Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Σε τηλεφωνικό αίτημα που είχε γίνει για το online (μίσθωση ακινήτου ηλεκτροδοτούμενο από άλλο πάροχο και αλλαγή ονόματος σε εμένα) στις 18/11 έστειλα τη σύμβαση και όλα τα δικαιολογητικά υπογεγραμμένα. Η σύμβαση έλεγε home online. 25/11 μου ήρθε μήνυμα ότι η επεξεργασία ολοκληρώθηκε και προωθήθηκε εντολή στον δεδηε. Την επόμενη ημέρα μου εστειλαν κωδικούς ebill. Φαίνεται επιλεγμένο το συγκεκριμένο πρόγραμμα και απλά καταχώρησα την κάρτα μου για την πάγια εντολή. Από τότε μέχρι σήμερα είναι σε κατάσταση ότι το αίτημα είναι υπό επεξεργασία…

Ειναι και άλλοι σε αυτή τη κατάσταση; Την Δευτέρα είχα επικοινωνήσει με τον δεδδηε μ είπαν ότι έχουν εντολή από 25/11 αλλά δεν γνωρίζουν ποτέ θα περάσουν… Τι μπορώ να κάνω; 

77C0B0B3-70D5-451D-887A-10E1E93C0DF4.png

Επεξ/σία από ppmarkos
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους!

Χθες το πρωι πηγα σε καταστημα ΔΕΗ και αιτηθηκα μεταφορα απο ιδιωτη παροχο στο προγραμμα myhome enter της ΔΕΗ.

Πριν 10’ καταφερα να συνδεθω στο ebill οπου αναφερει «Το προιον ειναι ενεργο μεχρι 30/11/2023» και ο αναλυτικος τιμοκαταλογος που περιλαμβανεται εχει τις παλιες τιμες!

Ολα καλα λοιπον!

Μια ερωτηση μονο. Αν κανω την παγια εντολη μεσω της τραπεζας ωστε να τραβαει τα λεφτα απευθειας απο λογαριασμο που δεν ειναι συνδεδεμενος με την καρτα θα παρω το 2% εκπτωση;Ξερει καποιος;

Επεξ/σία από NG98
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NG98 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Χθες το πρωι πηγα σε καταστημα ΔΕΗ και αιτηθηκα μεταφορα απο ιδιωτη παροχο στο προγραμμα myhome enter της ΔΕΗ.

Πριν 10’ καταφερα να συνδεθω στο ebill οπου αναφερει «Το προιον ειναι ενεργο μεχρι 30/11/2023» και ο αναλυτικος τιμοκαταλογος που περιλαμβανεται εχει τις παλιες τιμες!

Ολα καλα λοιπον!

Same here.

Τι απίστευτη ταχύτης είναι αυτή με την οποία κινείται η ΔΕΗ πλέον!!!

Χαλάλι το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής.

Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας ανέχονται και μοιράζουν απλόχερα τα...φώτα τους!!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Μήπως να περιμένω να περάσουν οι μέρες της καταχώρησης ενδείξεων; Ίσα ίσα που δεν είναι δική μου υπαιτιότητα..

Το ΤΕΜ δεν είναι μόνο σε προγράμματα με ρήτρα;

Σε εσάς ήρθε λογαριασμός μέσα στο Νοέμβριο;

Ούτε σε μένα ήρθε λογαριασμός για τον Νοέμβριο πάντως, ενώ όλοι μου έρχονται γύρω στις 22 κάθε μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Καλημέρα. Σε τηλεφωνικό αίτημα που είχε γίνει για το online (μίσθωση ακινήτου ηλεκτροδοτούμενο από άλλο πάροχο και αλλαγή ονόματος σε εμένα) στις 18/11 έστειλα τη σύμβαση και όλα τα δικαιολογητικά υπογεγραμμένα. Η σύμβαση έλεγε home online. 25/11 μου ήρθε μήνυμα ότι η επεξεργασία ολοκληρώθηκε και προωθήθηκε εντολή στον δεδηε. Την επόμενη ημέρα μου εστειλαν κωδικούς ebill. Φαίνεται επιλεγμένο το συγκεκριμένο πρόγραμμα και απλά καταχώρησα την κάρτα μου για την πάγια εντολή. Από τότε μέχρι σήμερα είναι σε κατάσταση ότι το αίτημα είναι υπό επεξεργασία…

Ειναι και άλλοι σε αυτή τη κατάσταση; Την Δευτέρα είχα επικοινωνήσει με τον δεδδηε μ είπαν ότι έχουν εντολή από 25/11 αλλά δεν γνωρίζουν ποτέ θα περάσουν… Τι μπορώ να κάνω; 

Το αργούν για να μας βάλουν στο νέο τιμοκατάλογο λογικά. 😒

Δημοσ.

Εντάξει απλά τραγικοι!!!

30/11/2021 ενεργοποιώ  myhomeonline!!

01/12/2021 υπο εξεταση! πάιρνω τηλ μου λένε μην αγχώνεσαι το χεις κατωχυρώσει!! (ονομαστικά μου το είπε υπάλληλος)

02/02/2021 μπαίνω στο ebill και δεν ειναι τικαρισμένο το myhomeonline και στο ιστορικό τον λογαριασμών δεν φαίνεται τίποτα παρα μόνο κάτι κινήσεις 7:25 (08:00 χτυπάει το ξυπνητήρι μου) .

Ξανα τίκαρα και έκανα όλη την διαδικασία !!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikolas_kriti είπε

Εντάξει απλά τραγικοι!!!

01/12/2021 υπο εξεταση! πάιρνω τηλ μου λένε μην αγχώνεσαι το χεις κατωχυρώσει!! (ονομαστικά μου το είπε υπάλληλος)

02/02/2021 μπαίνω στο ebill και δεν ειναι τικαρισμένο το myhomeonline και στο ιστορικό τον λογαριασμών δεν φαίνεται τίποτα παρα μόνο κάτι κινήσεις 7:25 (08:00 χτυπάει το ξυπνητήρι μου) .

Καλά κρασιά...!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, apache48 είπε

Καλά κρασιά...!!!

Εστειλα ήδη email για να πάρω την ηχογραφημένη κλήση και βλέπουμε!

Θα το πάω όσο πάει!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikolas_kriti είπε

Εστειλα ήδη email για να πάρω την ηχογραφημένη κλήση και βλέπουμε!

Θα το πάω όσο πάει!!

Και νόμιζα εμείς είμαστε άτυχοι που περίμεναν την τελευταία μέρα για να μας δώσουν κωδικό εταίρου. Υπάρχουν και χειρότερα τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Εντάξει απλά τραγικοι!!!

Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιους συμβαίνει αυτό. Να ελέγχεται καθημερινά και να τικαρεται ότι λείπει. Μινιαιος/ηλεκτρονικός/πάγια. 

Και οποίος παίρνει τηλέφωνο αν βλέπεται σας απαντάνε άμεσα χωρίς να ρωτήσουν κάποιο στοιχείο σας. Ζητήστε να μπούνε στην καρτέλα σας και να ελενξουν αν όλα είναι καλά. 

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιους συμβαίνει αυτό. Να ελέγχεται καθημερινά και να τικαρεται ότι λείπει. Μινιαιος/ηλεκτρονικός/παγια

Τα είχα κάνει,όπως και τώρα όλα τικαρισμένα ήταν εκτός απο το πρόγραμμα!!!

Δεν μπορούσα να επιλέξω κάτι άλλο!!!

Επεξ/σία από nikolas_kriti
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

* Λογικά , αύριο θα το δείς Ενεργοποιημένο , με Αναδρομική Ημερομηνία 28-30/11 ή 01-02/12 , με τις παλιές τιμές.. 

*Κράτα εκτύπωση το " ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΕΠΙΛΟΓΩΝ" απ΄το ebill , και το μόνο που μπορείς να κάνεις σήμερα , να μιλήσεις με την επιλογή ebill στο τηλεφ. Κέντρο 800.900.1000 , κατά το μεσημέρι.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά ούτε σήμερα ενεργοποιήθηκε υπό επεξεργασία είναι, όλα τελειωμένα έχει απενεργοποιηθεί ο μηνιαίος λογαριασμός μόνος του σήμερα πατώ ενημέρωση άλλα δεν τον ενεργοποιεί τι στο καλό γίνεται? Δες τε εδώ https://ibb.co/w0kqKXw

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.

Έγινε χτες αποστολή δικαιολογητικών για ταυτοποίηση στοιχείων ταυτότητας κ αφμ για εγγραφή στο ebill μιας παροχή των γονιών μου, σήμερα, υπάρχει περίπτωση να έχω ειδοποίηση να προχωρήσω την εγγραφή για να αλλάξω το Οικιακό τους πακέτο σε enter?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...