαριστικός και είναι στο πρόγραμμα my home enter

Γ1 είναι ,

ποια ημερομηνία έκανες αίτηση ? έγινε επιτοπου ή ηλεκτρονικά ? Αν έγινε ηλεκτρονικά τι υπέγραψες ? μήπως κενή σύμβαση ή έγραφε Γ1 ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 ώρες πριν, lacta13 είπε

Καλησπέρα, να ρωτησω κατι, στους 3 εναντι Οκτ, Νοε, Δεκ με βαλαν τυπικα περιπου 350Kwh το κάθε μηνα και πληρωσα και την αναλογη ρητρα με την οποια τιμη ειχε τον καθε μηνα. 

Τωρα ειναι σωστο στον εκκαθαριστικο του Ιαν να με χρςωνουν στο συνολο των Kwh του 4μηνου (1550) με την τιμη της ρητρας Ιαν; 

Δεν θα έπρεπε να τιμολογηθω με την ρητρα Ιαν μονο για υπολοιπες Kwh που δεν πληρωσα στους προηγούμενους 3 μηνες (1550-1050=500);

Αφου πληρωσα σαν εναντι ρητρα για τον καθε μηνα, τωρα τον Ιαν που πηγε η ρητρα 0.23 σχεδον με τιμολογουν για ολες τις Kwh τετραμηνου; 

3 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Καλησπέρα, να ρωτησω κατι, στους 3 εναντι Οκτ, Νοε, Δεκ με βαλαν τυπικα περιπου 350Kwh το κάθε μηνα και πληρωσα και την αναλογη ρητρα με την οποια τιμη ειχε τον καθε μηνα. 

δε βάζει ρήτρα στους έναντι , ούτε έκπτωση

3 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Αφου πληρωσα σαν εναντι ρητρα για τον καθε μηνα, τωρα τον Ιαν που πηγε η ρητρα 0.23 σχεδον με τιμολογουν για ολες τις Kwh τετραμηνου; 

δεν πληρώνεις ρήτρα του τρέχοντος μήνα , σπάει αναλογικά στο τετράμηνο

(για Γ1)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, korakios είπε

δε βάζει ρήτρα στους έναντι , ούτε έκπτωση

δεν πληρώνεις ρήτρα του τρέχοντος μήνα , σπάει αναλογικά στο τετράμηνο

(για Γ1)

Στους 3 εναντι με χρέωσαν περίπου 252€ ρητρα για τις "τυπικές" καταναλωσεις που μου βαζαν τον μηνα (περίπου 350 καθε μηνα) 

Και στον εκκαθαριστικο με ξαναχρεωνουν για ολες τις kwh του 4μηνου.

Αυτο ρωταω, ειναι σωστο ετσι; 

Εννοω αλλη τιμηπ ρητρας ειχε Οκτ, αλλη Νοε, αλλη Δεκ και αλλη Ιαν. 

Screenshot_20220124_200513.jpg

Screenshot_20220124_200609.jpg

Screenshot_20220124_200713.jpg

Screenshot_20220205_114134.jpg

Επεξ/σία από lacta13

1 λεπτό πριν, lacta13 είπε

Αυτο ρωταω

το οποίο είναι άσχετο με ΔΕΗ

2 λεπτά πριν, lacta13 είπε

ειναι σωστο ετσι; 

όχι , όντως δεν είναι

Για αμφισβήτηση της χρέωσης δες λινκ της υπογραφής μου και συνέχεια στο άλλο θέμα με εναλλακτικούς

Καλησπέρα σε όλους. Εκδόθηκε λογαριασμός διορθωτικός του αδερφου μου που πράγματι τον ένταξαν όπως δικαιούταν στον παλιό τιμοκατάλογο και home online. Τώρα του εκδόθηκε λογαριασμός πάλι μηνιαίος και βλέπω στις χρεώσεις κι πρώτης συνέπειας! 
Μονο στο Enter δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2022 στις 12:37 ΜΜ, Geoponer είπε

Αν καταλαβαίνω καλά είναι έκτακτος, καθώς έχει ημερομηνία έκδοσης μόλις 6 ημέρες μετά τον 2ο λανθασμένο. Παρόλα αυτά, αναφέρει την εκκρεμή οφειλή του 2ου λανθασμένου, ο οποίος δεν καταλαβαίνω αν θα ακυρωθεί ή όχι.

Ακριβως το ιδιο τελικα εγινε και σε εμενα.  Ειδα οτι εκδωσαν 3ο (διορθωτικό) λογαριασμο απο την αρχης  της ενεργοποιησης (2/12) τελικα. Δεν πρεπει να τραβηξει όμως τα χρηματα απο τον 2 λογαριασμο αφου  τον περιλαμβανει και τον υπολογιζει λογιστικα μεσα ως ανεξόφλητο.... Περιττό να πω οτι εντελώς  οριακα προλαβα το παλιο OnLine . 

Επεξ/σία από haralabosg
  • Like 1

6 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Πως εξηγείτε ότι σε πολλούς δεν έχει έρθει ρήτρα η δώσανε λιγότερα και δεν έχουν καταλάβει τίποτα από αυξήσεις;

...ανέβασε λογαριασμούς, να σου πούμε.

Αλλιώς είναι σαν να ρωτάς γιατρό στο τηλέφωνο "γιατρέ είχα την τελευταία βδομάδα έναν πόνο δεξιά, και σήμερα με πονάει αριστερά".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα με βάση τα επισυναπτόμενο και το γεγονός ότι ενημερώθηκα εκ των υστέρων πόσο υπολογίζετε τη ρήτρα που πρέπει να μου επιστραφεί για το διάστημα  18/08-18/10?

Και τι διαφορά θα πρέπει να δω με το νέο myHome online?

Επεξ/σία από messinia3

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλησπέρα με βάση τα επισυναπτόμενο και το γεγονός ότι ενημερώθηκα εκ των υστέρων πόσο υπολογίζετε τη ρήτρα που πρέπει να μου επιστραφεί για το διάστημα  18/08-18/10?

πότε είχες ειδοποίηση ? είσαι σίγουρος δεν έγραφε στον προηγούμενο ? αν έγραφε τι ημερομηνία έκδοσης είχε ?

8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Και τι διαφορά θα πρέπει να δω με το νέο myHome online?

τώρα αργά , εφόσον καις <300kw/μήνα παρακολουθείς τις επιδοτήσεις

22 λεπτά πριν, korakios είπε

πότε είχες ειδοποίηση ? είσαι σίγουρος δεν έγραφε στον προηγούμενο ? αν έγραφε τι ημερομηνία έκδοσης είχε ?

τώρα αργά , εφόσον καις <300kw/μήνα παρακολουθείς τις επιδοτήσεις

19/08/21 είχα ειδοποίηση...υπολογίζω τις 60 ημέρες μετά. 

Νομίζω ότι αφού ξεπερνάω τις 300 kwh μια μικρή μείωση θα έχω με το σταθερό ακόμα και τώρα. Δεν είναι έτσι?

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

19/08/21 είχα ειδοποίηση...υπολογίζω τις 60 ημέρες μετά. 

κάνε ρήτρα μείον εκπτώσεις δια δύο τότε

4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Νομίζω ότι αφού ξεπερνάω τις 300 kwh μια μικρή μείωση θα έχω με το σταθερό ακόμα και τώρα. Δεν είναι έτσι?

ναι , τώρα είδα είσαι πάνω απο 300kw

Σε ευχαριστώ πολύ.Προφανως βεβαια το κομματι της ρητρας για το διαστημα 18/10-16/12 ειναι καπως περισσοτερο αν εχω αντιληφθει ορθά. Κριμα που δεν πρόλαβα τα παλαιά προγράμματα,μεγάλη διαφορά. 

Και κάτι τελευταίο στο myhome online υπάρχει extra έκπτωση συνέπειας 5% όπως στο enter  η όχι?

5 ώρες πριν, korakios είπε

Γ1 είναι ,

ποια ημερομηνία έκανες αίτηση ? έγινε επιτοπου ή ηλεκτρονικά ? Αν έγινε ηλεκτρονικά τι υπέγραψες ? μήπως κενή σύμβαση ή έγραφε Γ1 ?

αν δεις την έχω ανεβάσει και εκείνη  (μέρος  της ) όπου φαίνεται ότι είναι Home enter

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...