Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι και κάνε αμφισβήτηση (στο άλλο θέμα, δες την υπογραφή μου)

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

επίσης το enter δε θέλει καμία ενεργοποίηση και είναι άσχετο με το ebill

παράπονο σε πρώτη φάση ,αναφέρεις όλα τα γεγονότα και περιμένεις γραπτή απάντηση

Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος! Κι εμένα με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι θα έχω παλιές τιμές αίτησης και στο παράπονο μου τα γυρίσαν (τα έγραψα εδώ εχθες). Όποτε πήγα κατευθείαν σε καταγγελίες στο myrae.gr και αναμένω..

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειμαι στο ΔΕΗ My Home Online N KOT B......Πραγματικά για όσο κρατησει αυτο το ονειρο να ειναι η kwh 0,031 την ημερα και 0,011 τη νυχτα,,,,αξιζει αληθεια ενα τεραστιο ευχαριστω στα μελη της ομαδος που ασχοληθηκαν για να μας ανοιξουν τα ματια.....1000kwh το 4μηνο σε 80τμ σπιτι κ ο συνολικος λογαριασμος δεν ξεπερναει τα35 ευρω το μηνα (εστω κ για οσο αντεξει).....απεραντη ευγνωμοσυνη παιδια...ευχαριστω!!!!

• Like 6
Δημοσ.

Μου εκδοθηκε και μενα ο πρωτος λογαριασμος γιατι MYHomeOnline το οποιο ειναι σχεδον 1 μηνα υπο επεξεργασια μεχρι και σημερα. Εχω στειλει αμφισβητηση στην ΔΕΗ. Ποσο καιρο περιπου κανουν να απαντησουν?

dei1.png

dei2.png

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία κι ευτυχία!

Σχετικά με το θεμα που έχω, που σβήστηκαν οι επιλογές στο ebill για το πρόγραμμα home online. Έχω στείλει παράπονο με κοινοποίηση και η απάντηση τους είναι ότι όντως το δικαιούμαι με τον τιμοκατάλογο πριν της 2/12. 

Το θέμα μου και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι. 
Σημερα πρέπει να καταχωρήσω την ένδειξη όπως λέει το self metering, αλλά, ο μηνιαίος λογαριασμός έχει αποεπιλεχτει από τότε που σβήστηκαν όλες οι επιλογές. 
Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; 
Να ενεργοποιήσω το μηνιαίο λογαριασμό ώστε να με αφήσει να καταχωρήσω την ένδειξη; 
Δεν θέλω να εκδοθεί έναντι, και ακόμα περισσότερο δεν θέλω να εκδοθεί 2μηνιαιος λογαριασμός. 

Τα φώτα σας..

Δημοσ.

Προς ενημέρωση φίλων για την εξόφληση πάγιας εντολής.

Πρώτος λογαριασμός My Home Online με λήξη 24-12-21 έγινε χρέωση πάγιας εντολής σήμερα στις 10:42 σε κάρτα χρεωστική της Alpha.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρονια πολλα.

Που είναι ακριβως αυτο το self metering?? 

Δεν το βρισκω πουθενα μεσα στο ebill

Επεξ/σία από ctct
Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος αφού έχεις στείλει τα δικαιολογητικά να πιέσεις για την ενεργοποίηση; Αυτοί έτσι όπως το πάνε θα κλείσουμε 2βδομαδο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, spocky είπε

Μου εκδοθηκε και μενα ο πρωτος λογαριασμος γιατι MYHomeOnline το οποιο ειναι σχεδον 1 μηνα υπο επεξεργασια μεχρι και σημερα. Εχω στειλει αμφισβητηση στην ΔΕΗ. Ποσο καιρο περιπου κανουν να απαντησουν?

dei1.png

dei2.png

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μόλις παρέλαβα τον 1ο λογαριασμό με ημερομηνία ενεργοποίησης 30/11/2021 και

1. Πρόγραμμα αναφέρεται το Γ1Ν και όχι το MyHome Online

2. Οι  χρεώσεις κιλοβατώρας είναι οι ίδιες με τις δικές σου (€0,11 και €0,07)

3. Δεν έχουν χρεώσει ρήτρα προσαρμογής

Επειδή είχα υποβάλει στη ΔΕΗ παράπονο για το ότι δεν βλέπω ακόμη το MyHome Online στο ebill και έχω γραπτή διαβεβαίωση από την εξυπηρέτηση πελατών ότι έχω μπει στο MyHome Online από την αρχή (30/11), θα απαντήσω σε αυτό επισυνάπτοντας τον λογαριασμό για να δω πώς θα λύσουν το πρόβλημα - που προφανώς δεν είμαι ο μοναδικός που έχει.

Δυστυχώς είναι γιορτές και λογικά θα αργήσουν να απαντήσουν, αλλά έχουμε χρόνο μπροστά μας μέχρι την εξόφληση του λογαριασμού.

Επεξ/σία από Geoponer
Δημοσ.

Δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί με το home online γιατί έχουμε φάει όλοι μαζί τό ίδιο πακέτο από την ΔΕΗ καί e mail έχω στείλει καί τηλέφωνο κάθε μέρα κ ακόμα τίποτα αίτηση από 20/11/21  υπογραφή σύμβασης 24/11/21 στο e-bill στην αρχή όλα οκ στο online από σύστημα καί από 10/12/21 στον αέρα ίσος Γ1 από σύστημα 

Δημοσ.

Καλησπερα και καλά Χριστούγεννα σε ολους. 

Εμενα εληξε ο λογαριασμος home online στις 21/12 αλλα δεν τραβηχτηκαν απο την καρτα που ειχα περασει για την παγια εντολη. Πειραιως. 

Πηρα σημερα τηλ στο ebill και μου ειπαν οτι σε πολλοης συμβαίνει αυτο με τον πρωτο λογαριασμο και να το εξοφλησω εγω ηλεκτρονικα. Και οτι στον επομενο λογαριασμο λογικα θα τραβηχτει αυτοματα με την παγια εντολη, ειδαλλως μα τους ξανακαλεσω. 

Συνεβει και σε αλλους με πειραιως? (χρεωστικη) 

Μηοως να παρω στην τραπεζα να κανουν καποια ενεργεια? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Ηλεκτρονικά αργούν , ειδικά τώρα που είναι γιορτές , απο νέο έτος υπολόγιζε

Από νέο έτος όμως φοβάμαι μην έχω άλλες τιμές. Εγώ έπεσα στη περίπτωση που ενώ ήθελα το enter υπέγραψα γ1 και μου είπαν να ενεργοποιήσω το enter μόλις πάρω κωδικό εταίρου και κάνω ebill

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Από νέο έτος όμως φοβάμαι μην έχω άλλες τιμές. Εγώ έπεσα στη περίπτωση που ενώ ήθελα το enter υπέγραψα γ1 και μου είπαν να ενεργοποιήσω το enter μόλις πάρω κωδικό εταίρου και κάνω ebill

και νομίζω σου είπα να μην το δεχτείς και να πας σε κατάστημα να υπογράψεις το enter

και όντως αν αλλάξουν οι τιμές το νέο έτος δε θα έχεις κανένα απολύτως πάτημα

21 λεπτά πριν, usb500ml είπε

Δεν μαζευόμαστε όλοι μαζί με το home online γιατί έχουμε φάει όλοι μαζί τό ίδιο πακέτο από την ΔΕΗ καί e mail έχω στείλει καί τηλέφωνο κάθε μέρα κ ακόμα τίποτα αίτηση από 20/11/21  υπογραφή σύμβασης 24/11/21 στο e-bill στην αρχή όλα οκ στο online από σύστημα καί από 10/12/21 στον αέρα ίσος Γ1 από σύστημα 

παράπονο αμφισβήτηση έκανες ή έχεις μείνει στα τηλέφωνα ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

και νομίζω σου είπα να μην το δεχτείς και να πας σε κατάστημα να υπογράψεις το enter

και όντως αν αλλάξουν οι τιμές το νέο έτος δε θα έχεις κανένα απολύτως πάτημα

παράπονο αμφισβήτηση έκανες ή έχεις μείνει στα τηλέφωνα ?

Αν και έχω στείλει τα δικαιολογητικά, έκλεισα ραντεβού για 27/12 να πάω από κατάστημα. Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις το ακριβώς να τους πω για να μην φάω κανένα άκυρο τύπου «αφού υπογράψατε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» η κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Donmitsos10 είπε

Αν και έχω στείλει τα δικαιολογητικά, έκλεισα ραντεβού για 27/12 να πάω από κατάστημα. Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις το ακριβώς να τους πω για να μην φάω κανένα άκυρο τύπου «αφού υπογράψατε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» η κάτι τέτοιο; 

έχεις 14 μέρες προθεσμία να κάνεις υπαναχώρηση αν μπλέξεις με βαριεστημένο (επειδή τα έκανες ηλεκτρονικά)

Λογικά θα ακυρώσει την καρτέλα με το Γ1 και κάνεις επιτόπου enter

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...