Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα Χριστουγεννα !!!

Θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω Δεη Κοτ Β και προκειμενου να μην πληρωνω ρητρα αναπροσαρμογης

μπορω να συνδιασω το Κοτ Β με το ΔΕΗ Ηοme on line μεχρι 31/12/01 η με το που θα βαλω το Ηome on line

μεσω e- bill θα με πεταξει απο Κοτ?  Εχει μηπως καποιος ΚΟΤ- Β μαζι με Ηοme on line ?

Eυχαριστω !!!

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα κανονικά σελφ μετερινγκ , εμφανίστηκε στον πίνακα και σήμερα που μπήκα να δω μήπως βγήκε λογαριασμός , βγάζει μόνο τον εκκαθαριστικό που είχε μάλλον όταν ενεργοποιήθηκα. Είναι συστημικό θέμα  αυτό ;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Έκανα κανονικά σελφ μετερινγκ , εμφανίστηκε στον πίνακα και σήμερα που μπήκα να δω μήπως βγήκε λογαριασμός , βγάζει μόνο τον εκκαθαριστικό που είχε μάλλον όταν ενεργοποιήθηκα. Είναι συστημικό θέμα  αυτό ;

Έτσι γίνεται,και σε μένα το ίδιο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionmaster03 είπε

Εχει μηπως καποιος ΚΟΤ- Β μαζι με Ηοme on line ?

κανένας με το νέο , με το παλιό γινόταν , το νέο δεν αναφέρει κάτι για ΚΟΤ , θέλει γραπτή απάντηση (πάρε 3 γραπτές απαντήσεις και δες το σκορ 😁 )

Δημοσ.

Καλά χριστούγεννα. Σε πρόγραμμα νέο online μου ήρθε ειδοποίηση για εισαγωγή μέτρησης αλλά στο ebill στη συγκεκριμένη παροχή ΔΕΝ έχει το self metering. Τι γίνεται και πως μπορώ να την ενεργοποιήσω?

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, doll είπε

Καλά χριστούγεννα. Σε πρόγραμμα νέο online μου ήρθε ειδοποίηση για εισαγωγή μέτρησης αλλά στο ebill στη συγκεκριμένη παροχή ΔΕΝ έχει το self metering. Τι γίνεται και πως μπορώ να την ενεργοποιήσω?

Κατι κάνεις λάθος.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, doll είπε

δηλαδή?

Αυτο εμφανίζεται σε όλες τις παροχές, άσχετα αν είναι σε προγράμμα η όχι.

Σε εσένα πως δεν εμφανίζεται ?

Δημοσ.

Ούτε σε μένα, στο ένα από τα σπίτια, για το οποίο πάντως είχα ενεργοποιημένο το ebill εδώ και χρόνια. Μήπως τους παλιούς μας έχουν κουμπωμένους σε παλιότερο version της πλατφόρμας;

Και γιατί να μην δώσει κανείς τις μετρήσεις από το site του ΔΕΔΔΗΕ; Σας το έχει υποχρεωτικό να χρησιμοποιείτε το self-metering του ebill όσοι είστε στο online; Από ΔΕΔΔΗΕ εκδίδεται και εκκαθαριστικός λογαριασμός, σαν να είχε περάσει υπάλληλος να μετρήσει.

Αυτό που πρόσεξα (εδώ και κανένα χρόνο) είναι ότι άλλες ημερομηνίες καταχώρησης γράφει πάνω ο λογαριασμός και άλλες επιτρέπει το site του ΔΕΔΔΗΕ. Σε εμένα μόνο η πρώτη μέρα είναι κοινή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Philippe είπε

Ούτε σε μένα, στο ένα από τα σπίτια, για το οποίο πάντως είχα ενεργοποιημένο το ebill εδώ και χρόνια. Μήπως τους παλιούς μας έχουν κουμπωμένους σε παλιότερο version της πλατφόρμας;

Και γιατί να μην δώσει κανείς τις μετρήσεις από το site του ΔΕΔΔΗΕ; Σας το έχει υποχρεωτικό να χρησιμοποιείτε το self-metering του ebill όσοι είστε στο online; Από ΔΕΔΔΗΕ εκδίδεται και εκκαθαριστικός λογαριασμός, σαν να είχε περάσει υπάλληλος να μετρήσει.

Αυτό που πρόσεξα (εδώ και κανένα χρόνο) είναι ότι άλλες ημερομηνίες καταχώρησης γράφει πάνω ο λογαριασμός και άλλες επιτρέπει το site του ΔΕΔΔΗΕ. Σε εμένα μόνο η πρώτη μέρα είναι κοινή.

Εγω δεν μπορεσα να περασω ποτε self-metering μιας και οποτε πηγα στις ημερομηνιες που δινει μου λεει το συστημα συνεχεια " η τιμη που δινω και στης ημερησιες και στις νυχτερινες ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που εχει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ" 

Μετα προσπαθησα μεσω ΔΕΔΔΗΕ απο το σαιτ τους και εκει μου βγαζει αλλο μηνυμα δεν θυμαμαι ακριβως και μου λεει να επικοινωνησω με τον παροχο μου δηλαδη την ΔΕΗ.

Το προγραμμα μου ειναι myhone enter

Και το σημαντικότερο .. Άλλες ημερομηνίες καταχώρησης στην ΔΕΗ και άλλη στον ΔΕΔΔΗΕ

Στην ΔΕΗ μου λέει καταχώρηση πλέον από 17/1/22 έως 20/1/22 και στον ΔΕΔΔΗΕ  απο 8/4/22 έως 14/4/22

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Philippe είπε

Το self metering είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ άχρηστο.

Βγάζει ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμό και η μόνη χρησιμότητα του είναι ότι δίνοντας ΕΣΥ ένδειξη δεν κινδυνεύεις να σου έρθει ένας υψηλός λογαριασμος.

Μόνο αυτό.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dream21 είπε

Και το σημαντικότερο .. Άλλες ημερομηνίες καταχώρησης στην ΔΕΗ και άλλη στον ΔΕΔΔΗΕ

Στην ΔΕΗ μου λέει καταχώρηση πλέον από 17/1/22 έως 20/1/22 και στον ΔΕΔΔΗΕ  απο 8/4/22 έως 14/4/22

Κοντευω να κλεισω χρονο που παλευω με αυτο. Συμφωνα με το support της ΔΕΗ, καποιος υπαλληλος τα εκανε θαλασσα σε καποια καταχωρηση με αποτελεσμα να περαστουν λαθος ημ/νιες.

Απο τοτε δεν μπορω να καταχωρησω ενδειξεις. Ακομα και το καλοκαιρι οπου πηρα τηλ και τις καταχωρησε χερατα καποιος agent απο το call center, δεν αλλαξε κατι.

Ειναι τραγικο το οτι δεν μπορει να διορθωθει κατι τοσο βασικο το οποιο φαινεται οτι ειναι συστημικο προβλημα.

Δημοσ.

Ναι, για όλους άχρηστο είναι. Το αντίστοιχο του ΔΕΔΔΗΕ όμως είναι χρήσιμο. Εμένα που δεν μου εμφάνισε ποτέ τη σχετική ενότητα στο ebill, όταν στην αρχή διάβαζα το παρόν θέμα θεωρούσα ότι όλοι αναφέρεστε στο εργαλείο του ΔΕΔΔΗΕ. Έγραφα λοιπόν επανειλημμένα ότι είναι χρήσιμο και έπαιρνα ως απάντηση ότι είναι άχρηστο. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα την παρανόηση.

@dream21 Εσένα φαίνεται ότι έχει μπλοκάρει τελείως το σύστημα, για να σου γράφει ότι έχει ήδη μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ και να μην έχει..

Αυτό με τις διαφορετικές ημερομηνίες είναι αρκετά συνηθισμένο. Φαίνεται ότι ξεκίνησε σε όλους ταυτόχρονα πριν κανένα χρόνο. Συστημικό θα είναι και όχι υπαλλήλου. Όμως τώρα τελευταία είδα ότι αν πας πρόωρα στον ΔΕΔΔΗΕ να καταχωρήσεις σου βγάζει τις ημερομηνίες που δέχεται ενδείξεις. Άραγε τότε θα τις παίρνει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eaglos είπε

Κοντευω να κλεισω χρονο που παλευω με αυτο. Συμφωνα με το support της ΔΕΗ, καποιος υπαλληλος τα εκανε θαλασσα σε καποια καταχωρηση με αποτελεσμα να περαστουν λαθος ημ/νιες.

Απο τοτε δεν μπορω να καταχωρησω ενδειξεις. Ακομα και το καλοκαιρι οπου πηρα τηλ και τις καταχωρησε χερατα καποιος agent απο το call center, δεν αλλαξε κατι.

Ειναι τραγικο το οτι δεν μπορει να διορθωθει κατι τοσο βασικο το οποιο φαινεται οτι ειναι συστημικο προβλημα.

Πάντως ειναι τραγικό, μιλάμε για εταιρεία δισεκατομμύριον,κα να μην έχει ebill τις προκοπής,έχετε δει το app στο plsystore;- αυτό και αν είναι για κλάματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...