Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις γύρισα από την Δεή. Η υπάλληλος στο mode που την είχα αφήσει πριν 2,5 χρόνια σχεδόν για να πάω στηγν elpedison.
Δεν άλλαξε κάτι στα προγράμματα μου είπε.Δεν αναγράφονται όμως πουθενά τις χρεώσεις της Kw , εγγύηση 100€ , με την επιβάρυνση αν φύγεις 60-40-20-0  σε 1-3 μηνες, 4-6, 7-9, 10-12.

Εάν ο πατέρας μου που είναι στο Γ1Ν κάνει αίτηση για το Home Enter πληρώνει εγγύηση και αυτός? Άραγε συμφέρει από Γ1Ν να πας σε Home Enter με 1300 κιλοβατώρες 4μηνο?

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα στην παρέα! 

Είπα και εγω χθες να δηλώσω πρώτη φορά με το self metering την ένδειξη στο ρολόι μου και επαθα ένα σοκ.. το ρολόι μου εχει ένδειξη 25000 klw και ο τελευταίος εκκαθαριστικός στις 1/11 εχει ένδειξη 18560 μονάδες.. δλδ υπάρχει τεράστια διαφορά.. στην ουσία η έχει κάποιο πρόβλημα το ρολόι μου η έχουν να περάσουν χρόνια και γράφουν ψέματα εκκαθαριστικό ενω στην ουσία για χρόνια είναι έναντι.. να πω ότι τα ρολόγια μας ειναι εξω στο ισόγειο και ξεκλείδωτα με εύκολη πρόσβαση σε ολους πρακτικα.. τι μου προτείνετε να κανω τώρα;

• Like 1
  • Sad 1

45 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Γιατί οι παροχοι έχουν δικαίωμα να αναπροσαρμοσουν τις τιμές, στο εξαμηνο,  ειναι στα ψηλα γραμματα αυτο. αν πχ η χονδρική πάει ακόμα πιο ψηλά και δούνε δεν τους συμφέρει ούτε το 0,18 στο 6μηνο θα στο αναιβασουν. Λίγο δύσκολο τα το κάνει η δεη αλλά  ποτέ μην λες ποτέ.

οκ ευχαριστω 

• Like 1

38 λεπτά πριν, berny είπε

Καλησπέρα στην παρέα! 

Είπα και εγω χθες να δηλώσω πρώτη φορά με το self metering την ένδειξη στο ρολόι μου και επαθα ένα σοκ.. το ρολόι μου εχει ένδειξη 25000 klw και ο τελευταίος εκκαθαριστικός στις 1/11 εχει ένδειξη 18560 μονάδες.. δλδ υπάρχει τεράστια διαφορά.. στην ουσία η έχει κάποιο πρόβλημα το ρολόι μου η έχουν να περάσουν χρόνια και γράφουν ψέματα εκκαθαριστικό ενω στην ουσία για χρόνια είναι έναντι.. να πω ότι τα ρολόγια μας ειναι εξω στο ισόγειο και ξεκλείδωτα με εύκολη πρόσβαση σε ολους πρακτικα.. τι μου προτείνετε να κανω τώρα;

Καλημέρα, από περιέργεια ρωτάω, όσο καιρό δεν μετράνε δεν σε παραξένευε η ελάχιστη κατανάλωση kWh στον λογαριασμό σου? Γιατί να πήγε η μηνιαία κατανάλωση πχ από 300 kWh σε 10 kWh κινεί υποψίες όσο να ναι.

Στο δια ταύτα, υποθέτω σε επικοινωνία με την ΔΕΗ θα υπάρχει κάποιος τρόπος να επιμεριστούν οι kWh στο διάστημα που είχες παράλογα χαμηλές καταναλώσεις για να μετριαστεί η επιβάρυνση.

15 ώρες πριν, geodimis είπε

Θα σε πάρουν τηλέφωνο -η θα σου στείλουν μειλ- από ΔΕΔΔΗΕ να τους καταθέσεις 42,16€ (+0,30€ ως «έξοδα εντολής» -από οποιαδήποτε τραπεζα- παρόλο που κανείς απλή κατάθεση σε IBAN!) και ανάλογα το φόρτο τους θα έρθουν να σου βάλουν καινούργιο ψηφιακό. Για τα υπόλοιπα ενημερώνουν αυτοί τον όποιο πάροχο σε τιμολογεί.

Τι εννοείς καινούργιο ψηφιακο; θα βγαλουν τον αναλογικο και θα βαλουν αυτον με την οθονη; 

Αλλος αυτος και αλλος ο smart που λενε; 

Καλημέρα,

Ο λογαριασμός του my Home enter λήγει σήμερα.

Έχω επιλέξει να πληρώνεται με πάγια εντολή μέσω κάρτας, αλλά ακόμα δεν έχει πληρωθεί τίποτα (δεν εχει δεσμευθεί τίποτα από την κάρτα).

Πότε "ρουφάνε" τα λεφτά με πάγια εντολή;

Απλά φοβάμαι μη χάσω την τιμή συνέπειας.

16 λεπτά πριν, rulenstein1 είπε

Καλημέρα,

Ο λογαριασμός του my Home enter λήγει σήμερα.

Έχω επιλέξει να πληρώνεται με πάγια εντολή μέσω κάρτας, αλλά ακόμα δεν έχει πληρωθεί τίποτα (δεν εχει δεσμευθεί τίποτα από την κάρτα).

Πότε "ρουφάνε" τα λεφτά με πάγια εντολή;

Απλά φοβάμαι μη χάσω την τιμή συνέπειας.

προς το απογευμα τα τραβανε συνηθως...

Και έρχομαι και ρωτάω το εξής:

Παραθέτω τους δύο τελευταίους εκκαθαριστικούς μου (Σεπτέμβριο και τώρα).

ΟΙ χρεώσεις ανά kwh είναι καλύτερες τον σεπτέμβριο από τις κλειωμένες 0,18/kwh του enter home πχ.

Οπότε συμφέρει; ή μήπως το 0,18 είναι το ΤΑΒΑΝΙ της χρέωσης οπότε πχ στου σεπτεμβρίου τον λογαριασμό και πάλι θα χα πληρώσει τα ίδια; Εντωμεταξύ το ευτέλισα και έκαψα και 2166 το 4μηνο που πέρασε (πολλές για ένα άτομο μόνο του, το παράκανα με πολλούς τρόπους). Οι κανονικές μου είναι γύρω στις 1400.

image.png.98d3a0e9b053ba2da0fb1b30cb484b43.png

1 ώρα πριν, berny είπε

το ρολόι μου εχει ένδειξη 25000 klw

Στειλε φωτο να δουμε

1 ώρα πριν, berny είπε

ο τελευταίος εκκαθαριστικός στις 1/11 εχει ένδειξη 18560 μονάδες.

Στειλε screenshot να δούμε (κρύψε τα στοιχεία σου)

36 λεπτά πριν, thanospetr είπε

Καλημέρα, από περιέργεια ρωτάω, όσο καιρό δεν μετράνε δεν σε παραξένευε η ελάχιστη κατανάλωση kWh στον λογαριασμό σου? Γιατί να πήγε η μηνιαία κατανάλωση πχ από 300 kWh σε 10 kWh κινεί υποψίες όσο να ναι.

Στο δια ταύτα, υποθέτω σε επικοινωνία με την ΔΕΗ θα υπάρχει κάποιος τρόπος να επιμεριστούν οι kWh στο διάστημα που είχες παράλογα χαμηλές καταναλώσεις για να μετριαστεί η επιβάρυνση.

Δεν ειναι οτι ειχα κατι περίεργο στους λογαριασμούς .. είχα σχεδόν σταθερά 90-110 ευρώ λογαριασμόυς γι'αυτό και δεν ειχα δει εδω και χρόνια το ρολόι μου

2ος μηνα στη σειρα που ερχεται εναντι 80 ευρω. Δλδ παμε 300+ 4μηνο. Θα ερθει και εκκαθαριστικος μετα; Ειμαι στις 350 - 400 Kwh το μηνα. Τα μισα χρηματα βεβαια ειναι ερτ , δημος και λοιπα εξοδα. 

• Sad 1

1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

2ος μηνα στη σειρα που ερχεται εναντι 80 ευρω. Δλδ παμε 300+ 4μηνο. Θα ερθει και εκκαθαριστικος μετα; Ειμαι στις 350 - 400 Kwh το μηνα. Τα μισα χρηματα βεβαια ειναι ερτ , δημος και λοιπα εξοδα. 

Εγώ τα έσβησα όλα σπίτι τα διακοσμητικά (όταν έρχεται κόσμος μόνο θα ανάβω), περιόρισα το θερμοσίφωνα στα 20λ και thats it. Εδώ και μια βδομάδα καταγράφω τις καταναλώσεις κάθε μέρα και κατά μέσο όρο είμαι στις 4kwh ανά μέρα. Σα να λέμε 120-150 το μήνα αν συνεχίσω.. Δε βγαίνει αλλιώς... Και τα κεράκια μια χαρά είναι 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει εμφανιστει σε αλλον κατι παρομοιο στο ebill?

H ημερομηνία λήξης της κάρτας είναι 31/3/2022. Προκειμένου να συνεχίσουν να εξοφλούνται οι λογαριασμοί κανονικά θα πρέπει να ενημερωθούν τα στοιχεία της νέας κάρτας πατώντας Αλλαγή κάρτας.

Δεν μου εχουν στειλει ακομα νεα καρτα απο την τραπεζα. Υπαρχει περιπτωση να μην τραβηξει τα λεφτα για τον λογαριασμο του Φεβρουαριου?

Επεξ/σία από spocky

Ψάχνει συγγενικό μου πρόσωπο να βάλει το online (αφού ξεροψήθηκε με το Γ1Ν)...

Το έχει βάλει κανείς πρόσφατα μέσω καταστήματος;

Γιατί παρόλο που όταν έκλεισε ραντεβού του είπαν οτι γίνεται όταν πήγε στο κατάστημα του κάνανε "νούμερα" και του έλεγαν οτι μόνο Enter και Enter+ μπορούν να του βάλουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Ψάχνει συγγενικό μου πρόσωπο να βάλει το online (αφού ξεροψήθηκε με το Γ1Ν)...

Το έχει βάλει κανείς πρόσφατα μέσω καταστήματος;

Γιατί παρόλο που όταν έκλεισε ραντεβού του είπαν οτι γίνεται όταν πήγε στο κατάστημα του κάνανε "νούμερα" και του έλεγαν οτι μόνο Enter και Enter+ μπορούν να του βάλουν!

Καλα του ειπανε. Online γινεται μονο online, ειτε απο econtract ειτε απο ebill. Αφου ειναι σε Γ1 ηδη, απλα μπαινει ebill και το ενεργοποιει απο εκει και σε 2-3 μερες ολοκληρωνεται η ενεργοποιηση. Αν δεν εχει κωδικους ebill, μπορει να παρει στην εξυπηρετηση(η να παει σε καταστημα) και να του (εκ)δωσουν κωδικους εταιρου, συνηθως σε 1-2 εργασιμες.

Διαφορες Home Enter-Online εδω.

Επεξ/σία από jimakos234

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...