Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα δεν μου απάντησαν στο email περί διόρθωσης της αίτησης που τους έστειλα. Ελπίζω αύριο για να συνεχίσω την διαδικασία αλλιώς μάλλον θα στείλω την αίτηση από την αρχή. 

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, billtou1979 είπε

Έκανα αίτηση για το online από 18/11 και υπέγραψα τα συμβόλαια με ημερομηνία 24/11 κ αποστολή 29/11. Μετά από τηλέφωνα στον ΔΕΔΗΕ η σύνδεση έγινε από 10/12 στην ΔΕΗ.Στο ebill ενεργοποίησα την κάρτα στης 14/11 γιατί τότε με άφηνε.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που αυτοί με κάλεσαν για καλοσωρισμα που είπαν ότι μπήκα στο παλιό πρόγραμμα . Εγώ τους είπα ότι στο ebill φαίνεται η ισχύς μέχρι 9/12/2022 δηλαδή για ένα χρόνο κ μου απάντησαν ότι είναι λάθος του συστήματος. Αυτά πριν 3 μέρες .Τώρα που διαβάζω τι συμβαίνει σε κάποιους έστειλα μήνυμα να διορθώσουν το λάθος κ να μου απαντήσουν εγγράφως σε ποιο πρόγραμμα είμαι για να μην κάνω άλλες ενέργειες παράπονα κτλ .Εσείς τι λέτε για όλα αυτά τι άλλο μπορώ να κάνω από εδώ κ πέρα;;;; Ευχαριστώ πολύ 

Ενεργοποίηση κάρτας 14/12

Ανησυχητική η ετήσια ισχύς. Οπωσδήποτε ενέργειες όπως έκανες και απάντηση γραπτώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους

Αρχικά ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοηθάνε στο μεγάλο θέμα που εχει προκύψει με τα τιμολόγια της ΔΕΗ

Να κάνω και εγω με τη σειρά μου ενα (απλό μάλλον) ερώτημα

Μέχρι πριν λίγες ημέρες ειχα το κανονικό τιμολόγιο της ΔΕΗ με ΚΟΤΒ και νυχτερινό (Γ1Ν).
Έκανα αίτηση για το MyHome Enter η οποία εγκρίθηκε.
Χρειάζεται να κάνω τίποτα ακόμα για να μπει και το κοινωνικό ή είμαι οκ;

Κάπου διάβασα οτι χρειάζεται να ξαναγίνει αίτηση αλλα δε θυμάμαι αν έλεγε για αυτη την περίπτωση ή κάποια άλλη.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Επεξ/σία από dimitris_sal
Δημοσ.
Spoiler

1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε

Χρειάζεται να κάνω τίποτα ακόμα για να μπει και το κοινωνικό ή είμαι οκ;

όχι μιας και είσαι στον ίδιο πάροχο

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα

Πρωϊνή επικοινωνία. Τους είπα ότι 1ον εφόσον υπέγραψα από 18/10 σύμβαση για το online πρόγραμμα γιατί να βρίσκομαι στο Γ1Ν χωρίς καμία ενημέρωση, οπότε θέλω η χρέωση από όταν μπήκα στη ΔΕΗ να είναι με το online και όχι με το Γ1Ν και 2ον ότι θέλω τις τιμές τις οποίες υπογράψαμε και όχι της σημερινές επειδή το online δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.

Μου είπαν ότι θα προωθήσουν το αίτημά μου και θα έχω απάντηση εντός 5-10 εργάσιμων και τον άκουσα θετικό ως προς το ότι μάλλον θα διορθωθεί.

Τον πιστεύω και περιμένω; Να στείλω και εγγράφως το αίτημα; Τι λέτε;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dkarae είπε

Καλημέρα

Πρωϊνή επικοινωνία. Τους είπα ότι 1ον εφόσον υπέγραψα από 18/10 σύμβαση για το online πρόγραμμα γιατί να βρίσκομαι στο Γ1Ν χωρίς καμία ενημέρωση, οπότε θέλω η χρέωση από όταν μπήκα στη ΔΕΗ να είναι με το online και όχι με το Γ1Ν και 2ον ότι θέλω τις τιμές τις οποίες υπογράψαμε και όχι της σημερινές επειδή το online δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.

Μου είπαν ότι θα προωθήσουν το αίτημά μου και θα έχω απάντηση εντός 5-10 εργάσιμων και τον άκουσα θετικό ως προς το ότι μάλλον θα διορθωθεί.

Τον πιστεύω και περιμένω; Να στείλω και εγγράφως το αίτημα; Τι λέτε;

Στείλε κι εγγράφως να είσαι καλυμμένος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Εγώ μόλις τώρα μπήκα στην διαδικασία να ψάξω τι γίνεται με ρήτρες ( ακόμα δεν εχω καταλάβει καλά), προγράμματα και άλλα ….νωρίς νωρις….δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα και κοιμόμουν….

Έχω μπλεχτεί πολύ…..ισως οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα στην όλη προηγούμενη συζήτηση και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη….

Εγώ είμαι στη ΔΕΗ σε πρόγραμμα Γ1Ν…προσπαθω  να πάρω απόφαση προς τα πού να κινηθώ και έχω χαωθει….η κατανάλωση μου είναι περίπου στα 2000++ Kw…τι προτείνετε;

Επεξ/σία από Vag83
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vag83 είπε

η κατανάλωση μου είναι περίπου στα 2000++ Kwan…τι προτείνετε;

online ή enter , τις διαφορές τις έχει στο site της ΔΕΗ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

online ή enter , τις διαφορές τις έχει στο site της ΔΕΗ

Αρα για παραμονή σε Γ1Ν όχι …σωστα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vag83 είπε

Αρα για παραμονή σε Γ1Ν όχι …σωστα?

όχι με τέτοια κατανάλωση μιας και η επιδότηση τώρα δε σε καλύπτει

απο νέο έτος μπορεί και να αλλάξουν τα κριτήρια επιδότησης , άγνωστο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι με τέτοια κατανάλωση μιας και η επιδότηση τώρα δε σε καλύπτει

απο νέο έτος μπορεί και να αλλάξουν τα κριτήρια επιδότησης , άγνωστο

Η καταναλωση που εβαλα είναι η μεγιστη ….ας πουμε ότι ειμαι στο 1500 kw με 2100 kw

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας….κ τις πληροφοριες!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Vag83 είπε

Η καταναλωση που εβαλα είναι η μεγιστη ….ας πουμε ότι ειμαι στο 1500 kw με 2100 kw

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας….κ τις πληροφοριες!!

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT

Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw

μέχρι 300kw/μήνα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58970956

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Σήμερα έλαβα τον 1ο Λογαριασμό μου και ενώ είχα κάνει αίτηση online στις 14/11 για το My Home Online, με έχουν σε χρέωση Γ1.

Προχώρησα με τα γνωστά που έχουν ξανά υποθεί και αναμένω απάντηση.

Κοινώς μέχρι να σου βγει ο πρώτος λογαριασμός, χαιρετίσματα.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...