Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, vOOz είπε

Μου ήρθε σήμερα λογαριασμός. Χρεώθηκα 200€ ρητρα αναπροσαρμογης ενω είχα προλαβει το παλιο πρόγραμμα..

1 λεπτό πριν, diver86 είπε

και στα 2 έχουν χρεώσει κιλοβατώρες και με τη παλιά και με τη καινούργια χρέωση και στα 2 έχουν βάλει υποτίθεται επιστροφή 30 ευρω και ρήτρα αναπροσαρμογης στο τελευταίο...(ίσως επειδή είναι εκκαθαριστικος)

αν είσασταν στο Γ1 λογικό, μπαίνει ρήτρα (σε εκκαθαριστικό) μέχρι να ενεργοποιηθεί το online

αλλιώς

αμφισβήτηση

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμόστε το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν είσασταν στο Γ1 λογικό, μπαίνει ρήτρα (σε εκκαθαριστικό) μέχρι να ενεργοποιηθεί το online

αλλιώς

αμφισβήτηση

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμόστε το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

Γ1 ήμουν ναι...στο έναντι δεν είχε ρήτρα...

Όσο για τις χρεώσεις τις διπλές στο έναντι Οκ ήταν και παλιές και νέες κιλοβάτωρες στο εκκαθαριστικό δεν έπρεπε ν είναι μόνο καινούργιες?η κάνω λάθος?αφού 21/11 ενεργοποιηθηκε

1 λεπτό πριν, diver86 είπε

στο εκκαθαριστικό δεν έπρεπε ν είναι μόνο καινούργιες?

όχι , ο εκκαθαριστικός  περιλαμβάνει το τετράμηνο της πραγματικής κατανάλωσης

ίσως να ανεβάσεις τους 2 λογαριασμούς ,μέσα σε spoiler, ολόκληρους και κάποιος θα σε βοηθήσει αν κάνανε λάθος με διπλοχρέωση (χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία)

Τους ανέβασα πριν φίλε μου τους 2 τελευταίους.φαινονται κανονικά ετσι μου δείχνει σε μένα τουλαχιστον.στο έναντι Οκ είναι οι κιλοβατώρες με τη παλιά και τη νέα τιμή...στ εκκαθαριστικό αφού η μέτρηση είναι η δικιά μ δεν έπρεπε να είναι μόνο με τη καινούργια κ όχι συμψηφισμός με παλιές τιμες

Καλησπερα παιδες.

Επειδη δεν υπηρχε ουτε χρονος ουτε τα 100 της εγγυησης εκεινη τη στιγμη προχωρησα σε e-contract για το myHomeOnline (της μητερας μου) απο τις 4/1.

7/1 εστειλα τα αρχεια που μου ειχανε στειλει, 10/1 ελαβα email οτι ελεγθηκαν και σταλθηκαν στη ΔΕΔΔΗΕ για να περασει να δει ρολοι, σημερα με πηρε η μητερα μου τηλ να μου πει οτι περασανε το πρωι και εκαναν την καταμετρηση.

Μεσα σε 1-2 ωρες απο την καταμετρηση πηραν απο την Protergia να τη ρωτησουν γιατι φευγει οποτε φανταζομαι εγινε ηδη η εντολη αλλαγης προμηθευτη. 

Συνηθως μετα την καταγραφη απο ΔΕΔΔΗΕ ποσο χρονο παιρνει για να ολοκληρωθει το αιτημα? Εχει κανεις καμια ιδεα?

6 λεπτά πριν, Ashaman είπε

Καλησπερα παιδες.

Επειδη δεν υπηρχε ουτε χρονος ουτε τα 100 της εγγυησης εκεινη τη στιγμη προχωρησα σε e-contract για το myHomeOnline (της μητερας μου) απο τις 4/1.

7/1 εστειλα τα αρχεια που μου ειχανε στειλει, 10/1 ελαβα email οτι ελεγθηκαν και σταλθηκαν στη ΔΕΔΔΗΕ για να περασει να δει ρολοι, σημερα με πηρε η μητερα μου τηλ να μου πει οτι περασανε το πρωι και εκαναν την καταμετρηση.

Μεσα σε 1-2 ωρες απο την καταμετρηση πηραν απο την Protergia να τη ρωτησουν γιατι φευγει οποτε φανταζομαι εγινε ηδη η εντολη αλλαγης προμηθευτη. 

Συνηθως μετα την καταγραφη απο ΔΕΔΔΗΕ ποσο χρονο παιρνει για να ολοκληρωθει το αιτημα? Εχει κανεις καμια ιδεα?

Αφού περασαν απο Δεδδηε τελείωσες ... 

• Like 1

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Αυτο φανταστηκα αλλα επειδη εβλεπα οτι αργουνε πολυ, δεν ηξερα σε ποιο σημειο ειναι η καθυστερηση.

Εξ'αρχης παντως ολα κινηθηκαν πολυ γρηγορα και μου εκανε κι εμενα εντυπωση.

2 ώρες πριν, skritikos είπε

Μα δεν έχει Ρήτρα Αναπροσαρμογής το Online!

EDIT: μάλλον εννοείς για το διάστημα μεταξύ της αλλαγής. Θα σου έρθει στην επόμενη εκκαθάριση, ναι.

Γιατί δεν δίνεις μηνιαίες μετρήσεις για να είναι πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα όλα;

Ναι Οκτώβρη πλήρωσα ρήτρα και 28 Νοεμβρίου έκανα το online λογικά θα μου έρθει ρήτρα για τον έναν μήνα μονο

2 ώρες πριν, liberis tsabras είπε

Εγω ειδα τους λογαριασμους μου (τετραμηνιαιους) του τελευταιου χρονου.

Ημερα Νυχτα
  1017 285
  1247 296
  760 227
Συνολο 3024 808

Με συμφερει το Enter ή να κοιταξω κάτι άλλο? Προτιμω αυτο με την παγια εντολη που ειναι λιγο πιο φτηνο.....    

...χωρίς να μας ανεβάσεις έναν λογαριασμό, χωρίς να μας πεις σε ποιον πάροχο είσαι τώρα και σε τί είδους πρόγραμμα (με "ρήτρα αναρποσαρμογής" ή σταθερό), αν έχεις ρήτρα πρόωρης αποψώρησης μάλλον δεν θα δώσουμε την καλύτερη συμβουλή,,,,,,,άλλα έτσι τυφλοσούρτικα, "ναι".

Τα δύο προγράμματά της λέγονται "myHome Online" (αυτό με την υποχρεωτική αυτόματη εξόφληση - όχι απαραιτήτως μέσω "πάγιας εντολής"/μπορείς να δηλώσεις και κάρτα) και "myHome Enter" (αυτό που αν δεν είσαι ήδη ΔΕΗ ή αν δεν έχεις ήδη εγγύηση να τρέχει, θέλει να καταβάλεις 100€ - τα οποία πάντως μπορείς να τα πάρεις πίσω ως πιστωτικό στους επόμενους λογαριασμούς). Αν είσαι ήδη στη ΔΕΗ και έχεις ebill account, ενεργοποίηση ενός από αυτά μέσα από το ebill. Αλλιώς πας σε κατάστημα για υπογραφές για το Εnter (ΜΗΝ κάνεις αίτηση μέσω "econtract").

2 ώρες πριν, liberis tsabras είπε

αυτες οι επιδοτησεις δινονται αυτοματα? Απο το συστημα ας πουμε?
Η πρεπει να κανω αιτηση? Διοτι δεν το/τις ειχα παρει χαμπαρι καν....βασικα ποτε δεν κοιταξα τους λογαριασμους μου μεχρι να φαω το αγγουρι του Δεκεμβριου

...γενικά ναι, και στην ΔΕΗ έχουν δοθεί απροβλημάτιστα, αλλά σε άλλους παρόχους γίνεται ο κακός χαμός : άλλοι δεν έχουν αποδώσει ΣΩΣΤΑ τις διαφορετικές ανά μήνα επιδοτήσεις (ποσα με μείον μπροστά, υπό τον τίτλο "πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης"), πχ σε άλλους (εiδικά η Watt&Volt) έχουμε δει λογαριασμό με πίστωση 0,03/kWh για ΟΛΟ το τετράμηνο Σεπτέμβρη - Δεκέμβρη, δηλαδή την επιδότηση Σεπτεμβρίου, ενώ ο μέσος όρος των 4ων μηνών ήταν 0,10, ή και...καθόλου επιδότηση (κι ένας θεός ξέρει αν και πότε θα αποδοθούν διορθωμένα, και μάλιστα αν θα το κάνουν από μόνοι τους οι πάροχοι ή θα χρειαστεί να κάνει ο πελάτης καταγγελία...). Ακριβώς επειδή η πλειονότητα των καταναλωτών ήταν στην φάση με το,,,αγγούρι που είπες (και πολλοί συνεχίζουν να μην ασχολιούνται - απλά να πληρώνουν,,,αν κι εφ' όσον μπορούν...).

57 λεπτά πριν, takoulou είπε

...μεγάλη κουβέντα είπες...Θυμάμαι διάφορους εδώ που είχαν επικοινωνήσει με ΔΕΔΔΗΕ επειδή καθυστέραγε η ενεργοποίηση και τους λέγανε "από εμάς έχει φύγει" και το τρενάρανε στην ΔΕΗ μετά (για την ενεργοποίηση του Ονλάιν)...

Παιδιά η τεχνική κάλυψη του My Home Enter + αξίζει; Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Μ'ενδιαφέρει για διαμέρισμα σε παλιά οικοδομή που όλο βγάζει προβλήματα με υδραυλικά και ηλεκτρολογικά.

1 ώρα πριν, diver86 είπε

.στ εκκαθαριστικό αφού η μέτρηση είναι η δικιά μ δεν έπρεπε να είναι μόνο με τη καινούργια κ όχι συμψηφισμός με παλιές τιμες

όχι γιατί μετρά τετράμηνο ,δες περίοδο κατανάλωσης

1 ώρα πριν, diver86 είπε

Τους ανέβασα πριν φίλε μου τους 2 τελευταίους.φαινονται κανονικά ετσι μου δείχνει σε μένα τουλαχιστον.στο έναντι

ναι τώρα το είδα

έχω αλλεργία στους έναντι , καλή αποκρυπτογράφηση 😁

Για πολλούς λόγους , φαντασία να υπάρχει πχ μπορεί να ήρθες από άλλο πάροχο και να μην έκανες αίτηση για ΚΟΤ ξανά όταν μπήκες ΔΕΗ 

Ή να μη δικαιούσαι ΚΟΤ από ένα σημείο και μετά 

Ή να έκανες αργά αίτηση και να μην πιάνει όλη την περίοδο κατανάλωσης 

Αλλά , είναι συζήτηση για το άλλο θέμα 

• Like 1

Σε παροχή που ήταν κομμένο το ρεύμα (όχι λόγο χρεών) έκανα αίτηση για online(έφτιαξα και ebill μέσω της αίτησης), μέσω web και έλαβα αριθμό αίτησης. Την ίδια μέρα έκανα και αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή μετρητή με νυχτερινού. Πόσες μέρες πιστεύετε να αφήσω να περάσουν πριν να αρχίσω να ενοχλώ την ΔΕΗ για να επιβεβαιώσω οτι προχωράει η αίτηση μου? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...