Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Σε παροχή που ήταν κομμένο το ρεύμα (όχι λόγο χρεών) έκανα αίτηση για online(έφτιαξα και ebill μέσω της αίτησης), μέσω web και έλαβα αριθμό αίτησης. Την ίδια μέρα έκανα και αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή μετρητή με νυχτερινού. Πόσες μέρες πιστεύετε να αφήσω να περάσουν πριν να αρχίσω να ενοχλώ την ΔΕΗ για να επιβεβαιώσω οτι προχωράει η αίτηση μου? 

Μπορεις και απο αυριο μεθαυριο να ρωτας..  Ο Δεδδηε θελει 2-3 μερες για να κανει  την επανανσυνδεση..

Καλυτερα θα ηταν να εβαζες πρωτα το ρευμα και μετα να ζητουσες απο τον Δεδδηε να μπει νυχτερινος μετρητης ετσι γινεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά :  Αίτηση για ONLINE (αλλαγη παρόχου) μεσω e-contract (απο το site) 26/12  , 11/1  ενεργοποίηση του προγράμματος  στο e-bill .  Δεν το περίμενα...

Επεξ/σία από mellodos

Σήμερα  εμφάνισε sτο e-bill επιλογές για πρόγραμμα,  ενεργοποίησα το myhome-online.

Αίτηση από  e-contract,  αλλαγή παρόχου, το e-bill προϋπήρχε.

Η αίτηση που στείλανε να συμπληρώσω ήταν για Γ1,  τους ρώτησα,  γιατί δεν είναι αυτό που είχα επιλέξει

και μου απατήσαν 

Ακόμη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αίτηση που λάβαμε μέσω της υπηρεσίας e-contract δεν συμπεριλάμβανε κάποια επιλογή προγράμματος. Συνεπώς, μπορούμε είτε να ολοκληρώσουμε το αίτημά σας χωρίς κάποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε έπειτα μέσω της υπηρεσίας e-bill το πρόγραμμα που επιθυμείτε, είτε να ακυρώσουμε την παρούσα αίτηση και να πραγματοποιήσετε εκ νέου αίτημα με το επιθυμητό πρόγραμμα. 

Είχα  επιλέξει  Ender

Αν δε ρωτούσα η αν δεν το γνώριζα από το φόρουμ θα παρέμεινα στο Γ1

3 ώρες πριν, Konstantinio είπε

Καλησπερα! Γνωριζει καποιος γιατι αφου εχω ΚοτΑ και εχω καψει 565kw μερας γιατι μου βαζει εκπτωση κοινωνικου μονο στις 338kw?

CA6799BD-299E-49AE-B61F-A74F84BD1A6F.jpeg

Οι 156 κιλοβατορες είναι του νυχτερινου? 

Σε Home Enter με πάγια εντολή σε κάρτα άλλου ατόμου/ονόματος από αυτό της σύνδεσης το αφήνω να κάνει απόπειρα χρέωσης την ημέρα που λήγει? 

Παιδιά, αν βάλω εγώ τις μετρήσεις σημαίνει ότι όοολες τις επόμενες φορές θα πρέπει να συμπληρώνω πάλι εγώ;

Σκεφτόμουν ότι στο λογαριασμό έχω 1.5 μήνα ρήτρα και 2.5 το Enter.

image.png.3d87431eb2c555821d66fb18451e383d.png

Καλημέρα σας, ο λογαριασμός μου στο myhomeonline ΚΟΤ Β' έρχεται περίπου στις 9 κάθε μήνα και μου δίνει την δυνατότητα να καταχωρήσω τις ενδείξεις του μετρητή περίπου από τις αρχές του μήνα. Αυτό το τετράμηνο θα ξεπεράσω σίγουρα τις 1.400 KW που έχει σαν όριο κατά περίπου 200 KW λόγω κλιματιστικών κτλ. Από όσο ξέρω αν ξεπεράσω τις 1.400 KW εκτός του ότι χάνω όλες τις εκπτώσεις υπάρχει και κίνδυνος να με πετάξει εκτός του προγράμματος. Για να μην γίνει αυτό, αν του καταχωρήσω σε αυτό το τετράμηνο π.χ 1.380 αντί για 1.580 που θα είναι πραγματικά οι KW τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί? Εννοείτε ότι την επόμενη καταχώρηση θα την κάνω με τα πραγματικά νούμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω το όριο για ΚΟΤ Β είναι 1.400 KW  +10% =1540KW.

Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιωση αυτό.

Επεξ/σία από Damned7

6 λεπτά πριν, emilios87 είπε

Καλημέρα σας, ο λογαριασμός μου στο myhomeonline ΚΟΤ Β' έρχεται περίπου στις 9 κάθε μήνα και μου δίνει την δυνατότητα να καταχωρήσω τις ενδείξεις του μετρητή περίπου από τις αρχές του μήνα. Αυτό το τετράμηνο θα ξεπεράσω σίγουρα τις 1.400 KW που έχει σαν όριο κατά περίπου 200 KW λόγω κλιματιστικών κτλ. Από όσο ξέρω αν ξεπεράσω τις 1.400 KW εκτός του ότι χάνω όλες τις εκπτώσεις υπάρχει και κίνδυνος να με πετάξει εκτός του προγράμματος. Για να μην γίνει αυτό, αν του καταχωρήσω σε αυτό το τετράμηνο π.χ 1.380 αντί για 1.580 που θα είναι πραγματικά οι KW τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί? Εννοείτε ότι την επόμενη καταχώρηση θα την κάνω με τα πραγματικά νούμερα

Στον εκκαθαριστικό λαμβάνουν υπόψιν την επιτόπια της ΔΕΔΔΗΕ και όχι την δική σου.

Άλλη φορά καταχώριση κάθε μήνα για να έχεις εκκαθαριστικό κάθε μηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, User000100 είπε

Σήμερα  εμφάνισε sτο e-bill επιλογές για πρόγραμμα,  ενεργοποίησα το myhome-online.

Αίτηση από  e-contract,  αλλαγή παρόχου, το e-bill προϋπήρχε.

Η αίτηση που στείλανε να συμπληρώσω ήταν για Γ1,  τους ρώτησα,  γιατί δεν είναι αυτό που είχα επιλέξει

και μου απατήσαν 

Ακόμη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αίτηση που λάβαμε μέσω της υπηρεσίας e-contract δεν συμπεριλάμβανε κάποια επιλογή προγράμματος. Συνεπώς, μπορούμε είτε να ολοκληρώσουμε το αίτημά σας χωρίς κάποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε έπειτα μέσω της υπηρεσίας e-bill το πρόγραμμα που επιθυμείτε, είτε να ακυρώσουμε την παρούσα αίτηση και να πραγματοποιήσετε εκ νέου αίτημα με το επιθυμητό πρόγραμμα. 

Είχα  επιλέξει  Ender

Αν δε ρωτούσα η αν δεν το γνώριζα από το φόρουμ θα παρέμεινα στο Γ1

εγώ δεν το είχα καταλάβει καλά και σήμερα μου τα εξηγήσανε!

επί τόσους μήνες που έπαιρνα τηλέφωνο μου λέγανε άλλα!

ενώ μου λέγανε ότι έχω μπει στο πρόγραμμα online και ότι θα περαστεί στο σύστημα τώρα μου λένε ότι εγώ έπρεπε να επιλέξω το online από μόνος μου

έχω φάει ήττα

μπορώ να κάνω κάτι έστω και τώρα;

από 21/11/2021 που έκανα την αίτηση για το Online έχω φάει ώρες στο τηλέφωνο και με δουλεύουν κανονικά! τώρα χρειάζομαι ψυχολόγο!

Επεξ/σία από snet

Στις 12/1/2022 στις 12:49 ΜΜ, black_orchid είπε

Καλησπέρα! Μήπως έχει κρατήσει κάποιος τους ειδικούς όρους του παλιού Online και θα μπορούσε να τους ανεβάσει;

Ο τίτλος του κειμένου θα πρέπει να είναι: ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

edit: Ευχαριστώ, το βρήκα!

Μήπως μπορείς να τους ανεβάσεις κάπου γιατί με ενδιαφέρουν κι εμένα?

Στο μεταξύ, παρά την αμφισβήτηση λογαριασμού που έκανα (1ος λογαριασμός με Γ1Ν παρότι ενεργοποιήθηκε το Online από 30/11 με την αλλαγή παρόχου, ούτε μία μέρα διαφορά), το παράπονο με κοινοποίηση σε ΡΑΕ (μου έδωσε αριθμό πρωτοκόλλου) κλπ., και τις γραπτές διαβεβαιώσεις του customer care της ΔΕΗ, χθες χρεώθηκα κανονικά το σύνολο του λογαριασμού στην κάρτα που έχω δηλώσει. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Να κάνω το σταυρό μου να αλλάξει κάτι στον επόμενο λογαριασμό, καταγγελία στη ΡΑΕ ή κάτι άλλο?

1 ώρα πριν, narta είπε

Στον εκκαθαριστικό λαμβάνουν υπόψιν την επιτόπια της ΔΕΔΔΗΕ και όχι την δική σου.

Άλλη φορά καταχώριση κάθε μήνα για να έχεις εκκαθαριστικό κάθε μηνα

Οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'οτι κατάλαβα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν καταχωρώ κάθε μήνα τις μετρήσεις και έχω εκκαθαριστικό πάλι δεν ισχύει το 4μηνό με όριο 1400kw? Επίσης αν π.χ. φτάσεις 2000kw στο ΚΟΤ Β σε πετάει εκτός από το myhome online?

16 ώρες πριν, washcloud είπε

...χωρίς να μας ανεβάσεις έναν λογαριασμό, χωρίς να μας πεις σε ποιον πάροχο είσαι τώρα και σε τί είδους πρόγραμμα (με "ρήτρα αναρποσαρμογής" ή σταθερό), αν έχεις ρήτρα πρόωρης αποψώρησης μάλλον δεν θα δώσουμε την καλύτερη συμβουλή,,,,,,,άλλα έτσι τυφλοσούρτικα, "ναι".

Τα δύο προγράμματά της λέγονται "myHome Online" (αυτό με την υποχρεωτική αυτόματη εξόφληση - όχι απαραιτήτως μέσω "πάγιας εντολής"/μπορείς να δηλώσεις και κάρτα) και "myHome Enter" (αυτό που αν δεν είσαι ήδη ΔΕΗ ή αν δεν έχεις ήδη εγγύηση να τρέχει, θέλει να καταβάλεις 100€ - τα οποία πάντως μπορείς να τα πάρεις πίσω ως πιστωτικό στους επόμενους λογαριασμούς). Αν είσαι ήδη στη ΔΕΗ και έχεις ebill account, ενεργοποίηση ενός από αυτά μέσα από το ebill. Αλλιώς πας σε κατάστημα για υπογραφές για το Εnter (ΜΗΝ κάνεις αίτηση μέσω "econtract").

Οριστε. Ειναι ο τελευταιος και ειναι εναντι. Προσπαθω να καταλαβω πως "βγαινει" οτι με συμφερει το 17 και 13 του enter....

0003 cut.jpg

0004 cut.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...