Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τυχαίνει να είναι κάποιος στο πρόγραμμα online πάνω από 6 μήνες?

Σε τί τιμή πληρώνει πλέον την kwh?

Δεν έκανε αλλαγή η ΔΕΗ στο 6μηνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, desiro είπε

Ειμαι στο ΔΕΗ My Home Online N KOT B......Πραγματικά για όσο κρατησει αυτο το ονειρο να ειναι η kwh 0,031 την ημερα και 0,011 τη νυχτα,,,,αξιζει αληθεια ενα τεραστιο ευχαριστω στα μελη της ομαδος που ασχοληθηκαν για να μας ανοιξουν τα ματια.....1000kwh το 4μηνο σε 80τμ σπιτι κ ο συνολικος λογαριασμος δεν ξεπερναει τα35 ευρω το μηνα (εστω κ για οσο αντεξει).....απεραντη ευγνωμοσυνη παιδια...ευχαριστω!!!!

Κι εγώ σε αυτό έχω μπει, αλλά αυτές οι τιμές πώς προκύπτουν;

• Like 1

και μείον κρατική επιδότηση 0,02€/κιλοβατ

Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Πότε λογίζεται "6μηνο" δηλαδή?

Λήγει σε όλους ταυτόχρονα? 

αρχή εκπροσώπησης

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να μπορώ να διαβάσω όλες τις προηγούμενες συζητήσεις σας και να μη χρειαστεί να σας ρωτάω πράγματα που προφανώς έχετε συζητήσει, αλλά είναι αδύνατον. Προσπαθώ (πολύ αργά δυστυχώς) να αποφασίσω αν έστω τώρα είναι καλύτερο να φύγω από το Γ1Ν της ΔΕΗ προς online ή enter, και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δεδομένου ότι για θέρμανση έχουμε αιρκοντίσιον, πέρυσι φτάσαμε και στις 4000 κιλοβατώρες το βαρύ τετράμηνο. Δυστυχώς δεν πήρα χαμπάρι την προσφορά από τη ΔΕΗ με το enter πριν τις 2/12 (😭) και τώρα η προσφορά που τρέχει μέχρι τις 31/12 έχει πολύ ακριβότερη κιλοβατώρα - αλλά με αστάθμητο παράγοντα τις ρήτρες αφενός και τις επιδοτήσεις από την άλλη, δεν έχω σαφή εικόνα. Καμιά ιδέα;

Μόλις τώρα, marinna είπε

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να μπορώ να διαβάσω όλες τις προηγούμενες συζητήσεις σας και να μη χρειαστεί να σας ρωτάω πράγματα που προφανώς έχετε συζητήσει, αλλά είναι αδύνατον. Προσπαθώ (πολύ αργά δυστυχώς) να αποφασίσω αν έστω τώρα είναι καλύτερο να φύγω από το Γ1Ν της ΔΕΗ προς online ή enter, και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δεδομένου ότι για θέρμανση έχουμε αιρκοντίσιον, πέρυσι φτάσαμε και στις 4000 κιλοβατώρες το βαρύ τετράμηνο. Δυστυχώς δεν πήρα χαμπάρι την προσφορά από τη ΔΕΗ με το enter πριν τις 2/12 (😭) και τώρα η προσφορά που τρέχει μέχρι τις 31/12 έχει πολύ ακριβότερη κιλοβατώρα - αλλά με αστάθμητο παράγοντα τις ρήτρες αφενός και τις επιδοτήσεις από την άλλη, δεν έχω σαφή εικόνα. Καμιά ιδέα;

Αν έχεις αυτό τον καιρό  κατανάλωση 1000 kwh το μήνα, όπως λες, ακόμη και οι νέες τιμές των προγραμμάτων Home είναι απόλυτα συμφέρουσες. Αυτό επειδή η επιδότηση είναι μόνον για τις πρώτες 300 kwh κάθε μήνα. Για τις υπόλοιπες 700,  στο Γ1 θα πληρώσεις για το Δεκέμβριο (και ο Ιανουάριος θα είναι  μάλλον ακριβότερος) ρήτρα 0,23 Ευρώ ανά κιλοβατώρα + 0,08 η χρέωση του Γ1 (μετά την έκπτωση 30%) = 0,31 Ευρώ την κιλοβατώρα, δηλαδή 217 Ευρω + ΦΠΑ= 230 Ευρώ. Στο Enter που είναι και το ελάχιστα πιο ακριβό από τα δυο, θα σου βγει 0,18 η κιλοβατώρα δηλαδή 133 Ευρώ μαζί με το ΦΠΑ. Έχει 100 Ευρώ διαφορά το μήνα σε αυτές τις καταναλώσεις. Κάντο τώρα μην τυχόν και ακριβύνει κι άλλο το Enter  ή το Online μετά την Πρωτοχρονιά. Η ρήτρα όπως είπα τον Ιανουάριο θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και δεν φαίνεται να πέφτει πολύ Φεβρουάριο Μάρτιο (μη σου πω θα ακριβύνει ακόμη περισσότερο).  Μετά βλέπεις, έχοντας όμως γλυτώσεις κάποιες εκατοντάδες Ευρώ.

7 λεπτά πριν, marinna είπε

Καλησπέρα σας

Επίσης, όλα αυτά ισχύουν φυσικά για τις ανταγωνιστικές χρεώσεις. Θα πληρώνεις έτσι κι αλλιώς για τις ρυθμιζόμενες περίπου 0,10 Ευρώ την kwh, αυτό ασχέτως αλλαγής προγράμματος.

• Like 1

Στις 22/12/2021 στις 5:18 ΜΜ, nikos134 είπε

Βγήκε και σε εμένα ο 1ος εκκαθαριστικός λογαριασμός.

image.png.516b5ee50a3d62809607137bdf1d5c2c.png

Υπέγραψα τα χαρτία για την σύμβαση στις 1/11 (αλλαγή παρόχου) και μου έστειλαν μήνυμα στις 8/11 οτι έχει δωθεί εντολή στην ΔΕΔΔΗΕ. 
Για κάποιο λόγο βέβαια το πρόγραμμα home online ενεργοποιήθηκε απο 30/11. Έτυχε σε κανέναν άλλο τίποτα παρόμοιο ;

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν οτι το βλέπουν ενεργό το πρόγραμμα απο τις 30/11 και οτι επόμενος λογαριασμός δεν θα έχει καθόλου ρήτρα και είμαι με το παλιό τιμοκάταλογο, αλλά ακόμα δεν μου έχουν δώσει απάντηση γιατί άργησε να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα. 

image.png.835efbf4e82d71ebc35144636b3cd303.png

Γιατί σε εσένα έχει ρήτρα;

11 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Από Γ1Ν σε MyHome Online:
Η ενεργοποίηση θα γίνει πιο σύντομα αν το κάνω μέσω ebill ή αν πάω σε υποκατάστημα της ΔΕΗ;

Η ενεργοποίηση του MyHome Online γίνεται μόνο Online μέσω ebill :)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...