Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, rackal είπε

Είναι απ το συμβόλαιό μου που έκανα πριν 1 ώρα.

σοβαρά ???????????

ότι να΄ναι , άρα προσοχή για όσους έχουν ΚΟΤ το τι θα επιλέξουν

κατεβάστε και το αρχείο

https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTER/26112021/myHomeEnter_repriced_202112.pdf

edit

νέα σελίδα , σε ΚΟΤ και enter αναφέρομαι

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα ,

μίλησα πριν λίγο με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι  το πρόγραμμα myHomeOnline πήρε  παράταση έως τις 28/2/22.

Ίσως ισχύει και για τα υπόλοιπα αλλά δεν πρόλαβα να ρωτήσω , πυροβολούσε η εκπρόσωπος :-)

1 λεπτό πριν, korakios είπε

σοβαρά ???????????

ότι να΄ναι , άρα προσοχή για όσους έχουν ΚΟΤ το τι θα επιλέξουν

κατεβάστε και το αρχείο

https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTER/26112021/myHomeEnter_repriced_202112.pdf

Επίσης απ ότι βλέπω στο link που έδωσες στη καταγγελία σύμβασης έχει 60-40-20-0 σε μένα έχει

Αναφορά σε κείμενο

4. Καταγγελία Σύμβασης Κατ’εξαίρεση των προβλεπόμενων στο Άρθρο 8 των Γενικών Όρων Προμήθειας σε περίπτωση που ο Πελάτης καταγγείλει τη Σύμβαση, ή, σύμφωνα με το άρθρο 18 των Γενικών Όρων, τροποποιήσει τη Σύμβαση με επιλογή προϊόντων χωρίς δέσμευση χρονικής διάρκειας ισχύος πριν από τη συμπλήρωση των 12 μηνών από την ημερομηνία ενεργοποίησης του προϊόντος που ήδη εκπροσωπείται από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε. ή από την ημερομηνία έναρξης εκπροσώπησης του Μετρητή της εγκατάστασης του Πελάτη από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε. για τις περιπτώσεις νέων πελατών, ο Πελάτης θα επιβαρύνεται, ανάλογα με το χρονικό διάστημα παραμονής του στο ως άνω προϊόν με το ποσό του παρακάτω Πίνακα, το οποίο με την καταγγελία ή την ως ανωτέρω τροποποίηση της Σύμβασης θα καθίσταται άμεσα ληξιπρόθεσμο και απαιτητό.

Μήνες παραμονής στο προϊόν

Από μήνα 1 έως και μήνα 3 Από μήνα 4 έως και μήνα 6 Από μήνα 7 έως και μήνα 9 Από μήνα 10 έως μήνα 12 Ποσό επιβάρυνσης (σε €) 49 33 16 0 O Πελάτης δεν θα επιβαρύνεται με κάποιο ποσό στις εξής περιπτώσεις: i) καταγγελίας ή σύναψης νέας Σύμβασης με τη ΔΕΗ μετά τη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, rackal είπε

Επίσης απ ότι βλέπω στο link που έδωσες στη καταγγελία σύμβασης έχει 60-40-20-0 σε μένα έχει

τότε σου στείλανε τους παλιούς όρους

edit

αλλά έχεις 12μηνο

περίεργα πράγματα , παίζει να αλλάξανε και να μην έχουν στο site ενημερωμένο pdf

Επεξ/σία από korakios

8 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε σου στείλανε τους παλιούς όρους

edit

αλλά έχεις 12μηνο

περίεργα πράγματα , παίζει να αλλάξανε και να μην έχουν στο site ενημερωμένο pdf

Παίρνω τώρα τηλέφωνο, θα διασκεδάσουμε και σήμερα... 😛

Μόλις τώρα, rackal είπε

Παίρνω τώρα τηλέφωνο, θα διασκεδάσουμε και σήμερα... 😛

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

βασικά στείλε email γιατί σε 3 τηλέφωνα θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις 😁

1 λεπτό πριν, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

βασικά στείλε email γιατί σε 3 τηλέφωνα θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις 😁

Πάντως στους παρακάτω όρους που έχει αυτή τη στιγμή στο site της η ΔΕΗ δεν αναφέρει πουθενά ΚΟΤ και είναι 12-2021

https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTER/26112021/eidikoi_oroi_myHomeEnter_repriced_202112.pdf

1 λεπτό πριν, rackal είπε

Πάντως στους παρακάτω όρους που έχει αυτή τη στιγμή στο site της η ΔΕΗ δεν αναφέρει πουθενά ΚΟΤ και είναι 12-2021

https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTER/26112021/eidikoi_oroi_myHomeEnter_repriced_202112.pdf

το λινκ που έβαλα είναι απο το site σήμερα

Μόλις τώρα, korakios είπε

το λινκ που έβαλα είναι απο το site σήμερα

Αν πας στο παρακάτω Link (my Home Enter)

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/myhomeenter

Πατήσεις Ειδικοί Όροι Σύμβασης

spacer.png

Δίνει αυτό το link https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTER/26112021/eidikoi_oroi_myHomeEnter_repriced_202112.pdf

Όπου δεν αναφέρει πουθενά για ΚΟΤ και κότες :P

Spoiler
7 λεπτά πριν, rackal είπε

Όπου δεν αναφέρει πουθενά για ΚΟΤ και κότες :P

ναι το κατάλαβα απο που είναι και εγώ λέω αν πατήσεις στον τιμοκατάλογο αναφέρει οτι το πρόγραμμα απευθύνεται και για ΚΟΤ

4 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

ναι το κατάλαβα απο που είναι και εγώ λέω αν πατήσεις στον τιμοκατάλογο αναφέρει οτι το πρόγραμμα απευθύνεται και για ΚΟΤ

Βρε εγώ το πάτησα, ούτε ο τιμοκαταλογος βγάζει ΚΟΤ... 

Spoiler

5 λεπτά πριν, rackal είπε

Βρε εγώ το πάτησα, ούτε ο τιμοκαταλογος βγάζει ΚΟΤ... 

τότε είμαστε σε παράλληλο σύμπαν , τυχαίνει καμιά φορά 😛

εμένα μου το εμφανίζει κομπλέ

21 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

τότε είμαστε σε παράλληλο σύμπαν , τυχαίνει καμιά φορά 😛

εμένα μου το εμφανίζει κομπλέ

εμενα μου το εμφανιζει κανονικα το ΚΟΤ στο myhome enter και μαλιστα πριν 4 μερες που ρωτησα μου ειπαν οταν γινει η αλλαγη και παω στην ΔΕΗ μετα απο μια εβδομαδα να υποβαλλω την αιτηση για ΚΟΤ και να τους παρω τηλεφωνο να τους ενημερωσω.

34 λεπτά πριν, korakios είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

29 λεπτά πριν, rackal είπε

Ενεργοποίησα το enter 24/1 με ΚΟΤ Β στο πατέρα μου με λήξη 24/1/23 και στον αναλυτικό τιμοκατάλογο μέσα από το e bill έχει χρεώσεις για δικαιούχους ΚΟΤ 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...