Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμενα η παροχη εβγαλε ενεργοποιηση μεχρι 1/12/2021// Επισης εχουν βαλει και το καινουργιο στην περιγραφη του προγραμματος.. Τωρα μενει να δουμε αν δεσμευσαμε την τιμη ή μειναμε παγωτο.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα εγγραφή στο e-bill 1/12 και μπήκα στο my home enter, σε ένα πινακάκι που το έχουν κρύψει έλεγε πώς όποιος έκανε αίτηση μέχρι 2/12 είχε χρέωση 0.10500 την κιλοβατώρα, σε νέο πίνακα το έχουν πάει 18 λεπτά,ακόμα και έτσι όμως σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό ο μόνος που είναι φθηνότερος είναι ο Ήρων και αυτός με προϋποθέσεις, ο volton που δίνει πακέτα σε KWH το πακέτο των 150 το έχει 0,21 , θεωρητικά συμφέρει το μόνο που μένει είναι να έρθει η λυπητερή για να το ελέγξω.

Δημοσ.

Βλέπω να γίνεται χαμός σε ορισμένους. Του κουνιάδου μου η παροχή (έχω τους κωδικούς του, για να έλεγχο την ομαλοτητα) όπου μεχρι και χθες πριν πέσω για ύπνο ήταν όλα ενργοποιημενα σωστά και ακόμα υπό εξέταση, σήμερα ξαφνικά γύρω στης 8μιση από επελιχτηκε ο μηνιαίος και μου δίνει πρόσβαση να το ξανά ενερηποιησω. Το δε μπλε κουτάκι παραμένει υπό εξέταση.... 

Πατώντας αναλυτικό κατάλογο τιμών. Εννοείτε έχει τις νέες τιμές. 

Παίρνω τηλέφωνο τώρα και επανέρχομαι. 

• Sad 1
Δημοσ.

Πάντως αν και ενεργοποίησα online στις 6 Σεπτεμβρίου και μέχρι χτες στο e-bill κάτω από το online (που είναι ενεργοποιημένο ως 6/9/2023) ο τιμοκαταλογος έδειχνε 0.096 και 0.076, σήμερα που τον ξανανοιγω δείχνει 0.17 και 0.13.

Τι φάση;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Βλέπω να γίνεται χαμός σε ορισμένους. Του κουνιάδου μου η παροχή (έχω τους κωδικούς του, για να έλεγχο την ομαλοτητα) όπου μεχρι και χθες πριν πέσω για ύπνο ήταν όλα ενργοποιημενα σωστά και ακόμα υπό εξέταση, σήμερα ξαφνικά γύρω στης 8μιση από επελιχτηκε ο μηνιαίος και μου δίνει πρόσβαση να το ξανά ενερηποιησω. Το δε μπλε κουτάκι παραμένει υπό εξέταση.... 

Πατώντας αναλυτικό κατάλογο τιμών. Εννοείτε έχει τις νέες τιμές. 

Παίρνω τηλέφωνο τώρα και επανέρχομαι. 

το ιδιο εγινε και στη μετερα μου προχθες μετα απο 1 εβδομαδα υπο εξεταση, ξαψνηκα μπηκα και ειχε εξαφανιστει η αιτηση και το ιστορικο.ξαναεκανα αιτηση και εστειλα και email με τα συμβολαια και εχθες την εδειχνε ενεργοποιημενη. δεν ξερω αν γινεται επειτηδες αλλα τη μια εμπαιαν και εβλεπα οτι εχει σβηστει η καρτα που ειχα δηλωσει και την ξαναδηλωνα και την αλλη εξαφανιζοτανε η αιτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Πάντως αν και ενεργοποίησα online στις 6 Σεπτεμβρίου και μέχρι χτες στο e-bill κάτω από το online (που είναι ενεργοποιημένο ως 6/9/2023) ο τιμοκαταλογος έδειχνε 0.096 και 0.076, σήμερα που τον ξανανοιγω δείχνει 0.17 και 0.13.

Τι φάση;

Ο καταλογος αυτος ειναι ο promotion και ειναι ο γενικος για οποιον μπαινει στο ebill. Στην σελιδα ομως τη ΔΕΗ εχουν καθαρα ολα τα τιμολογια οποτε ειναι transparent...https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline 

* transparent φυσικα στο site. Τωρα τι θα γινει στην πραξη θα δειξει...

Επεξ/σία από fragos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, fragos είπε

Ο καταλογος αυτος ειναι ο promotion και ειναι ο γενικος για οποιον μπαινει στο ebill. Στην σελιδα ομως τη ΔΕΗ εχουν καθαρα ολα τα τιμολογια οποτε ειναι transparent...https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline 

* transparent φυσικα στο site. Τωρα τι θα γινει στην πραξη θα δειξει...

Θα έπρεπε να το φτιάξουν, πάντως. 

Πχ είμαι ήδη ενεργοποιημένος, με νοιάζει τι ισχύει για μενα. Γι αυτό υπάρχει το e-bill που μπαίνεις με κωδικούς: για να ελέγχεις και να βλέπεις τι ισχύει ειδικά για την παροχή σου. Τι με νοιάζει το promotion...;

Αν ήθελα γενικές πληροφορίες, θα πήγαινα στο site, όπως πολύ σωστά γράφεις. Δεν θα έμπαινα στο e-bill μου.

Επεξ/σία από dtzgr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtzgr είπε

Θα έπρεπε να το φτιάξουν, πάντως. 

Πχ είμαι ήδη ενεργοποιημένος, με νοιάζει τι ισχύει για μενα. Γι αυτό υπάρχει το e-bill που μπαίνεις με κωδικούς: για να ελέγχεις και να βλέπεις τι ισχύει ειδικά για την παροχή σου. Τι με νοιάζει το promotion...;

πολυ σωστα, γενικα το ebii της δεη ειναι αρκετα πισω, θελει αρκετη δουλεια. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lazarnik είπε

πολυ σωστα, γενικα το ebii της δεη ειναι αρκετα πισω, θελει αρκετη δουλεια. 

Τι σου είπαν στο τηλέφωνο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τι σου είπαν στο τηλέφωνο;

ακομα δεν επιασα γραμμη, θα γελασουμε σημερα. τωρα κοίταξα και την αιτησης σύμβασης για να ξερω πως να το χειριστώ, το γραφεί ξεκαθαρα home online απο 11/11/21.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλεσα τωρα ΔΕΗ.. Εμενα εχει ενεργοποιηθει με ημερομηνια ληξης 1.12.2023. Η κυρια που μιλησα μου ειπε να μην ανησυχω και οτι εχει ισχυει 2 χρονια οποτε η ενεργοποιηση εγινει 1.12.2021 (ενω εγω πατησα το κουμπι χτες) ΑΛΛΑ δεν φαινεται στο συστημα που εχουν ποτε ακριβως εγινε η ενεργοποιηση.. Και οπως λεει και ο κορακιος δεν πιστευω ποτε λεγομενα καποιου αν δεν το δω περασμενο στο συστημα.. (Αρα συμπερασμα οτι θα δω στον πρωτο λογαριασμο τι παιζει) .

Υποθεση εργασιας: Για εσας που ακυρωνεται απο το συστημα η αιτηση, μηπως ειχατε καμμια οφειλη ή δεν ειχατε μπει στους καλοπληρωτες? Μπορει να εβαλε η ΔΕΗ κανα συστημα να κοβει αυτους που δεν εχουν εξοφλησει ή δεν ηταν καλοπληρωτες 

Επεξ/σία από fragos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα e-bill γράφουν τα καινούρια νούμερα, ασχέτως κατάστασης αιτήματος (ενεργό, υπό εξέταση κλπ). Υποθέτω πως όσοι βλέπουν ενεργό πρόγραμμα για δύο χρόνια θα είναι στις παλιές τιμές. Το τι θα κάνει η ΔΕΗ...βλέπουμε...

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dante80 είπε

Όλα τα e-bill γράφουν τα καινούρια νούμερα, ασχέτως κατάστασης αιτήματος (ενεργό, υπό εξέταση κλπ). Υποθέτω πως όσοι βλέπουν ενεργό πρόγραμμα για δύο χρόνια θα είναι στις παλιές τιμές. Βλέπουμε...

Το Enter μου γράφει τον παλιό τιμοκατάλογο. Υπογραφή στο κατάστημα 28/11 και ενεργοποιημένο την επόμενη μέρα. Το Online γράφει τον καινούργιο. E-contract από 14/11 με χαρτιά σταλμένα 22/11 και 25/11 αντίστοιχα, κωδικό εταίρου 2/12 το πρωί και ενεργοποίηση MyHomeOnline από e-bill 7:50 το πρωί. Πριν έγραφε τον παλιό τιμοκατάλογο.

Δημοσ.

έπιασα γραμμή , κατέγραψε τα πάντα οσα της είπα, θα τα στειλει στο αρμόδιο τμήμα και θα με ενημερώσουν, ειδωμεν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...