Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κάποιος τους "παλιούς" τιμοκαταλόγους Enter και Online σε pdf, όπως τους είχε αναρτημένους η ΔΕΗ στο site της;

Ολα τα link ήταν δυναμικά και φέρνουν πλέον μόνο τον ενημερωμένο με τις νέες τιμές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 minutes ago, dith said:

Έχει κάποιος τους "παλιούς" τιμοκαταλόγους Enter και Online σε pdf, όπως τους είχε αναρτημένους η ΔΕΗ στο site της;

Ολα τα link ήταν δυναμικά και φέρνουν πλέον μόνο τον ενημερωμένο με τις νέες τιμές

Τό online έχω μόνο

TIMOK-XT-2021-MyHomeOnline_ext31_12.pdf

• Like 1

Είχα κάνει αίτηση για Online! και φυσικά έχω πάει στο Γ1Ν οικιακό!

έχω όμως αποδεικτικά ότι έχω κάνει αίτηση και υπογραφή σύνδεσης για online και μόνο αποκλειστικά!

Μου το αμφισβητούν φυσικά!

οπότε και γω θα ζητήσω τι αποδεικτικά έχουν που να υποστηρίζουν αυτά που λένε και με πιο δικαίωμα με εντάξανε σε πρόγραμμα που δεν έχω υπογράψει! Που είναι η εξουσιοδότησή μου αυτή να με μεταφέρουν από άλλο πάροχο για το Γ1Ν...

απλά φοβάμαι σε κάποια στιγμή μη μείνω και χωρίς ρεύμα εντελώς!

θέλετε να πάμε ομαδικά σε δικηγόρο;

τους αξίζει ένα μάθημα!!

4 hours ago, GREGORYMO said:

Πρωτη φορά πληρώνεις ΔΕΗ ?

Δεν στέλνουν κάποια ενημέρωση ότι ολοκληρώθηκε η πληρωμή.

Σε ευχαριστώ.

Ναι, μένω εκτός Ελλάδος. Ήρθα λίγο πριν λήξει η προσφορά, πρόλαβα και έβαλα για την μητέρα μου. Θα το πληρώνω εγώ από εξωτερικό, οπότε αν δεν υπάρχει ένα πεδίο να γράφει το υπόλοιπο, καλό θα ήταν έστω ένα email επιβεβαίωσης ότι πληρώθηκε ο λογαριασμός.

22 minutes ago, Ionas1 said:

Σε ευχαριστώ.

Ναι, μένω εκτός Ελλάδος. Ήρθα λίγο πριν λήξει η προσφορά, πρόλαβα και έβαλα για την μητέρα μου. Θα το πληρώνω εγώ από εξωτερικό, οπότε αν δεν υπάρχει ένα πεδίο να γράφει το υπόλοιπο, καλό θα ήταν έστω ένα email επιβεβαίωσης ότι πληρώθηκε ο λογαριασμός.

Το online έβαλες η το enter ?

53 minutes ago, snet said:

έχω όμως αποδεικτικά ότι έχω κάνει αίτηση και υπογραφή σύνδεσης για online και μόνο αποκλειστικά!

οπότε και γω θα ζητήσω τι αποδεικτικά έχουν που να υποστηρίζουν αυτά που λένε και με πιο δικαίωμα με εντάξανε σε πρόγραμμα που δεν έχω υπογράψει! Που είναι η εξουσιοδότησή μου αυτή να με μεταφέρουν από άλλο πάροχο για το Γ1Ν...

τους αξίζει ένα μάθημα!!

Εσύ ποτε έκανες την αίτηση;; Τα χαρτιά που έστειλες ποια ημερομηνία έχουν;; Πότε έγινε η ενεργοποιηση  σου;; Δεν θα μείνεις χωρίς ρευμα... 

• Thanks 1

1 hour ago, takoulou said:

Εσύ ποτε έκανες την αίτηση;; Τα χαρτιά που έστειλες ποια ημερομηνία έχουν;; Πότε έγινε η ενεργοποιηση  σου;; Δεν θα μείνεις χωρίς ρευμα... 

image.png.1887850850260186188357c06fbd3a43.png

ενεργοποίηση 13/12/2021

2 hours ago, snet said:

παράπονο ή αμφισβήτηση
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

μετά καταγγελία ΡΑΕ

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμοσέ το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, korakios said:

παράπονο ή αμφισβήτηση
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

μετά καταγγελία ΡΑΕ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

τους έχουν δώσει νέες οδηγίες και πλέον σε γειώνουν, διάβασε εδώ τι απάντηση στέλνουν και από τηλεφωνικό κέντρο και από μαιλ:

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να προχωρήσετε σε αλλαγή χρήσης στο πρόγραμμα myHomeOnline θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή στο eBill.

Οι προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση του ΔΕΗ myHome Online είναι η λήψη μηνιαίου λογαριασμού αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας e-bill, και η εξόφληση με πάγια εντολή σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa ή Mastecard). Ωστόσο αν είστε πελάτης ΔΕΗ και έχετε ήδη ενεργοποιημένη πάγια εντολή τραπεζικού λογαριασμού για την εξόφληση του λογαριασμού της παροχής για την οποία επιθυμείτε το ΔΕΗ myHome Online, δεν απαιτείται η ενεργοποίηση πάγιας εντολής σε κάρτα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ

δε σε βάζουν με τίποτα στο πρόγραμμα που αιτήθηκες 22/11 !!!

Επεξ/σία από snet

1 minute ago, snet said:

δε σε βάζουν με τίποτα στο πρόγραμμα που αιτήθηκες 22/11 !!!

οκ , γιαυτό έγραψα μετά

5 minutes ago, korakios said:

μετά καταγγελία ΡΑΕ

• Thanks 1

2 minutes ago, snet said:

στο myrae γιατί δεν απαντάνε; έχω 3 καταγγελίες για 3 διαφορετικές υποθέσεις....

γιατί είναι 3 και ο κούκος και έγινε πανικός με τις καταγγελίες

πάρε τηλ , κινήσου μέσω ΣτΚ (3μηνο χαλαρά) ή Προστασία καταναλωτή (δεν έχω εμπειρία)

• Like 1
  • Thanks 1

Για την επιδότηση χρειάζεται και αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό ή αρκεί να φαίνεται στο σύστημα ότι το ακίνητο είναι πρώτη κατοικία όπως δηλώνεται στη δήλωση εισοδήματος? 

3 hours ago, snet said:

τους αξίζει ένα μάθημα!!

Μέσα στο e-bill είσαι homeonline; Τι βλέπεις στο ιστορικό;

Εγώ έκανα επίσης αίτηση 22/11.

Έμπαινα κάθε μέρα e-bill.

Στις 16/12 είδα ότι ενεργοποιήθηκε το homeonline και το σύστημα μου έκανε αυτόματα ηλεκτρονικό λογαριασμό μηνιαίο.

Το μόνο που έλειπε ήταν η κάρτα , παρόλο που την είχα δώσει στο e-contract μέσω του ειδικού παραθύρου που άνοιξε. Με οδηγίες που έλαβα από το support, την ενεργοποίησα την επόμενη ημέρα.

35fe9e1d9ce99a1fc21005aa4f63ef34.png

Μάλιστα το πεδίο είναι τικαρισμένο και με σκίαση. Δεν μπορώ να το βγάλω και να ήθελα.

1318e47577acebeb1db8637b37bb5fba.png

και φυσικά 2 χρόνια ισχύ

cf1bd52954e27335b34909e3758908f3.png

Το μόνο λάθος που βλέπω στην περίπτωσή μου, είναι ότι με έχουν με χρεώση ημέρας , παρόλο που έχω νυχτερινό μετρητή, παρόλο που έδωσα μετρήσεις ημέρας και νύχτας στην αίτηση και παρόλο που η δεδδηε τους έδωσε στις 14/12 και νύχτας. Έχω στείλει email αλλά ακόμα τίποτα επ'αυτού.

Είμαι περίεργος να δω τι θα λέει ο λογαριασμός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...