ppmarkos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 6:42 ΠΜ, emmanuel5 είπε Συγγνώμη, παιδιά, μια ερώτηση γιατί δεν το κατέχω και πολύ με τις αυτοματοποιημένες πληρωμές. Έκανα εγγραφή στο my home online και λογαριασμό στο e-bill και μέσα από το e-bill ενεργοποίησα την πάγια εντολή πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας τράπεζας Πειραιώς. Πρέπει τώρα μέσω του winbank να ορίσω και πάγια εντολή πληρωμής για ΔΕΗ; O λόγος που ρωτάω είναι ότι στο winbak δεν βλέπω να έχει ενεργοποιηθεί κάποια πάγια εντολή για πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ. Επέκταση Όχι δεν χρειάζεται. Από την κάρτα πληρώνεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται πάγια εντολή από την Τραπεζα σου. 1
desiro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα παιδες.....ειμαι και εγω στο home online της ΔΕΗ απο αρχες Σεπτεμβρη κ πριν κανα μηνα εκανα αιτηση για νυχτερινο ρευμα κ περιμενω ακομα....λογικα θα συνεχισω στο παλιο προγραμμα που ημουν κ θα προστεθει απλα η καταναλωση του νυχτερινου....πιστευετε οτι υπαρχει εστω κ μια πιθανοτητα να αλλαξει το προγραμμα κ να μπουν οι νεες τιμες? 1
ekrepali Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 7:02 ΠΜ, desiro είπε Καλημερα παιδες.....ειμαι και εγω στο home online της ΔΕΗ απο αρχες Σεπτεμβρη κ πριν κανα μηνα εκανα αιτηση για νυχτερινο ρευμα κ περιμενω ακομα....λογικα θα συνεχισω στο παλιο προγραμμα που ημουν κ θα προστεθει απλα η καταναλωση του νυχτερινου....πιστευετε οτι υπαρχει εστω κ μια πιθανοτητα να αλλαξει το προγραμμα κ να μπουν οι νεες τιμες? Θα παραμείνεις στο παλιο 1
chris2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 8/12/2021 στις 9:28 ΜΜ, tsampouros είπε Στο ebill ακόμα κι όσοι έχουν τις παλιές τιμές εκεί που λέει "Αναλυτικός τιμοκατάλογος" κάτω από το MyHome Enter έχουν τις νέες χρεώσεις. Τους πήρα τηλέφωνο για να διευκρινίσω ότι είμαι όντως με τις παλιές χρεώσεις και ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα στo ebill και μου απάντησαν ότι οι χρεώσεις εκεί είναι έτσι για όποιον το ενεργοποιήσει τώρα. Όμως δε βγάζει νόημα να βλέπουνε αυτό όσοι το έχουν ήδη ενεργό με τις παλιές τιμές. Για καλό και για κακό κρατήστε και τον παλιό τιμοκατάλογο στην άκρη μήπως χρειαστεί. Edit: Γυρίζοντας πίσω τώρα είδα ότι σε όλους έτσι είναι στο ebill. Επέκταση Καλημέρα, σήμερα με ενεργοποιήσανε και μου γράφει Το προϊόν είναι ενεργό έως 07/12/2022 Ένω εχω κάνει αίτηση απο 10/11/2021. Έχω όλα τα χαρτιά και τα pdf. Πως μπορώ να κάνω καταγγελία στην ΡΑΕ και τις να τους πω ευχαριστώ update: Έκανα ήδη μια καταγγελία και περιμένω. Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε ευχαρίστως Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από chris2000
marmagia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 8:24 ΠΜ, chris2000 είπε Καλημέρα, σήμερα με ενεργοποιήσανε και μου γράφει Το προϊόν είναι ενεργό έως 07/12/2022 Ένω εχω κάνει αίτηση απο 10/11/2021. Έχω όλα τα χαρτιά και τα pdf. Πως μπορώ να κάνω καταγγελία στην ΡΑΕ και τις να τους πω ευχαριστώ Επέκταση Τι ημερομηνία υπογραφής έχεις;
chris2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 9:05 ΠΜ, marmagia είπε Τι ημερομηνία υπογραφής έχεις; 11/11/2021 τα έστειλα τα χαρτιά 3 φορές.
marmagia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2021 στις 9:06 ΠΜ, chris2000 είπε 11/11/2021 τα έστειλα τα χαρτιά 3 φορές. Μπες στο myrae και ριχτους την αβέρτα. Όταν ενεργοποιήθηκα εγώ κάπου στις 16/11 παίρνω τηλ γιατί ενώ είχε αλλάξει ο πάροχος και ήμουν πια στη ΔΕΗ για κάποιες μέρες Με είχαν σε Γ1. Και μου λέει με τουπέ η υπάλληλος ε τι να κάνουνε κανείς δε ξέρει ποτέ θα σας περάσουν στο online. Της λέω ναι αλλά στο μεταξύ στο Γ1 τρέχει ρήτρα αναπροσαρμογής. Μου λέει δε μας αφορά αυτό ηα τι πληρώσετε και αν δεν σας αρέσει να κάνετε καταγγελία στη ΡΑΕ. Το ίδιο βράδυ την έκανα και πήρα απάντηση προχθές ότι όχι όχι δεν σας χρεώσανε και ειστε πελάτης από την Χ ημερομηνία. Άρα υπολόγισε να απαντήσουν σε περίπου 3 βδομαδες Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από marmagia
chris2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 9:09 ΠΜ, marmagia είπε Μπες στο myrae και ριχτους την αβέρτα. Όταν ενεργοποιήθηκα εγώ κάπου στις 16/11 παίρνω τηλ γιατί ενώ είχε αλλάξει ο πάροχος και ήμουν πια στη ΔΕΗ για κάποιες μέρες Με είχαν σε Γ1. Και μου λέει με τουπέ η υπάλληλος ε τι να κάνουνε κανείς δε ξέρει ποτέ θα σας περάσουν στο online. Της λέω ναι αλλά στο μεταξύ στο Γ1 τρέχει ρήτρα αναπροσαρμογής. Μου λέει δε μας αφορά αυτό ηα τι πληρώσετε και αν δεν σας αρέσει να κάνετε καταγγελία στη ΡΑΕ. Το ίδιο βράδυ την έκανα και πήρα απάντηση προχθές ότι όχι όχι δεν σας χρεώσανε και ειστε πελάτης από την Χ ημερομηνία. Άρα υπολόγισε να απαντήσουν σε περίπου 3 βδομαδες Προσπαθώ εδω και μισή ώρα να το στείλω και συνέχεια μου βγάζει λάθος Unhandled Rejection (TypeError): Failed to fetch newInstance._this.submitInstance src/views/examples/consumer/newInstance.js:445 442 | 443 | if (localStorage.getItem('token')) { 444 | if (this.state.selectedReceiver == 3) { > 445 | fetch(process.env.REACT_APP_API_LINK + '/api/workflowinstances/new/', { | ^ 446 | method: 'POST', 447 | headers: new Headers({ 448 | 'Authorization': 'Bearer ' + localStorage.getItem('token'), Δοκίμασα chrome, opera τπτ. καμια ιδέα? (ευτυχως πριν πατήσω το κουμπί τα κράτησα όλα σε pdf μην τα ξαναγραφω απο την αρχή)
jimakos234 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 9:54 ΠΜ, chris2000 είπε Προσπαθώ εδω και μισή ώρα να το στείλω και συνέχεια μου βγάζει λάθος Unhandled Rejection (TypeError): Failed to fetch newInstance._this.submitInstance src/views/examples/consumer/newInstance.js:445 442 | 443 | if (localStorage.getItem('token')) { 444 | if (this.state.selectedReceiver == 3) { > 445 | fetch(process.env.REACT_APP_API_LINK + '/api/workflowinstances/new/', { | ^ 446 | method: 'POST', 447 | headers: new Headers({ 448 | 'Authorization': 'Bearer ' + localStorage.getItem('token'), Δοκίμασα chrome, opera τπτ. καμια ιδέα? (ευτυχως πριν πατήσω το κουμπί τα κράτησα όλα σε pdf μην τα ξαναγραφω απο την αρχή) Επέκταση πατα το Escape 2 φορες νομιζω. Καπου ισως αναφερει οτι μπορεις να το κλεισεις με ενα μικρο [X]. ωραια την εφτιαξαν την σελιδα 😂.
chris2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 10:58 ΠΜ, jimakos234 είπε πατα το Escape 2 φορες νομιζω. Καπου ισως αναφερει οτι μπορεις να το κλεισεις με ενα μικρο [X]. ωραια την εφτιαξαν την σελιδα 😂. Το δοκίμασα και με το Χ και Escape και με συννημένα και χωρίς τπτ. Πατάω Χ και με γυρνάει πίσω και ξανα υποβολή και ξανά το λάθος. Έχω στείλει ήδη ενα εμαιλ στην ΔΕΗ. Αν καταφέρω κάτι ή αν αλλάξουν κάτι αυτοί θα το αναφέρω,
lefman07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα παίδες. Βγήκε πρώτος λογαριασμός. Δεν είπαμε ότι δεν έχει ρήτρα; σας ανεβάζω τον λογαριασμό.
jimakos234 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 11:16 ΠΜ, chris2000 είπε Το δοκίμασα και με το Χ και Escape και με συννημένα και χωρίς τπτ. Πατάω Χ και με γυρνάει πίσω και ξανα υποβολή και ξανά το λάθος. Έχω στείλει ήδη ενα εμαιλ στην ΔΕΗ. Αν καταφέρω κάτι ή αν αλλάξουν κάτι αυτοί θα το αναφέρω, Καπου έχει αναφερθει προηγουμένως οτι πρέπει να έχει κλειστο το Adblock στην σελιδα της ΡΑΕ. Το εχεις κάνει?
afragorn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Είμαι στη ΔΕΗ με Κοινωνικο τιμολόγιο και αναρωτιέμαι αν αξίζει να πάω σε κάποιο πρόγραμμα my home enter ή online. Είναι κάποιος με ΚΟΤ που το έχει βάλει; Συμφέρει; Βλέπω ακριβότερη τιμή kw αλλά δε θα έχει αυτή τη ρήτρα αναπροσαρμογής η οποία μας... συστήθηκε στο τελευταίο εκκαθαριστικό. Ο τελευταίος μου εκκαθαριστικός είναι ο παρακάτω. Γνωμούλες;😝
DAEMON2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 11:19 ΠΜ, lefman07 είπε Καλημέρα παίδες. Βγήκε πρώτος λογαριασμός. Δεν είπαμε ότι δεν έχει ρήτρα; σας ανεβάζω τον λογαριασμό. προφανώς το ποσό της ρήτρας αφορά το Γ1Ν. Αν δεις έχει 2 χρεώσεις ημέρας και 2 νύκτας.
chris2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 11:19 ΠΜ, jimakos234 είπε Καπου έχει αναφερθει προηγουμένως οτι πρέπει να έχει κλειστο το Adblock στην σελιδα της ΡΑΕ. Το εχεις κάνει? Στον opera που το εχω adbloker το έβγαλα αλλά τα ίδια. Στον chrome που δεν έχω τπτ και εκεί τα ίδια. Άρα έχουν γενικό πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση