Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, akisdg είπε

και όμως ή πραγματικότητα είναι διαφορετική...

δεν είπα το αντίθετο . πρέπει να πάρει κάποιος κωδικού ebill να τα ενεργοποιήσει μόνος του και να κρατά screenshots και video recording για αποδεικτικά

1 ώρα πριν, giannhsg είπε

Συγκριτικα δηλαδη με αλλους παροχους, σε ιδιες καταναλωσεις KW, το DEH MY HOME ONLINE θα μου φερει τον φθηνοτερο λογαριασμο;

σε σταθερά ναι

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannhsg είπε

Συμφωνοι, αλλα in the end, αυτη τη στιγμη ειναι η πλεον συμφερουσα λυση για ολους μας ή καταλαβαινω λαθος;

Συγκριτικα δηλαδη με αλλους παροχους, σε ιδιες καταναλωσεις KW, το DEH MY HOME ONLINE θα μου φερει τον φθηνοτερο λογαριασμο;

Ανάλογα με τις καταναλώσεις σου. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το παλιό Enter/Online ήταν συμφερότερο από κάθε άλλη περίπτωση, αλλά δεν το πρόλαβες.

Αναλυτικές συγκρίσεις όλων των παρόχων έχει το excel που βρίσκεις δίπλα στην υπογραφή του Κοράκιου.

Σε γενικές γραμμές, αν καταναλώνεις κάτω από 300 kwh το μήνα, δηλαδή 1200 το τετράμηνο, μπορεί να είναι συμφερότερο το κλασσικό Γ1 της ΔΕΗ ή κάποιο αντίστοιχο των λοιπών παρόχων. Επειδή υπάρχουν οι κρατικές επιδοτήσεις (και για όσο υπάρχουν) και απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ρήτρας μέχρι τις 300 kwh. Εφόσον βέβαια είναι κύρια κατοικία σου, αλλιώς δεν έχει επιδότηση.

Πάνω από τις 300 το μήνα δεν έχει επιδοτήσεις. Άρα όσο τις ξεπερνάς, τόσο συμφερότερα γίνονται τα Enter/Online. Αν θερμαίνεσαι (και) με ηλεκτρισμό και ξεπερνάς τις 500 kwh το μήνα, το όφελος γίνεται μεγάλο. Υπάρχουν οικογένειες που καίνε άνετα 1000 kwh  το μήνα για να ζεσταθούν. Εκεί απευθύνεται κυρίως.

Αν είσαι στο όριο, έχεις το ρίσκο της επιλογής. Αν καταργηθούν - μειωθούν οι επιδοτησεις στο μέλλον, θα είσαι καλύτερα αν έχεις κλειδώσει τιμή στα Enter/Online. Αν αντίθετα πέσει η ρήτρα και διατηρηθούν οι επιδοτήσεις, θα είναι πιο συμφέρον το Γ1 της ΔΕη και τα αντίστοιχα ρητροπραγράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να μου πει καποιος αν ο παρακατω λογαριασμος ειναι Εναντι η Εκκαθαριστικος? Δεν θα πρεπε να το γραφει καπου? Επισης αν ειναι εκκαθαριστικος εκει που λεει για τις ενδεικεις μετρητη δεν θα πρεπε να ειχε τις KWH πριν και μετα?

image.png.d9b86765815c0d19413e9fa255e3eee7.png

image.png.0e61b3ec1ee6453e3a31ea4e6dea3871.png

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, spocky είπε

Μπορει να μου πει καποιος αν ο παρακατω λογαριασμος ειναι Εναντι η Εκκαθαριστικος? Δεν θα πρεπε να το γραφει καπου? Επισης αν ειναι εκκαθαριστικος εκει που λεει για τις ενδεικεις μετρητη δεν θα πρεπε να ειχε τις KWH πριν και μετα?

image.png.d9b86765815c0d19413e9fa255e3eee7.png

image.png.0e61b3ec1ee6453e3a31ea4e6dea3871.png

Εναντι ειναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εναντι ειναι...

Δεν θα επρεπε να το λεει καπου οπως σε αλλες εταιρειες? Επισης οι KWH που εδωσα στο self metering συμφωνουν με αυτα που λεει ο λογαριασμος. Οταν εκδιδουν λογαριασμο μηνιαιο συμφωνα με το self metering σαν τι μετραει σαν εκκαθαριστικος η σαν εναντι?

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν στα προγράμματα της ΔΕΗ εξακολουθεί να υφίσταται δυνατότητα αποστολής και έντυπου λογαριασμού, ακόμη κι αν έχει ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικός και ενημέρωση μέσω email;

Δημοσ.

άργησε και σε εμενα να βγει καποιος εναντι και τους πειρα τηλεφωνω και μου λεγανε αν το ενεργοποιησα τον μηνιαιο κτλ κτλ μα λεω σαφως και το ενργοποιησα αλλωστε ηταν προαπαιτουμενο του προγραμματος, αρα ειναι δικο σας το θεμα, επισης ανεφερα οτι ειναι γκριζαρισμενος ο μηνιαιος και δεν μπορω να επεμβω. 

Με εβαλε αναμονη 5 λεπτα.....

και μου το ενεργοποίησε η ιδια.αν δειτε λεει μεταβολη απο τεχνική υποστηριξη ebill

Spoiler

insomnia.png.9fdfbaf54aa445703c290255f5158675.png

Δημοσ.

Καλησπέρα σ όλους μια ερώτηση . Με έβαλα σήμερα νυχτερινό μετρητή . Για να δώσω ένδειξη με τις κιλοβατώρες της νύχτας πρέπει να μιλήσω τηλεφωνικά; Γτ μόνο ημέρας βγάζει 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lazarnik είπε

άργησε και σε εμενα να βγει καποιος εναντι και τους πειρα τηλεφωνω και μου λεγανε αν το ενεργοποιησα τον μηνιαιο κτλ κτλ μα λεω σαφως και το ενργοποιησα αλλωστε ηταν προαπαιτουμενο του προγραμματος, αρα ειναι δικο σας το θεμα, επισης ανεφερα οτι ειναι γκριζαρισμενος ο μηνιαιος και δεν μπορω να επεμβω. 

Με εβαλε αναμονη 5 λεπτα.....

και μου το ενεργοποίησε η ιδια.αν δειτε λεει μεταβολη απο τεχνική υποστηριξη ebill

Απόκρυψη περιεχομένων

Και εγώ μόλις μίλησα μαζί τους γιατί δεν έχει βγει ο 2ος λογαριασμός και μου είπανε ότι ειναι προυποθεση ο μηνιαιος λογαριασμός  για το  my home  online και οτι δεν πρεπει να κανω κατι αλλα δεν μου το αλλαξαν οπως εσένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην αρχική σελιδα ειναι ενεργοποιημενος? ειναι γκριζαρισμενος? .... ο μηνιαιος

αν ναι. 

τοτε παρε τους και πες οτι ειπα πιο πανω και αν τυχεις σε καποιον ασχετο πες οτι μπορουν να στο αλλαξουν το κανανε σε καποιον.....

Επεξ/σία από lazarnik
Δημοσ.

Να σας ρωτήσω. Στις 17 Ιαν 22 καταχώρισα την ένδειξη  και ενώ εώς εχθές φαινόταν σήμερα φαίνεται η προηγούμενη καταχώρηση του Νοε. 21 . Εχει τύχει και σε άλλον ;;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

στην αρχική σελιδα ειναι ενεργοποιημενος? ειναι γκριζαρισμενος? .... ο μηνιαιος

αν ναι. 

τοτε παρε τους και πες οτι ειπα πιο πανω και αν τυχεις σε καποιον ασχετο πες οτι μπορουν να στο αλλαξουν το κανανε σε καποιον.....

Ναι ειναι γκριζαρισμενο κανονικά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...