Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, alexpaok14 είπε

Στην προηγουμεμη μέτρηση γράφει 18.208 στο e bill με τελεία αλλά όπως λες εγώ πρέπει να γράψω 18630 γιατί δεν δέχονται τελειες ή κόμματα. Αν κατάλαβα σωστά. 

σωστά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

5/1/2022 μπήκε ο νέος ψηφιακός νυχτερινός μετρητής και κράτησα την τελευταία ένδειξη του παλιού μετρητή όπου και την πέρασα σήμερα μέσω ebill καθώς τώρα μου έδινε δυνατότητα καταχώρησης ΜΟΝΟ νούμερο όμως μεγαλύτερο από τη προηγούμενη ένδειξη του παλιού μετρητή.

19/11/2021 έβαλα νυχτερινό ψηφιακό μετρητή και ακόμη δεν έχει βγεί εκκαθαριστικός με την ένδειξη του προηγούμενου μετρητή...

keep going...

Και επίσης τελευταίος λογαριασμός (πρόγραμμα online με μηνιαίους λογαριασμούς από το καλοκαίρι είμαι) βγήκε 30/11.

Δεν τα πάει καλά το μηχανογραφικό τους...

Επεξ/σία από turbat0s
  • Sad 1

11 ώρες πριν, spigias είπε

οφείλω να μεταβώ στο online της δεη , τι λέτε εσείς;

η κατανάλωση μας το minimum σε kwh είναι 400 για τον μήνα

...εμείς,,,συμφωνούμε. Μετάβαση μέσω του ebill, άμεσα, αν έχεις τσεκάρει τις προϋποθέσεις του Online.

3 ώρες πριν, samsunglife είπε

Καλησπέρα, με πήραν τηλέφωνο από ΔΕΗ για να επιστρέψω και συγκεκριμένα στο ΔΕΗ myHome Enter+ με τις γνωστές παροχές (0,18 ημερήσιο, 0,13 νυχτερινό, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και χωρίς την εγγύηση των 100ε). 

Τώρα είμαι στη Volton και πληρώνω μεν 0,055 και 0,039 αντίστοιχα αλλά η ρήτρα αναπροσαρμογής με έχει κάψει. 

Στον τελευταίο εκκαθαριστικό είχα κατανάλωση 1675KwH ημερήσιο και 651Kwh νυχτερινό (είμαι ψηλά δηλ. σε κατανάλωση, 4μελής οικογένεια). Με συμφέρει να επιστρέψω ΔΕΗ;

Βλέπω ότι έχω ρήτρα αποχώρησης 120ε και θα πρέπει μάλλον να ξαναβγάλω και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου (έχουν περάσει 14 χρόνια απο το προηγούμενο). Τι λέτε;🙂

..."δύσκολη" περίπτωση, καθώς η kWh σου βγαίνει 0,05 ("με έκπτωση συνέπειας" υποθέτω βέβαια), άρα +0,24 η "ρήτρα" - 0,14 ο μέσος όρος της επιδότησης, σούμα = 0,155 στη Βόλτον για τις πρώτες 1.200/μηνο,,,αλλά επειδή "καις" τις διπλάσιες, είναι σαν να πέφτει η επιδότηση στα μισά, άρα η τελική σου βγαίνει τον Γενάρη 0,225, άρα ναι πας ΔΕΗ.

Στο Έντερ ΔΕΗ 0,18 , άρα όφελος 4μηνου 105€ vs έξοδα ~165 (αποχωρηση&ΥΔΕ)(την ΥΔΕ την έβαλα ένα τυπικό 45άρι, αν και μπορείς να βρεις και φθηνότερες κι εξαρτάται κι από τα τετραγωνικά και από το αν θα την καταθέσεις εσύ), άρα σε ένα τετράμηνο από τώρα  θα είσαι ήδη μέσα ένα 20άρι αν έχεις μείνει στην Βόλτον. Το θέμα είναι όμως ότι άντε και μένεις ένα 2μηνο ακόμα,,,μετά, ΘΑ ΕΧΕΙ Έντερ με αυτές τις τιμές...; Και στο μεταξύ, θα συνεχίσει η (ήδη κουτσουρεμένη από Γενάρη) επιδότηση;

Άρα μην το πολυσκέφτεσαι τόσο σε βάση "θα δώσω τόσα,,,πόσα θα κερδίσω;" - το θέμα με το ΈΝτερ της ΔΕΗ είναι περισσότερο η "ασφάλεια" που θα σου παρέξει για ένα χρόνο (αν ξανανέβει η χονδρική στο θεό όπως Νοέμβρη, το ερχόμενο φθινόπωρο). Καλύτερα λοιπόν πας Έντερ εδώ και τώρα να προλάβεις τιμές - μέχρι 31/1 είναι και η μετάβαση από άλλο πάροχο θ' αργήσει - και όχι μόνο : 12μηνη σύμβαση και "σκοτωμένη" ποινή αποχώρισης.

Τέλος αν δεν ε΄χεις ψαχτεί, δες μήπως δικΑιούσαι ΚΟΤ.

• Like 1
  • Thanks 1

Εγω ειδα τους λογαριασμους μου (τετραμηνιαιους) του τελευταιου χρονου.

Ημερα Νυχτα
  1017 285
  1247 296
  760 227
Συνολο 3024 808

Με συμφερει το Enter ή να κοιταξω κάτι άλλο? Προτιμω αυτο με την παγια εντολη που ειναι λιγο πιο φτηνο.....    

7 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε

Με συμφερει το Enter ή να κοιταξω κάτι άλλο? Προτιμω αυτο με την παγια εντολη που ειναι λιγο πιο φτηνο.....

εξαρτάται αν σε καλύπτουν οι επιδοτήσεις

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα
Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

3 λεπτά πριν, korakios είπε

εξαρτάται αν σε καλύπτουν οι επιδοτήσεις

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα
Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

αυτες οι επιδοτησεις δινονται αυτοματα? Απο το συστημα ας πουμε?
Η πρεπει να κανω αιτηση? Διοτι δεν το/τις ειχα παρει χαμπαρι καν....βασικα ποτε δεν κοιταξα τους λογαριασμους μου μεχρι να φαω το αγγουρι του Δεκεμβριου

Καλησπέρα σε όλους,έχω ενεργοποιήση το homeonline στης 28 Νοεμβρίου,μέχρι στιγμής μου ήρθε ένα έναντι για 2 μήνες,στην εξόφληση θα έρθει και ρήτρα αναπροσαρμογής? στην προηγούμενη εξόφληση πλήρωσα ρήτρα αναπροσαρμογής που ήταν μέχρι Οκτώβριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, chrivas είπε

Καλησπέρα σε όλους,έχω ενεργοποιήση το homeonline στης 28 Νοεμβρίου,μέχρι στιγμής μου ήρθε ένα έναντι για 2 μήνες,στην εξόφληση θα έρθει και ρήτρα αναπροσαρμογής? στην προηγούμενη εξόφληση πλήρωσα ρήτρα αναπροσαρμογής που ήταν μέχρι Οκτώβριο.

Μα δεν έχει Ρήτρα Αναπροσαρμογής το Online!

EDIT: μάλλον εννοείς για το διάστημα μεταξύ της αλλαγής. Θα σου έρθει στην επόμενη εκκαθάριση, ναι.

Γιατί δεν δίνεις μηνιαίες μετρήσεις για να είναι πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα όλα;

Επεξ/σία από skritikos

1 ώρα πριν, valantis123 είπε

Ήρθε και ο πρώτος μου εκκαθαριστικος τελικά βλέπω βάλανε και τα -30€ του online πάλι καλά.

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20220113_133744.jpg.ba007000cc94ef4e1d59afa39bea2e1a.jpgIMG_20220113_134036.jpg.6df6c0b504b7fec526ab8c5d8ca371b9.jpg

Το Home Online έχει κλιμακωτή χρέωση; γιατί υπάρχουν τρείς τιμές;

3 λεπτά πριν, User000100 είπε

Το Home Online έχει κλιμακωτή χρέωση; γιατί υπάρχουν τρείς τιμές;

Οχι.

Το ένα είναι το νυχτερινό και το άλλο είναι για το διάστημα Πριν μπεις στο online.

Τελικά ευτυχώς που πήγα στα γραφεία της ΔΕΗ πριν το νέο έτος και άλλαξα το συμβόλαιο. Η ηλεκτρονική αίτηση που έκανα δεν έλαβε ποτέ απάντηση έτσι από περιεργεια, μου έφτασε μόνο ένα κενό email που δεν γράφει τίποτα. Όχι πως τρώγομαι καθώς την δουλειά μου την έχω κάνει ήδη, αλλά φαντάζομαι πόσο θα περίμενα ακόμα αν δεν είχα πάει από τα κεντρικά εδώ κοντά μου. 

Παιδιά καλησπέρα...τα φώτα σας γτ βλέπω τους λογαριασμούς κ έχω χάσει τη μπάλα..θα ανεβάσω τους 2 τελευταίους λογαριασμούς.εχω το online από τις 21/11 και ήρθε ένα έναντι το Δεκέμβρη και ήρθε ο εκκαθαριστικος πριν λίγο με δικές μ μετρήσεις που δίνω.και στα 2 έχουν χρεώσει κιλοβατώρες και με τη παλιά και με τη καινούργια χρέωση και στα 2 έχουν βάλει υποτίθεται επιστροφή 30 ευρω και ρήτρα αναπροσαρμογης στο τελευταίο...(ίσως επειδή είναι εκκαθαριστικος)

Πως τους βλέπετε εσείς?

PicsArt_01-13-05.49.19.jpg

PicsArt_01-13-05.42.15.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...