Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εμένα τις καινούριες τιμές μου εμφανίζει στο e-bill παρότι η ενεργοποίηση έχει γίνει από τις 25/11, οπότε προφανώς και είναι τεχνικό το ζήτημα. Επίσης για να ηρεμήσετε όσοι ανησυχείτε, μπορείτε στο παρακάτω link να δείτε κάτω κάτω τις τιμές του παλιού τιμοκαταλόγου για όσους έχουν ενεργοποιήσει μέχρι και 02/12.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πάντως εμένα που το Online είναι υπό διερεύνηση  ακόμα, και ενώ ο τιμοκατάλογος του Online είχε τις παλιές τιμές και τα άλλα 2 τις νέες,  μόλις το ξανατσέκαρα σε ingognito εμφανίζει και τα τρία με τις νέες, θέμα cache ήτανε..

Νομίζω ο τιμοκατάλογος που εμφανίζεται είναι αυτός που ισχύει πλέον από σήμερα άσχετα από πότε κάποιος μπήκε στο πρόγραμμα, χωρίς να σημαίνει ότι αυτές οι τιμές ισχύουν για τον πελάτη. Είναι δλδ για πληροφοριακούς λόγους το pdf και όχι ο προσωπικός τιμοκατάλογος του κάθε πελάτη.

Εγώ έχω το Enter από το Νοέμβριο του 20, δλδ ένα χρόνο και πλέον το pdf του τιμοκατάλογου δείχνει τις νέες υψηλότερες τιμές.

• Like 2

11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

να σπαμάρετε το νήμα.

Έχω αφιερώσει τις τελευταίες 2 εβδομάδες διαβάζοντας το νήμα από την αρχή.

Να με συγχωρείς, αλλά είναι αστείο να λέγεται αυτό μετά από το άπειρο circlejerk που έχει πέσει.

• Like 1

1 hour ago, Δεσπότης said:

2/12 Αλλαγή αριθμού παροχής από το σχετικό τσέκ στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ.

Αυτό το τσεκ πως γίνεται; Υπάρχει λινκ γιατί δε βρίσκω κάτι πέρα από τον έλεγχο ΥΔΕ.

6 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Και εμένα τις καινούριες τιμές μου εμφανίζει στο e-bill παρότι η ενεργοποίηση έχει γίνει από τις 25/11, οπότε προφανώς και είναι τεχνικό το ζήτημα. Επίσης για να ηρεμήσετε όσοι ανησυχείτε, μπορείτε στο παρακάτω link να δείτε κάτω κάτω τις τιμές του παλιού τιμοκαταλόγου για όσους έχουν ενεργοποιήσει μέχρι και 02/12.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline

σωστός, στο τέλος το γραφεί ξεκάθαρα τι ισχύει για αυτούς που υπέγραψαν πριν την 2/12 και παραπέμπει στις τιμές.  

Μαντάρα κανονικά τα έχουν κάνει:

Στην πρώτη εικόνα παλιό home online (δεν υπάρχει επιλογή για νέο home online).124441530_Screenshot2021-12-03at12-07-56.png.d3485ba38063accfd0a322b2e0a8150c.png

Στη δεύτερη εικόνα home online με ημερομηνία ενεργοποίηση 26/11 (κατάθεση εγγράφων 17/11).

1466973938_Screenshot2021-12-03at12-08-38.png.e75889deee346263281c458e4b1d4bfe.png

1 minute ago, darkmatinee said:

Μαντάρα κανονικά τα έχουν κάνει:

Στην πρώτη εικόνα παλιό home online (δεν υπάρχει επιλογή για νέο home online).124441530_Screenshot2021-12-03at12-07-56.png.d3485ba38063accfd0a322b2e0a8150c.png

Στη δεύτερη εικόνα home online με ημερομηνία ενεργοποίηση 26/11 (κατάθεση εγγράφων 17/11).

1466973938_Screenshot2021-12-03at12-08-38.png.e75889deee346263281c458e4b1d4bfe.png

Στην δεύτερη εικόνα δείχνει το my home enter. Εφόσον είναι ενεργο το online λογικά δεν σου λέει για ενεργοποίηση. Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτές τις εικόνες  

Καλημέρα, έχω υπογράψει ηλεκτρονικά τη σύμβαση από 23/11 για my home online (το γράφει η σύμβαση) κι από 30/11 και  2/12 έχω screen shots κλπ ότι το αίτημα μου για my home online είναι υπό εξέταση (με πάγια εντολή κάρτας ενεργοποιημένη και μηνιαίο λογαριασμό κλπ), όπως και το ιστορικό των επιλογών μου...

Σήμερα στο e-bill τίποτε από τα παραπάνω δε φαίνονται... 

Ξανακάνω κλικ σήμερα στην επιλογή myhome online, κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ

1 λεπτό πριν, Joe22 είπε

Καλημέρα, έχω υπογράψει ηλεκτρονικά τη σύμβαση από 23/11 για my home online (το γράφει η σύμβαση) κι από 30/11 και  2/12 έχω screen shots κλπ ότι το αίτημα μου για my home online είναι υπό εξέταση (με πάγια εντολή κάρτας ενεργοποιημένη και μηνιαίο λογαριασμό κλπ), όπως και το ιστορικό των επιλογών μου...

Σήμερα στο e-bill τίποτε από τα παραπάνω δε φαίνονται... 

Ξανακάνω κλικ σήμερα στην επιλογή myhome online, κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ

Περιμενεις τωρα,. μην πατησεις τπτ.. κρατας τα screenshots και λογικα οταν μαζευτειτε πολυ θα πατε για καταγγελια στην ΡΑΕ...λεπτομερειες λογικα θα δωσουν οι experts

• Thanks 1

1 ώρα πριν, tsofras είπε

24/09

Αναπροσαρμογή Εκκαθάρισης Αγοράς 330kWhX0,099550/kWh= 32,85

26/10

Αναπροσαρμογή Εκκαθάρισης Αγοράς 300kWhX0,121768/kWh= 36,53

25/11

Αναπροσαρμογή Εκκαθάρισης Αγοράς 1918kWhX0,137814/kWh= 264,33

*Άρα , έχεις κυμαινόμενο Τιμολόγιο - πρόγραμμα με ρήτρες (οπότε ορθώς χρεώθηκαν τα:  264,33€ στον Εκκαθαριστικό ..) *Οι προηγούμενοι μήνες ( 26/10 , 24/09 ) , ήταν "Έναντι" & είχαν κανονικά ρήτρες (= 36,53 / = 32,85).. ..{*Είμαστε offtopic - Τέλος}..

• Thanks 1

32 λεπτά πριν, marmagia είπε

Στην δεύτερη εικόνα δείχνει το my home enter. Εφόσον είναι ενεργο το online λογικά δεν σου λέει για ενεργοποίηση. Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτές τις εικόνες  

Δεν υπάρχει η επισήμανση, ότι το προϊόν είναι ενεργό από τις τάδε του μηνός. Σημαίνει ότι με έχουν στο Γ1

Σήμερα μου έστειλαν κωδικό και ενεργοποίησα το ebill.

Μου δείχνει ότι ειμαι στο MyHomeOnline  και γράφει

το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση

Και μου γράφει τις νεες τιμές (είχα κανει αίτηση απο τις 10/11). Θέλω να πιστεύω ότι είναι λάθος.

Στην πάγια εντολή μου έχει κουμπί ενεργοποίηση που σημαίνει ότι δεν το πήρε τότε που ειχα κάνει την αίτηση.

Μηνιαίος λογαριασμός φαίνονται όλα τσεκαρισμένα.

Αναμένο να αλλάξω το status και ξαναενημερώνω.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά εδω μέσα για την βοήθεια τους.

57 λεπτά πριν, Decano είπε

από το τμήμα του ebill μου ειπαν να μην ανυσηχώ είμαι με τις παλιές τιμές, θα το διαπιστώσω και στον πρωτο λογαριασμό μου ειπε..

Τότε θα είναι αργά πες του... :P 

Και εγώ το ενεργοποίησα το my home χτες και ενώ μου εμφανίζει πλέον διάρκεια προγράμματος έως 1/12/23 δηλαδή 24 μήνες, άρα σύμφωνα με τους παλαιούς όρους και όχι τους καινούριους που αφορούν 12μηνο, εμφανίζει τις καινούριες τιμές, τις ανεβασμένες...

Για να δούμε τι θα γίνει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...