Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα που μου κοιτάνε 4 εργάσιμες 1 υπεύθυνη δήλωση και 1 απόδειξη πληρωμής , έχοντας κάνει κιόλας επίσπευση διαδικασιών (;;;!!!) , τι ευχούλες να ευχηθώ για καλά χριστούγεννα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, chris2000 είπε

Καλησπέρα,

σήμερα μου ήρθε μνμ ότι "ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ".

Πως μπορώ να μάθω τον κωδικό εταίρου για να κάνω εγγραφή στο ebill?

Μπορώ να πάρω κάπου τηλέφωνο (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ) ή να πάω στα κάποιο κατάστημα ώστε να το τελειώσω σήμερα.

Είχα κάνει αίτηση μεσω ιντερνετ απο τις 10/11 και σήμερα ολοκληρώθηκε.

ευχαριστώ

Τον αναγράφει επάνω στο συμβόλαιο...

1 λεπτό πριν, chris2000 είπε

Καλησπέρα,

σήμερα μου ήρθε μνμ ότι "ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ".

Μπορώ να πάρω κάπου τηλέφωνο (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ) ή να πάω στα κάποιο κατάστημα ώστε να το τελειώσω σήμερα.

ευχαριστώ

Εάν είσαι από άλλο πάροχο , παίρνεις τηλ 8009001000 και σου δίνει κωδικό εταίρου για να κάνεις εγγραφή στο E-bill

1 λεπτό πριν, g_kor06 είπε

Τον αναγράφει επάνω στο συμβόλαιο...

Δεν γράφει κάτι πάνω η σύμβαση προμήθειας (αν λέμε αυτό). Είναι κενό.

1 λεπτό πριν, yugerman είπε

Εάν είσαι από άλλο πάροχο , παίρνεις τηλ 8009001000 και σου δίνει κωδικό εταίρου για να κάνεις εγγραφή στο E-bill

οκ το κάνω αμέσως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, yugerman είπε

Εγω εχω τον αριθμο (τον γραφει στο συμβολαιο που υπεγραψα σημερα) αλλα οταν παω να κανω το ebill λεει οτι δεν ειναι ιδια τα στοιχεια με αυτα που εχουν στο μηχανογραφικο τους. Μηπως πρεπει να περιμενω το sms ωστε να εχουν περασει τα στοιχεια στο συστημα πρωτα?

Επεξ/σία από sansara

1 ώρα πριν, ikaliruag είπε

και εγώ το ιδιο θεμα εχω. Εκανα 2 παροχες ευκολα μεσω ebill (ειχαν Γ1) και αλλες δυο ηταν πολυ παλιες δεν ειχαν μεσα ΑΦΜ/Ταυτοτητα.

Μιλησα μαζι τους εχθες (1/12) ολα τελεια(η κοπελα μου ειπε σε περιπου 12 ωρες θα έρθει επιβεβαιωση) εστειλα τα εγγραφα μέσω μειλ.

και τελικα η επιβεβαιωση για το ενα ηρθε μετα απο 25ωρες οτι απο αυριο θα μπορω να κανω ebill και για το αλλο δεν ηρθε ακομα.

Οποτε παει τα χασαμε τα 2.

Και μια ερωτηση: μέσω τηλεφώνου μπορω να τους πω να μου βαλουν enter ή να προσπαθησω καταστημα τελευταια στιγμη μπας και?

Πάνε επιτόπου στο κατάστημα. Δίνεις τα χαρτια και υπογράφεις επι-τόπου.

1 λεπτό πριν, sansara είπε

Εγω εχω τον αριθμο (τον γραφει στο συμβολαιο που υπεγραψα σημερα) αλλα οταν παω να κανω το ebill λεει οτι δεν ειναι ιδια τα στοιχεια με αυτα που εχουν στο μηχανογραφικο τους. Μηπως πρεπει να περιμενω το sms ωστε να εχουν περασει τα στοιχεια στο συστημα πρωτα?

Πρέπει να περάσει μια εργάσιμη μέρα για να ενημερωθουν τα συστήματα της ΔΕΗ & να μπορεις να προχωρησεις ανοιγοντας ebill

• Like 1

Μόλις τώρα, g_kor06 είπε

Πρέπει να περάσει μια εργάσιμη μέρα για να ενημερωθουν τα συστήματα της ΔΕΗ & να μπορεις να προχωρησεις ανοιγοντας ebill

Καταλαβα. Δεδομενου ομως οτι η συμβαση γραφει 2/12 πιστευω δε θα με επηρεαζει στις τιμες το ποτε θα ενεργοποιηθει το ebill σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Εμένα που μου κοιτάνε 4 εργάσιμες 1 υπεύθυνη δήλωση και 1 απόδειξη πληρωμής , έχοντας κάνει κιόλας επίσπευση διαδικασιών (;;;!!!) , τι ευχούλες να ευχηθώ για καλά χριστούγεννα;

Δεν ξερω αν το εχεις πει σχετικα αλλα γιατι δεν εχεις παει τοσες μερες απο καταστημα να κανεις εκ νεου διαδικασια που τελειωνε σε 1 μερα; ( εντερ )

Επεξ/σία από Sheriff

3 ώρες πριν, walex είπε

καλημέρα,

σήμερα μου έστειλαν απο ΔΕΗ το παρακάτω mail. θα ισχύουν οι σημερινές τιμές (Home online) η θα με πάνε με τις νεες απο 03.12?

μήπως πρέπει να πάω σε κατάστημα (έχω κλεισμένο ραντεβού για σήμερα) να κάνω νέα σύμβαση Home Enter?

Αγαπητέ πελάτη,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στην Εξυπηρέτηση πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στο 2111900500 ή 11500.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ

image.png.311e33ee60efe53a0008f21d45a63a78.png

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Σε αντίστοιχη φάση μίλησα με το ΔΕΔΗΕΕ χθες μετά τις 2 ημέρες που είχαν περάσει από τότε που έλαβα το μήνυμα και μου είπαν ότι μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 4 εργάσιμες. 3η εργάσιμη σήμερα και ακόμη περιμένω τον έλεγχο του ΔΕΔΗΕΕ.

Μη θεωρείτε σταθερό το "2 εργάσιμες" με τον χαμό που γίνεται αυτές τις ημέρες...

8 λεπτά πριν, chris2000 είπε

Καλησπέρα,

ευχαριστώ

παίρνεις τηλ. ΔΕΗ και σου δίνουν τον κωδ. εταίρου, εγγραφή ebill μπορείς μπορείς να κάνεις από αύριο. κατάστημα θέλει ραντεβού κανονικά αλλά εξαρτάται από το κατάστημα μπας και σε βάλουν και χωρίς

Καλησπέρα σας,

προς ενημέρωσή σας γύρισα 3 παροχές μου από προτέργια σε MyHome Enter. Μου φόρτωσε βέβαια η ΔΕΗ εγγύηση 100Ε και θα πληρώσω και προτέργια 90Ε για το πρόωρο σπάσιμο.

Επίσης, μία ακόμα παροχή που ήταν ΔΕΗ τη γύρισα σε MyHome Online μέσω ebill.

Να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για τη βοήθεια.

Μόλις μίλησα με ΔΕΗ και τελικά μπαίνω με τις καινούργιες χρεώσεις...!Πριν 6 μέρες τους είχα στείλει όλα τα έγγραφα που ζητούσαν υπογεγραμμένα και πριν 2 μέρες μου έστειλαν mail ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των εγγράφων και το αίτημα έχει προωθηθεί στον ΔΕΔΗΕ...Στις 1/12 έγινε ενεργοποίηση μέσω ebill το online..

Μετά λοιπόν την σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι το πρόγραμμα online θέλει άλλες 3 εργάσιμες μέρες να ενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα δεν προλαβαίνω την σημερινή ημερομηνία με τις παλιές χρεώσεις και επομένως μπαίνω στις καινούργιες...Τελικά κλασσικοί δημόσιοι υπάλληλοι που για μια αίτηση online  θέλουν πόσες μέρες...

Μετά τα "γαλλικά"που ακούσανε σκέφτομαι να κάνω αίτηση για υπαναχώρηση συμβολαίου γιατί πλέον δεν ξέρω αν τελικά συμφέρει να μπω με τις καινούργιες χρεώσεις...Ποια η γνώμη σας?Σκέφτομαι να κοιτάξω πάλι στους ιδιώτες αλλά δεν ξέρω που...

Επίσης με ενημέρωσαν και από την Protergia σε ερώτηση τους γιατί θέλω να αποχωρήσω,ότι και αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και μετά θα πέσουν οι χρεώσεις...

Ψάχνουμε να βρούμε σωστό πάροχο για κάτι που είναι φυσικό αγαθό (ρεύμα,νερό) αλλά δεν...

20 λεπτά πριν, chris2000 είπε

Δεν γράφει κάτι πάνω η σύμβαση προμήθειας (αν λέμε αυτό). Είναι κενό.

αν δεν έγραφε κάτι και το econtract και δεν είχες επικοινωνία με ΔΕΗ , ΔΕΝ είσαι καλυμμένος

14 λεπτά πριν, sansara είπε

Καταλαβα. Δεδομενου ομως οτι η συμβαση γραφει 2/12 πιστευω δε θα με επηρεαζει στις τιμες το ποτε θα ενεργοποιηθει το ebill σωστα?

για το enter ναι , αν υπέγραψες Γ1 επιτόπου θα μπεις με τις νέες τιμές αν ενεργοποιήσεις αύριο το ebill

2 λεπτά πριν, johnmlrs είπε

Μόλις μίλησα με ΔΕΗ

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

Spoiler

9 λεπτά πριν, Sta είπε

Μου φόρτωσε βέβαια η ΔΕΗ εγγύηση 100Ε και θα πληρώσω και προτέργια 90Ε για το πρόωρο σπάσιμο.

για αμφισβήτηση δες το άλλο θέμα (ποιον εναλλακτικό αντι για ΔΕΗ)

15 λεπτά πριν, Sheriff είπε

Δεν ξερω αν το εχεις πει σχετικα αλλα γιατι δεν εχεις παει τοσες μερες απο καταστημα να κανεις εκ νεου διαδικασια που τελειωνε σε 1 μερα; ( εντερ )

Γιατί όταν κατάλαβα ότι τρομπάρουν 24/7 , ήταν ήδη αργά και δεν είχε καν διαθέσιμο ραντεβού μέχρι 2/12...

3 λεπτά πριν, johnmlrs είπε

Μόλις μίλησα με ΔΕΗ και τελικά μπαίνω με τις καινούργιες χρεώσεις...!Πριν 6 μέρες τους είχα στείλει όλα τα έγγραφα που ζητούσαν υπογεγραμμένα και πριν 2 μέρες μου έστειλαν mail ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των εγγράφων και το αίτημα έχει προωθηθεί στον ΔΕΔΗΕ...Στις 1/12 έγινε ενεργοποίηση μέσω ebill το online..

Μετά λοιπόν την σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι το πρόγραμμα online θέλει άλλες 3 εργάσιμες μέρες να ενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα δεν προλαβαίνω την σημερινή ημερομηνία με τις παλιές χρεώσεις και επομένως μπαίνω στις καινούργιες...Τελικά κλασσικοί δημόσιοι υπάλληλοι που για μια αίτηση online  θέλουν πόσες μέρες...

Μετά τα "γαλλικά"που ακούσανε σκέφτομαι να κάνω αίτηση για υπαναχώρηση συμβολαίου γιατί πλέον δεν ξέρω αν τελικά συμφέρει να μπω με τις καινούργιες χρεώσεις...Ποια η γνώμη σας?Σκέφτομαι να κοιτάξω πάλι στους ιδιώτες αλλά δεν ξέρω που...

Επίσης με ενημέρωσαν και από την Protergia σε ερώτηση τους γιατί θέλω να αποχωρήσω,ότι και αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και μετά θα πέσουν οι χρεώσεις...

Ψάχνουμε να βρούμε σωστό πάροχο για κάτι που είναι φυσικό αγαθό (ρεύμα,νερό) αλλά δεν...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...