Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Που το ξερεις?

Για τι ημερομηνιες μιλαμε?

Δωσε ενα ενα παραδειγμα γιατι αν εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους οι ημερομηνιες στο ebill και στον ΔΕΔΔΗΕ τοτε δεν καταλαβαινω πως θα βγει σωστος λογαριασμος.

Δινεις την ένδειξη σε μια χρονική στιγμή που σου ζητα είτε το self metering είτε ο δεδδηε.

Το πολύ πολύ να μη ληφθεί υπόψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα. Σε εσάς κάθε πότε σας ζητάει να δώσετε μέτρηση το self metering; Εγώ είχα δώσει 20 Οκτωβρίου με το συμβόλαιο και τώρα μου λέει να ξανα δώσω απο 17 Ιανουαρίου.

Χρόνια Πολλά σε όλους

Χρόνια Καλά

Έκανα Homeonline σε ένα εξοχικό που έχουμε και ήρθε ο πρώτος λογαριασμός (είχε και 3-4  μέρες Γ1), μπήκε και το δώρο των 30 ευρω με αποτέλεσμα να είναι.... -25 ευρω (υπόλοιπο προς συμψηφισμό γραφει)

Το πρόβλημα τώρα... από Σεπτέμβρη μέχρι και Μάη δεν μένει κανένας και ο μηνιαίος λογαριασμός με όλες τις χρεώσεις (μεταφορά, δήμος κλπ) και με το πάγιο του  Homeonline  θα είναι κάτι λιγότερο απ 5 ευρώ  που σημαίνει ότι γαι αλλους 5 μήνες δεν θα τραβήξει λεφτά από την κάρτα.
Τι θα γίνει που παρότι έχω δηλώσει κάρτα  δεν θα τραβάει λεφτά?

13 λεπτά πριν, teot είπε

Χρόνια Πολλά σε όλους

Χρόνια Καλά

Έκανα Homeonline σε ένα εξοχικό που έχουμε και ήρθε ο πρώτος λογαριασμός (είχε και 3-4  μέρες Γ1), μπήκε και το δώρο των 30 ευρω με αποτέλεσμα να είναι.... -25 ευρω (υπόλοιπο προς συμψηφισμό γραφει)

Το πρόβλημα τώρα... από Σεπτέμβρη μέχρι και Μάη δεν μένει κανένας και ο μηνιαίος λογαριασμός με όλες τις χρεώσεις (μεταφορά, δήμος κλπ) και με το πάγιο του  Homeonline  θα είναι κάτι λιγότερο απ 5 ευρώ  που σημαίνει ότι γαι αλλους 5 μήνες δεν θα τραβήξει λεφτά από την κάρτα.

Από απαντήσεις άλλων μελών , δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πάντως δεν νομίζω 30 ευρώ να σου φτάσουν για τις χρεώσεις από Δήμο κτλ. για τόσους μήνες που λες.

24 λεπτά πριν, teot είπε

Χρόνια Πολλά σε όλους

Χρόνια Καλά

Δεν μπορεί ο λογαριασμός να μην είναι στα 10€ ακόμα και με 0 κατανάλωση.

Ποσα τετραγωνικά είναι το σπίτι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Δεν μπορεί ο λογαριασμός να μην είναι στα 10€ ακόμα και με 0 κατανάλωση.

Ποσα τετραγωνικά είναι το σπίτι ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/page/522/?tab=comments#comment-58995160

1 ώρα πριν, tomtsir είπε

Από απαντήσεις άλλων μελών , δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πάντως δεν νομίζω 30 ευρώ να σου φτάσουν για τις χρεώσεις από Δήμο κτλ. για τόσους μήνες που λες.

5 ευρώ ήταν ο λογαριασμός που ήρθε.... και είχε και λίγο απο την ελάχιστη χρέωση που είχε ο Γ1

Επεξ/σία από teot

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coyote2 είπε

Τι συζητάμε τώρα, πώς θα ξοδεύουν 25 ευρώ που δεν έχεις πληρώσει

Οχι ... μηπως με ακυρώσουν to Homeonline επειδή σε τρεις συνεχόμενους  λογαριασμούς δεν θα πάρει λεφτα απο την κάρτα

16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είδες !!!

10€ είναι ΜΟΝΟ Δημοτικα τέλη και ΕΡΤ.

3.52 ειναι ο δήμος.....

6,73  ήταν στον δίμηνο του Γ1...  προ του  homeonline.... 

ΕΡΤ δεν έχει ..... (καταναλωση ρευματος <10 ευρω)

Επεξ/σία από teot

18 λεπτά πριν, teot είπε

3.52 ειναι ο δήμος.....

6,73  ήταν στον δίμηνο του Γ1...  προ του  homeonline.... 

ΕΡΤ δεν έχει ..... (καταναλωση ρευματος <10 ευρω)

Έχεις δίκιο !!!!!

Άρα, μόνο δημοτικά τέλη.

5-6€ θα βγει !

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχεις δίκιο !!!!!

Άρα, μόνο δημοτικά τέλη.

5-6€ θα βγει !

Βασει του λογαριασμου που ηρθε θα ειναι...

0,50 Παγιο +  0,48 Ρυθμιζομενες χεώσεις +  περιπου 3,50 Δημοτικά τέλη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2021 στις 9:51 ΜΜ, alexpaok14 είπε

Μια ερώτηση. Εκανα αίτηση για my home online 21/12 για αλλαγή παροχου από Ζενίθ. Ωστόσο απ ότι κατάλαβα αυτοί δεν θα το ελέγξουν ποτε. Εννοώ θα κάνουν τουλάχιστον 3 βδομάδες να το δουν και αν. Εγώ όμως θέλω τα 30 ευρώ έκπτωση μέχρι τις 31/12 που δίνουν. Ωστόσο πως γίνεται η διαδικασία;μόλις το βλέπουν στέλνουν συμβόλαιο σπίτι και το υπογράφεις;  Μετράει εκείνη η ημερομηνία; Γιατί αν είναι έτσι παει τα έχασα τα 30 ευρώ. Σίγουρα θα έρθει μετά τις 1/1.. Επίσης φοβάμαι μην ξανά αλλάξει η τιμή προς τα πανω για δεύτερη φορά. Αν κλείσω ραντεβου για τις 27 και ακυρώσω την παλια αίτηση ώστε να πάω να κάνω my home enter (δεν έχει 30 ευρώ έκπτωση) ή να κάνω Γ1 και κατευθείαν μέσα από e bill να πατησω μετατροπή για home online (για τα 30 ευρώ). Αν κλείσω ραντεβου και υπογράψω εκείνη την στιγμή θα μου ενεργοποιηθεί το e bill αμέσως; Για την ακρίβεια έχω e bill αλλά σε άλλο ακίνητο. Μετά την αίτηση στο 2ο δεν φαίνεται πουθενα στο e bill. Φαίνεται μόνο ένα το ένα ακίνητο. Αν παω απο την ΔΕΗ θα φανει το 2ο? Ξέρει κανένας; Θα μπορέσω να το αλλάξω κατευθείαν σε home online και να μου γίνει μετατροπεί σε πολυ 2 μέρες (και έτσι να παρω και home online και 30ευρω εκπτωση). Όποιος γνωρίζει θα είναι πολυτιμη η βοήθεια του. 

...κατ' αρχάς να υποθέσω πως στην Ζενίθ είσαι σε κυμαινόμενο και γι' αυτό θες να φύγεις, άρα εγώ θα σου έλεγα να επικεντρώσεις ακριβώς σε αυτό : στο να γλυτώσεις τα καζίκια της "ρήτρας" ενός κυμαινόμενου. Καλά και τα 30, δεν λέω, αλλά όταν υπάρχουν στενά χρονικά περιθώρια ΜΗΝ τα βάζεις σε "πολύπλοκη" εξίσωση το αποτέλεσμα της οποίας θα καθορίσει την απόφαση του που θα πας.

Κατά τ' άλλα, ΕΓΩ (αλλά "ποιος είμαι εγώ" - σε κάθε περίπτωση όχι ΕΣΥ πάντως) θα προτιμούσα την διαδικασία -> κατάστημα ΔΕΗ -> υπογραφή για Έντερ / τέλος. Την αντιλαμβάνομαι ως πιο σιγουράκι, χωρίς τις παραμέτρους του μαλακισμένου του ebill που (απ' ό,τι φαίνεται εδώ μέσα), κάνει ενίοτε ό,τι του καβλώσει, Ή ΕΣΤΩ προϋποθέτει τα πράγματα να γίνουν με συγκεκριμένη σειρά και συνήθως κάποια πατάτα κάνει ο χρήστης και την πατάει). Διαφορές ("χρηματικές") μεταξύ Ονλάιν κι Έντερ υπάρχουν, αλλά θα τις έλεγα αμελητέες, αν πεις να τις συγκρίνεις με την "σταθερότητα" που,,,εμπνέει το 2ο. Άρα την επιλογή "πάω ΔΕΗ, ζητάω μετάβαση σε Γ1 από Ζενίθ και με το που θα φανεί το ακίνητο στο ebill ενεργοποιώ το Ονλάιν", ΕΓΩ, δεν θα την "ρίσκαρα", όχι διακινδυνεύοντας να χάσω τις τρέχουσες τιμές και όρους του Έντερ (0,18-0,02 με την  κρατική επιδότηση / 12 μήνες σύμβαση / 60€ πρόωρη αποχώρηση).

...τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν θα "μπλέξεις", αν πας ΔΕΗ για Έντερ, διότι ναι μεν "μετράει η υπογραφή", αλλά,,,,η συστηματάρα της ΔΕΗ εξ' αρχής θα θεωρήσει ότι μετράει η μετράει η "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ", πράγμα που σημαίνει ότι μετά το 1ο 10ήμερο του Γενάρη (πιο νωρίς, εν μέσω "γιορτών", ΔΕΝ νομίζω) κάποια στιγμή θα ειδοποιηθείς (θα τσεκάρεις καθημερινά ΚΑΙ το ρημαδοebill) ότι ενεργοποιήθηκες, κατά πάσα πιθανότητα με το καθεστώς που θα ισχύει μετά την 1/1/22. Και τότε θα πρέπει,,,"απλά" να συμπληρώσεις φόρμα παραπόνου που έχει στο σάιτ της η ΔΕΗάρα για να σε βάλουν "με τις σωστές τιμές και όρους που είχες υπογράψει από τις 27/12". Κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνουν (έτσι έχει δείξει να γίνεται εδώ μέσα, τουλάχιστον με την ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ του κόσμου) αλλά μέχρι να ξεμπερδέψεις με όλα αυτά θα σ' έχει ούτως ή άλλως φάει το άγχος...(συνεπώς, όπως είπα "άσε τα 30" κατά μέρος, θα έχεις άλλα σοβαρότερα να σε απασχολούν. ΔΕΝ γίνεται να πηγαίνεις "για όλα",,,γιατί ενδέχεται να καταλήξεις και με το "τίποτα").

Στο τρέχον ebill account σου, λογικά θα εμφανιστεί από την επομένη η νέα σύνδεση (κι ας μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα), αλλά επειδή γενικά παίζουν μαλακιούλες όπως είπαμε με υατήν την ρημαδοεφαρμογή, ΜΗΝ επαφίεσαι σε αυτό (μπορεί πχ "στα καλά καθούμενα" να σου ζητήσει επικαιροποίηση κάποιοων στοιχείων σου που να σημαίνουν κατάθεση δικαιολογητικών, όπως πχ ταυτότητα. Γι' αυτό, προκειμένου να τα χάσεις ΟΛΑ, ΜΗΝ μπλέκεις,,,,,,,λέω εγώ). Πάνε κατάστημα (ραντεβού από την σχετική φόρμα στο σάιτ τους) και μην ξεχάσεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid - τελεσμένο στην χειρότερη από την προηγούμενη μέρα - κατεβασμένο από το gov.gr κτλ) για Έντερ και σταύρωσε και τα δάχτυλα.

Τέλος αν τυχόν δεν θέλεις ούτε σε αυτή την διαδικασία (με το άγχος του αν σε βάλουν στις τρέχουσες τιμές/όρους) να μπεις, σκέψου και την περίπτωση παραμονής στη Ζενίθ, στο δικό της σταθερό : 12€/μήνα είναι "μόλις" η διαφορά με ΔΕΗ Έντερ...(από την άλλη βέβαια, σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης, και είναι ΚΑΙ αυτή μια παράμετρος να σκεφτείς, αν πέσουν σε κάποια φάση οι τιμές της χοντρικής και θες να ξαναπάς σε κυμαινόμενο...).Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι παν' απ' όλα να γλυτώσεις την "ρήτρα", και όχι τόσο ο πάροχος ή τα όποια "δωράκια". Κάτι τέτοια τα κοιτάς μόνο σε περιπτωση που ΥΠΑΡΧΟΥΝ χρονικά περιθώρια για να κάνει κανείς την καλύτερη δυνατή επιλογή"...

Σούμα :  α) ιδανικά και με "ρίσκο", ΔΕΗ Έντερ, β) "συντηρητικά και χαλαρά", σταθερό Ζενίθ.

Επιλογή, δική σου... 

Επεξ/σία από washcloud
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2021 στις 5:07 ΠΜ, Eatos είπε

(ΕΝΑΝΤΙ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Και η ερώτησή μου είναι, ποιά θα ήταν η χρέωση για την ίδια ακριβώς κατανάλωση στο πρόγραμμα ΔΕΗ MyHome Enter με τις τρέχουσες τιμές που βλέπω στη σελίδα τους; (0,18€ για ημέρας και 0,13€ για νύχτας, πάγιο 3€)

Προφανώς το σύνολο της χρέωσης θα ήταν στα 231€ αλλά ποιές άλλες διαφορές θα είχαμε στο λογαριασμό;

Βλέπω στη σελίδα της ΔΕΗ ότι δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αυτό σημαίνει ότι τα 324€ που πληρώνεις στη watt+volt δε θα υπήρχαν καν; (μου φαίνεται εξωπραγματικό βέβαια γι' αυτό και είπα να σας ρωτήσω).

Και επίσης, με τις υπόλοιπες χρεώσεις που βλέπω στο λογαριασμό (ρυθμιζόμενες χρεώσεις, τέλη και φόροι) τι γίνεται; Αλλάζουν από πάροχο σε πάροχο ή παραμένουν οι ίδιες και στη ΔΕΗ;

...παίζει ρόλο, υπό την έννοια ότι ο επόμενος που θα είναι εκκαθαριστικός και λογικά εντός χρονικού διαστήματος όπου η τιμή χονδρικής ήταν ακόμη υψηλότερη, θα είναι "φωτιά". (...ΔΕΝ μας έβαλες όλο τον λογαριασμό για να δούμε και περίοδο κατανάλωσης - γράψε την έστω : τάδε του μήνα του τάδε μήνα έως δείνα κτλ). Και με,,,,9μελή οικογένεια (...?!), υποθέτω πως οι καταναλώσεις ανά 4μηνο θα είναι μάλλον πολύ μεγάλες....Ίσως και πάνω από 3-4 χιλιάδες κιλοβατώρες....; Του έναντι, είναι "εικονικές" άλλωστε.

Όσο για τη χρέωση στο Έντερ της ΔΕΗ : δεν θα είχες άλλες "διαφορές". Ρυθμιζόμενες και άλλα τέλη είναι τα ίδια σε όλους - δεν έχουν τεσπα να κάνουν με τον πάροχο, αλλά με την κατανάλωση σε kWh (=όσο περισσότερη, τόσο χειρότερα. Από τις 1.600kWh και πάνω/4μηνο, κάποιες, όπως οι "Υπηρεσίες Κοινωνικής Ωφελείας", τιμολογούνται με συντελεστές "εξωπραγματικούς". ΕΥΤΥΧΩΣ όχι όλες μαζί, αλλά οι πάνω από την κλίμακα του 1.600 και κυρίως του 2.000 είναι φαρμάκι). Άρα κίνηση πρώτη, μείωση καταναλώσεων στο ελάχιστο δυνατό, τουλάχιστον μέχρι να περάσει η μπόρα με τις τιμές χονδρικής στο θεό (που πρακτικά σημαίνει "τον χειμώνα που διανύουμε ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ"). Κίνηση δεύτερη, δεν βλέπω χρεώσεις κοινωνικού τιμολογίου (ΚΟΤ) - μήπως ο χρήστης της παροχής στο όνομα του οποίου είναι, το δικαιούται; Είναι σημαντική έκπτωση επί της kWh : 0,045. Kι αν είναι σε αλλουνού τ' όνομα, να δει αν υπάρχει περίπτωση να περάσει στο δικό του (αφού τσεκάρει τα εισοδηματικά του κριτήρια για να δει αν διακαιούται ΚΟΤ). Δοθέντος βέβαια ότι δεν θα ξεπερνιούνται οι 2.000 ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ kWh/4μηνο (ευτυχώς υπάρχει νυχτερινός μετρητής βλέπω).

Όχι, δεν είναι "εξωπραγματικό". Μην ξεχνάς πως στα σταθερά προγράμματα είναι ήδη ακριβότερη κατά 300% (το λιγότερο) η KWh : από 0,06 στα 0,18 - άρα από τα 63€ "για το ηλεκτρικό ραύμα" (που θα πλήρωνες μέχρι την άνοιξη που πέρασε για έναν τέτοιο λογαριασμό, καθώς οι αυξήσεις στις τιμές από τότε ξεκίνησαν να ξεφεύγουν), πας στα ΕΣΤΩ 231 (που υπολόγισες), αντί φυσικά για την χείριστη περίπτωση των 324. 170 επιπλέον δηλαδή, ούτως ή άλλως, που δεν "εξαφανίζονται".

Για την ακρίβεια εν τω μεταξύ, στα σταθερά (όλων) υπάρχει (ακόμα - από 1/1 δεν ξέρουμε τί θα γίνει) κρατική επιδότηση 0,02/kWh (για τις πρώτες 300kWh κάθε MHNA). Άρα αν συνεχίσει (και δεν κοπεί ή δεν μπούνε εισοδηματικά κριτήρια που θα πετάξουν έξω πολλούς), το "0,180" υπολόγιζέ το ως "0,16". Παρεμπιπτόντως, η W&V έχει πιστώσει την επιδότηση των κυμαινόμενων (που είναι σαφώς μαγαλύτερη των σταθερών) στον συγκεκριμένο λογαριασμό, ως "0,03/kWh", πράγμα μάλλον λάθος, καθώς 0,03 ήταν μόνο για τον Σεπτέμβριο (κι εδώ κολλάει πάλι εκείνο που είπα ότι λείπει το κομμάτι της χρονικής περιόδου για το οποίο έγινε η τιμολόγηση). Αν αφορά και μήνα Οκτώβρη ο έναντι αυτός, τότε οι μέρες του Οκτώβρη θα έπρεπε να πολλαπλασιαστούν με 0,06, του Νοέμβρη με 0,13 και του Δεκέμβρη με 0,165. Με άλλα λόγια, κατά πάσα πιθανότητα χρωστά λεφτά από την κρατική επιδότηση, η W&V, στον δικαιούχο της παροχής. Ίσως τα βάλει στον επόμενο/στην εκκαθάριση, αλλά έχει το υπ' όψη (σε φίλο μου που του ήρθε εκκαθαριστικός προ 10ημέρου, η κερα-Βατβολτ έβαλε την πίστωση του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης με συντελεστή 0,03 για ΟΛΟΥΣ τους προαναφερθέντες μήνες - ήτοι του χρωστάει γύρω στο 40άρι με 50άρι και αυτός με το ζόρι κρατιέται μην πάει και τους τα κάνει λίμπα...).

Τέλος έχε υπ΄ όψη πως "είναι αργά" (όχι για δάκρυα, για δάκρυα δυστυχώς είναι νωρίς, όπως πάει το πράμμα...) για μετάβαση στη ΔΕΗ από άλλο πάροχο : θα καθυστερήσει η διαδικασία, και δεν προλαβαίνεις τις τρέχουσες τιμές και όρους (από 1/1/22 λογικά θα "τσιμπηθούν" κι άλλο), γιατί η ενεργοποίηση θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μετά την πρωτοχρονιά (...για να μην πω κοντά στις απόκριες...). Που σημαίνει μετά θα θέλει ένα τάδε "τρέξιμο" (μια ενασχόληση τεσπα, έστω ιντερνετικά, με mails) ώστε να αποδεχτεί η ΔΕΗ το ορθόν και νόμιμον, το να σε βάλει δηλαδή στο πρόγραμμα με τις προ 1/1/22 τιμές (διότι αρχικά θα δεις ότι σε έβαλε με τις μετά την 1η 1ου '22). Σε κάθε περίπτωση, αν αποφασίσεις ΔΕΗ, απαρέγκλιτα πας (ο δικαιούχος της παροχής τεσπα, ή εσύ με εξουσιοδότησή του) σε κατάστημα ΔΕΗ (με εμβόλιο ή ράπιντ) και όχι αίτηση μέσα από το ίντερνετ για αλλαγή παρόχου (και μακρυά από site τύπου "allazoreuma" κτλ).

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

Στις 25/12/2021 στις 9:51 ΜΜ, alexpaok14 είπε

Εκανα αίτηση για my home online 21/12 για αλλαγή παροχου από Ζενίθ. Ωστόσο απ ότι κατάλαβα αυτοί δεν θα το ελέγξουν ποτέ. 

Εγώ όμως θέλω τα 30 ευρώ έκπτωση μέχρι τις 31/12 που δίνουν.

Επίσης φοβάμαι μην ξανά αλλάξει η τιμή προς τα πανω για δεύτερη φορά.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. 

Απαντώντας στον φίλο παραπάνω παραθέτω τις δικές μου ενέργειες για αλλαγή παρόχου επίσης από Ζενίθ. 

Φοβούμενος και εγώ να μην χάσω τα 30€ έκπτωση μέχρι τις 31/12 όπως αναγράφεται στο site της ΔΕΗ για το Online ξεκίνησα διαδικασίες μέσω e-contract. Αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα. Σε 2ο χρόνο και διαβάζοντας ότι η διαδικασία στο κατάστημα για υπογραφή Γ1 και μετά ενεργοποίηση από το ebill είναι γρηγορότερη έκλεισα ραντεβού παραμονή Χριστουγέννων 24/12. Εκεί η υπάλληλος που ήτανε πολύ εξυπηρετική με ενημέρωσε για τα εξής: 

1) Η έκπτωση 30€ στον 1ο λογαριασμό για νέες αιτήσεις στο Online θα ισχύσει μέχρι τις 30/1/22 όπως ισχύει και για το αέριο και συγκεκριμένα το myHome GasControl. (είδα και το ενδοεταιρικό email ενημέρωσης οπότε είναι διασταυρωμένο 100% αυτό)

2) Οι τιμές δεν πρόκειται να αλλάξουν τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον 

Τελικά όμως δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την διαδικασία στο κατάστημα για το Γ1 γιατί με ενημέρωσε πως θα κολλήσει το σύστημα (εδώ γελάμε) επειδή έχω ξεκινήσει τη διαδικασία ηλεκτρονικά μέσω e-contract. Η αλήθεια είναι πως την Παρασκευή μου ήρθε όντως email όπου ζητούσε τελευταίο λογαριασμό και απόδειξη εξόφλησης από Ζενίθ. Κάποια άλλα δικαιολογητικά δεν έχω στείλει, οπότε περιμένω μέσα στη βδομάδα να μου στείλουν τα συμβόλαια ηλεκτρονικά? 

Η αλήθεια είναι ότι όπως έχουν τα πράγματα και εφόσον δε μπορώ να ακυρώσω την αίτηση μέσω e-contract που έχει προχωρήσει, θα εμπιστευτώ τη διαδικασία και θα σας κρατάω ενήμερους. Δεν έχω θέμα να τους παίρνω κάθε μέρα τηλ στην εξυπηρέτηση όπως και να στέλνω τα σχετικά email για ενημέρωση της πορείας του αιτήματός μου 

Υ.γ Τελικά δεν πήγα τζάμπα στο κατάστημα καθώς έκανα αλλαγή παρόχου και στο αέριο στο πρόγραμμα GasControl 😎

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...