Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pan05 είπε

Στο link σου επίσης μου εμφανίζει τις καινούργιες τιμές.

Τί να πω... το ίδιο έγινε και σε μένα! Μάλλον πρέπει να το αφήσουμε να "κατασταλάξει" και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε...

Επεξ/σία από vsk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Decano είπε

https://www.dei.gr/Documents2/DIGITAL/digital_pricecatalog_el.pdf?v=20211203-3

στο τηλέφωνο λένε ότι υπήρχε ενημέρωση το ebill οτι θα αλλαζαν οι τιμες ................. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

Το URL που στελνεις εχει τις παλαιες τιμες..

42 λεπτά πριν, Δεσπότης είπε

Και κάπως έτσι, άρχισαν τα όργανα.

Υπογραφή Έντερ 26/11 σε κατάστημα.

27/11 στο ebill, ενεργό το πρόγραμμα.

2/12 Αλλαγή αριθμού παροχής από το σχετικό τσέκ στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ.

Σήμερα το πρωί νέος τιμοκατάλογος μέσα στο ebill.

Αρχίδια μάντολες.

Μη μπερδεύεσαι. Γράφει επάνω "Επιλέξτε ένα απο τα ΝΕΑ διαθέσιμα προϊόντα της ΔΕΗ:" και από κάτω σου έχει για το καθένα από αυτά τον τιμοκατάλογο του που είναι με τις τιμές από 3/12. Αν στο πρόγραμμα που έχεις επιλέξει λέει από κάτω Το προϊόν είναι ενεργό έως 30/11/2023τότε έχεις πάρει λογικά τις παλιές τιμές.

1 λεπτό πριν, fragos είπε

Το URL που στελνεις εχει τις παλαιες τιμες..

Τις καινούργιες έχει. Μάλλον έχει μείνει στην cache του browser σου το παλιό αρχείο. Άνοιξε το link σε ένα incognito tab και δες.

• Sad 1

Μόλις τώρα, Decano είπε

τώρα με συνδέουν με το τμήμα του ebill...... περιμενω 1 ωρα στο τηλεφωνο! Η ΡΑΕ που ειναι????

Θεωρώ ότι δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος σωστά στο τηλ αυτή τη στιγμή. 

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα οργάνωσης του front end του ebill και όχι κάτι ουσιαστικό.

Αλλά φυσικά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.

Μόλις τώρα, pan05 είπε

Θεωρώ ότι δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος σωστά στο τηλ αυτή τη στιγμή. 

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα οργάνωσης του front end του ebill και όχι κάτι ουσιαστικό.

Αλλά φυσικά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.

Επι 2 μήνες ασχολούμαι σχεδόν καθημερινά με το ρεύμα, έχω αλλάξει συνολικά 3 παρόχους και μια στιγμή βλέπω τα ίδια και στη δεη. Η ΡΑΕ αν δεν μπορεί να τους ελέγξει ας το κλείσει το μαγαζί. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, χρεώνει ότι θέλει 

12 λεπτά πριν, G30RGE είπε

Μη μπερδεύεσαι. Γράφει επάνω "Επιλέξτε ένα απο τα ΝΕΑ διαθέσιμα προϊόντα της ΔΕΗ:" και από κάτω σου έχει για το καθένα από αυτά τον τιμοκατάλογο του που είναι με τις τιμές από 3/12. Αν στο πρόγραμμα που έχεις επιλέξει λέει από κάτω Το προϊόν είναι ενεργό έως 30/11/2023τότε έχεις πάρει λογικά τις παλιές τιμές.

Ενδιαφέρουσα οπτική/παρατήρηση. Οψόμεθα.

29 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ήσουν ήδη ΔΕΗ ή ήρθες από άλλο πάροχο;

Η μητέρα μου ήταν ήδη ΔΕΗ, κάνει το enter σε κατάστημα χτες,υπογραφει 24μηνο, όπως σας είπα και στο ebill σήμερα φαίνονται οι νέες τιμές με 1/12/2023 λήξη συμβολαίου 

Σταματήστε να σπέρνετε πανικό και να σπαμάρετε το νήμα.

Προφανώς και το λάθος είναι τεχνικό ζήτημα και τους ξέφυγε. Εγώ το βρίσκω και λογικό βάση εικόνας "εκσυγχρονισμού" των συστημάτων που προσπαθούν όλο το 2021 μετά τις αλλαγές που έγιναν στο διοικητικό-οικονομικό κομμάτι της εταιρίας ΔΕΗ Α.Ε.

Προσωπικά κάλεσα πριν λίγο την τεχνική υποστήριξη του ebill και τους εξήγησα αναλυτικά να καταγραφεί το συστημικό πρόβλημα. Το επιβεβαίωσε και η κοπέλα που μίλησα και αφού με ευχαρίστησε μου είπε οτι θα το μεταβιβάσει ως επείγον γιατί φαίνεται οτι έχω δίκιο.

Αναμονή λοιπόν και ψυχραιμία.

• Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι λογικό να εμφανίζεται ο νέος τιμοκατάλογος ώστε πχ κάποιος που μπορεί να θέλει να σταματήσει το online με τον παλιό τιμοκατάλογο να θέλει να μεταβεί στο enter ή στο enter plus ή να ξαναεπιστρέψει στο online. Δεν μπορεί σε αυτές τις περιπτώσεις να εμφανίζονται οι παλιές τιμές.

Επεξ/σία από siemensc60
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...