Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Απλά πρόσεξε, γιατί όσον αφορά στις παροχές ανασφέρεται συνεχώς σε υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας. Προφανώς δεν καλύπτονται όλες οι εργασίες ενός ηλεκτρολόγου (π.χ. αν θέλεις να σου συνδέσει φωτιστικό, να σου μεταφέρει πρίζες ή να σου συνδέσει ηλεκτρική κουζίνα).

Δες καλά τους όρους εδώ για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων όταν πας να ζητήσεις τεχνικό: https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTERPLUS/31122021/myHomeEnterplus_terms_20211231.pdf και https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTERPLUS/genikoioroi_myHomeEnterplus_gr.pdf

Θα την κάνουμε επείγουσα 😛
Το φαντάζομαι πως κάπως έτσι θα λειτουργούσε απλά με ενδιαφέρει περισσότερο γτ καμιά φορά (μιας που χω μεγάλο χέρι) καίγεται κάτι της στον πίνακα και δίνουμε 50ρικα έτσι :P

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, theomez είπε

Καλησπερίζω και ευχαριστώ τα παλληκάρια του φόρουμ που με ξεστραβώσανε και πρόλαβα τις αλλάγες στα πακέτα. Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να ρίξει μία ματιά στον α’ μηνιαίο λογαριασμό που έλαβα σαν home online και KOT A. Σημειώνω πως στο KOT A  είμαι χωρίς διακοπή τα τελευτάια 2 χρόνια. Οι απορίες μου είναι με κίτρινο, 1. Γιατί χρεώθηκαν οι μεταφορές διανομής , ενώ σε κανέναν από τους προηγούμενους Γ1-ΚΟΤ Α δεν χρεωνόντουσαν και 2. Γιατί δεν υπάρχει η έκπτωση του ΚΟΤ Α σε αυτόν τον τρίτο μήνα. (στους προηγούμενους 2 μήνες που βγήκε 1 λογαριασμός με το ONLINE, υπάρχει η έκπτωση) screen2

Σας ευχαριστώ όλους θερμά

dehkotaonline.PNG

screen2.png

Από οτι βλέπω εχεις όριο 1400, δηλαδή 350βτο μήνα,  εσύ έκαψες 577 , οπότε σου αφαίρεσαν  την έκπτωση. Αν στο εκαθαριστικο δεν ξεπεράσεις τα 1400 θα στο ξανά βάλουν.

53 λεπτά πριν, stelios120 είπε

Και σε εμένα το ίδιο γίνεται. Σε email μου απάντησαν οτι δεν το βλέπουν τσεκαρισμένο και στο τηλέφωνο μου είπαν οτι φαίνεται τσεκαρισμένο. Άχρηστοι. Εαν βγάλεις άκρη ενημέρωσε μας.

Και σε εμένα τα ίδια, εγώ άκρη έβγαλα στο τμήμα του ebill το ανέφερα πριν μέρες. Η κοπελιά μου το ενεργοποίησε  τον μηνιαίο,  στο ιστορικό επιλογών του ebill πλέον φαίνεται και λέει μεταβολή από το τμήμα ebill.

2 ώρες πριν, itmaster99 είπε

καλησπέρα

είμαι και εγω online δεη από 18/10
όλα σωστά και ενεργοποιημένα στο ebill
εκδόθηκε 1ος λογαριασμός 19/11 που είχε μέσα επιστροφή εγγύησης & μείον τα 30€ της προσφοράς τους
οι μετρήσεις ισχύει, ναι, είναι ενεργοποιημένες κάθε δίμηνο, όπως κάθε δίμηνο και οι εκδόσεις λογαριασμών
χρεώσεις όλες σωστές
το αστείο είναι ότι καταχώρησα μέτρηση 17/1 εκδόθηκε 2ος λογαρ 25/1
πέρασε η δεδδηε για μέτρηση 25/1 και εκδόθηκε καπάκι κι άλλος (3ος) λογαρ 26/1

Οι αναλύσεις χρεώσεων αποδεικνύουν ότι με την "επίσημη" μέτρηση της δεδδηε εκδίδεται καπάκι τύπου εκκαθαριστικός λογαριασμός και τότε φαίνονται και οι ενδείξεις μετρητή στον αντίστοιχο πίνακα του λογαριασμού (αυτό βέβαια αναγράφεται ξεκάθαρα και στο ebill)

όλα καλά μέχρι στιγμής

Τις ίδιες ημερομηνίες είχα και εγώ. Εγώ ήξερα όμως ότι θα περάσει ο δεδδηε και δεν έβαλα μετρήσεις στο site της δεη. Για να μην γίνει μπάχαλο. Και τώρα διαβάζω την περίπτωση σου. Κανονικά όταν είναι η ημερομηνία του δεδδηε  δεν θα έπρεπε να μας αφήνει,  αλλά δεη είναι αυτή.

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Kι εμενα καθε 2 μηνες μου δειχνει για να δινω μετρηση.

Μηπως εχεις ΚΟΤ?

Όχι φίλε δεν έχω ΚΟΤ,, όπως είπαν ο Στέλιος και τα άλλα παιδιά δεν βγάζεις άκρη, τούς έχω πάρει κ εγώ άπειρες φορές,μια λένε έτσι είναι κάθε 2μηνο,την άλλη απορούν γιατί είναι έτσι αφού μιλάμε για μηνιαίο λογαριασμό,δεν ξέρουν τι τους γίνεται,θα τους τα πρήξω μέχρι να το φτιάξουν για μηναία καταχώρηση, έτσι για το γαμωτο..

Δημοσ.

Άραγε έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει τον μηνιαίο λογαριασμό και να του ζητάει και μετρήσεις ανά μήνα;

Δημοσ.

Ειχα κανει αιτηση τελος οκτωβρη για online σε συνδιασμο με αλλαγη ονοματος

Το ebill ενεργοποιηθηκε πριν κανα 2 βδομαδες. 

Μου ηρθε και εκαθαριστικος απο ΔΕΗ στο παλιο ονομα(σχεδον εγκεφαλικο)

Τωρα ηρθε και πρωτος λογαριασμος μεσω ebill, για 16 μερες. Το προβλημα ειναι οτι στην πρωτη σελιδα λεει Γ1. Θα πρεπει να επιλεξω το online/enter παλι μεσα απο το ebill με τις νεες χρεωσεις?

Θα τους καλεσω και τηλ φυσικα αλλα μαλλον θα παρει καμια εβδομαδα να πιασω γραμμη

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theo156 είπε

Άραγε έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει τον μηνιαίο λογαριασμό και να του ζητάει και μετρήσεις ανά μήνα;

αυτό συζητάμε,αυτοι λένε πως ναι μεν είναι μηνιαίος λογαριασμός,αλλά το έναν μήνα θα έρθει κατά εκτίμηση και ο άλλος από τις μετρήσεις που καταχωρίσες..ότι ναναι λέμε

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, x-files είπε

Όχι φίλε δεν έχω ΚΟΤ,, όπως είπαν ο Στέλιος και τα άλλα παιδιά δεν βγάζεις άκρη, τούς έχω πάρει κ εγώ άπειρες φορές,μια λένε έτσι είναι κάθε 2μηνο,την άλλη απορούν γιατί είναι έτσι αφού μιλάμε για μηνιαίο λογαριασμό,δεν ξέρουν τι τους γίνεται,θα τους τα πρήξω μέχρι να το φτιάξουν για μηναία καταχώρηση, έτσι για το γαμωτο..

Καλα θα κανεις.

Εγω δεν ασχολουμαι μαζι τους καθολου μιας και με βολευει που θα ειναι διμηνο.Οχι οτι με πειραζει ο μηνιαιος απλα θα το αφησω ως εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και παλι. Την Δευτέρα εχω κλεισει ραντεβού τελικα σε κατάστημα ΔΕΗ για αλλαγη παροχου αφου ληγει το ρητοπρογραμμα της ΖΕΝΙΘ στις 19/2

Μέσω όρο 2 χρονια τωρα εχω απο 1300-1600 το τετραμηνο, οποτε προς το παρόν λεω να παω enter καθοσον απο την ολη συζήτηση εδω καταλαβα οτι εχει πολύ μπερδεμα το online με το σύστημά τους. 

Τωρα βέβαια δεν ξέρω, επειδη ειχα συνηθίσει με το ebill παλαιοτερα, αν το ενεργοποιησω στο enter, θα εχω αν θελω και την επιλογη για μηνιαίους λογαριασμους; (δεν θελω την παγια εντολη) 

Για την εγγύηση υπάρχει περίπτωση να μου την ζητησουν την Δευτέρα ή μπορει να μπει στον πρώτο λογαριασμό; 

Και τέλος, μπορω, είναι εύκολο, με συμφερει να ζητησω νυχτερινο μετρητη; πως γίνεται; θελει κατι απο τον ιδιοκτήτη μου; να παρω αδεια; μπαινει πλεον αλλος μετρητης; εχει χρεωση; 

Διαβασα οτι θελει έγγραφη αποδοχή απο τον ιδιοκτήτη...και οτι ζητανε 34€...; Χχμμμ μπορώ να τον ζητησω την Δευτέρα και αυτο αν συμφωνεί; 

Edit: βρηκα αυτο το σαιτ τιυ ΔΕΔΔΗΕ

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/

Δεν βλέπω να ζηταει έγγραφο του ιδιοκτήτη... 

Και γιατί τόσο καιρό δεν εχω βαλει νυχτερινο, αφου εστω και για 8 ώρες θα γράφει λιγοτερες κιλωβατωρες; 🤔🤔🤔

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Για την εγγύηση υπάρχει περίπτωση να μου την ζητησουν την Δευτέρα ή μπορει να μπει στον πρώτο λογαριασμό;

Από την εμπειρία μου εδώ μέσα, ανάλογα το κατάστημα. Άλλος έβαλε της φωνές και δέχτηκαν να μπει λογαριασμό τελικά.

15 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Και τέλος, μπορω, είναι εύκολο, με συμφερει να ζητησω νυχτερινο μετρητη; πως γίνεται; θελει κατι απο τον ιδιοκτήτη μου; να παρω αδεια; μπαινει πλεον αλλος μετρητης; εχει χρεωση; 

Ναι συμφέρει, δεν θυμάμαι αν θέλει άδεια ιδιοκτήτη λογικά ναι όμως. Μπαίνει νέος μετρητής ψηφιακός. Ανάλογα την περιοχή μπορεί να σου τον τοποθετήσουν σύντομα αλλά μπορεί να αργήσει κι ολας.42 μαζί με φπα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , 

μπηκα home enter στις 26/12 με τις παλιές τιμές και βγήκε ο πρώτος λογαριασμός , για ρίξτε μια μάτια εντάξει ήρθε ; Βλέπω μου βάλανε 80€ ρήτρα , γιατί όμως ; Υποτίθεται πως τα γλυτωνουμε 

053CE605-4A35-41AB-8464-C23DD23222B6.jpeg.bbf4c80ad1232aa53082866d8f87a8a2.jpegAB0A112B-A996-40F0-AA2D-DD19F2544F16.jpeg.54e881b75e1946264980bb3e35e94703.jpeg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Καλησπέρα παιδιά , 

μπηκα home enter στις 26/12 με τις παλιές τιμές και βγήκε ο πρώτος λογαριασμός , για ρίξτε μια μάτια εντάξει ήρθε ; Βλέπω μου βάλανε 80€ ρήτρα , γιατί όμως ; Υποτίθεται πως τα γλυτωνουμε 

053CE605-4A35-41AB-8464-C23DD23222B6.jpeg.bbf4c80ad1232aa53082866d8f87a8a2.jpegAB0A112B-A996-40F0-AA2D-DD19F2544F16.jpeg.54e881b75e1946264980bb3e35e94703.jpeg

Ο λογαριασμός είναι από 22 Σεπτεμβρίου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ο λογαριασμός είναι από 22 Σεπτεμβρίου.

Επίσης,26/12 δεν υπάρχουν παλιές τημες,η παλιές ήταν μέχρι 2/12

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, x-files είπε

Επίσης,26/12 δεν υπάρχουν παλιές τημες,η παλιές ήταν μέχρι 2/12

Μπήκε 26 Νοεμβρίου και το έγραψε λάθος η δεν θυμάται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα, ποιες οι προϋποθέσεις για ενεργοποίηση του κοτ? Μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ των υστέρων ή εφόσον έγινε η ενεργοποίηση του home enter τώρα δεν γίνεται? Υπάρχει κάτι που να δίνει έκπτωση για ηλικιωμένους, το ρεύμα είναι στο όνομα της πεθεράς η οποία έχει περάσει τα 70.

Επεξ/σία από minaspit7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...