Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, x-files είπε

Φιλε να το δει καλά ,σε online είναι,Γ1 του έχουν βάλει πολύ λίγο

...είμαι σίγουρος πως το ΕΧΕΙ δει. Όπως είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ του αρέσει η προοπτική "να του βάζουν πολύ λίγο" (...τί πα' να πει εν τω μεταξύ "πολύ λίγο"...; Του βάζουν "πολύ λίγο", για να μην,,,ξεχάσει την αίσθηση του Γ1...; :ρ) και ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό που ΔΕΝ του αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ, είναι η ΓΡΑΠΤΗ απάντηση που του δώσανε ότι ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ Γ1, επειδή,,, είναι σε ΚΟΤ. ΑΣΧΕΤΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΛ' ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (...μπορεί πχ να τον χρεώνουν σαν να ήταν ελάφι, ΑΛΛΑ του λένε "σας χρεώνουμε για ελέφαντα,,,κι άντε αποδείξτε ότι δεν είστε").

Και ΟΛΟ ΑΥΤΟ, είναι το πρόβλημά του, του ανθρώπου. Όχι τόσο αν τελικά τον χρέωσαν "λίγο" ή "πολύ" ή "ελάχιστα" ή "αρκετά" ή "χαριστικά" ή "παράνομα" ή "γενναιόδωρα" ΜΕ ΤΙΜΕΣ Γ1. Που ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ βέβαια κι αυτό,,,αλλά πάνω απ' όλα θέλει να καταλάβει τί (τους) γίνεται κι αν τυχόν ο επόμενος θα γράφει πχ "σας χρεώνουμε με τιμές W&V Zero,,,,γιατί ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ"...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, washcloud είπε

...είμαι σίγουρος πως το ΕΧΕΙ δει. Όπως είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ του αρέσει η προοπτική "να του βάζουν πολύ λίγο" (...τί πα' να πει εν τω μεταξύ "πολύ λίγο"...; Του βάζουν "πολύ λίγο", για να μην,,,ξεχάσει την αίσθηση του Γ1...; :ρ) και ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό που ΔΕΝ του αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ, είναι η ΓΡΑΠΤΗ απάντηση που του δώσανε ότι ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ Γ1, επειδή,,, είναι σε ΚΟΤ. ΑΣΧΕΤΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΛ' ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (...μπορεί πχ να τον χρεώνουν σαν να ήταν ελάφι, ΑΛΛΑ του λένε "σας χρεώνουμε για ελέφαντα,,,κι άντε αποδείξτε ότι δεν είστε").

Και ΟΛΟ ΑΥΤΟ, είναι το πρόβλημά του, του ανθρώπου. Όχι τόσο αν τελικά τον χρέωσαν "λίγο" ή "πολύ" ή "ελάχιστα" ή "αρκετά" ή "χαριστικά" ή "παράνομα" ή "γενναιόδωρα" ΜΕ ΤΙΜΕΣ Γ1. Που ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ βέβαια κι αυτό,,,αλλά πάνω απ' όλα θέλει να καταλάβει τί (τους) γίνεται κι αν τυχόν ο επόμενος θα γράφει πχ "σας χρεώνουμε με τιμές W&V Zero,,,,γιατί ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ"...

Φιλε αυτό το λίγο ήταν η μέρες, 1η2,που έκανε να πάει από Γ1 σε online,81kwv, η υπόλοιπες 200 είναι με τιμή online,σε πολλούς έχει συμβεί,ο επόμενος λογαριασμός θα του έρθει μόνο με τημες online

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου λοιπον, ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν το ebill και να εγγραφω θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για να μην την πατησω παλι.

Αν παω στη κατηγορια "Οι λογαριασμοι μου¨ βλεπω πως τα στοιχεια μου ειναι σωστα.

Ειναι σε μπλε κουτακι το home enter και χαμηλα λεει Το προϊόν είναι ενεργό έως 26/12/2022

To green pass δεν ειναι ενεργοποιημενο (δεν ξερω αν αξιζει να το κανω, καποιος που ξερει ας απαντησει παρακαλω)

Στον μηνιαιο λογαριασμο αν πατησω ενημερωση παιρνω το μηνυμα Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Μηνιαίου Λογαριασμού. Για το υπόψη ακίνητο δεν υπάρχει ενεργή Σύμβαση Προμήθειας με τη ΔΕΗ, διότι έχει καταγγελθεί ή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.  (Ειναι ήδη ενεργοποιημενο και για αυτο βγαζει σφαλμα η τρεχει κατι και πρεπει να παρω τηλεφωνο τη δεη να μαθω?

Και για το τελος εχω βαλει να ερχεται μονο ηλεκτρονικα λογαριασμος μεσω mail (Το δεχτηκε κανονικα στη ενημερωση)

Οποτε υποθετω πως ενεργοποιηθηκε το enter και ολα καλα... σωστα κυριοι?

Επεξ/σία από Donmitsos10

Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλες/ όλους!

Αίτηση στο econtract στις 16/11 για να μπω στο my home online και να φύγω από Volterra.

Μετά από πολλές περιπέτειες, mail, τηλέφωνα κτλ και παράπονο στη ΡΑΕ, ενεργοποιείται το ebill στις 16/12, ένα μήνα μετά δηλαδή.

Δήλωσα κάρτα για να πληρώνεται μέσω πάγιας εντολής και από τότε φαινόταν κανονικά τικαρισμένο σε μπλέ πλαίσιο το "my home online" και ο μηνιαίος λογαριασμός και απλώς περίμενα να δω ημερομηνία λήξης διότι φαινόταν ότι "το αίτημα για το my home online είναι υπό εξέταση".

Σήμερα λοιπόν μπαίνω να τσεκάρω και είναι όλα ξετικαρισμένα και αντί για το my home online, είναι σε μπλε πλαίσιο προεπιλεγμένο το "my home enter" .

Επίσης στο τέλος της σελίδας στο e-self metering μου ζητά να βάλω μέτρηση από 3/2 έως 8/2.

Μα είναι τόσο γελοίοι;!

• Sad 1

8 ώρες πριν, x-files είπε

Φιλε αυτό το λίγο ήταν η μέρες, 1η2,που έκανε να πάει από Γ1 σε online,81kwv, η υπόλοιπες 200 είναι με τιμή online,σε πολλούς έχει συμβεί,ο επόμενος λογαριασμός θα του έρθει μόνο με τημες online

...για πολλοστή φορά, δεν ΜΕ αφορά, αφορά τον ενδιαφερόμενο - αλλά για την ιστορία, "για 1-2 ημέρες" ΔΕΝ κάνεις καταναλώσεις 80 kWh (10, ναι, παίζει, όπως επίσης παίζει να είναι αυτός ο λόγος που τιμολογήθηκε με Γ1, αν όντως ήταν σε ΑΛΛΟ πάροχο και η μετάβαση πήρε "καιρό". Δεν το γνωρίζω όμως, σε κάθε περίπτωση). Όπως επίσης αυτόν αφορά το τί ακριβώς γίνεται με την περίπτωσή του - εγώ απλά σας ΕΞΗΓΩ ποιο (λέει πως) είναι το ζόρι του...

Και μην παίρνεις όρκο πως ο επόμενος λογαριασμός του θα είναι "με τιμές Ονλάιν". Όχι τουλάχιστον με βάση τις "ανωμαλίες" που του έγραψαν στο μέιλ που του έστειλαν. Ειδικά καθώς έχει αποδειχτεί επαρκώς,,,ανεπαρκής η ΔΕΗ για να διαχειριστεί όλο αυτό το αλαλούμ του τελευταίου καιρού, και κάνεις - κατά περιπτώσεις - Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ...Καλά κάνει λοιπόν ο άνθρωπος και "ανησυχεί", για την περίπτωση που στην περίπτωσή του τα έχουν κάνει σαλάτα και μετά θα πρέπει να "τρέχει" για να τα ξε-σαλατέψει...

3 ώρες πριν, efkola είπε

Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλες/ όλους!

Αίτηση στο econtract στις 16/11 για να μπω στο my home online και να φύγω από Volterra.

Μετά από πολλές περιπέτειες, mail, τηλέφωνα κτλ και παράπονο στη ΡΑΕ, ενεργοποιείται το ebill στις 16/12, ένα μήνα μετά δηλαδή.

Δήλωσα κάρτα για να πληρώνεται μέσω πάγιας εντολής και από τότε φαινόταν κανονικά τικαρισμένο σε μπλέ πλαίσιο το "my home online" και ο μηνιαίος λογαριασμός και απλώς περίμενα να δω ημερομηνία λήξης διότι φαινόταν ότι "το αίτημα για το my home online είναι υπό εξέταση".

Σήμερα λοιπόν μπαίνω να τσεκάρω και είναι όλα ξετικαρισμένα και αντί για το my home online, είναι σε μπλε πλαίσιο προεπιλεγμένο το "my home enter" .

Επίσης στο τέλος της σελίδας στο e-self metering μου ζητά να βάλω μέτρηση από 3/2 έως 8/2.

Μα είναι τόσο γελοίοι;!

Στα ίδια κ εγώ δεν βρίσκω άκρη τηλέφωνο email  δεν ξέρουν τι τους γίνεται

16 λεπτά πριν, usb500ml είπε

Τα ιδια και εγω. 3φορα επικοινωνια με το call center τους... Με βαλαν στο Γ1Ν ενώ ειχα κανει αιτηση 20/11 για το myHome Online..

5 λεπτά πριν, haralabosg είπε

Τα ιδια και εγω. 3φορα επικοινωνια με το call center τους... Με βαλαν στο Γ1Ν ενώ ειχα κανει αιτηση 20/11 για το myHome Online..

στο 4ο τηλ ίσως σου υποσχεθεί ο διευθυντής οτι μπήκες και καθάρισες 😂

25 λεπτά πριν, usb500ml είπε

αν βγήκε λογαριασμός , αμφισβήτηση , αλλιώς παράπονο , αφήστε τα μπλα-μπλα και μετά απο 10 εργάσιμες καταγγελία

Σε νέο update ,χθες είχα κάνει την αίτηση σε κατάστημα ΔΕΗ για το ENTER σήμερα στο ebill φαίνονται όλα τα στοιχεία αν και ακόμη δεν έχω μεταφερθεί ,στο δε ΜyHome Enter δείχνει πως θα είναι ενεργό έως τις 26/12/2022 (να θυμίσω ότι είχα κάνει αίτηση για το Online αλλά έριξα άκυρο)

Τώρα με όσα έχω διαβάσει έως τώρα ,περιμένω να δω τα πάντα όλα στο ebill? 😂

Προς το παρόν πάντως όλα σωστά δείχνουν 

7 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

δεν ξερω αν αξιζει να το κανω, καποιος που ξερει ας απαντησει παρακαλω

όχι , την έχεις χρυσοπληρώσει την πράσινη ενέργεια απο 1999, τα φάγανε και κάνουν έρανο

• Like 3

8 λεπτά πριν, haralabosg είπε

Πως το ξέρετε ότι είστε στο Γ1Ν;

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!

Σίγουρα έχει απαντηθεί ,απλά ψάχνω και δεν μπορώ να βρω την απάντηση. 

Εγώ ήμουν πάντα στην ΔΕΗ Γ1 ,δεν είχα αλλάξει πάροχο. 

Στις 21/10 έκανα την αλλαγή σε Home online.

Τα 130€ που είχα δώσει για εγγύηση θα επιστραφούν σε μελλοντικό λογαριασμό;;

Γνωρίζει κάποιος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!

^...κανονικά θα σου επιστραφούν (ως "πιστωτικό υπόλοιπο") από τον 1ο λογαριασμό κι έπειτα. Έτσι όμως όπως το λες, ΜΑΛΛΟΝ σου έχουν ήδη έρθει μηνιαίοι (ως όφειλαν, λόγω Home Online) και δεν έχεις δει να έχουν πιστωθεί...; ΑΝ ναι, επικοινωνία με ΔΕΗ (καλύτερα με μέιλ) και ερώτηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...