Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jasonsyna είπε

αλλά μετά τα 250 ευρώ ρήτρα και με αυτά που διάβασα εδώ σκέφτηκα να πάω στο enter.Να το κάνω;

ναι και κάνε αμφισβήτηση (στο άλλο θέμα, δες την υπογραφή μου)

1 ώρα πριν, Trikala_city είπε

Σήμερα τους παίρνουμε εμείς τηλέφωνο, μας λένε σας το έχουμε ήδη ενεργοποιήσει από 16/12 με τις παλιές τιμές (αλλά δεν σας ενημερώσαμε!!!!).

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

επίσης το enter δε θέλει καμία ενεργοποίηση και είναι άσχετο με το ebill

1 ώρα πριν, Trikala_city είπε

Οπότε τι κάνουμε??

παράπονο σε πρώτη φάση ,αναφέρεις όλα τα γεγονότα και περιμένεις γραπτή απάντηση

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Oταν ενεργοποιείς το ebill δεν θα έπρεπε να γράφει κάπου το πρόγραμμα που ισχύει για σένα??? Η΄ μήπως πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να φανεί και όχι αυθημερόν???

Αν δεν λέει  κάτι, σημαίνει ότι είσαι στο Γ1??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Trikala_city είπε

Oταν ενεργοποιείς το ebill δεν θα έπρεπε να γράφει κάπου το πρόγραμμα που ισχύει για σένα???

αν υπέγραψες online , θα έπρεπε αλλά δυστυχώς η ΔΕΗ δεν το ενεργοποιεί τελικά, θέλει χειροκίνητα (το οποίο δεν κάνεις αν υπέγραψες σε παλιές τιμές)

2 λεπτά πριν, Trikala_city είπε

Αν δεν λέει  κάτι, σημαίνει ότι είσαι στο Γ1??

ναι

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

παράπονο σε πρώτη φάση ,αναφέρεις όλα τα γεγονότα και περιμένεις γραπτή απάντηση

Και η φάση είναι όταν μίλησα με την Protergia τι είναι το ποσό των 250 ευρώ και αν μπορώ να το αμφισβητήσω μου απάντησαν φυσικά και όχι...αλλά τι περιμένεις!Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Εδω και δύο μηνες δεν εχω δει λογαριασμο στο ονλινε απο 25/10 που εκανα ενεργοποιηση.

Ακυρο τελικα σημερα εκδόθηκε αλλα δεν ήρθε στο εμαιλ αλλα τον είχε στο εβιλλ ολα καλα φαίνονται!!!

Δεν βλέπω το 0,02 ομως την εκπτωση!!

Spoiler

536365215_(406)_LI.jpg.a615060f3b540607295bb04e22b709b5.jpg

Spoiler

460455490_(407).png.ba336c2b29c82c588f49121341cf96f5.png

Spoiler

2133931160_(409)_LI.jpg.cb471a2510a0beeb7c08db86ad7358ba.jpg

Επεξ/σία από matrixtv1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, korakios είπε

Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος! Κι εμένα με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι θα έχω παλιές τιμές αίτησης και στο παράπονο μου τα γυρίσαν (τα έγραψα εδώ εχθες). Όποτε πήγα κατευθείαν σε καταγγελίες στο myrae.gr και αναμένω..

Δημοσ.

Ειμαι στο ΔΕΗ My Home Online N KOT B......Πραγματικά για όσο κρατησει αυτο το ονειρο να ειναι η kwh 0,031 την ημερα και 0,011 τη νυχτα,,,,αξιζει αληθεια ενα τεραστιο ευχαριστω στα μελη της ομαδος που ασχοληθηκαν για να μας ανοιξουν τα ματια.....1000kwh το 4μηνο σε 80τμ σπιτι κ ο συνολικος λογαριασμος δεν ξεπερναει τα35 ευρω το μηνα (εστω κ για οσο αντεξει).....απεραντη ευγνωμοσυνη παιδια...ευχαριστω!!!!

• Like 6
Δημοσ.

Μου εκδοθηκε και μενα ο πρωτος λογαριασμος γιατι MYHomeOnline το οποιο ειναι σχεδον 1 μηνα υπο επεξεργασια μεχρι και σημερα. Εχω στειλει αμφισβητηση στην ΔΕΗ. Ποσο καιρο περιπου κανουν να απαντησουν?

dei1.png

dei2.png

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία κι ευτυχία!

Σχετικά με το θεμα που έχω, που σβήστηκαν οι επιλογές στο ebill για το πρόγραμμα home online. Έχω στείλει παράπονο με κοινοποίηση και η απάντηση τους είναι ότι όντως το δικαιούμαι με τον τιμοκατάλογο πριν της 2/12. 

Το θέμα μου και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι. 
Σημερα πρέπει να καταχωρήσω την ένδειξη όπως λέει το self metering, αλλά, ο μηνιαίος λογαριασμός έχει αποεπιλεχτει από τότε που σβήστηκαν όλες οι επιλογές. 
Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; 
Να ενεργοποιήσω το μηνιαίο λογαριασμό ώστε να με αφήσει να καταχωρήσω την ένδειξη; 
Δεν θέλω να εκδοθεί έναντι, και ακόμα περισσότερο δεν θέλω να εκδοθεί 2μηνιαιος λογαριασμός. 

Τα φώτα σας..

Δημοσ.

Προς ενημέρωση φίλων για την εξόφληση πάγιας εντολής.

Πρώτος λογαριασμός My Home Online με λήξη 24-12-21 έγινε χρέωση πάγιας εντολής σήμερα στις 10:42 σε κάρτα χρεωστική της Alpha.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρονια πολλα.

Που είναι ακριβως αυτο το self metering?? 

Δεν το βρισκω πουθενα μεσα στο ebill

Επεξ/σία από ctct
Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος αφού έχεις στείλει τα δικαιολογητικά να πιέσεις για την ενεργοποίηση; Αυτοί έτσι όπως το πάνε θα κλείσουμε 2βδομαδο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...