Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, gponiris είπε

Πρεπει να ενεργοποιησω κατι επιπλεον περαν του ηλεκτρονικου λογαριασμου για να εχω ολες τις εκπτωσεις του προγραμματος?

έχει 2% έκπτωση με πάγια εντολή και αναφέρθηκε οτι παίρνεις πίσω την εγγύηση

3 λεπτά πριν, gponiris είπε

Αυτο γινεται μεσα απο το ebill ή μεσω της τραπεζας?

δε γνωρίζω , κάποιος?

ΥΓ. για το enter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 λεπτά πριν, totomis είπε

Ρε παιδια κανείς δεν έχει δει πως οι τιμοκαταλογοι που αναφέρετε στο ebill, είναι στην ενότητα "επιλογή προϊόντος";

Οι τιμές αυτές είναι οι τιμές που θα έχεις αν επιλέξεις να μεταβείς ΣΗΜΕΡΑ σε κάποιο από τα διαθέσιμα προγράμματα...

Αν μπεις μέσα στο ebill θα διαπιστώσεις ότι οι τιμές που υπάρχουν πλέον είναι οι νέες.

Προσωπικά στο δικό μου ebill που είχα κάνει αίτηση για το myHomeOnLine στις 15/11 και που ενώ ελέγχθησαν από την ΔΕΗ τα υπογεγραμμένα από εμένα έγγραφα που μου ζητήθηκαν και τα οποία στις 22/11 τα προώθησαν κατά δήλωση τους  στη ΔΕΔΔΗΕ, ωστόσο μέχρι προχθές στο ebill υπήρχαν οι προηγούμενες τιμές για τις οποίες και έκανα την αίτηση, αλλά από χθες ήδη οι συνημμένες τιμές μέσα στο ebill έχουν αλλάξει με τις δυσθεώρατες νέες της απάτης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, asper είπε

Αν μπεις μέσα στο ebill θα διαπιστώσεις ότι οι τιμές που υπάρχουν πλέον είναι οι νέες.

λογικό (edit για δεδομένα ΔΕΗ) μιας και αυτές τις τιμές έχουν τα νέα προγράμματα,

άσχετο με το αν κλείδωσες σε παλιές τιμές

Επεξ/σία από korakios

Εμένα ενεργοποιήθηκε από 26/11 με αναδρομική ισχύ από 14/11.Με στείλανε και Μάιλ είστε στο τάδε πρόγραμμα με συννημενο του τιμοκαταλόγου του παλιού χομ ονλαιν .Αρχές 22 θα ξέρουμε

Μόλις τώρα, billyst είπε

Εμένα ενεργοποιήθηκε από 26/11 με αναδρομική ισχύ από 14/11.Με στείλανε και Μάιλ είστε στο τάδε πρόγραμμα με συννημενο του τιμοκαταλόγου του παλιού χομ ονλαιν .Αρχές 22 θα ξέρουμε

όπως προτιμάς , μη σου χαλάμε το σασπένς 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταματήστε να αναφέρεστε στις τιμές τιμοκαταλόγου μέσα στο e-bill. Άλλαξαν σήμερα και αυτές, και οι όροι των προγραμμάτων.  Είναι πληροφοριακές για τα άτομα που θα πάνε να κάνουν τώρα αίτημα. Το πρόγραμμα του e-bill δεν έχει δυνατότητα να βγάζει τιμοκατάλογο για το κάθε συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Το τι θα πληρώσετε εσείς εξαρτάται από το πότε ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμά σας, ή από το πότε το αιτηθήκατε (ανάλογα με το τι θα κάνει η ΔΕΗ, θα το δούμε αυτό).

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

όπως προτιμάς , μη σου χαλάμε το σασπένς 😁

Νμζω είμαστε σ ένα κράτος μαφίας .Δεν χαμπαριαζουν αυτοί από κώδικες και τα σχετικά .Μακάρι να ισχύουν τ λεγόμενα σου.

3 λεπτά πριν, korakios είπε

λογικό (edit για δεδομένα ΔΕΗ) μιας και αυτές τις τιμές έχουν τα νέα προγράμματα,

άσχετο με το αν κλείδωσες σε παλιές τιμές

Ναι θα ήταν λογικό αν μέχρι τις 2/12 στο ebill δεν υπήρχαν οι παλιές τιμές. Έλα ντε όμως που ενώ μέχρι 2/12 υπήρχαν μέσα στο ebill (επαναλαμβανω) οι παλιές τιμές αλλά που σήμερα μέσα στο ebill μου υπάρχουν οι νέες αυξημένες;  Θέλω να πω ότι οι νέες αυτές τιμές ενώ ανακοινώθηκαν πριν 4 και 5 ημέρες και βγήκαν και στο σαιτ της ΔΕΗ ωστόσο από σήμερα μόνο έχουν αντικατασταθεί με τις καινούργιες.

Λογικό για την ΔΕΗ, αλλά γενικά παράλογο για κάθε τι άλλο.

Μόλις τώρα, asper είπε

Έλα ντε όμως που ενώ μέχρι 2/12 υπήρχαν μέσα στο ebill (επαναλαμβανω) οι παλιές τιμές αλλά που σήμερα μέσα στο ebill μου υπάρχουν οι νέες αυξημένες; 

9 λεπτά πριν, korakios είπε

4 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Σταματήστε να αναφέρεστε στις τιμές τιμοκαταλόγου μέσα στο e-bill. Άλλαξαν σήμερα και αυτές, και οι όροι των προγραμμάτων.  Είναι πληροφοριακές για τα άτομα που θα πάνε να κάνουν τώρα αίτημα. Το πρόγραμμα του e-bill δεν έχει δυνατότητα να βγάζει τιμοκατάλογο για το κάθε συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Το τι θα πληρώσετε εσείς εξαρτάται από το πότε ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμά σας, ή από το πότε το αιτηθήκατε (ανάλογα με το τι θα κάνει η ΔΕΗ, θα το δούμε αυτό).

Και πως θα ξέρουμε τι συμβόλαιο έχουμε;  Έχουμε δει το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει και στο οποίο αν προσέξουμε καλύτερα δεν αναφέρει απολύτως τίποτε για τιμές. Το μόνο που αναφέρεται με ημερομηνία είναι η ημερομηνία αίτησης. Αλλά η ημερομηνία ενεργοποίησης είναι άγνωστη. Εμένα ακόμα στο ebill από τις 15 Νοε. γράφει ότι "είναι υπο εξέταση"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, asper είπε

Ναι θα ήταν λογικό αν μέχρι τις 2/12 στο ebill δεν υπήρχαν οι παλιές τιμές. Έλα ντε όμως που ενώ μέχρι 2/12 υπήρχαν μέσα στο ebill (επαναλαμβανω) οι παλιές τιμές αλλά που σήμερα μέσα στο ebill μου υπάρχουν οι νέες αυξημένες;  Θέλω να πω ότι οι νέες αυτές τιμές ενώ ανακοινώθηκαν πριν 4 και 5 ημέρες και βγήκαν και στο σαιτ της ΔΕΗ ωστόσο από σήμερα μόνο έχουν αντικατασταθεί με τις καινούργιες.

Λογικό για την ΔΕΗ, αλλά γενικά παράλογο για κάθε τι άλλο.

Μα αφού μέχρι 02/12 ίσχυαν οι παλιές τιμές...

Αν κάποιος στο προγραμμα γ1 έμπαινε χτες στο ebill θα μπορούσε να ενεργοποιήσει κάποιο από τα προγράμματα με τις παλιές τιμές και 24μηνη δέσμευση 

Από σήμερα μπορεί να επιλέξει μόνο τις νέες τιμές για 12μηνη δέσμευση 

Επεξ/σία από totomis

1 λεπτό πριν, totomis είπε

Αν κάποιος στο προγραμμα γ1 έμπαινε χτες στο ebill θα μπορούσε να ενεργοποιήσει κάποιο από τα προγράμματα με τις π

Ωστόσο είναι άλλο πράγμα η αίτηση και άλλο πράγμα η ενεργοποίηση. Χθες θα μπορούσες να κάνεις αίτηση, αλλά η ενεργοποίηση ομως νομίζω πρέπει να γίνεται κατόπιν της τελικής εγκρισης από την ΔΕΗ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, asper είπε

Και πως θα ξέρουμε τι συμβόλαιο έχουμε;  Έχουμε δει το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει και στο οποίο αν προσέξουμε καλύτερα δεν αναφέρει απολύτως τίποτε για τιμές. Το μόνο που αναφέρεται με ημερομηνία είναι η ημερομηνία αίτησης. Αλλά η ημερομηνία ενεργοποίησης είναι άγνωστη. Εμένα ακόμα στο ebill από τις 15 Νοε. γράφει ότι "είναι υπο εξέταση"

Ο τιμοκατάλογος δεν αναφέρεται στο συμβόλαιό σου λέμε. Τι δεν κατάλαβες, να το ξαναγράψω.

Το τι θα έχεις θα φανεί όταν ενεργοποιηθεί το πρόγραμμά σου. Στο e-bill θα σου βγάλει πως "το πρόγραμμα είναι ενεργό έως ΧΧ/ΧΧ/ΧΧΧΧ".

Τα παλιά προγράμματα έχουν διετή διάρκεια, τα καινούρια μονοετή.

Επίσης, το τι θα έχεις θα φανεί στον πρώτο σου λογαριασμό.

Επεξ/σία από Dante80

4 λεπτά πριν, totomis είπε

Αν κάποιος στο προγραμμα γ1 έμπαινε χτες στο ebill θα μπορούσε να ενεργοποιήσει κάποιο από τα προγράμματα με τις π

Προφανώς θα μιλάς για τους παλιους πελάτες δεη οι οποίοι απλά ενεργοποιούν ένα άλλο πρόγραμμα από την ιδια εταιρία ενώ αυτό που επικεντρώνω είναι σε όσους έρχονται στη ΔΕΗ από άλλους προμηθευτές

Μόλις τώρα, asper είπε

ενώ αυτό που επικεντρώνω είναι σε όσους έρχονται στη ΔΕΗ από άλλους προμηθευτές

νόμιμα είσαι καλυμμένος , άγνωστο το τι θα κάνει η ΔΕΗ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...