spocky Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορει να μου πει καποιος αν ο παρακατω λογαριασμος ειναι Εναντι η Εκκαθαριστικος? Δεν θα πρεπε να το γραφει καπου? Επισης αν ειναι εκκαθαριστικος εκει που λεει για τις ενδεικεις μετρητη δεν θα πρεπε να ειχε τις KWH πριν και μετα? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από spocky
k_w_t Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 11:31 ΠΜ, spocky είπε Μπορει να μου πει καποιος αν ο παρακατω λογαριασμος ειναι Εναντι η Εκκαθαριστικος? Δεν θα πρεπε να το γραφει καπου? Επισης αν ειναι εκκαθαριστικος εκει που λεει για τις ενδεικεις μετρητη δεν θα πρεπε να ειχε τις KWH πριν και μετα? Επέκταση Εναντι ειναι...
spocky Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2022 στις 11:50 ΠΜ, k_w_t είπε Εναντι ειναι... Δεν θα επρεπε να το λεει καπου οπως σε αλλες εταιρειες? Επισης οι KWH που εδωσα στο self metering συμφωνουν με αυτα που λεει ο λογαριασμος. Οταν εκδιδουν λογαριασμο μηνιαιο συμφωνα με το self metering σαν τι μετραει σαν εκκαθαριστικος η σαν εναντι? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από spocky
gousias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν στα προγράμματα της ΔΕΗ εξακολουθεί να υφίσταται δυνατότητα αποστολής και έντυπου λογαριασμού, ακόμη κι αν έχει ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικός και ενημέρωση μέσω email;
lazarnik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 άργησε και σε εμενα να βγει καποιος εναντι και τους πειρα τηλεφωνω και μου λεγανε αν το ενεργοποιησα τον μηνιαιο κτλ κτλ μα λεω σαφως και το ενργοποιησα αλλωστε ηταν προαπαιτουμενο του προγραμματος, αρα ειναι δικο σας το θεμα, επισης ανεφερα οτι ειναι γκριζαρισμενος ο μηνιαιος και δεν μπορω να επεμβω. Με εβαλε αναμονη 5 λεπτα..... και μου το ενεργοποίησε η ιδια.αν δειτε λεει μεταβολη απο τεχνική υποστηριξη ebill Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
billyst Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σ όλους μια ερώτηση . Με έβαλα σήμερα νυχτερινό μετρητή . Για να δώσω ένδειξη με τις κιλοβατώρες της νύχτας πρέπει να μιλήσω τηλεφωνικά; Γτ μόνο ημέρας βγάζει
balogreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 12:58 ΜΜ, lazarnik είπε άργησε και σε εμενα να βγει καποιος εναντι και τους πειρα τηλεφωνω και μου λεγανε αν το ενεργοποιησα τον μηνιαιο κτλ κτλ μα λεω σαφως και το ενργοποιησα αλλωστε ηταν προαπαιτουμενο του προγραμματος, αρα ειναι δικο σας το θεμα, επισης ανεφερα οτι ειναι γκριζαρισμενος ο μηνιαιος και δεν μπορω να επεμβω. Με εβαλε αναμονη 5 λεπτα..... και μου το ενεργοποίησε η ιδια.αν δειτε λεει μεταβολη απο τεχνική υποστηριξη ebill Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και εγώ μόλις μίλησα μαζί τους γιατί δεν έχει βγει ο 2ος λογαριασμός και μου είπανε ότι ειναι προυποθεση ο μηνιαιος λογαριασμός για το my home online και οτι δεν πρεπει να κανω κατι αλλα δεν μου το αλλαξαν οπως εσένα Επέκταση
lazarnik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 μπες στο ebill σου , στο ιστορικο επιλογων σου, δες αν αναφερεται ο μηνιαιος λογαριασμος
balogreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 1:46 ΜΜ, balogreg είπε Να πάρω να τους πω να μου το αλλάξουν αυτοι ?
lazarnik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) στην αρχική σελιδα ειναι ενεργοποιημενος? ειναι γκριζαρισμενος? .... ο μηνιαιος αν ναι. τοτε παρε τους και πες οτι ειπα πιο πανω και αν τυχεις σε καποιον ασχετο πες οτι μπορουν να στο αλλαξουν το κανανε σε καποιον..... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από lazarnik
stelios120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Να σας ρωτήσω. Στις 17 Ιαν 22 καταχώρισα την ένδειξη και ενώ εώς εχθές φαινόταν σήμερα φαίνεται η προηγούμενη καταχώρηση του Νοε. 21 . Εχει τύχει και σε άλλον ;;;
balogreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 1:51 ΜΜ, lazarnik είπε στην αρχική σελιδα ειναι ενεργοποιημενος? ειναι γκριζαρισμενος? .... ο μηνιαιος αν ναι. τοτε παρε τους και πες οτι ειπα πιο πανω και αν τυχεις σε καποιον ασχετο πες οτι μπορουν να στο αλλαξουν το κανανε σε καποιον..... Ναι ειναι γκριζαρισμενο κανονικά
ppmarkos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 1:53 ΜΜ, stelios120 είπε Να σας ρωτήσω. Στις 17 Ιαν 22 καταχώρισα την ένδειξη και ενώ εώς εχθές φαινόταν σήμερα φαίνεται η προηγούμενη καταχώρηση του Νοε. 21 . Εχει τύχει και σε άλλον ;;; Ναι έτσι γίνεται… Όταν σου ανοίξει για την επόμενη καταμέτρηση θα έχει την τελευταία που εκδόθηκε ο λογαριασμός. Αυτή που έδωσες στις 17/1 1
turbat0s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 1:03 ΜΜ, billyst είπε Καλησπέρα σ όλους μια ερώτηση . Με έβαλα σήμερα νυχτερινό μετρητή . Για να δώσω ένδειξη με τις κιλοβατώρες της νύχτας πρέπει να μιλήσω τηλεφωνικά; Γτ μόνο ημέρας βγάζει Έχω βάλει από 19/11 νυχτερινό και ακόμη μόνο ημέρας βγάζει. Υπομονή...
rafm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει αίτηση πριν 5 ημέρες κι έχω τελειώσει με τα διαδικαστικά . Ενώ είχα καταχωρήσει πιστωτική κάρτα στην διαδικασία της αίτησης, η κάρτα στο ιστορικό επιλογών που κοίταξα σήμερα, δεν υπήρχε. Την καταχώρησα ώστε να φαίνεται κι αυτή με τον μηνιαίο λογαριασμό που υπάρχει κανονικά. Έχεις δίκιο φίλε korakios , ότι νάναι γίνεται με το ηλεκτρονικό τους σύστημα !! Αφ' ης στιγμής που εγώ τουλάχιστον είχα κωδικούς e-bill και μου ζήτησε το σύστημα να εισέλθω πρώτα στην υπηρεσία αυτή για να προχωρήσω στην αίτηση, και δήλωσα εξαρχής το πρόγραμμα myHomeOnline, με όλα τα προαπαιτούμενα βήματα σωστά (καταχώρηση κάρτας, επιλογή μηνιαίου λογαριασμού κλπ) γιατί να χρειάζεται πάλι να τα επιλέξω στο e-bill ; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από rafm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση