Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 λεπτά πριν, knight666 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν στο My Home Online ισχύει η έκπτωση συνέπειας 5%;

Ρε μαγκα αφου ειναι με παγια εντολη, δεν γινεται να εχει και εκτπωση αφου εισαι παντα συνεπης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 minutes ago, knight666 said:

Δεν ισχύει. Έτσι και αλλιώς οι τιμές που δίνουν είναι τελικές και προϋποθέτουν την πάγια εντολή για την ενεργοποίηση του προγράμματος 

2 ώρες πριν, asdafas είπε

Ενώ τόσες μέρες έγραφε ότι το enter είναι ενεργοποιημένο έως τις 29/11/23 τώρα ξαφνικά μου βγάζει έως τις 5/12/23.

Τι φάση εκεί στην ΔΕΗ; Να με βάλαν με τις καινούργιες τιμές αλλά με 24μηνο συμβόλαιο ή είναι συστημικό λάθος;

3 ώρες πριν, alelo είπε

Σήμερα τσέκαρα ebill και βλέπω πως αλλάξανε την ημερομηνία που ειναι το συμβόλαιο μου ενεργο και απο 29/12/2023 τωρα λεει 2/12/2023. Ακόμα δειχνει 2 χρονια , ελπίζω να είμαι με το παλιο συμβόλαιο όπως μου είπε η υπαλληλος όταν υπόγραψα . 

Είχατε κρατήσει screenshots απ'τη κεντρική σελίδα κι από το "Ιστορικό Επιλογών" πριν σας το αλλάξουν;

Σε κάθε περίπτωση, ανοίξτε αίτημα στο MyRAE.

3 ώρες πριν, paylidis είπε

Μυστες μου, ερωτηση κρισεως:

Σε νέα παροχή (τωρα θα μπει ρολοι απο ΔΕΔΔΗΕ), υπάρχει δυνατότητα:

να γινει απευθειας ενεργοποιηση στο Online ωστε να μη πληρωθει εγγυηση;*

Πηρα στην εξυπηρετηση αλλα καπου μου τα μπερδευαν, προσπαθησαν να με κανουν πασα στο ΔΕΔΔΗΕ που δεν εχει σχεση ομως με το εμπορικο... εχω αρχισει να πιστευω ότι πιο πολυ κατεχει ο korakios παρα οι εργαζόμενοι...

*εναλλακτικά, μπορεί να μπει απλα το ρολοι και να μην ενεργοποιηθει η συνδεση ωστε να μη τρεχουν παγια κλπ κ να μη χρεωθει εγγυηση εως ότου κατοικηθει το κτισμα;

Για να μπει απευθείας το Online πρέπει να κάνεις αίτηση μέσω econtract και θα φας κάνα μήνα.

Τράβα σε κατάστημα κάνε Γ1 με εγγύηση, μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή ζήτα αμέσως τον κωδικό εταίρου για να γραφτείς στο ebill. Ενεργοποιείς το Online και ταυτόχρονα πάγια εντολή στο ebill. Στο 1ο λογαριασμό θα σου επιστραφεί η εγγύηση.

Δε γνωρίζω αν γίνεται να μπει το ρολόι και να μην ενεργοποιηθεί η παροχή, δεν το νομίζω. Άσε που θα πρέπει να τρέχεις στον ΔΕΔΔΗΕ (ραντεβού) να πάρεις βεβαίωση ότι πήρες παροχή αλλά δεν την ενεργοποίησες (είπαμε, αν γίνεται αυτό), μετά λογιστή να δηλώσει τη παροχή ρεύματος στο ακίνητο αλλά να δηλώσεις και μη ηλεκτροδοτούμενο, μετά στο Δήμο να το δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενο για να σου στέλνουν ΤΑΠ ειδοποιητήριο... έχει ιστορία δηλαδή.

Αν δε θες να τρέχουν πάγια, πρέπει να βρεις πάροχο με σύμβαση αορίστου χωρίς πάγιο... πχ το ΗΡΩΝ Home1 ? https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/home-1/ όπου αν το κάνεις μέσω econtract θα πάρεις και 50 ευρώ bonus στο 1ο λογαριασμό. Αρνητικό σ'αυτό ότι μπορεί να σε καθηστερήσουν στην ενεργοποιηση ή ακόμα και να μη δουν το αίτημα σου και να μη σε πάρουν ποτέ τηλέφωνο. Δεύτερο αρνητικό το γεγονός ότι χρεώνουν έναντι 350kw... οπότε θα πληρώσεις μερικούς μήνες μπροστά, μετά θα έρθει ο εκκαθαριστικός πιστωτικός και θα πληρώνονται τα δημοτικά τέλη μόνοας τους. Περισσότερες πληροφορίες στο άλλο θέμα με τους εναλλακτικούς, τσέκαρε τα πρωινά μηνύματα @marmagia

• Like 1

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είχατε κρατήσει screenshots απ'τη κεντρική σελίδα κι από το "Ιστορικό Επιλογών" πριν σας το αλλάξουν;

Σε κάθε περίπτωση, ανοίξτε αίτημα στο MyRAE.

Για να μπει απευθείας το Online πρέπει να κάνεις αίτηση μέσω econtract και θα φας κάνα μήνα.

Τράβα σε κατάστημα κάνε Γ1 με εγγύηση, μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή ζήτα αμέσως τον κωδικό εταίρου για να γραφτείς στο ebill. Ενεργοποιείς το Online και ταυτόχρονα πάγια εντολή στο ebill. Στο 1ο λογαριασμό θα σου επιστραφεί η εγγύηση.

Δε γνωρίζω αν γίνεται να μπει το ρολόι και να μην ενεργοποιηθεί η παροχή, δεν το νομίζω. Άσε που θα πρέπει να τρέχεις στον ΔΕΔΔΗΕ (ραντεβού) να πάρεις βεβαίωση ότι πήρες παροχή αλλά δεν την ενεργοποίησες (είπαμε, αν γίνεται αυτό), μετά λογιστή να δηλώσει τη παροχή ρεύματος στο ακίνητο αλλά να δηλώσεις και μη ηλεκτροδοτούμενο, μετά στο Δήμο να το δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενο για να σου στέλνουν ΤΑΠ ειδοποιητήριο... έχει ιστορία δηλαδή.

Αν δε θες να τρέχουν πάγια, πρέπει να βρεις πάροχο με σύμβαση αορίστου χωρίς πάγιο... πχ το ΗΡΩΝ Home1 ? https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/home-1/ όπου αν το κάνεις μέσω econtract θα πάρεις και 50 ευρώ bonus στο 1ο λογαριασμό. Αρνητικό σ'αυτό ότι μπορεί να σε καθηστερήσουν στην ενεργοποιηση ή ακόμα και να μη δουν το αίτημα σου και να μη σε πάρουν ποτέ τηλέφωνο. Δεύτερο αρνητικό το γεγονός ότι χρεώνουν έναντι 350kw... οπότε θα πληρώσεις μερικούς μήνες μπροστά, μετά θα έρθει ο εκκαθαριστικός πιστωτικός και θα πληρώνονται τα δημοτικά τέλη μόνοας τους. Περισσότερες πληροφορίες στο άλλο θέμα με τους εναλλακτικούς, τσέκαρε τα πρωινά μηνύματα @marmagia

Πολυ μπλεξιμο λοιπον ανευ λόγου... Ας πληρωσω τότε τα 100-130 € εγγυηση για να συνδεθεί και κανω διακοπη μετα απο μερικές μερες και τα παιρνω πισω (υποθετω). Εδω ζητησα ενισχυμενη μονοφασικη και με κοιταγαν λες και κατεβηκα απο τον Αρη, οποτε τα παρατησα και λεω βαλτε απλό 40αρι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leotzian είπε

Καλημέρα σε όλους μια ερώτηση, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο thread για αυτό,  είχα κάνει στην ΡΑΕ μέσω του Myrae καταγγελία,  το θέμα τόσο καιρό ήταν στο 1, χθες πήγε ξαφνικά στο 3 -- προς ολοκλήρωση, μετά την απάντηση του παρόχου πάτησα το κόκκινο και ανέβασα πρόσθετα στοιχεία,  έτσι δεν γίνεται? , πρώτη φορά καταγγελία στην ΡΑΕ και δεν τα ξέρω και πολύ καλά. δεν ξέρω αν υπάρχει τώρα χρονικό περιθώριο τώρα στην απάντηση του παρόχου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το πράσινο μόνο όταν είμαστε ικανοποιημένοι απ'την απάντηση και το ζήτημα έχει λύθεί. Αν το πατήσεις δε σε ρωτάει καν αν είσαι σίγουρος, ολοκληρώνεται το αίτημα με τη μία.

Το κόκκινο για πρόσθετη απάντηση στο πάροχο και πρόσθετα στοιχεία όπως έπραξες. Αν περάσουν 10 εργάσιμες και δεν απαντήση η ΔΕΗ ξαναπατάς το κόκκινο και ζητάς μεσολάβηση της ΡΑΕ. Αν περάσουν άλλες 10 εργάσιμες πάρε τηλέφωνο τη ΡΑΕ, πες τους ευτηχισμένο το νέο έτος και να μεσολαβήσουν στο αίτημα σου όταν μπορέσουν, κατά προτίμηση πριν το Πάσχα.

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πολυ μπλεξιμο λοιπον ανευ λόγου... Ας πληρωσω τότε τα 100-130 € εγγυηση για να συνδεθεί και κανω διακοπη μετα απο μερικές μερες και τα παιρνω πισω (υποθετω). Εδω ζητησα ενισχυμενη μονοφασικη και με κοιταγαν λες και κατεβηκα απο τον Αρη, οποτε τα παρατησα και λεω βαλτε απλό 40αρι...

Αν το κόψεις θα πληρώσεις μελλοντικά 20 ευρώ τέλος επανασύνδεσης. Επίσης δε ξέρω τι γίνεται αν έχεις ενεργοποιήσει πρόγραμμα με ρήτρα και κόψεις το ρεύμα; Πληρώνεις το πέναλτυ; Τερματίζεται η σύμβαση αζημίως; Συνεχίσει η σύμβαση να ισχύει όταν ξαναπάρεις ρεύμα; Τι να σου πω... πρέπει να τα ρωτήσεις όλα αυτά.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν το κόψεις θα πληρώσεις μελλοντικά 20 ευρώ τέλος επανασύνδεσης.

προς ενοικιαση ειναι το ακινητο, οποτε δε θα ειναι δικο μου προβλημα... Απλως ήθελα να γλυτωσω τα 130 αν γινοταν (μιας και ρευμα πρακτικα δε θα χρησιμοποιηθεί καθόλου, απλα θελουμε να μπει ρολοι)...

Επεξ/σία από paylidis

Καλησπέρα. Βγάζει κανένας άκρη με αυτό; η μέτρηση γινόταν 30/11,εγω έκανα 30/11 συμβόλαιο στο enter,παμω γράφει τελικός λογαριασμός, μου έχει επιστρέψει την εγγύηση αλλά την ρήτρα την χρεώνει. Και θα έπρεπε; νομίζω ναι λόγω του ότι είναι από τον Αύγουστο. 

Αλλά οι άλλες οι πιστώσεις ΤΕΜ γιατί γινονται δεν ξέρω. 

Screenshot_20211208_132524_com.android.gallery3d_edit_173010487125681.jpg

2 ώρες πριν, chris2000 είπε

To έκανα και εγω και τώρα μου λέει

το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση

Κάνε μια επικοινωνία και με την εξυπηρετηση. Ρώτησε τους αν φαίνεσαι στο home online ή στο Γ1. Εμένα μ είπαν με βλέπουν στο Γ1 αλλά να μην ανησυχώ γιατί όλα τα χαρτιά μου είναι εμπρόθεσμα και λογικά θα με χώσουν στο online από τότε. Γι αυτό δεν τολμώ να πατήσω το κουμπί πάλι για home online. 
Δεν βλέπω να την γλιτώνω την Ραε

36 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Καλησπέρα. Βγάζει κανένας άκρη με αυτό; η μέτρηση γινόταν 30/11,εγω έκανα 30/11 συμβόλαιο στο enter,παμω γράφει τελικός λογαριασμός, μου έχει επιστρέψει την εγγύηση αλλά την ρήτρα την χρεώνει. Και θα έπρεπε; νομίζω ναι λόγω του ότι είναι από τον Αύγουστο. 

https://www.news247.gr/oikonomia/tameio-energeiakis-metavasis-pos-tha-dianemithoyn-ta-470-ekat-eyro-gia-reyma-kai-epidoma-thermansis.9400345.html

Αν δεν υπηρχε και αυτο θα κλαιγανε μανουλες

• Thanks 1

49 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Εγώ πάντως δε κατάλαβα τίποτα.

- Λογαριασμό μπρος πίσω, όχι παζλ.

- Πότε ενεργοποιήθηκε το enter στο ebill;

1 ώρα πριν, knight666 είπε

όχι

55 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

πολύ περίεργο που σου γράφει τελικό . Συνήθως απο Γ1 σε enter κάνανε μίξη , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ να σιγουρευτείς οτι σε εκπροσωπεί η ΔΕΗ

12 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι

πολύ περίεργο που σου γράφει τελικό . Συνήθως απο Γ1 σε enter κάνανε μίξη , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ να σιγουρευτείς οτι σε εκπροσωπεί η ΔΕΗ

@Rattlehead ΔΕΔΔΗΕ 2111900500, ρώτα αν σε εκπροσωπεί η ΔΕΗ.

Αφού ΔΕΗ ήταν και στη ΔΕΗ έκανε αίτηση πώς γίνεται να μην τον εκπροσωπεί η ΔΕΗ.

edit: Ρε συ @Rattlehead η παροχή πριν βάλεις Enter ήταν στο δικό σου όνομα ή στου παππού;  Με άλλον σε μπερδεύω;

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

τελικό σε Γ1 και μετάβαση σε enter/online πρώτη φορά ακούω , γιαυτό και ας είναι σίγουρος οτι δεν κάνανε "λαθάκι" 😁

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

edit: Ρε συ @Rattlehead η παροχή πριν βάλεις Enter ήταν στο δικό σου όνομα ή στου παππού;  Με άλλον σε μπερδεύω;

αν είναι να κοιτάω ιστορικό του κάθε ένα εδώ ,μάματα

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@Rattlehead ΔΕΔΔΗΕ 2111900500, ρώτα αν σε εκπροσωπεί η ΔΕΗ.

Ήταν σου πατέρα μου και την πέρασα στο δικό μου. Η μέτρηση του Δεδδηε ήταν καθορισμένη για 30/11 και 30/11 έκανα εγώ το enter. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...