Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, koukou83 είπε

2) Οι τιμές δεν πρόκειται να αλλάξουν τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον  

Υ.γ Τελικά δεν πήγα τζάμπα στο κατάστημα καθώς έκανα αλλαγή παρόχου και στο αέριο στο πρόγραμμα GasControl 😎

...παίζει όμως, αν δεν αλλάξουν τις τιμές (κιλοβατώρας) να ανεβάσουν κα'να πάγιο, ή "έστω" ν' αλλάξουν είτε την διάρκεια σύμβασης (να την κάνουν 24μηνη όπως οι περισσότεροι άλλοι), ή/και ν' αλλάξουν την ρήτρα αποχώρησης (τιμές ή/και βαθμονόμηση χρέωσης)...

Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά έχει πάρει το μάτι μου οι εδώ μέσα μύστες να λένε "όχι ρεύμα ΚΑΙ αέριο" στον ίδιο πάροχο (εκτός κι αν έπιασα κάτι λάθος). Έχε το κι αυτό υπ' όψιν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2021 στις 1:51 ΜΜ, Bigis είπε

παιδιά κάτι που δεν έχω καταλάβει με την ρήτρα αναπροσαρμογής. 

όλες οι εταιρίες έχουν αυτή την ρήτρα ? εκτός της ΔΕΗ ?

ή και η ΔΕΗ έχει κανονικά σας τις άλλες εταιρίες?

Επίσης πως υπολογίζεται αυτή η ρήτρα ?

Όλες οι εταιρείες εχουν ρήτρα κ η ΔΕΗ, είναι υποχρεωτική από την ΡΑΕ κ σύμφωνα με ΦΕΚ της κυβέρνησης. Η ρήτρα αναπροσαρμογής έχει να κάνει με το κόστος παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας κ δεν μπορεί να υπολογιστεί όπως φαντάζεσαι. Το κόστος επηρεάζεται από το φυσικό αέριο κ το πετρέλαιο. Όσο ανεβαίνουν αυτά ανεβαίνει κ το κόστος, αφού το μίγμα αποτελείται από 60% φυσικό αέριο κ 40% από πετρέλαιο κ λιγνιτη. Η ρήτρα δν μπορει  να υπολογιστεί από εμάς γτ πέραν του μίγματος υπάρχουν κ άλλοι παράγοντες που το επηρεάζουν, όπως επίσης κ το ότι πλέον είναι χρηματιστήριο ..αφού όλα γίνονται (αγορά από τους παρόχους κ την ΔΕΗ) στο χρηματιστήριο ενέργειας Ελλάδος εδώ κ ένα χρονο..αυτό σημαίνει ότι η το κόστος μιας κ είναι χρηματιστήριο, αλλάζει κάθε δεκαπέντε λεπτά...

Επεξ/σία από samcro_labros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους και Χρόνια πολλά
Ήθελα να ενημερώσω όλους σχετικά με τις καταγγελίες στο My RAE, μίλησα επιτέλους με τον κατάλληλο άνθρωπο, έχουμε δικαίωμα να ανεβάσουμε στοιχεία, ( κόκκινο κουμπί ) 3 φορές ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ( Το κόκκινο κουμπί γράφει "Απόρριψη απάντησης και αποστολή νέου σχολίου", μετά την τρίτη το κουμπί γράφει "Απόρριψη απάντησης και κλείσιμο αιτήματος". Σε αυτήν την περίπτωση πατάμε το κόκκινο και ανοίγουμε καινούργιο αίτημα και γράφουμε στην αρχή, Σε συνέχεια του αιτήματος μου με αριθμό ΧΧΧΧ ήθελα να προσθέσω τα κάτωθι κτλ, αυτό αναγράφετε και στο κουμπί μόλις τα πατήσετε.
Αυτά για να ενημερωθούν και οι ενδιαφερόμενοι. 

Spoiler

screenshot.png

Επεξ/σία από leotzian
  • Like 3
  • Thanks 1

Καλησπερα σας και καλες εορτες σε ολους με υγεια. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα μιας και στο ebill με το myhome enter μου ελεγε ενεργος απο 24/11 με τις παλιες kw και σημερα που μπηκα ελεγε ενεργος απο 22/12. Εχει συμβει σε καποιον αλλον; Οι τιμες θα παραμεινουν οπως ειχα κανει το αρχικο συμβολαιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nikvour είπε

Καλησπερα σας και καλες εορτες σε ολους με υγεια. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα μιας και στο ebill με το myhome enter μου ελεγε ενεργος απο 24/11 με τις παλιες kw και σημερα που μπηκα ελεγε ενεργος απο 22/12. Εχει συμβει σε καποιον αλλον; Οι τιμες θα παραμεινουν οπως ειχα κανει το αρχικο συμβολαιο;

Μήπως έκανες κάποια αλλαγή/διακοπή στην πάγια πληρωμή από την κάρτα και σε γύρισε σε Γ1 για ένα διάστημα;

Επεξ/σία από skritikos

Μόλις τώρα, skritikos είπε

Μήπως έκανες κάποια αλλαγή με την πάγια πληρωμή από την κάρτα και σε γύρισε σε Γ1 για ένα διάστημα;

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Δεν εκανα καμια αλλαγη ηταν απο την αρχη επιλεγμενο το myhome enter+ απο της 24/11 που εκανα το συμβολαιο σε καταστημα. Μαλλον θα μετρησε τωρα η ΔΕΔΔΗΕ και με αλλαξε απο ενεργο 24/11 σε 21/12... Επηρεαζει το ποτε θα ερθει η ΔΕΔΔΗΕ να μετρησει το ρολοι για να μου αλλαξουν την ημερομηνια ενεργοποιησης; Μου φαινεται λιγο περιεργο ενω ημουν ενεργος απο πριν...

41 λεπτά πριν, Nikvour είπε

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Δεν εκανα καμια αλλαγη ηταν απο την αρχη επιλεγμενο το myhome enter+ απο της 24/11 που εκανα το συμβολαιο σε καταστημα. Μαλλον θα μετρησε τωρα η ΔΕΔΔΗΕ και με αλλαξε απο ενεργο 24/11 σε 21/12... Επηρεαζει το ποτε θα ερθει η ΔΕΔΔΗΕ να μετρησει το ρολοι για να μου αλλαξουν την ημερομηνια ενεργοποιησης; Μου φαινεται λιγο περιεργο ενω ημουν ενεργος απο πριν...

Καλημέρα.. Συνήθως η οποιαδήποτε αλλαγή γινεται όταν θα έρθει να κάνει την τελευταία  καταμέτρηση ο Δεδδηε για την αλλαγή παροχου.. 

1 ώρα πριν, Nikvour είπε

Όχι αν ήσουν ήδη ενεργός είχε γίνει η μέτρηση. Για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να έχεις και την καταγραφή του call center;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Aν και ακόμα στην καρτέλα των επιλογών δείχνει αλλά αντί άλλων αντί των αρχικών, σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός με ενδείξεις που έδωσα εγώ. Είμαι με τις παλιές τιμές για όλη την περίοδο (δεν διαχωρίζει περίοδο με Γ1Ν) και μου πέρασε και την έκπτωση των 30 € !!

Ευχαριστώ όλους όσους με συμβούλεψαν και για τον χρόνο που διέθεσαν για το ζήτημά μου.

LOGARIASMOS.jpg

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1

Τελικά έχει καταλάβει κανείς εάν με ΚΟΤ, μπορείς να μπεις στο my home online χωρίς να χαθεί η έκπτωση ΚΟΤ;

Στο τσατ της ΔΕΗ λέει πως μπορείς να τα συνδυάσεις κανονικά...

image.png.c291f35ff65e37a72369e1842fcef410.png

Καλησπέρα και καλές γιορτές!

Μόλις μου ενεργοποιήθηκε το Enter, σκέφτομαι να μεταβώ στο Online και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις αν γίνεται.

To 2λεπτο της κρατικής επιδότησης ισχύει και στο Online, σωστά?

Πέρα απ'την ενεργοποίηση του Μηνιαίου Λογαριασμού, για την ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής τι χρειάζεται να προσέξω για να μην υπάρχουν εκπλήξεις?

Το κάνω μέσω του e-bill στο πεδίο "πάγια Εντολή πληρωμής με χρήση Κάρτας" και τέλος ή χρειάζεται να το κάνω και μέσω τoυ e-banking της τράπεζας?

Ευχαριστώ!

3 ώρες πριν, koukou83 είπε

Τελικά όμως δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την διαδικασία στο κατάστημα για το Γ1 γιατί με ενημέρωσε πως θα κολλήσει το σύστημα (εδώ γελάμε) επειδή έχω ξεκινήσει τη διαδικασία ηλεκτρονικά μέσω e-contract.

πέτυχες υπάλληλο δυστυχώς

3 ώρες πριν, leotzian είπε

Γεια σε όλους και Χρόνια πολλά
Ήθελα να ενημερώσω όλους σχετικά με τις καταγγελίες στο My RAE, μίλησα επιτέλους με τον κατάλληλο άνθρωπο, έχουμε δικαίωμα να ανεβάσουμε στοιχεία, ( κόκκινο κουμπί ) 3 φορές ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ( Το κόκκινο κουμπί γράφει "Απόρριψη απάντησης και αποστολή νέου σχολίου", μετά την τρίτη το κουμπί γράφει "Απόρριψη απάντησης και κλείσιμο αιτήματος". Σε αυτήν την περίπτωση πατάμε το κόκκινο και ανοίγουμε καινούργιο αίτημα και γράφουμε στην αρχή, Σε συνέχεια του αιτήματος μου με αριθμό ΧΧΧΧ ήθελα να προσθέσω τα κάτωθι κτλ, αυτό αναγράφετε και στο κουμπί μόλις τα πατήσετε.
Αυτά για να ενημερωθούν και οι ενδιαφερόμενοι. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

screenshot.png

μήπως ρώτησες και πότε και πως επεμβαίνει η ΡΑΕ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

πέτυχες υπάλληλο δυστυχώς

μήπως ρώτησες και πότε και πως επεμβαίνει η ΡΑΕ ?

Αυτό ξέχασα να το ρωτήσω μου είπε όμως οτι ελέγχονται επισταμένως τα κλεισμένα αιτήματα χωρίς συμφωνία σαν την δική μου περίπτωση μετά από 3 απαντήσεις δικές μας.

Αν επικοινωνήσω πάντως για οτιδήποτε θα το ρωτήσω.

Επεξ/σία από leotzian
  • Like 2

Είχα κάνει αίτηση και εγω μέσω e-contract για να πάω στο Myhome online από nrg και επειδή φοβήθηκα μη δεν προλάβω ημερομηνίες,τιμές κλπ έκλεισα ραντεβού και πήγα σήμερα σε κατάστημα της ΔΕΗ !

Δεν ανέφερα ότι είχα κάνει αίτηση μέσω e-contract για το Online και μπήκα στο My Enter Ν (έχουμε και νυχτερινό,τριφασικό) ,υπεγράφησαν τα συμβόλαια κλπ και μου είπε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχω μεταφερθεί (είπε ο κυριούλης της ΔΕΗ) οπότε μένει να το δούμε αυτό.

Μου είπε επίσης και τα παρακάτω :

Οτι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ΚΟΤ σε αυτό το πρόγραμμα (το έχω ήδη ενεργοποιημένο στην NRG) 

Οτι το παλιό ebill που είχα δεν θα δουλέψει και να ανοίξω καινούργιο !!! Εντωμεταξύ το ebill δείχνει να δουλεύει κανονικότατα ,απλά δεν έδειχνε κάποιο ακίνητο μέσα .

Γενικά μου είπε αν ήθελα ΚΟΤ να κρατήσω Γ1Ν και εφόσον έχω χαμηλές καταναλώσεις να μείνω εκεί και κάτι τέτοια !

Η αίτηση προχώρησε κανονικότατα ,δεν μου ανέφερε τίποτα αν είδε άλλη αίτηση στο σύστημα...

Εδωσα και τις μετρήσεις με την αίτηση και όλα καλά...

Πάντως προσπαθούσε πολύ να με αποτρέψει από να μπώ σε κάποιο από αυτά τα προγράμματα ,αν και στο τέλος μου είπε βέβαια ότι οι τιμές αναμένονται να ανέβουν κι άλλο αργότερα !

Τέλοσπαντων ,αυτά προς το παρόν ,θα αναμένω και εγω την ενεργοποίηση κι αν ισχύει όντως ότι το MyOnline θα παραταθεί έως τις 31/1 τότε θα αλλάξω μέσω του ebill ..

Είδομεν ..

και από του χρόνου πάλι βλέπουμε που θα ήμαστε και τι θα ψάχνουμε ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...