Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andytse13 είπε

Καλησπέρα καναμε αίτηση για my home online αλλά μας ζητήθηκε και πιστοποιητικό ηλεκτρολογικής εγκατάστασης από ηλεκτρολόγο

καμία δουλειά δεν έχει η ΔΕΗ για το πιστοποιητικό , μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

καμία δουλειά δεν έχει η ΔΕΗ για το πιστοποιητικό , μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ

Το ξέρω αυτό αλλά η κοπέλα της ΔΕΗ το ζήτησε μαζί με τα άλλα

Δημοσ.

Να ρωτήσω, εμείς που δεν έχουμε ρήτρα αναπροσαρμογής, κινδυνεύουμε από τις αυξήσεις στο ρεύμα? να περιμένουμε κανά εγκεφαλικό στον επόμενο εκκαθαριστικό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Να ρωτήσω, εμείς που δεν έχουμε ρήτρα αναπροσαρμογής, κινδυνεύουμε από τις αυξήσεις στο ρεύμα? να περιμένουμε κανά εγκεφαλικό στον επόμενο εκκαθαριστικό?

στο πρώτο εξάμηνο όχι , μάλιστα πρέπει να δεις ειδοποίηση πριν απο 60 μέρες οτι θα μπει ρήτρα , το κακό είναι οτι μπορεί να μη βάλλουν ρήτρα (που θέλει ειδοποίηση) αλλά να σου έρθει κατευθείαν ακριβότερη κιλοβατώρα ή και πάγιο μαζί με την ειδοποίηση αφού έχεις χρεωθεί (πάλι μετά το εξάμηνο)

το τι θα κάνει η ΔΕΗ , άγνωστο

9 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Το ξέρω αυτό αλλά η κοπέλα της ΔΕΗ το ζήτησε μαζί με τα άλλα

δεν αντιλέγω ,απλά δεν ήξερε , εκτός αν ήταν επαναηλεκτροδότηση (που χρειάζεται άμεσα απο ΔΕΔΔΗΕ )

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, korakios είπε

στο πρώτο εξάμηνο όχι , μάλιστα πρέπει να δεις ειδοποίηση πριν απο 60 μέρες οτι θα μπει ρήτρα , το κακό είναι οτι μπορεί να μη βάλλουν ρήτρα (που θέλει ειδοποίηση) αλλά να σου έρθει κατευθείαν ακριβότερη κιλοβατώρα ή και πάγιο μαζί με την ειδοποίηση αφού έχεις χρεωθεί (πάλι μετά το εξάμηνο)

το τι θα κάνει η ΔΕΗ , άγνωστο

δεν αντιλέγω ,απλά δεν ήξερε , εκτός αν ήταν επαναηλεκτροδότηση (που χρειάζεται άμεσα απο ΔΕΔΔΗΕ )

Ναι συμφωνώ μάλλον δεν ηξερε

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, korakios είπε

Το τι θα κάνει η ΔΕΗ το 22, σίγουρα δεν το ξέρουμε.

Ομως, ξέρουμε ότι εμείς που μπήκαμε στα προγράμματα τέλος του 21, ΔΕΝ μας ακούμπησε.

Δημοσ.

Είχα κάνει αρχικά δήλωση στο e contract για to online και αφού διάβασα το thread στο insomnia λέω να πάω στο κατάστημα για να προλάβω να γίνω πελάτης στην ΔΕΗ πριν αλλάξει ο χρόνος. Στο κατάστημα κρατήθηκε εγγύηση 100€ και ενημερώθηκα ότι θα τα πάρω πίσω στον πρώτο λογαριασμό. Ή υπάλληλος μου είπε να μπω μετά από 2 μέρες αφού λάβω το ebill και να ενεργοποιήσω από εκεί το online. Χθες μπαίνω στο ebill και βλέπω οτι υπάρχει ήδη σίτιση σε αναμονή χωρίς να την έχω κάνει εγω. Σήμερα μπήκα πάλι στο ebill και δεν άλλαξε το status. Πιστεύετε ότι πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους ή να περιμένω λιγάκι ακόμη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sammaros είπε

Είχα κάνει αρχικά δήλωση στο e contract για to online και αφού διάβασα το thread στο insomnia λέω να πάω στο κατάστημα για να προλάβω να γίνω πελάτης στην ΔΕΗ πριν αλλάξει ο χρόνος. Στο κατάστημα κρατήθηκε εγγύηση 100€ και ενημερώθηκα ότι θα τα πάρω πίσω στον πρώτο λογαριασμό. Ή υπάλληλος μου είπε να μπω μετά από 2 μέρες αφού λάβω το ebill και να ενεργοποιήσω από εκεί το online. Χθες μπαίνω στο ebill και βλέπω οτι υπάρχει ήδη σίτιση σε αναμονή χωρίς να την έχω κάνει εγω. Σήμερα μπήκα πάλι στο ebill και δεν άλλαξε το status. Πιστεύετε ότι πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους ή να περιμένω λιγάκι ακόμη;

Mηναίος λογαριασμός, ηλεκτρονικός, λογαριασμός, πάγια εντολή είναι ενεργοποιημένα;

Δημοσ.

-60 ευρώ; Τι έγινε εδώ; Εντωμεταξυ τα 53 είναι από τον προηγουμενο έναντι (διμηνιαίος) και μου στέλνουν πάλι έναντι (μηνιαίο);

spacer.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Mηναίος λογαριασμός, ηλεκτρονικός, λογαριασμός, πάγια εντολή είναι ενεργοποιημένα;

image.png.d1a1aae2fc41774be47178f214007e78.png

Πάγια εντολή ενεργοποίησα μόλις, για μηνιαίο και ηλεκτρονικό λογαριασμό μου βγάζει αυτά, χωρίς να μπορώ να τα πειράξω

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sammaros είπε

image.png.d1a1aae2fc41774be47178f214007e78.png

Πάγια εντολή ενεργοποίησα μόλις, για μηνιαίο και ηλεκτρονικό λογαριασμό μου βγάζει αυτά, χωρίς να μπορώ να τα πειράξω

Κράτα screenshot απ'τη κεντρική σελίδα που λέει ότι το online είναι υπο εξέταση.

Κράτα επίσης screenshot απ'το ιστορικό επιλογών.

Τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν τα περίεργα... θα εξαφανιστούν επιλογές, μπορεί να εξαφανιστεί και το Online.

Δε ξέρω πότε είχες κάνει την αρχική αίτηση στο econtract... αν ήταν πριν τις 3/12, θα έχεις τρέξιμο για να το κατοχυρώσεις με τις παλιές ημερομηνίες.

Πρέπει να διαβάσεις προηγούμενες σελίδες, υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις.

Εγώ δεν απαντάω σε άλλες ερωτήσεις φέτος, αρκετά κάηκα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αύριο έχω ραντεβού στο κατάστημα της ΔΕΗ με σκοπό να πάω στο Myhome enter, επειδή είμαι και στο κοτβ και από ότι είδα μπορούν να συμψηφιστουν αυτά τα δύο. Είμαι πελάτης στην Protergia αυτή τη στιγμή πάνω από 2 χρόνια , αλλά μετά τα 250 ευρώ ρήτρα και με αυτά που διάβασα εδώ σκέφτηκα να πάω στο enter.Να το κάνω;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση για όποιον μπορεί (και έχει χρόνο) να απαντήσει. Κάναμε αίτημα μέσω του τηλεφώνου 800 900 κλπ για αλλαγή παρόχου από nrg από τις 24/11 στο πρόγραμμμα enter. Στις 29/11 παρέλαβαν τα δικαιολογητικά και έκτοτε καμία ενημέρωση. Σήμερα τους παίρνουμε εμείς τηλέφωνο, μας λένε σας το έχουμε ήδη ενεργοποιήσει από 16/12 με τις παλιές τιμές (αλλά δεν σας ενημερώσαμε!!!!). Παίρνω κωδικό εταίρου, ανοίγω το e bill κανονικά, αλλά δεν γράφει κάπου ότι το πρόγραμμα ισχύει μέχρι ΧΧΧΧ.

Οπότε τι κάνουμε?? Ισχύει το enter με τις παλιές τιμές (όπως μας είπανε)??? Περιμένουμε μήπως εμφανιστεί η λήξη από μόνη της (2 χρόνια κανονικά) ή πατάμε εμείς το κουμπί για το enter??? Αν το πατήσουμε μήπως πάμε στο νέο enter οεο???? Α ρε ΔΕΗ τι μας κάνεις.... Κάθε βοήθεια δεκτή.

Δημοσ.

Πήγα το απόγευμα στα κεντρικά της ΔΕΗ και άλλαξα όνομα βάζοντας το Enter. Τελικά ένα λάθος που είχε γίνει στο παλιό όνομα του πατέρα μου δεν διορθώθηκε, οπότε θα κάνουμε αμφισβητηση. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Kaboomzer είπε

Να ρωτησω και γω μια χαζομάρα, μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμός και λεει εξοφληση στις 8/1/22. Οταν ειχα κανει την αιτηση για το online προφανως ειχα δηλωσει πιστωτική για παγια εντολή. Πρεπει να δηλωσω κατι και στην τραπεζα ή απλά εκεινη την ημερομηνία θα χρεωθεί αυτόματα η κάρτα;

θα χρεωθεί αυτόματα η κάρτα.

Στις 22/12/2021 στις 1:08 ΜΜ, knight666 είπε

Γνωρίζει κάποιος πότε γίνεται η πληρωμή όταν έχουμε πάγια εντολή;

Η εξυπηρέτηση πελατών λέει 3 εργάσιμες πριν τη λήξη του λογαριασμού ενώ άλλοι λένε στη λήξη του λογαριασμού.

Κανονικά είναι την τελευταία εργάσιμη ημέρα που λήγει ο λογαριασμός. Πιθανώς να σου λένε για νωρίτερα, έτσι ώστε να έχεις φροντίσει να βάλεις χρήματα έγκαιρα και να μην μείνεις ξεκρέμαστος. Πάντως να φροντίζετε να υπάρχουν τα χρήματα τουλάχιστον 1-2 εργάσιμες πριν την λήξη, μην το αφήνετε για την  τελευταία μέρα, έχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Να δεις να  χάνεται ρύθμιση στην ΔΟΥ επειδή ο άλλος ήθελε να βάλει τα χρήματα στο παρά 1".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...