Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια επειδη γινεται ενα χαος και δεν βγαινει ακρη απο τα μηνυματα.. Τωρα οπως ειμαι παταω το online στο ebill ή υπαρχει περιπτωση να φαω την υψηλη τιμη? Αν απαντησει καποιος για οσους θα μπουν να δουν απο εδω και περα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, tomtsir είπε

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

για παραπληροφόρηση

1 λεπτό πριν, fragos είπε

Ρε παιδια επειδη γινεται ενα χαος και δεν βγαινει ακρη απο τα μηνυματα.. Τωρα οπως ειμαι παταω το online στο ebill ή υπαρχει περιπτωση να φαω την υψηλη τιμη? Αν απαντησει καποιος για οσους θα μπουν να δουν απο εδω και περα

νόμιμα μέχρι 2/12 είσαι καλυμμένος , άγνωστο τι θα κάνει η ΔΕΗ

• Thanks 1

30 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Εμένα που μου κοιτάνε 4 εργάσιμες 1 υπεύθυνη δήλωση και 1 απόδειξη πληρωμής , έχοντας κάνει κιόλας επίσπευση διαδικασιών (;;;!!!) , τι ευχούλες να ευχηθώ για καλά χριστούγεννα;

@korakios Γνωμούλα για αυτό;

Για να προλάβω όσους ποστάρουν και περιέχει τη λέξη "Μου είπαν"

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

Μόλις τώρα, TERIS1980 είπε

Αυτό ισχύει??

ναι , βαλτο σε spoiler αν θες περαιτέρω ανάλυση

Μόλις τώρα, tomtsir είπε

Econtract , online 

υποθέτω με καταγγελία μιας και δε νομίζω το σύστημα της ΔΕΗ να προβλέπει τέτοιες περιπτώσεις

απο τη στιγμή που υπέγραψες είσαι καλυμμένος , αλλά έγραφε η σύμβαση online , έτσι ?

9 λεπτά πριν, korakios είπε

για το enter ναι , αν υπέγραψες Γ1 επιτόπου θα μπεις με τις νέες τιμές αν ενεργοποιήσεις αύριο το ebill

Υπεγραψα σημερα Enter σε καταστημα (ημουν σε αλλο παροχο) και γραφει 2/12 αλλα το ebill δεν με αφηνει να το ενεργοποιησω σημερα. Θελω να πιστευω οτι θα πεσω με τις παλιες τιμες...

9 λεπτά πριν, korakios είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

για αμφισβήτηση δες το άλλο θέμα (ποιον εναλλακτικό αντι για ΔΕΗ)

2 λεπτά πριν, sansara είπε

Υπεγραψα σημερα Enter σε καταστημα (ημουν σε αλλο παροχο) και γραφει 2/12 αλλα το ebill δεν με αφηνει να το ενεργοποιησω σημερα.

δε χρειάζεται ebill το enter , είναι αυτόνομο πρόγραμμα

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο @korakios στό ότι κάθε υπάλληλος ότι αναφέρει - κάνει ότι θέλει...

Δεν ακολουθείτε η ίδια διαδικασία..

Χτες πήγα να αλλάξω την παροχή του πατρικού μου που ήταν στο όνομα του Πατέρα μου ο οποιος απεβίωσε & να αλλάξω το πρόγραμμα στο Myhome Enter...

Ειχα μαζί μου πιστοποιητικά θανάτου & λοιπή χαρτούρα...Η υπάλληλος δεν μου ζήτησε τίποτα απ όλα αυτά...

Την ίδια ώρα φίλος σε άλλο υποκατάστημα πήγε να κάνει την ίδια διαδικασία & του ζήτησαν ένα πάκο απο έγγραφα ( πιστοποιητικό θανάτου - εγγυητερων συγγενων κλπ )

Οτι να ναι...

Σε εμένα μου ζήτησε η υπάλληλος να της προπληρώσω τα 100 ευρω ως εγγυηση & όταν της είπα ότι πριν 2 μέρες πήγα σε άλλο υποκατάστημα εκανα αίτηση αλλαγής παρόχου στην ΔΕΗ & δεν μου ζήτησαν να προκαταβάλω το πόσο η υπάλληλος με ένα απαθέστατο ύφος μου απάντησε " εντάξει μωρέ μην τα πληρώσεις τώρα..."

18 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Γιατί όταν κατάλαβα ότι τρομπάρουν 24/7 , ήταν ήδη αργά και δεν είχε καν διαθέσιμο ραντεβού μέχρι 2/12...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

Μήπως έχει νόημα να φτιάξουμε ένα νέο θέμα από τώρα για τις καταγγελίες που προβλέπεται να κάνουμε στη ΔΕΗ όσοι είμαστε ημέρες σε εκκρεμότητα και πιθανώς προσπαθήσουν να μας ρίξουν στις νέες χρεώσεις παρότι υπογράψαμε τη σύμβαση πολύ νωρίτερα από την προθεσμία? 😄

Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για τα κοινά κείμενα, τις αναφορές σε συγκεκριμένα έγγραφα, τα emails κλπ. που έχει αναφέρει ο @korakios

• Like 1
  • Thanks 2

Επειδή γίνεται ένας χαμός από μηνύματα στις τελευταίες σελίδες, τι αλλάζει στα myhome online/enter και "τρέχετε" πολλοί για να τα προλάβετε με τους τρέχοντες όρους;

4 λεπτά πριν, George! είπε

Επειδή γίνεται ένας χαμός από μηνύματα στις τελευταίες σελίδες, τι αλλάζει στα myhome online/enter και "τρέχετε" πολλοί για να τα προλάβετε με τους τρέχοντες όρους;

Τπτ το σημαντικό .Μια αύξηση του 80% στην τιμή της κιλοβατώρας 

5 λεπτά πριν, George! είπε

τι αλλάζει

τιμές , μπες στο site

7 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για τα κοινά κείμενα, τις αναφορές σε συγκεκριμένα έγγραφα, τα emails κλπ. που έχει αναφέρει ο @korakios

OXI AKOMA

προς το παρών καμία αναφορά εδώ για τιμές κτλ κτλ

όταν ποστάρει ο πρώτος που θα έχει άλλες τιμές απο αυτές που υπέγραψε , τότε ανοίγουμε νέο θέμα

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...