Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, TiMoRiS είπε

Στις 25/11 η μέρα που σταμάτησε το econtract επικοινώνησα τηλεφωνικά με την ΔΕΗ και μου καταχώρησαν αίτηση αλλά στο email που ήρθε η σύμβαση έλεγε Γ1Ν. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μόλις βγει ο κωδικός εταίρου θα διαλέξω το online μέσω ebill.

Έχοντας λάβει email ότι παρέλαβαν τα έγγραφα ηλεκτρονικά δεν έβρισκαν την αίτηση μου και για να μην το χάσω πήγα Δευτερα 29/11 στην ΔΕΗ και υπέγραψα για Enter (24μηνη σύμβαση) δίνοντας εγγύηση 100ευρω.

Σήμερα μπήκα στο ebill και μου λέει επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα λέγοντας ότι είναι ενεργό από 28/11(μια μέρα πριν πάω στην ΔΕΗ με φυσική παρουσία)

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιλέξω κάποιο πρόγραμμα ή αν έχει όντως ενεργοποιηθεί το Enter?

Στιγμιότυπο 2021-12-02, 10.01.48 πμ.png

Έχει ενεργοποιηθεί 29/11 , και δεν βλέπω λόγο να κάνεις κάποια άλλη ενέργεια.

Αν πας στην καρτέλα των υπόλοιπων πρόγραμμάτων λογικά δεν πρέπει να σε αφήνει να τα ενεργοποιήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, TiMoRiS είπε

Στις 25/11 η μέρα που σταμάτησε το econtract επικοινώνησα τηλεφωνικά με την ΔΕΗ και μου καταχώρησαν αίτηση αλλά στο email που ήρθε η σύμβαση έλεγε Γ1Ν. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μόλις βγει ο κωδικός εταίρου θα διαλέξω το online μέσω ebill.

Έχοντας λάβει email ότι παρέλαβαν τα έγγραφα ηλεκτρονικά δεν έβρισκαν την αίτηση μου και για να μην το χάσω πήγα Δευτερα 29/11 στην ΔΕΗ και υπέγραψα για Enter (24μηνη σύμβαση) δίνοντας εγγύηση 100ευρω.

Σήμερα μπήκα στο ebill και μου λέει επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα λέγοντας ότι είναι ενεργό από 28/11(μια μέρα πριν πάω στην ΔΕΗ με φυσική παρουσία)

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιλέξω κάποιο πρόγραμμα ή αν έχει όντως ενεργοποιηθεί το Enter?

Στιγμιότυπο 2021-12-02, 10.01.48 πμ.png

* Τι αναρωτιέσαι ??? * Μην πειράξεις τίποτα , μόνον να πανηγυρίζεις , που ενεργοποιήθηκε , με τις παλιές τιμές.. 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, apache48 είπε

Δεν ξέρω αν ισχύει. Είχα κάνει σε άλλο σπίτι ονλαιν και ημερομηνία ενεργοποίησης πήρε αυτήν που το ενεργοποίησαν και όχι αυτήν που αιτηθήκαμε. 

Σε 4 σπίτια που το ενεργοποίησα πέρασαν την ημερομηνία της αίτησης. 

Μόλις τώρα, archimidis είπε

για σπάσιμο του online (για όσους έκαναν μέχρι χθες) ξέρετε το πέναλτι; πλέον στο σάιτ της ΔΕΗ έχει τα πέναλτι μόνο για τα νέα συμβόλαια;.

Καταργείς την πάγια εντολή και αυτομάτως σε γυρνάει στο Γ1 το οποίο είναι χωρίς δέσμευση και μπορείς να φύγεις.

ναι το ξέρω αυτό. από περιέργεια ρωτάω, αν σε 6 μήνες αλλάξουν πάλι όλα στις τιμές και αξίζει να πάμε σε άλλο πάροχο. 

Αν έχει κρατήσει κάποιος το αντίστοιχο pdf ας το ανεβάσει να το ξέρουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Σε 4 σπίτια που το ενεργοποίησα πέρασαν την ημερομηνία της αίτησης. 

Άρα όσοι αιτηθούν σήμερα θα λέει ισχύει έως 2/12/2023. Μακάρι να πάει με τον παλιό τιμοκατάλογο. Εκτός αν οι ενεργοποιήσεις ακριβώς 2/12 πάνε με τον καινούργιο. 

Επεξ/σία από apache48

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, archimidis είπε

ναι το ξέρω αυτό. από περιέργεια ρωτάω, αν σε 6 μήνες αλλάξουν πάλι όλα στις τιμές και αξίζει να πάμε σε άλλο πάροχο. 

Αν έχει κρατήσει κάποιος το αντίστοιχο pdf ας το ανεβάσει να το ξέρουμε.

Οι επόμενοι έξι μήνες είναι κρίσιμοι , ας σεβαστούμε την κρισιμότητα της κατάστασης και ας μιλήσουμε για αυτό σε έξι μήνες.

Screenshot_2021-12-02-10-36-43-844_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

Επεξ/σία από panosss567
  • Like 4

καλημέρα,

σήμερα μου έστειλαν απο ΔΕΗ το παρακάτω mail. θα ισχύουν οι σημερινές τιμές (Home online) η θα με πάνε με τις νεες απο 03.12?

μήπως πρέπει να πάω σε κατάστημα (έχω κλεισμένο ραντεβού για σήμερα) να κάνω νέα σύμβαση Home Enter?

Αγαπητέ πελάτη,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στην Εξυπηρέτηση πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στο 2111900500 ή 11500.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ

image.png.311e33ee60efe53a0008f21d45a63a78.png

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

2 ώρες πριν, leotzian είπε

@Dante80 τι έγινε σήμερα εσένα εμένα ακόμα είναι υπό εξέταση και μου απενεργοποήθηκε ο μηνιαίος αλλά δεν μπορώ να τον επιλέξω πατώ το κουμπί και δεν γίνεται γίνεται άτονο που δεν μπορείς να το επιλέξεις όπως ήταν χθες.  https://ibb.co/w0kqKXw

Ακόμα υπό εξέταση. Ο μηνιαίος σου είναι ενεργοποιημένος, γίνεται άτονο επειδή δεν μπορείς να τον απο-επιλέξεις.

1 ώρα πριν, panosss567 είπε

Καταργείς την πάγια εντολή και αυτομάτως σε γυρνάει στο Γ1 το οποίο είναι χωρίς δέσμευση και μπορείς να φύγεις.

Καλημέρα, το διάβασα αρκετές φορές ότι το myHomeOnline είναι κάτι σας addon του Γ1/Γ1Ν, ενώ το myHomeEnter είναι ξεχωριστό πρόγραμμα.

Αλλά αναφέρεται κάπου στο site της ΔΕΗ ή στο συμβόλαιο ότι γίνεται μετραπήδηση στο Γ1/Γ1Ν από online αν διακοπέι η πάγια εντολή;

19 λεπτά πριν, walex είπε

καλημέρα,

σήμερα μου έστειλαν απο ΔΕΗ το παρακάτω mail. θα ισχύουν οι σημερινές τιμές (Home online) η θα με πάνε με τις νεες απο 03.12?

μήπως πρέπει να πάω σε κατάστημα (έχω κλεισμένο ραντεβού για σήμερα) να κάνω νέα σύμβαση Home Enter?

Αγαπητέ πελάτη,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στην Εξυπηρέτηση πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στο 2111900500 ή 11500.

Εγώ δεν θα ρίσκαρα να πάω σε κατάστημα τελευταία στιγμή.

19 λεπτά πριν, walex είπε

καλημέρα,

Αγαπητέ πελάτη,

Και εμένα αυτό το μύνημα ήρθε πριν 2 μέρες... Λογικά σήμερα θα ενεργοποιηθεί... Φαντάζομαι πρόλαβα παλιές τιμές από την στιγμή που η αίτηση έγινε πριν λίγες μέρες ή όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Ακόμα υπό εξέταση. Ο μηνιαίος σου είναι ενεργοποιημένος, γίνεται άτονο επειδή δεν μπορείς να τον απο-επιλέξεις.

Α και εσένα τίποτε.....  πήρες κανένα τηλέφωνο? για τον μηνιαίο ήταν άτονο μια εβδομάδα, καί σήμερα πρωί έντονο, τα τσεκαρω ολα το πατάω σβουρίζει καί ξανά έντονο, αυτό που λες το ξέρω.

Λάλησε το σύστημα τι θα κάνουμε μου φαίνεται μας πάνε μέρα μέρα για να μας πουν μετά πέρασε η προθεσμία το ΣΥΣΤΗΜΑ μας δουλεύει....  οτι καταχωρήσεις θέλει κάνει, οτι θέλει σβήνει ... ολο τα τσεκάρεις  κάθε πρωί άλλα από το ΣΥΣΤΗΜΑ.

Επεξ/σία από leotzian

Μου έδωσαν κωδικό εταίρου από το τηλέφωνο, άρα το συμβόλαιο ισχύει από σήμερα, αλλά παρότι που έκανα αίτηση για online σε βάζουν στο ΓΝ1. Πρέπει λέει να ενεργοποιήσεις το ebill πρώτα και να επιλέξεις από εκεί το online. Το πρόβλημα είναι ότι το ebill μπορώ μόνο από αύριο να το ενεργοποιήσω. Αύριο δεν θα ισχύουν οι παλιές τιμές. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάω σε κατάστημα σήμερα που έχω και το ραντεβού κλισμένο να γυρίσω το ΓΝ1 σε Enter.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...