washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 6:29 ΜΜ, alexpaok14 είπε Μακαρι να ισχυει η αλλαγή αλλά όπως λες στον πρωτο λογαριασμό θα φανουν όλα. Χαχαχα πάντως αν ισχυει εσπασα ότι ρεκόρ υπήρχε χαχαχα. Ξέρω εγώ μπορεί να τους άρεσε το επίθετο μου 😂😂😂😂 "- Καλημέρα σας, ήρθα για αλλαγή παρόχου" "-Βεβαίως κύριε, την ταυτότητά σας λίγο παρακαλώ,,,," (...) "...ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΙΠΑΤΕ; ΣΤΟ ΕΝΤΕΡ; ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!"
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://energymag.gr/news/latest-news/xafniki-katarrefsi-ton-timon-tou-revmatos-stin-chondriki-se-monopsifia-epestrepsan-polles-chores-sta-117-evro-mwh-i-ellada/ πόσο είπαμε είναι το κόστος αποχώρησης από το enter? 😵 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από Gl0bAlZer0
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 7:01 ΜΜ, Gl0bAlZer0 είπε https://energymag.gr/news/latest-news/xafniki-katarrefsi-ton-timon-tou-revmatos-stin-chondriki-se-monopsifia-epestrepsan-polles-chores-sta-117-evro-mwh-i-ellada/ πόσο είπαμε είναι το κόστος αποχώρησης από το enter? 😵 κάτσε αύριο που θα κόψει ο αέρας Στις 30/12/2021 στις 6:48 ΜΜ, morfeas123 είπε η επιδοτηση δεν ειναι 30 ευρ την μεγαβατωρα?αρα 0,03 ανα κιλαβατωρα?εξηγησε μου σε παρακαλω το παραπανω που εγραψες απο που βγαινει να ξερω τη να τουσ πω..160*0,13 και 150*0,165 τι ειναι αυτο?σορρυ αλλα δεν βγαζω ακρη και περιμενω να με καλεσουν .. 0,03€/kw Σεπ 0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT 0,13€/kw Νοε 0,16 KOT 0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw μέχρι 300kw/μήνα (10kw/μέρα) άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο , για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται στο άλλο θέμα αν θες για καταγγελία όλης της ρήτρας , το αναφέρω γιατί αν ζητήσεις τη σωστή τιμολόγηση της πίστωσης αποδέχεσαι και τη ρήτρα , κινείσαι όπως καταλαβαίνεις ο ίδιος
alexpaok14 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 7:01 ΜΜ, Gl0bAlZer0 είπε https://energymag.gr/news/latest-news/xafniki-katarrefsi-ton-timon-tou-revmatos-stin-chondriki-se-monopsifia-epestrepsan-polles-chores-sta-117-evro-mwh-i-ellada/ πόσο είπαμε είναι το κόστος αποχώρησης από το enter? 😵 Αφου είπαν ότι είναι αποτελεσμα του αέρα στην Ευρώπη αυτές τις μέρες. Χωρίς αέρα κάποια άρθρα λέγανε ότι παλι πάνω από 300 θα ανέβει.
morfeas123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 εκανα αιτηση online dei.ισως ομως οπως γραφει ο φιλος παραπανω πεσουν αποτομα η τιμες και δεν συμφερει το online η enter!!!!
washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 7:10 ΜΜ, morfeas123 είπε εκανα αιτηση online dei.ισως ομως οπως γραφει ο φιλος παραπανω πεσουν αποτομα η τιμες και δεν συμφερει το online η enter!!!! ...κι αν ξανανέβουν απότομα;
GREGORYMO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 6:29 ΜΜ, alexpaok14 είπε Φιλε σ ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σου.. Πραγματικά γελάω μόνος μου αν ισχυει. Πήγα 10 η ώρα το πρωί στις 27/12. Και μπαίνω 28/12 κάπου στις 11 να τσεκάρω και λέω δεν παιζει.. Και το βλέπω ενεργό.. Και λεω ωπα κατσε τι έγινε. Πως.. Τόσο τυχερός.. Απίστευτο. Δεν είναι φθηνό αλλά το 0,18 με παγια εντολή και εμπροθεσμη πληρωμη παει στα 0,167...κατι είναι και αυτό. Επίσης από Ιανουάριο απ ότι γράφουν σε άρθρα η επιδότηση θα δωθεί μόνο σε ευάλωτα νοικοκυριά επειδή δεν υπάρχουν άλλα λεφτά στο κράτος. Αν από Ιανουάριο δεν έχουμε επιδότηση κάποιος ανέφερε ότι η προσαυξηση μέσω της ρήτρας είναι κάπου στα 0,22 με 0,23 .. Εγώ είχα τιμή 0,8 στην ζενίθ όποτε παω περιπου στα 0,31...Με επιδότηση η κατάσταση σωζοταν αλλά αν από εδώ και περα δεν δικαιουμαι (γιατί δεν φτάνω τα κριτήρια για ευάλωτα νοικοκυρά) κλειδωσα την μισή τιμή ακριβώς από αυτό που θα πλήρωνα. Φυσικά και χαίρομαι αν και νιώθω βλάκας ταυτόχρονα που δεν προλαβα το παλιο online ή enter στα 0,09 και 0,10 αντιστοιχα. Βεβαια θα φανεί στον πρωτο λογαριασμό αλλά μακάρι να ήμουν τόσο τυχερός χωρίς να ξέρω κανέναν στην ΔΕΗ χαχαχα😂😂. Μακαρι να ισχυει η αλλαγή αλλά όπως λες στον πρωτο λογαριασμό θα φανουν όλα. Χαχαχα πάντως αν ισχυει εσπασα ότι ρεκόρ υπήρχε χαχαχα. Ξέρω εγώ μπορεί να τους άρεσε το επίθετο μου 😂😂😂😂 Επέκταση Δεν είναι θέμα τύχης. Απλά, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου γινόταν χαμός. Τώρα, όποιος θέλει εξυπηρετηται γρήγορα. Στις 30/12/2021 στις 7:10 ΜΜ, morfeas123 είπε εκανα αιτηση online dei.ισως ομως οπως γραφει ο φιλος παραπανω πεσουν αποτομα η τιμες και δεν συμφερει το online η enter!!!! Σπας το συμβόλαιο και πληρώνεις την ρήτρα. Στις 30/12/2021 στις 6:52 ΜΜ, washcloud είπε "- Καλημέρα σας, ήρθα για αλλαγή παρόχου" "-Βεβαίως κύριε, την ταυτότητά σας λίγο παρακαλώ,,,," (...) "...ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΙΠΑΤΕ; ΣΤΟ ΕΝΤΕΡ; ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!" Επέκταση Κυριάκος του Κωνσταντίνου ?
washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 7:53 ΜΜ, GREGORYMO είπε Κυριάκος του Κωνσταντίνου ? ...δεν έχουν σημασία τα μικρά. Το επίθετο αρκεί.
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/12/2021 στις 7:10 ΜΜ, morfeas123 είπε εκανα αιτηση online dei.ισως ομως οπως γραφει ο φιλος παραπανω πεσουν αποτομα η τιμες και δεν συμφερει το online η enter!!!! εδώ είσαι παρακολούθηση χοντρικής https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras (πρώτη στήλη) https://www.enexgroup.gr/el/markets-publications-el-day-ahead-market (εβδομαδιαία σύνοψη) https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures (βάζετε την περίοδο κατανάλωσης , αργεί να φορτώσει, για περιόδους μεγάλες πχ 3μήνες να επιλέξετε πρώτα 6μηνες και μετά ημερομηνίες γιατί κολλά ) καθημερινά παρακολούθηση και τον καιρό αν φυσά , αν έχει ηλιοφάνεια και αν κάνει κρύο/καύσωνα μιας και μεταβάλλεται . Τις ειδήσεις για το "φθηνό" υδρογόνο που θα μας σώσει και την "πράσινη ενέργεια" γενικότερα ( λόγω "κλιματικής αλλαγής" ) , την κυμαινόμενη απο το νέο έτος ΕΤΜΕΑΡ (τα φάγανε απο ΑΠΕ τα δις απο το 1999 και ξεμείνανε , αλλά θέλει θυσίες το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης ) προβλέπεις και τις εξελίξεις φυσικού αερίου (παράγεται ρεύμα) https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5285051 τα δελτία ειδήσεων για το τι θα γίνει με τον αγωγό και αν πάρουμε τελικά φθηνό αέριο απο Ρωσία, αν μας αφήσει η Αμερική (που μας άφησαν ξεκρέμαστους με το LNG) και αν θέλουν κάποιες ευρωπαϊκές χώρες μιας και επιθυμούν κάποιοες κατάργηση... φυσικά απαγορεύεται να κάψουμε λιγνίτη ακόμα και 1€ να πάει η κιλοβατώρα .... επίσης πρωινάδικα για τις επιδοτήσεις μην ξεχάσεις Δεν είναι τίποτα να κάτσει κάποιος σε κυμαινόμενο , ίσα-ίσα μορφώνεται 😂 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από korakios
washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 8:01 ΜΜ, korakios είπε επίσης πρωινάδικα για τις επιδοτήσεις μην ξεχάσεις ...ο πιο σωστός πάντως όρος για αυτές που εννοείς, είναι μάλλον ο "αυτιάδικα"...
Alexcxvtr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Να επιβεβαιώσω ότι εγώ που έκανα αίτηση αλλαγής από Γ1Ν στις 23/11 τηλεφωνικά και τελικά με υπαιτιότητα των ΕΛΤΑ, τα έγγραφα παραδόθηκαν στις 6/12, και άρα θα έχανα τη διορία τις 3/11, τελικά, μου ενεργοποίησαν το Home Enter με τις παλιές χρεώσεις στις 21/12. Ναι, ταλαιπωρήθηκα ένα μήνα με ένα σωρό τηλέφωνα, αλλά στο τέλος πήγαν όλα κατ' ευχήν. Στο e-bill βλέπω διάρκεια συμβολαίου ως τις 21/12/2023. Ευχαριστώ όλους, και ειδική μνεία στον korakios.
power_1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενεργοποιηση myhome online 27/11/2021 διαρκεια συμβολαιου εως 27/11/2023(e-bill)(διετης με τις παλιες χρεωσεις )προερχομενος απο Γ1 . Α) Ενω ηρθε ο εκαθαριστικος για το Γ1 στις 27/11/2021 στον οποιο υπαρχει η επιστροφη του παγιου των 100ευρω δεν ηρθε ο λογαργιασμος του Δεκεμβριου (αφου ειναι μηνιαιος)που θα ειναι κι ο πρωτος με χρεωση myhome online κι αρχισα να ανησυχω για την αφαιρεση των 30€ επιστροφη .Κανεις με το ιδιο προβλημα ? Β) Δεν μπορω να επικοινωνησω τηλεφωνικα με τη ΔΕΗ γιατι συνεχως..... μιλαει εσεις μπορειτε κι τι ωρες ? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από power_1
GREGORYMO Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 5:55 ΜΜ, alexpaok14 είπε Λες να εσπασα πανελληνιο ρεκόρ αλλαγής παροχου; Σε πόσες ώρες έγινε η αλλαγή ? Γιατί και σε μένα μεσολάβησαν κάποιες ώρες. ΥΓ. Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου γινόταν χαμός και ήταν λογικό να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι ταυτόχρονα. Τώρα είναι χαλαρά. Στις 30/12/2021 στις 7:59 ΜΜ, washcloud είπε ...δεν έχουν σημασία τα μικρά. Το επίθετο αρκεί. Εμένα, με λένε ΜΑΡΙΝΑΚΗ αλλά κανείς δεν μου κάνει τεμεναδες. ΥΓ. Ίσως επειδή δεν είμαι χοντρός.
olddognewtricks Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 8:01 ΜΜ, korakios είπε εδώ είσαι παρακολούθηση χοντρικής https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras (πρώτη στήλη) https://www.enexgroup.gr/el/markets-publications-el-day-ahead-market (εβδομαδιαία σύνοψη) https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures (βάζετε την περίοδο κατανάλωσης , αργεί να φορτώσει, για περιόδους μεγάλες πχ 3μήνες να επιλέξετε πρώτα 6μηνες και μετά ημερομηνίες γιατί κολλά ) καθημερινά παρακολούθηση και τον καιρό αν φυσά , αν έχει ηλιοφάνεια και αν κάνει κρύο/καύσωνα μιας και μεταβάλλεται . Τις ειδήσεις για το "φθηνό" υδρογόνο που θα μας σώσει και την "πράσινη ενέργεια" γενικότερα ( λόγω "κλιματικής αλλαγής" ) , την κυμαινόμενη απο το νέο έτος ΕΤΜΕΑΡ (τα φάγανε απο ΑΠΕ τα δις απο το 1999 και ξεμείνανε , αλλά θέλει θυσίες το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης ) προβλέπεις και τις εξελίξεις φυσικού αερίου (παράγεται ρεύμα) https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5285051 τα δελτία ειδήσεων για το τι θα γίνει με τον αγωγό και αν πάρουμε τελικά φθηνό αέριο απο Ρωσία, αν μας αφήσει η Αμερική (που μας άφησαν ξεκρέμαστους με το LNG) και αν θέλουν κάποιες ευρωπαϊκές χώρες μιας και επιθυμούν κάποιοες κατάργηση... φυσικά απαγορεύεται να κάψουμε λιγνίτη ακόμα και 1€ να πάει η κιλοβατώρα .... επίσης πρωινάδικα για τις επιδοτήσεις μην ξεχάσεις Δεν είναι τίποτα να κάτσει κάποιος σε κυμαινόμενο , ίσα-ίσα μορφώνεται 😂 Επέκταση Ξέχασες αυτό που είχα προτείνει πριν δυο βδομάδες. Μόλις πέσει ένας πυροβολισμός στην Ουκρανία, κάθε πρωί ειδήσεις στα ρώσικα και στα γερμανικά και παρακολούθηση της κίνησης των μεραρχιών στα σύνορα. Μισές δουλειές θα κάνουμε;
washcloud Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Στις 31/12/2021 στις 4:46 ΠΜ, GREGORYMO είπε Εμένα, με λένε ΜΑΡΙΝΑΚΗ αλλά κανείς δεν μου κάνει τεμεναδες. ΥΓ. Ίσως επειδή δεν είμαι χοντρός. ...μπα, δεν είναι για τα κιλά. Είπαμε, το επίθετο μετράει (σίγουρα θα έχει ξαδέρφια αδύνατα). Μπορεί να φταίει το ότι πχ πέφτεις σε βάζελους ξερωγώ...; Στις 31/12/2021 στις 3:46 ΠΜ, power_1 είπε αφαιρεση των 30€ επιστροφη .Κανεις με το ιδιο προβλημα ? Β) Δεν μπορω να επικοινωνησω τηλεφωνικα με τη ΔΕΗ γιατι συνεχως..... μιλαει εσεις μπορειτε κι τι ωρες ? ...ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος....Μπήκες στις ΠΑΛΙΕΣ τιμές του Ονλάιν, και ασχολείσαι με το....30άρι; Το λες και,,,,"αχαριστία"... :ρ Τεσπα, όταν θα σου έρθει ο "Ονλάιν λογαριασμός", θα το έχει μέσα. Κι αν πάλι ΔΕΝ το έχει (λέμε τώρα), θα τους στείλεις μια αίτηση παραπόνου και θα το τακτοποιήσουν. Μην ανησυχείς, δεν το χάνεις... ΕΙΔΙΚΑ μέσα στις γιορτές (τις χριστουγεννοπρωτοχρονιάτικες κι όλας) που ΟΥΤΩΣ ή άλλως γίνεται χαμός σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς στη χώρα (πέρα απ' τον γενικό χαμό του τελευταίου καιρού "στην ενέργεια"), περιμένεις να "πιάσεις γραμμή"; Άσε που, ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν πιάνεις (...θα σου πει κάποιος "εντάξει όλα" : ΤΟΝ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ;). Στείλε καλύτερα μέιλ (για να μην λες ότι "δεν έκανες τίποτα" - καθαρά για "ψυχολογικούς λόγους" δηλαδή) που απαντάνε και "πιο υπεύθυνα"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση