Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Μου ήρθε ο πρώτος myhome online. Είναι έναντι 64 ημερών και προφανώς χρεώνει 2 βδομάδες στο Γ1 μέχρι που ξαναμπήκα στο ebill και ενεργοποίησα την πάγια εντολή.

404672413_Screenshot2021-12-27at20_09_02.png.672be1b25bde41bc3e303c4029204eea.png

Βλέπω ότι δεν έχει ούτε ρήτρα ούτε έκπτωση ΤΕΜ. Θα έχει και τα δύο ο εκκαθαριστικός;

ΝΑΙ.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι σημαντικό.

Ο λογαριασμός γράφει ΕΝΑΝΤΙ η ΣΚΕΤΟ λογαριασμος ?

Γράφει «Έναντι λογαριασμός».

Στα γρήγορα τώρα που το είδα, όλοι οι τελευταίοι τέσσερις Έναντι το ίδιο γράφουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aurumnus είπε

Στα γρήγορα τώρα που το είδα, όλοι οι τελευταίοι τέσσερις Έναντι το ίδιο γράφουν.

Αρα, είναι ξεκάθαρο.

Η ένδειξη που έδωσες, για τον α β λόγο, δεν δόθηκε στο σύστημα και αυτό υπολογίσε 1250, γιατί ?

Γιατί αυτή ήταν η αντίστοιχη ΠΕΡΣΙΝΗ σου κατανάλωση !!!

3 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Αρα, είναι ξεκάθαρο.

Η ένδειξη που έδωσες, για τον α β λόγο, δεν δόθηκε στο σύστημα και αυτό υπολογίσε 1250, γιατί ?

4 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Τι εννοείς όλοι οι τελευταίοι τέσσερις έναντι το ίδιο γράφουν ???

Το 1250 ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αρα, είναι ξεκάθαρο.

Περίεργο αυτό.

Η αντίστοιχη περσινή ήταν 780 kWh.

Ολοι οι Έναντι λογαριασμοί τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται μεταξύ 700-800 kWh.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε

Περίεργο αυτό.

Η αντίστοιχη περσινή ήταν 780 kWh.

Ολοι οι Έναντι λογαριασμοί τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται μεταξύ 700-800 kWh.

Τι εννοείς η αντίστοιχη ΠΕΡΣΙΝΗ ?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Βλέπω ότι δεν έχει ούτε ρήτρα ούτε έκπτωση ΤΕΜ. Θα έχει και τα δύο ο εκκαθαριστικός;

ναι

1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Για αμφισβήτηση στέλνω email ή πρέπει να πάω σε κατάστημα;

2 ώρες πριν, korakios είπε

αμφισβήτηση

μετά καταγγελία , o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμοσέ το

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Από τις 7/11/2021 είμαι στο myHome Online + ΚΟΤ Β, από το Γ1 + ΚΟΤ Β που ήμουν πριν. Την περασμένη Παρασκευή 24/12/2021 εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός από τότε που έγινε η αλλαγή. Είναι αυτός στην παρακάτω φωτο και είναι ΕΝΑΝΤΙ.

dsfgsfgag.jpg.51a1704a5bd334a8c33a92219895f8b1.jpg

Δυο απορίες μόνο:

1). Στο διάστημα 21/10 - 6/11 ήμουν στο Γ1 + ΚΟΤ Β προφανώς. Για το κομμάτι αυτό, να περιμένω στον επόμενο εκκαθαριστικό και μια χρέωση Ρήτρας Αναπροσαρμογής που θα αντιστοιχεί, αναλογικά πάντα, στο κομμάτι αυτό;

2). Την πάγια εντολή την έβαλα όταν έκανα και την αίτηση για να μπω στο myHome Online, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πριν. Ο λογαριασμός αυτός, λοιπόν, θα πρέπει να πληρωθεί αυτόματα, λογικά στις 17/01/2022 που είναι η ημερομηνία λήξης του, σωστά; Ok το λέει και εκεί στη φωτο, αλλά διάβαζα πολλές σελίδες εδώ και κάπου το 'χασα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς η αντίστοιχη ΠΕΡΣΙΝΗ ?

«Περίοδος Κατανάλωσης: 22/10/2020 - 21/12/2020».

Η φετινή είναι «22/10/2021 - 21/12/2021»

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GiOrGoSk21 είπε

ια το κομμάτι αυτό, να περιμένω στον επόμενο εκκαθαριστικό και μια χρέωση Ρήτρας Αναπροσαρμογής που θα αντιστοιχεί, αναλογικά πάντα, στο κομμάτι αυτό;

ναι και πίστωση ΤΕΜ

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/12/2021 στις 8:40 ΜΜ, gponiris είπε

17 νοεμβριου η τελευταια μετρηση 25νοεμβριου ενταξη σε online και 17δεκ βγαινει αυτος ο λογαριασμος.

Εκτος οτι οι συνολικες κιλοβατωρες που επρεπε να τιμολογηθουν ηταν 110 και οχι 281 βαλανε τις τιμες με γ1ν,αντι για online.

πως να το χειριστω?αν βλεπετε και αλλα λαθη επισημανετε

1449424332_DEIONLINELATHOS.jpg.a96b6fe6989abbdebbe33fdb880185ed.jpg

DEI ONLINE LATHOS1.jpg

εστειλα μυνημα στη δεη οτι επρεπε να τιμολογηθω με βαση το προγραμμα online και μου απαντησε ως εξης..

'Σε απάντηση της ηλεκτρονικής σας επιστολής, σας ενημερώνουμε ότι ως δικαιούχος του Κοινωνικού Τιμολογίου ενταγμένος στο πρόγραμμα "myHome Online", τιμολογείσθε σύμφωνα με την τιμή κιλοβατώρας του απλού οικειακού όπου έχει συνυπολογιστεί η έκπτωση βάσει ΚΟΤ και επιπλέον λαμβάνετε τα προνόμοια των πελατών όπου είναι ενταγμένοι στο εν λόγω πρόγραμμα, όπως είναι η εύκολη ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής, η μη εφαρμογή Ρήτρας Αναπροσαρμογής κοκ.
Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να τιμολογηθείτε βάσει των ενδείξεων του μετρητή σας, οφείλατε να καταχωρήσετε τις ενδείξεις στα πλαίσια του προγράμματος self metering, είτε τηλεφωνικά στο 8009001000, είτε μέσω του e-bill, είτε σε φυσικό κατάστημα του δικτύου της υπηρεσίας μας. Οι επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες καταχώρησης είναι από 12.01.2022 έως και 17.01.2022'

Μηπως με δουλευουν λιγο καταμουτρα, ενω τους ειχα στειλει και τον τιμοκαταλογο του online?

Τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι αρχιζω να τα χανω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε

«Περίοδος Κατανάλωσης: 22/10/2020 - 21/12/2020».

Η φετινή είναι «22/10/2021 - 21/12/2021»

Ωραία.

Το περισινο ήταν και αυτό έναντι ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gponiris είπε

Μηπως με δουλευουν λιγο καταμουτρα, ενω τους ειχα στειλει και τον τιμοκαταλογο του online?

ναι

3 λεπτά πριν, gponiris είπε

μην ασχολείσαι άλλο ,κάνε μέσω ΡΑΕ , επισυνάπτεις και την απάντηση στο ιστορικό

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gponiris είπε

εστειλα μυνημα στη δεη οτι επρεπε να τιμολογηθω με βαση το προγραμμα online και μου απαντησε ως εξης..

'Σε απάντηση της ηλεκτρονικής σας επιστολής, σας ενημερώνουμε ότι ως δικαιούχος του Κοινωνικού Τιμολογίου ενταγμένος στο πρόγραμμα "myHome Online", τιμολογείσθε σύμφωνα με την τιμή κιλοβατώρας του απλού οικειακού όπου έχει συνυπολογιστεί η έκπτωση βάσει ΚΟΤ και επιπλέον λαμβάνετε τα προνόμοια των πελατών όπου είναι ενταγμένοι στο εν λόγω πρόγραμμα, όπως είναι η εύκολη ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής, η μη εφαρμογή Ρήτρας Αναπροσαρμογής κοκ.
Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι προκειμένου να τιμολογηθείτε βάσει των ενδείξεων του μετρητή σας, οφείλατε να καταχωρήσετε τις ενδείξεις στα πλαίσια του προγράμματος self metering, είτε τηλεφωνικά στο 8009001000, είτε μέσω του e-bill, είτε σε φυσικό κατάστημα του δικτύου της υπηρεσίας μας. Οι επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες καταχώρησης είναι από 12.01.2022 έως και 17.01.2022'

Γιατί λες 110 ?

6 λεπτά πριν, gponiris είπε

Σου έχουν υπολογίσει Κοτ και για τις 281 κιλοβατώρες.

Που είναι το πρόβλημα ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί λες 110 ?

ειχα βγαλει φωτό το ρολοι και τοση ηταν η διαφορα.απλα βαλανε πλασματικη.

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι δεν στειλανε καποιον να δει τη μετρηση με την αλλαγη του προγραμματος,ωστε να πληρωθουν ακριβως αυτα που καηκαν και οχι πλασματικα.εγω τους εστειλα και φωτο απο το ρολοι να φανταστεις στις 22δεκ δηλαδη συν 4μερες μετα την εκδοση του τελευταιου εναντι λογαριασμου ονλαιν

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gponiris είπε

ειχα βγαλει φωτό το ρολοι και τοση ηταν η διαφορα.απλα βαλανε πλασματικη.

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι δεν στειλανε καποιον να δει τη μετρηση με την αλλαγη του προγραμματος,ωστε να πληρωθουν ακριβως αυτα που καηκαν και οχι πλασματικα.εγω τους εστειλα και φωτο απο το ρολοι να φανταστεις στις 22δεκ δηλαδη συν 4μερες μετα την εκδοση του τελευταιου εναντι λογαριασμου ονλαιν

Ρε φιλε, έναντι δεν είναι ο λογαριασμός ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...