Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Philippe είπε

Ναι, για όλους άχρηστο είναι. Το αντίστοιχο του ΔΕΔΔΗΕ όμως είναι χρήσιμο. Εμένα που δεν μου εμφάνισε ποτέ τη σχετική ενότητα στο ebill, όταν στην αρχή διάβαζα το παρόν θέμα θεωρούσα ότι όλοι αναφέρεστε στο εργαλείο του ΔΕΔΔΗΕ. Έγραφα λοιπόν επανειλημμένα ότι είναι χρήσιμο και έπαιρνα ως απάντηση ότι είναι άχρηστο. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα την παρανόηση.

@dream21 Εσένα φαίνεται ότι έχει μπλοκάρει τελείως το σύστημα, για να σου γράφει ότι έχει ήδη μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ και να μην έχει..

Αυτό με τις διαφορετικές ημερομηνίες είναι αρκετά συνηθισμένο. Φαίνεται ότι ξεκίνησε σε όλους ταυτόχρονα πριν κανένα χρόνο. Συστημικό θα είναι και όχι υπαλλήλου. Όμως τώρα τελευταία είδα ότι αν πας πρόωρα στον ΔΕΔΔΗΕ να καταχωρήσεις σου βγάζει τις ημερομηνίες που δέχεται ενδείξεις. Άραγε τότε θα τις παίρνει;

Καθε 2μηνο δίνω ένδειξη στο δεδδηε και είναι πολύ βολικό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, Philippe είπε

Όμως τώρα τελευταία είδα ότι αν πας πρόωρα στον ΔΕΔΔΗΕ να καταχωρήσεις σου βγάζει τις ημερομηνίες που δέχεται ενδείξεις. Άραγε τότε θα τις παίρνει;

Ειχα κρατησει τις ημ/νιες απο το site του Δεδδηε. Οταν πηγα να καταχωρησω, μαντεψε τι εγινε. Οι ημ/νιες ειχαν αλλαξει και εδειχναν 1,5 μηνα πριν οποτε πλεον ημουν εκπροθεσμος.

Περιμενω να δω τωρα την επομενη καταχωρηση με τη νεα χρονια. Εννοειται οι ημ/νιες στο λογαριασμο της ΔΕΗ δεν συμφωνουν με αυτες του Δεδδηε.

1 λεπτό πριν, eaglos είπε

Ειχα κρατησει τις ημ/νιες απο το site του Δεδδηε. Οταν πηγα να καταχωρησω, μαντεψε τι εγινε. Οι ημ/νιες ειχαν αλλαξει και εδειχναν 1,5 μηνα πριν οποτε πλεον ημουν εκπροθεσμος.

Περιμενω να δω τωρα την επομενη καταχωρηση με τη νεα χρονια. Εννοειται οι ημ/νιες στο λογαριασμο της ΔΕΗ δεν συμφωνουν με αυτες του Δεδδηε.

Κοιτα να δεις.

Τους μόνους η τους ζυγούς μήνες εκδίδεται ο λογαριασμός ?

Ξεκινάς με αυτό.

Οπότε το επόμενο 2μηνο πρέπει να δώσεις ένδειξη αλλά δεν ξέρεις το πότε και είναι λογικό.

Μπαίνεις στον δεδδηε αρχή του μήνα και ΕΚΕΙ γράφει πότε θα δώσεις την ένδειξη.

4 λεπτά πριν, eaglos είπε

Δεν αλλάζουν, εκτός εάν πηγές ΔΕΗ από άλλον πάροχο,και η ημερομηνία που είχες κρατήσει ήταν όταν ήσουν ακόμα στον άλλο πάροχο

11 λεπτά πριν, eaglos είπε

Το ίδιο πάθαινα και εγώ εδώ και κανα χρόνο. Ενώ παλιότερα καταχωρούσα σε ΔΕΔΔΗΕ κάθε δίμηνο και όλα ζάχαρη. Αυτή τη φορά όμως είναι επιτακτικό να μη χαθεί η καταχώρηση γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

To προβλημα εμφανίστηκε ως εξής;

Το ακίνητο ήταν στην ΔΕΗ και στο ebill. Αλλάζω και πάω σε άλλο πάροχο. Μετά τα τελευταία επιστρέφω στην ΔΕΗ και ενεργοποιώ το online. Σε εκείνο το σημείο δεν μου εμφανίζει την τελευταια επιλογή για να εισάγω την μέτρηση. Αντίθετα στο SMS μου λέει να πάρω τηλέφωνο για να δώσω την μέτρηση. Δευτέρα θα πάρω την εξυπηρέτηση για να δω μην τυχόν και βγει κάτι.

6 λεπτά πριν, doll είπε

To προβλημα εμφανίστηκε ως εξής;

Το ακίνητο ήταν στην ΔΕΗ και στο ebill. Αλλάζω και πάω σε άλλο πάροχο. Μετά τα τελευταία επιστρέφω στην ΔΕΗ και ενεργοποιώ το online. Σε εκείνο το σημείο δεν μου εμφανίζει την τελευταια επιλογή για να εισάγω την μέτρηση. Αντίθετα στο SMS μου λέει να πάρω τηλέφωνο για να δώσω την μέτρηση. Δευτέρα θα πάρω την εξυπηρέτηση για να δω μην τυχόν και βγει κάτι.

Ατέλεια του συστήματος και θα διωρθωθει, πιστεύω.

Αν δίνει κανείς μετρήσεις στη ΔΕΗ μέσω του ebill και παράλληλα δίνει και στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (είναι σε άλλες ημερομηνίες), παίζει να γίνει κάποιο μπέρδεμα;

15 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αν δίνει κανείς μετρήσεις στη ΔΕΗ μέσω του ebill και παράλληλα δίνει και στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (είναι σε άλλες ημερομηνίες), παίζει να γίνει κάποιο μπέρδεμα;

ΟΧΙ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση. Εκανα αίτηση για my home online 21/12 για αλλαγή παροχου από Ζενίθ. Ωστόσο απ ότι κατάλαβα αυτοί δεν θα το ελέγξουν ποτε. Εννοώ θα κάνουν τουλάχιστον 3 βδομάδες να το δουν και αν. Εγώ όμως θέλω τα 30 ευρώ έκπτωση μέχρι τις 31/12 που δίνουν. Ωστόσο πως γίνεται η διαδικασία;μόλις το βλέπουν στέλνουν συμβόλαιο σπίτι και το υπογράφεις;  Μετράει εκείνη η ημερομηνία; Γιατί αν είναι έτσι παει τα έχασα τα 30 ευρώ. Σίγουρα θα έρθει μετά τις 1/1.. Επίσης φοβάμαι μην ξανά αλλάξει η τιμή προς τα πανω για δεύτερη φορά. Αν κλείσω ραντεβου για τις 27 και ακυρώσω την παλια αίτηση ώστε να πάω να κάνω my home enter (δεν έχει 30 ευρώ έκπτωση) ή να κάνω Γ1 και κατευθείαν μέσα από e bill να πατησω μετατροπή για home online (για τα 30 ευρώ). Αν κλείσω ραντεβου και υπογράψω εκείνη την στιγμή θα μου ενεργοποιηθεί το e bill αμέσως; Για την ακρίβεια έχω e bill αλλά σε άλλο ακίνητο. Μετά την αίτηση στο 2ο δεν φαίνεται πουθενα στο e bill. Φαίνεται μόνο ένα το ένα ακίνητο. Αν παω απο την ΔΕΗ θα φανει το 2ο? Ξέρει κανένας; Θα μπορέσω να το αλλάξω κατευθείαν σε home online και να μου γίνει μετατροπεί σε πολυ 2 μέρες (και έτσι να παρω και home online και 30ευρω εκπτωση). Όποιος γνωρίζει θα είναι πολυτιμη η βοήθεια του. 

Επεξ/σία από alexpaok14

Καλησπέρα παιδιά, από Νοέμβριο μπήκα στο enter plus και τώρα άνοιξα για να καταχωρήσω μέτρηση. Δεν μου έχει επιλογή όμως για νυχτερινό. Βάζω το ολικό; Γιατί γράφει ένδειξη ημέρας στη σελίδα της ΔΕΗ 

3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ.

Που το ξερεις?

4 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Για τι ημερομηνιες μιλαμε?

Δωσε ενα ενα παραδειγμα γιατι αν εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους οι ημερομηνιες στο ebill και στον ΔΕΔΔΗΕ τοτε δεν καταλαβαινω πως θα βγει σωστος λογαριασμος.

34 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Για τι ημερομηνιες μιλαμε?

Δωσε ενα ενα παραδειγμα γιατι αν εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους οι ημερομηνιες στο ebill και στον ΔΕΔΔΗΕ τοτε δεν καταλαβαινω πως θα βγει σωστος λογαριασμος.

ΔΕΗ ebill έκανα πρώτη καταμέτρηση τώρα την εβομάδα που έτρεχε και επόμενη 18/01/2022 εως 23/01/2022. Στον ΔΕΔΔΗΕ από 13/01/2022 έως 19/01/2022.

9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

ΔΕΗ ebill έκανα πρώτη καταμέτρηση τώρα την εβομάδα που έτρεχε και επόμενη 18/01/2022 εως 23/01/2022. Στον ΔΕΔΔΗΕ από 13/01/2022 έως 19/01/2022.

Οταν ειναι τοσο κοντινες δεν νομιζω να υπαρξει κανενα προβλημα.

Στις 24/12/2021 στις 11:14 ΜΜ, stelios120 είπε

Σε εμένα που έληγε 20 Δεκ. μου τα είχανε δεσμεύσει και σήμερα τα ξημερώματα φάνηκε η πληρωμή.

Ναι τελικα ετσι φανηκε καο σε μενα, δηλαδη μετα απο 4 μερες, οποτε πληρωσα δυο φορες τον ιδιο λογαριασμο 56€, μια με την παγια που δεν το ειχα καταλαβει και μια με την ηλεκτρονικη εξοφληση που μου ειπε ο customer service στο τηλ. 

Εστειλα αιτημα να μου τα αφαιρεσουν στον επομενο ωστε να χρεωσει την διαφορα η παγια εντολη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...