Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ωραία.

Το περισινο ήταν και αυτό έναντι ?

Ναι και ο περσινός έναντι.

Είναι στανταρ οι ημερομηνίες μέσα στον χρόνο που βγαίνουν οι έναντι και οι εκκαθαριστικοί.

Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έπαθε κοκομπλοκο το σύστημα λόγω πολύ κοντινής αίτησης στο Online. Ξέρω είναι πολύ κουλό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε

Ναι και ο περσινός έναντι.

Είναι στανταρ οι ημερομηνίες μέσα στον χρόνο που βγαίνουν οι έναντι και οι εκκαθαριστικοί.

Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έπαθε κοκομπλοκο το σύστημα λόγω πολύ κοντινής αίτησης στο Online. Ξέρω είναι πολύ κουλό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Συμφωνώ, είναι standard.

Ένα τελευταίο ψάξιμο είναι το εξής:

Εσύ λες ότι περισυ την ίδια περίοδο είχες έναντι 780 και φέτος ήρθε 1250.

Σωστά ?

Ξερεις τι μας λείπει ?

Ο περισυνος εκκαθαριστικος 20-12-20 έως 20-02-21 !!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Συμφωνώ, είναι standard.

Ένα τελευταίο ψάξιμο είναι το εξής:

Εσύ λες ότι περισυ την ίδια περίοδο είχες έναντι 780 και φέτος ήρθε 1250.

Σωστά ?

Σωστά.

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Ξερεις τι μας λείπει ?

Ο περισυνος εκκαθαριστικος 20-12-20 έως 20-02-21 !!!

Εκκαθαριστικός 2700 kWh
Περίοδος Κατανάλωσης: 22/10/2020 - 22/02/2021

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aurumnus είπε

Σωστά.

Εκκαθαριστικός 2700 kWh
Περίοδος Κατανάλωσης: 22/10/2020 - 22/02/2021

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ !!!!!!!!!

2700 λοιπόν η περισυνη κατανάλωση, άρα 2700/2= 1350 ΜΕΙΩΝ κάτι ημέρες πάει 1250 !!!!!!

Είναι σωστό και δεν  υπάρχει λάθος.

ΥΓ. Για κάποιο λόγο η ένδειξη που έδωσες ΔΕΝ εδόθη.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ρε φιλε, έναντι δεν είναι ο λογαριασμός ?

ασε το εναντι και τα πλασματικα.εμενα με καιει που δεν εβαλαν την τιμολογηση ονλαιν πιο πολυ...μεσα απο την απαντηση τους δειχνουν οτι επειδη παιρνω κοτ δεν δικαιουμαι online

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gponiris είπε

ασε το εναντι και τα πλασματικα.εμενα με καιει που δεν εβαλαν την τιμολογηση ονλαιν πιο πολυ...μεσα απο την απαντηση τους δειχνουν οτι επειδη παιρνω κοτ δεν δικαιουμαι online

ΝΑΙ, η ανακοίνωση τα λέει κάπως....

Όποιος έχει online δεν δικαιούται Κοτ ? Αυτό, δεν το ξέρω.

ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΟΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 281 κιλοβατώρες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gponiris είπε

Πάς για καταγγελία. RAE γιατί στον τιμοκατάλογο τού home online δέχεται Κοτ

TIMOK-XT-2021-MyHomeOnline_ext31_12.pdf

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Του έχουν βάλει έκπτωση Κοτ !!!

...όντως, ΚΟΤ του έχουν βάλει... ONLINE ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gponiris είπε

μεσα απο την απαντηση τους δειχνουν οτι επειδη παιρνω κοτ δεν δικαιουμαι online

1 ώρα πριν, korakios είπε

μην ασχολείσαι άλλο ,κάνε μέσω ΡΑΕ , επισυνάπτεις και την απάντηση στο ιστορικό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gponiris είπε

εστειλα μυνημα στη δεη οτι επρεπε να τιμολογηθω με βαση το προγραμμα online και μου απαντησε ως εξης..

'Σε απάντηση της ηλεκτρονικής σας επιστολής, σας ενημερώνουμε ότι ως δικαιούχος του Κοινωνικού Τιμολογίου ενταγμένος στο πρόγραμμα "myHome Online", τιμολογείσθε σύμφωνα με την τιμή κιλοβατώρας του απλού οικειακού όπου έχει συνυπολογιστεί η έκπτωση βάσει ΚΟΤ και επιπλέον λαμβάνετε τα προνόμοια των πελατών όπου είναι ενταγμένοι στο εν λόγω πρόγραμμα, όπως είναι η εύκολη ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής, η μη εφαρμογή Ρήτρας Αναπροσαρμογής κοκ.
Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να τιμολογηθείτε βάσει των ενδείξεων του μετρητή σας, οφείλατε να καταχωρήσετε τις ενδείξεις στα πλαίσια του προγράμματος self metering, είτε τηλεφωνικά στο 8009001000, είτε μέσω του e-bill, είτε σε φυσικό κατάστημα του δικτύου της υπηρεσίας μας. Οι επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες καταχώρησης είναι από 12.01.2022 έως και 17.01.2022'

Μηπως με δουλευουν λιγο καταμουτρα, ενω τους ειχα στειλει και τον τιμοκαταλογο του online?

Τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι αρχιζω να τα χανω

Σου έχουν βάλει 200 Κwh με online και 81kwh με Γ1,κοίτα καλα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, washcloud είπε

...όντως, ΚΟΤ του έχουν βάλει... ONLINE ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ

Εχεις δει τον λογαριασμό που του πιστώνουν τα 30€ !!!

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς με αιτηση μεταφοράς παρόχου σε online/enter πριν τις 3/12 που ενεργοποιήθηκε με τις νέες τιμές κι έχει ξεκινήσει παράπονο ή/και καταγγελία στη ΡΑΕ να μας γράψει εξέλιξη;

στις δυο παροχές που αιτήθηκα online με το παλιό τιμολόγιο την ίδια μέρα στα ίδια στοιχεία, στη μια μου ενεργοποίησαν online με ισχύ έως 15/12/2023 και την άλλη την έχουν αφήσει σε Γ1..οι καταγγελίες στη ΡΑΕ είναι σε εξέλιξη αλλά δε ξέρω μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω χειροκίνητα το τωρινό online και στη 2η, μη τυχόν αλλάξουν πάλι οι τιμές γιατί δε βλέπω φως!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geodimis είπε

Υπάρχει κανείς με αιτηση μεταφοράς παρόχου σε online/enter πριν τις 3/12 που ενεργοποιήθηκε με τις νέες τιμές κι έχει ξεκινήσει παράπονο ή/και καταγγελία στη ΡΑΕ να μας γράψει εξέλιξη;

στις δυο παροχές που αιτήθηκα online με το παλιό τιμολόγιο την ίδια μέρα στα ίδια στοιχεία, στη μια μου ενεργοποίησαν online με ισχύ έως 15/12/2023 και την άλλη την έχουν αφήσει σε Γ1..οι καταγγελίες στη ΡΑΕ είναι σε εξέλιξη αλλά δε ξέρω μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω χειροκίνητα το τωρινό online και στη 2η, μη τυχόν αλλάξουν πάλι οι τιμές γιατί δε βλέπω φως!

Μεγάλο δίλημμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, επειδή έχω χαθεί, βλέπω την ανάλυση του @korakios αλλά για τις <300kw (απο εκει κ μετά τι;),  αξίζει ακόμη και τώρα να πάει κάνείς σε enter/online και μετα να φύγει όταν η ΤΕΑ πέσει κάτω απο τι τιμή; Κι ας πληρώσει τα 60-40ευρώ πέναλτυ. Αφου λέτε οτι δεν θα υπάρχει και επιδότηση απο το κράτος λογικά σε όσους δεν έχουν κριτήρια με τον νεο χρόνο. 

Επεξ/σία από Maynard
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...