Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, το είχες ήδη διαπιστώσει.. Να σου κάνω μια ακόμη ερώτηση μιας και είσαι ο πλέον αρμόδιος; Πιθανόν να έχει ήδη απαντηθεί. Έστω ότι έρχεται εκκαθαριστικός για περίοδο 28-7 με 28-11. Προφανώς το μέσο MCP το βγάζουν αναλογικά με τις μέρες, αφού αλλάζει κάθε 1η και δεν ξέρουν την ακριβή κατανάλωση κάθε μηνός, σωστά;

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Philippe είπε

Προφανώς το μέσο MCP το βγάζουν αναλογικά με τις μέρες, αφού αλλάζει κάθε 1η και δεν ξέρουν την ακριβή κατανάλωση κάθε μηνός, σωστά;

4 λεπτά πριν, Philippe είπε

σωστά

• Thanks 1
Δημοσ.

Thanks! Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια ένα εξελάκι όπου υπολογίζω με ακρίβεια όλες τις χρεώσεις (το επικαιροποιώ κατά καιρούς). Τώρα του περνάω τα MyHome (στα δεξιά της φωτό) και θα δώσω link σε επόμενο μήνυμα για όποιον το χρειαστεί.

1086434456_.png.cedf94ec1083f08f51bda393d44780b2.png

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Αν και ο @korakios λέει να μην πιστεύουμε ότι λέει ο καθένας, πήρα μια μικρή χαρά, καθώς έχω κάνει e-contract από τις 11/11 και υπογεγραμμένη σύμβαση από τις 24/11, άρα υπάρχει μια ελπίδα να προλάβω τις παλιές τιμές του Online.

Αρκεί να ξεκουνήσει ο ΔΕΔΗΕΕ επιτέλους για να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία.

τα ζώα μου αργά είναι εκεί. δεν ξέρω πως πολλοί συμφορουμίτες εξυπηρετήθηκαν από το ΔΕΔΔΗΕ σε 1 ή 2 μέρες, αλλά σε εμένα (μένω Αθήνα κέντρο), με email από ΔΕΗ πως το αίτημα προωθήθηκε στο ΔΕΔΔΗΕ από τις 30/11, τους πήρα σήμερα να δω τι γίνεται. μου απάντησαν πως πρέπει να έρθει τεχνικός για καταμετρηση και πως "ειδοποίησαν να προγραμματιστεί η επίσκεψη του τεχνικού"...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μια από τα ίδια και σε εμένα. Έκανα την αίτηση στις 17/11 και 23/11 τους έστειλα όλα τα έγγραφα, δυό και τρεις φορές γτ δεν ερχόταν email επιβεβαίωσης. Τελικά στις 29/11 έλαβα email ότι είμαστε ΟΚ και προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ. Είχα ενεργοποιήσει και το e-bill, πάγια εντολή, κτλ. και ενώ φαίνονταν ότι το myHomeOnline ήταν προς επεξεργασία, πλέον μου το βγάζει ανενεργό ώστε να το επιλέξω εκ νέου. Έστειλα χθες email και μου απάντησαν σήμερα ότι θέλουν και άλλα στοιχεία ταυτοπροσωπίας για να μου απαντήσουν. Μπ@υρδέλο...

Edit:

Μόλις ξαναμπήκα στο e-bill και πλέον μου εμφανίζει ενεργό το myHomeOnline μέχρι 01/12/2023...

Ότι να'ναι...

Επεξ/σία από SaFiS
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Philippe είπε

Thanks! Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια ένα εξελάκι όπου υπολογίζω με ακρίβεια όλες τις χρεώσεις (το επικαιροποιώ κατά καιρούς). Τώρα του περνάω τα MyHome (στα δεξιά της φωτό) και θα δώσω link σε επόμενο μήνυμα για όποιον το χρειαστεί.

έχεις καταλάβει πως χρεώνεται το ειδικό τέλος ?

3 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Τελικά το home online ειναι 12μηνο ?? 

το νέο ναι

Δημοσ.

Όλα τα έχω καταλάβει :) Μου πήρε μερικά χρόνια βέβαια..

Capture.png.aadd1b8ef1edd12a986d7bc4c3b7b050.png

Θα το ανεβάσω να το δεις με την ησυχία σου, μήπως βρεις και κανένα λάθος. Πάντως μου βγαίνουν πάντα ακριβώς όσα γράφει και ο λογαριασμός. Παρ' όλα αυτά μπορεί όντως να έχει λάθη και να τυχαίνει να βγαίνουν σωστά για τις καταναλώσεις μου.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Καλησπέρα, μια από τα ίδια και σε εμένα. Έκανα την αίτηση στις 17/11 και 23/11 τους έστειλα όλα τα έγγραφα, δυό και τρεις φορές γτ δεν ερχόταν email επιβεβαίωσης. Τελικά στις 29/11 έλαβα email ότι είμαστε ΟΚ και προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ. Είχα ενεργοποιήσει και το e-bill, πάγια εντολή, κτλ. και ενώ φαίνονταν ότι το myHomeOnline ήταν προς επεξεργασία, πλέον μου το βγάζει ανενεργό ώστε να το επιλέξω εκ νέου. Έστειλα χθες email και μου απάντησαν σήμερα ότι θέλουν και άλλα στοιχεία ταυτοπροσωπίας για να μου απαντήσουν. Μπ@υρδέλο...

Edit:

Μόλις ξαναμπήκα στο e-bill και πλέον μου εμφανίζει ενεργό το myHomeOnline μέχρι 01/12/2023...

Ότι να'ναι...

Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει κι εγώ αλλά δεν μου έχει φτιάξει ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω επισυνάψει το Excel, αν και δεν είναι πολύ user friendly. Κατεβαίνει ή να το ανεβάσω στο cloud; Συμπληρώνουμε στα κίτρινα κελιά.

(Edit: Το v3 έχει μικροδιορθώσεις και επιλογή για μονοφασικό)

ΔΕΗ v3.xlsx

Επεξ/σία από Philippe
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει κι εγώ αλλά δεν μου έχει φτιάξει ακόμα. 

Στα ίδια και εγώ με προώθηση του αιτήματος στο Δεδδηε στις 29/11.

Το αίτημα για το online χάθηκε όπως και το ιστορικό. Η πολύ ευγενική κοπέλα στη ΔΕΗ με τα λίγα που ήξερε μου πρότεινε να επιλέξω από την αρχή το νέο online! 

Όταν άρχισα να χάνω εγώ την ευγένεια μου, μου είπε πως θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα...

Δημοσ.

Εχω κανει την αιτηση για το online απο τελη Οκτωβρη και ειχα στειλει ολα τα απαραιτητα εγγραφα 4 Νοεμβριου. Απο τοτε το αιτημα μου ειναι υπο επεξεργασια. Στον Δεδδηε δεν βρίσκουν αιτημα για την παροχη μου. Εχω ανοιξει αιτημα στο myrae. Το ερωτημα μου ειναι περιπου σε ποσες μερες απαντανε και αν υπαρχει περιπτωση να μην απαντησουν και καθολου; Εχει επιλογη να ανεβασεις εγγραφα. Εκει τι πρεπει να ανεβασω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Philippe είπε

Λοιπόν, αυτό στη φωτό μου ήρθε για την περίοδο 28-7 με 28-11

κάπου τόσο ήρθε και σε άλλους +0,1137

183,63 η μέση ΤΕΑ

Spoiler

2040056710_.png.0aed704d12d6f4f089a58fdd861c9340.png

(1,15*183,63+11,5-50)/1000=0,1726 , άρα ή κανανε λάθος ή η ΔΕΗ απορροφά ρήτρα

θα φανεί σε πιο πρόσφατους λογαριασμούς

edit έκανα λάθος μιας και η ΔΕΗ μετρά την ΤΕΑ του προηγούμενου μήνα για τον επόμενο

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58963303

2 ώρες πριν, Philippe είπε

Κατεβαίνει ή να το ανεβάσω στο cloud;

κατεβαίνει , θα τσεκάρω το μυστήριο ΕΦΚ επιτέλους , ευχαριστώ :)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, thespartian είπε

Στα ίδια και εγώ με προώθηση του αιτήματος στο Δεδδηε στις 29/11.

Το αίτημα για το online χάθηκε όπως και το ιστορικό. Η πολύ ευγενική κοπέλα στη ΔΕΗ με τα λίγα που ήξερε μου πρότεινε να επιλέξω από την αρχή το νέο online! 

Όταν άρχισα να χάνω εγώ την ευγένεια μου, μου είπε πως θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα...

Τελικα ξανα πατησες για ενεργοποιηση? 

Την Παρασκευη αφησα το πρωτο αιτημα γιατι εχει καθυστερησει η ενεργοποιηση του home online...Μα μου λεει Γ1 σας βλεπω...Λεω πως ειπατε? Εγω home online υπεγραψα στην συμβαση, τι δουλεια εχω με Γ1? Τοτε με τα πολλα μου λεει θα αφησω αιτημα να σας καλεσουν...Απο εκεινη την μερα κατι δεν μου αρεσε.

Δευτερα πρωι αλλαζει η κατασταση στο ebill.Απενεργοποιουνται ολα εκτος απο την παγια εντολη με την καρτα και τον ηλεκτρονικο λογαριασμο. Επισης ενεργοποιειται το self metering.

Επικοινωνω παλι μαζι τους, ανοιγουν καρτελα, καταγραφουν οσα αναφερω και μου λενε θα επικοινωνησουν μαζι σας.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Τελικα ξανα πατησες για ενεργοποιηση? 

Την Παρασκευη αφησα το πρωτο αιτημα γιατι εχει καθυστερησει η ενεργοποιηση του home online...Μα μου λεει Γ1 σας βλεπω...Λεω πως ειπατε? Εγω home online υπεγραψα στην συμβαση, τι δουλεια εχω με Γ1? Τοτε με τα πολλα μου λεει θα αφησω αιτημα να σας καλεσουν...Απο εκεινη την μερα κατι δεν μου αρεσε.

Δευτερα πρωι αλλαζει η κατασταση στο ebill.Απενεργοποιουνται ολα εκτος απο την παγια εντολη με την καρτα και τον ηλεκτρονικο λογαριασμο. Επισης ενεργοποιειται το self metering.

Επικοινωνω παλι μαζι τους, ανοιγουν καρτελα, καταγραφουν οσα αναφερω και μου λενε θα επικοινωνησουν μαζι σας.

Ένα απο τα ίδια και σε μενα. Μάλλον έχουν γενικό πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...