Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2021 στις 5:06 ΜΜ, arcadian27 είπε

Ε δεν θα μέναμε να τους χρυσοπληρώνουμε! Αν επιτρέπετε είχες ρήτρα στην W & V ; Γιατί εμείς έχουμε και μας συμβούλεψαν τα παιδιά εδώ να προχωρήσουμε σε αμφισβήτηση

Όλους τους λογαριασμούς τους πλήρωσα απλά δε θα πληρώσω τη ρήτρα..3.5 χρόνια σύνδρομη είναι κ ζητάνε 70€ ανά συμβόλαιο..Άντε γεια στους αλήτες ολους..πότε ξανά το παθημα να μας γίνει μάθημα

Επεξ/σία από sarakats85
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Dante80 τι έγινε σήμερα εσένα εμένα ακόμα είναι υπό εξέταση και μου απενεργοποήθηκε ο μηνιαίος αλλά δεν μπορώ να τον επιλέξω πατώ το κουμπί και δεν γίνεται γίνεται άτονο που δεν μπορείς να το επιλέξεις όπως ήταν χθες.  https://ibb.co/w0kqKXw

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.

Σε όσους έχει ενεργοποιηθεί το on line , η ημερομηνία που ισχύει είναι από τι στιγμή που το αιτήθηκες μέσω e-bill (προγενέστερη δηλαδή ) ή το μετράει από τι στιγμή που ενεργοποιείται. Π.χ σήμερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, korakios είπε

εκανα μεσα του econtract αλλαγη ονοματος και αιτηση για το online για τη μητερα μου. η διαδικασια αλλαγης ολοκληρωθηκε πριν απο κανα 2 βδομαδες και  οταν μπηκα στο ebill εγραφε υπο εξεταση για το online αλλα ειχε απενεργοποιηθει η καρτα και την ξαναενεργοποησα.μετα απο σχεδον 2 εβδομαδεσ αναμονησ και αφου εμπαινα καθε μερα να ελεγξω , σημερα εξαφανιστικε η αιτηση μου ΓΙΑ το online , μπαινω στο ebill και δεν μου εχει το αιτημα υπο εξεταση αλλα μου εχει επιλογη μονο για νεα υποβολη.

άμεσα τηλ , μετά αν δε βγάλεις άκρη παράπονο

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

korakios σε ευχαριστω πολυ , μετα τη συμβουλη σου να στειλω email , το εστειλα εχθες και σημερα ενεργοποιηθηκε.

Επεξ/σία από adok13
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, leotzian είπε

Ρε παιδιά ούτε σήμερα ενεργοποιήθηκε υπό επεξεργασία είναι, όλα τελειωμένα έχει απενεργοποιηθεί ο μηνιαίος λογαριασμός μόνος του σήμερα πατώ ενημέρωση άλλα δεν τον ενεργοποιεί τι στο καλό γίνεται? Δες τε εδώ https://ibb.co/w0kqKXw

Κράτα εκτύπωση το " ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΕΠΙΛΟΓΩΝ" απ΄το ebill + Δοκίμασε αργότερα => σήμερα .. Ίσως δεν "φορτώνει" την Ενημέρωση  Μηνιαίου .. Αν είσαι "υπο-εξέταση" από χθες , λογικά έχεις μπει , με τις Παλιές τιμές.. (* Για το ΕΝΤΕΡ , δεν χρειάζεται ο Μηνιαίος)

53 λεπτά πριν, demakhs είπε

Έγινε χτες αποστολή δικαιολογητικών για ταυτοποίηση στοιχείων ταυτότητας κ αφμ για εγγραφή στο ebill μιας παροχή των γονιών μου, σήμερα, υπάρχει περίπτωση να έχω ειδοποίηση να προχωρήσω την εγγραφή για να αλλάξω το Οικιακό τους πακέτο σε enter?

*Όταν θα έχεις λάβει το email , επιτυχούς επιβεβαιωσης Στοιχείων , θα σου αναφέρει ότι : "την ΕΠΟΜΕΝΗ εργασιμη μπορείτε να κάνετε εγγραφη " *Άρα περιμένεις το email .. 

Δημοσ.

Επέλεξα το Online από 30/11 μεχρι χθες ηταν υπο εξεταση και σημερα αφού μπήκα μέσα σε είχε καμια επιλογή σαν να μην είχα επιλέξει τίποτα ενώ είχε αποθηκευμένη την κάρτα. ΜΠήκα και επέλεξα πάλι το Online και το δείχνει υπο επεξεργασία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, iznodur είπε

Επέλεξα το Online από 30/11 μεχρι χθες ηταν υπο εξεταση και σημερα αφού μπήκα μέσα σε είχε καμια επιλογή σαν να μην είχα επιλέξει τίποτα ενώ είχε αποθηκευμένη την κάρτα. ΜΠήκα και επέλεξα πάλι το Online και το δείχνει υπο επεξεργασία 

Εμείς μάλλον πάμε για το νέο τιμοκατάλογο...!!! Όσοι φαινόμαστε σήμερα υπό εξέταση. 

Επεξ/σία από apache48
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, apache48 είπε

Εμείς μάλλον πάμε για το νέο τιμοκατάλογο...!!! Όσοι φαινόμαστε σήμερα υπό εξέταση. 

!!! Δεν είναι σίγουρο αυτό ... * Όσοι ήταν "υπό-εξέταση" από την Παρασκευή 26/11 , τελείωσε εχθές , με ημερομηνία  ενεργοποίησης , έως 25/11/2023 .. αύριο λογικά θα το δείς Ενεργοποιημένο , με Αναδρομική Ημερομηνία  01-02/12 , με τις παλιές τιμές.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, denis1961 είπε

Κράτα εκτύπωση το " ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΕΠΙΛΟΓΩΝ" απ΄το ebill + Δοκίμασε αργότερα => σήμερα .. Ίσως δεν "φορτώνει" την Ενημέρωση  Μηνιαίου .. Αν είσαι "υπο-εξέταση" από χθες , λογικά έχεις μπει , με τις Παλιές τιμές.. (* Για το ΕΝΤΕΡ , δεν χρειάζεται ο Μηνιαίος)

*Όταν θα έχεις λάβει το email , επιτυχούς επιβεβαιωσης Στοιχείων , θα σου αναφέρει ότι : "την ΕΠΟΜΕΝΗ εργασιμη μπορείτε να κάνετε εγγραφη " *Άρα περιμένεις το email .. 

Έχω κάνει αίτηση μέσω econtract από 14/11/ υπό εξέταση είναι πολλές μέρες, υπέγραψα συμβόλαιο που έγραφε πάνω ONLINE στις 18/11/ πελάτης ΔΕΗ φάνηκα στις  30/11/ όταν πήραν το ΟΚ από ΔΕΔΔΗΕ, κάθε μέρα τους ζαλίζω 2 ώρες τους ξαναπήρα σήμερα για να δούμε

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.

Στις 25/11 η μέρα που σταμάτησε το econtract επικοινώνησα τηλεφωνικά με την ΔΕΗ και μου καταχώρησαν αίτηση αλλά στο email που ήρθε η σύμβαση έλεγε Γ1Ν. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μόλις βγει ο κωδικός εταίρου θα διαλέξω το online μέσω ebill.

Έχοντας λάβει email ότι παρέλαβαν τα έγγραφα ηλεκτρονικά δεν έβρισκαν την αίτηση μου και για να μην το χάσω πήγα Δευτερα 29/11 στην ΔΕΗ και υπέγραψα για Enter (24μηνη σύμβαση) δίνοντας εγγύηση 100ευρω.

Σήμερα μπήκα στο ebill και μου λέει επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα λέγοντας ότι είναι ενεργό από 28/11(μια μέρα πριν πάω στην ΔΕΗ με φυσική παρουσία)

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιλέξω κάποιο πρόγραμμα ή αν έχει όντως ενεργοποιηθεί το Enter?

Στιγμιότυπο 2021-12-02, 10.01.48 πμ.png

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, yugerman είπε

Σε όσους έχει ενεργοποιηθεί το on line , η ημερομηνία που ισχύει είναι από τι στιγμή που το αιτήθηκες μέσω e-bill (προγενέστερη δηλαδή ) ή το μετράει από τι στιγμή που ενεργοποιείται. Π.χ σήμερα?

Από την ημέρα που αιτήθηκες το e-bill. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε

Από την ημέρα που αιτήθηκες το e-bill. 

Δεν ξέρω αν ισχύει. Είχα κάνει σε άλλο σπίτι ονλαιν και ημερομηνία ενεργοποίησης πήρε αυτήν που το ενεργοποίησαν και όχι αυτήν που αιτηθήκαμε. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TiMoRiS είπε

Στις 25/11 η μέρα που σταμάτησε το econtract επικοινώνησα τηλεφωνικά με την ΔΕΗ και μου καταχώρησαν αίτηση αλλά στο email που ήρθε η σύμβαση έλεγε Γ1Ν. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μόλις βγει ο κωδικός εταίρου θα διαλέξω το online μέσω ebill.

Έχοντας λάβει email ότι παρέλαβαν τα έγγραφα ηλεκτρονικά δεν έβρισκαν την αίτηση μου και για να μην το χάσω πήγα Δευτερα 29/11 στην ΔΕΗ και υπέγραψα για Enter (24μηνη σύμβαση) δίνοντας εγγύηση 100ευρω.

Σήμερα μπήκα στο ebill και μου λέει επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα λέγοντας ότι είναι ενεργό από 28/11(μια μέρα πριν πάω στην ΔΕΗ με φυσική παρουσία)

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να επιλέξω κάποιο πρόγραμμα ή αν έχει όντως ενεργοποιηθεί το Enter?

Στιγμιότυπο 2021-12-02, 10.01.48 πμ.png

Φαίνεται ότι είσαι ενεργοποιημένος κανονικά. Δεν νομίζω ότι μπορείς να επιλέξεις κάτι τώρα, λογικά είσαι εντάξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...