Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, korakios είπε

να βάλεις νυχτερινό αν δεν έχεις

offtopic αλλα επειδη το ειδα να αναφερεται πριν λιγο. τι συμβαινει οταν ξεπεραστει το οριο του ΚΟΤ Β?

απλα χρεωνονται οι παραπανω απο το οριο κιλοβατωρες ημερας με την κανονικη χρεωση σωστα?

Επεξ/σία από rofl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κι εμένα στο ebill βγάζει τον καινούργιο τιμοκατάλογο του Online όταν πατάω το link. Αλλά έχω απαντητικά email για 3 παροχές... η μία δικιά μου με Online, η 2η με Online + KOT, η 3η με Enter όπου επιβεβαιώνουν ότι "Θα συνεχίσετε με το ίδιο τιμολόγιο να χρεώνεστε. Οι καινούριες τιμές που ξεκινούν από 03/12 αφορούν νέα συμβόλαια".

Όσοι λοιπόν προλάβατε ενεργοποίηση ως 2/12 είστε 100% εξασφαλισμένοι, οι υπόλοιποι θέλει τρέξιμο σε ΡΑΕ αν σας βάλουν με νέες τιμές.

Πρίν λίγες μέρες όταν έμπαινα στο ebill, δεν έλεγε διάρκεια και όταν πάταγα τον τιμοκατάλογο, έβγαζε τις παλιές τιμές:

image.png.1edf59867ba54ef9ad83ba322c667481.png

Πλέον, σήμερα, λέει 12μηνης διάρκειας και όταν πατάω τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και έχει τις νέες αυξημένες χρεώσεις:

image.png.d68e96bd79423059ecf595f9b9ba9c95.png

Νομίζω ότι αυτό δεν ειναι προσωποποιημένο για τον καθένα, λέει τις τρέχουσες τιμές και πληροφορίες.

'Αρα παραμένει ερωτηματικό τι γίνεται με εμάς που υπογράψαμε πριν από χθες, αν θα κλειδώσουμε τις παλιές τιμές.

Εμένα το αίτημα αλλαγής παρόχου μάλλον τώρα φαίνεται να έφτασε στην Watt n Volts και έλαβα το παρακατω sms:

ΣHMANTIKO MHNYMA ΓIA THN ΠAPOXH ΣAΣ: AΓAΠHTE ΠEΛATH, EΠIΘYMOYME NA EPΘOYME ΣE EΠAΦH MAZI ΣAΣ ΣXETIKA ME THN ΔIAΔIKAΣIA TOY AITHMATOΣ ΣAΣ ΓIA ΔIAKOΠH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ MAΣ, ΩΣTOΣO ΔEN EXEI KATAΣTEI EΦIKTH H EΠIKOINΩNIA MAΣ. ΠAPAKAΛOYME KAΛEΣTE MAΣ ΣTO THΛEΦΩNO 6942952956 H' EΠIKOINΩNHΣTE MAZI MAΣ ΣTO EMAIL [email protected]. ME EKTIMHΣH TMHMA ΔIAXEIPIΣHΣ ΠEΛATΩN WATT+VOLT

Είναι κάποιο τερτίπι τους για να καθυστερήσουν τη διαδικασία; Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να προχωρήσουν το αίτημα;

αυτό το καθυστερούμε να ολοκληρώσουμε την αίτηση και σαν αποτέλεσμα σου χρεώνουμε άλλες τιμές από αυτές που ίσχυαν όταν έγινε η αίτηση δεν πρέπει να περάσει....

44 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Βγήκε σήμερα ολίγον καθυστερημένα το μηνιαίο έναντι (home online + kot) απο τον πατερά μου και αδερφή μου. Δεν υπάρχει η Πίστωση Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης 0,02 €/kWh. 

μάλλον σε εκκαθαριστικό θα το δεις (και καλύτερα)

11 λεπτά πριν, rulenstein1 είπε

έλαβα το παρακατω sms:

για αντιπροσφορά

1 λεπτό πριν, snet είπε

αυτό το καθυστερούμε να ολοκληρώσουμε την αίτηση και σαν αποτέλεσμα σου χρεώνουμε άλλες τιμές από αυτές που ίσχυαν όταν έγινε η αίτηση δεν πρέπει να περάσει....

δεν υφίσταται

28 λεπτά πριν, rofl είπε

offtopic αλλα επειδη το ειδα να αναφερεται πριν λιγο. τι συμβαινει οταν ξεπεραστει το οριο του ΚΟΤ Β?

απλα χρεωνονται οι παραπανω απο το οριο κιλοβατωρες ημερας με την κανονικη χρεωση σωστα?

σου απάντησα στο άλλο θέμα για ΚΟΤ

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

για αντιπροσφορά

Πρέπει ομως να επικοινωνήσω με την Watt n Volts (και να τους πω οτι δεν με ενδιαφερει καποια αντιπροταση) για να προχωρήσουν το αίτημα διακοπής;

1 λεπτό πριν, rulenstein1 είπε

Πρέπει ομως να επικοινωνήσω με την Watt n Volts (και να τους πω οτι δεν με ενδιαφερει καποια αντιπροταση) για να προχωρήσουν το αίτημα διακοπής;

όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, rofl είπε

'Όχι φίλε μου αν ξεπεράσεις το όριο πάνω από 10% σε πετάει για τον συγκεκριμένο τετράμηνο απ'έξω ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ, πληρώνεις κανονική τιμή, αυτό ισχύει αναλογικά κάθε μήνα, δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι έχεις όριο 1600, τετράμηνο,  400 κάθε μήνα δηλαδή, και δώσεις λέμε τώρα , ένδειξη μετρητή κάθε μήνα και έναν συγκεκριμένο μήνα περάσεις τις 440,  αυτόν τον μήνα δεν θα το πάρεις καθόλου, στους ΚΟΤ συμφέρει να ΜΗΝ δίνεις μετρήσεις, να απλώνεται η κατανάλωση το τετράμηνο ΕΙΔΙΚΑ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το ΚΟΤ υπολογίζεται μόνο στους εκκαθαριστικούς

Επεξ/σία από leotzian
  • Thanks 1

@rulenstein1

αυτοματοποιημένο μήνυμα ήταν

αν θες να τους στριμώξεις ακούς την προσφορά και τους αφήνεις να πέσουν στην παγίδα του οτι σε αυτό που σε προσφέρουν δε σου αναφέρουν ρήτρα

αν σου προσφέρουν το zero ρώτα τους τι τελική τιμή έχει . Επειδή ξέρω οτι δε θα σου πουν πάλι είναι υπέρ σου

Σημειώνεις ώρα ημερομηνία και τα προσθέτεις στην καταγγελία που μπορείς να κάνεις αργότερα για τις ρήτρες

Στήνεις παγίδα δηλαδή άνετα

1 λεπτό πριν, leotzian είπε

Το ΚΟΤ υπολογίζεται μόνο στους εκκαθαριστικούς

όχι , αλλά συνέχεια στο λινκ που παρέθεσα αν έχεις απορία

Μπορει καποιος να μου πει ποσο θα πληρωνα στο περιπου για το ρευμα, εαν δεν υπηρχε η ρητρα;  Δεν βγαζω ακρη. Και τι ειναι ολα αυτα τα πιστωτικα;

image.png.428c0ca431813e01a6b77fd8e6fdd8c0.png

2 minutes ago, Witcher1st said:

Μπορει καποιος να μου πει ποσο θα πληρωνα στο περιπου για το ρευμα, εαν δεν υπηρχε η ρητρα;  Δεν βγαζω ακρη. Και τι ειναι ολα αυτα τα πιστωτικα;

Με το παλιό η το νέο προγραμμα;

• Like 1

Τελικά όσοι κάναμε αιτήσεις -άνετα- εμπρόθεσμα και μας ενέταξαν στο νέο τιμολόγιο, μπορούμε να προβούμε σε κάποια ενέργεια;

Ή μένουμε στο νέο, που είναι το μη χείρον βέλτιστον;

• Confused 1

3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

σαραντα

τα πιστωτικά είναι αυτά που λένε στις ειδήσεις οτι θα πλήρωνες κανα διευρω παραπάνω

με το παλιό πρόγραμμα φυσικά

1 λεπτό πριν, Alexcxvtr είπε

Τελικά όσοι κάναμε αιτήσεις -άνετα- εμπρόθεσμα και μας ενέταξαν στο νέο τιμολόγιο, μπορούμε να προβούμε σε κάποια ενέργεια;

Ή μένουμε στο νέο, που είναι το μη χείρον βέλτιστον;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

• Like 1
  • Thanks 1

@korakios Εμένα από 29/11 κοιτάνε ακόμα τα τελευταία έγγραφα που μου ζήτησαν , 5η εργάσιμη σήμερα , δεν ξέρω καν αν πρόλαβα ή όχι , έχω κάνει καταγγελία κατευθείαν στο site myRae.gr από 1/12 , είναι στο στάδιο 1.Υποβολή Αιτήματος...

Προτείνεις να κάνω κάτι άλλο ή περιμένω να δω τι θα γίνει τελικά;

Μόλις τώρα, tomtsir είπε

Προτείνεις να κάνω κάτι άλλο ή περιμένω να δω τι θα γίνει τελικά;

περιμένεις μιας και δεν ξέρεις ακόμα τι θα κάνει η ΔΕΗ

φυσικά το να εμφανίζει στο ebill παλιές ή νέες τιμές δεν είναι κάτι σίγουρο

• Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...